Nicola Peltz Haberleri

Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak?

Davide Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, ünlü oyuncu Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girdi. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Basında yer alan haberlerin ardından Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Magazin 11-04-2022 12:52

Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında?

Nicola Anne Peltz, David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile evlendi. Ünlü oyuncu, düğün haberlerinin ardından merak konusu oldu. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Peki Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında? Ünlü oyuncunun, hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 11-04-2022 12:41

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz evlilik sözleşmesi imzaladı!

9 Nisan'da dünyaevine girecek olan Brooklyn Beckham-Nicola Anne Peltz çiftinin evlilik sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Ayrıca ikilinin nikah törenlerinin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığı ve bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı öğrenildi.

Magazin 04-04-2022 16:00

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz kimseyi umursamıyor!

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük çocukları Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Peltz yine pozlarıyla gündem oldu. İkili gelen eleştirileri umursamadı ve yine geçtiğimiz yıl gündemdeki pozlarına benzer bir poz paylaştı.

Magazin 21-09-2021 16:25

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz yine gündem oldu!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-03-2021 15:42

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz banyoda üstsüz! 'Benim öbür yarım'

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz, romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. İkili bu sefer banyodan paylaşım yaptı. Brooklyn Beckham paylaşımına "Öbür yarım" notunu düştü.

Magazin 07-02-2021 09:00