Nicole Poturalski Haberleri

Felç geçirdiği sırada polis tarafından kelepçelenip hapishaneye gönderildi... Zavallı kadının son hali yürekleri burkuyor

ABD'nin Washington şehrinde işten çıkan ve arabasına binen Nicole McClure'un başına hiç akıllara gelmeyecek bir olay geldi. McClure seyir halindeyken felç geçirmeye başladı. Bir polis ise arabasının hakimiyetini kaybeden ve şeritten çıkan McClure'u araçtan çıkararak kelepçeledi ve karakola götürdü. Olay sırasında da hala felç geçiren McClure'u 24 saatlik bir hapishane süreci bekliyordu...

Trend 2024-02-12 09:01:40

Anahtarlarını evde unuttu! Pencereden içeri girmek isterken başına gelmeyen kalmadı... Bu görüntüler 20 milyon izlendi

Lisa Rowland isimli bir kadın anahtarlarını evde unuttuğunu fark ettikten sonra pencereden içeri girmek istedi. Lisa'nın kız kardeşi Nicole tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde pencereden içeri girmek için mücadele veren Rowland'ın o anları 20 milyon izlenmeye ulaşarak sosyal medyada viral oldu.

Trend 2024-02-03 15:21:49

İsveçli kadın Türk sevgilisinin annesiyle tanışmasını anlattı! Fark etmeden el hareketi yaptı... Sevgilim çok sinirlendi

Yaklaşık 2 yıldır Türkiye'de yaşadığını dile getiren İsveç asıllı Nicole Gheibi, sosyal medyadan Türk sevgilisinin ailesiyle tanışma anında yaşadığı ilginç bir anıdan söz etti. İsveç'teki bir şaka hareketinin Türkiye'de kötü bir anlama geldiğini bilmediğini söyleyen Gheibi, "Herkes sinirlendi. Bazıları güldü. Çok şaşırdılar" dedi.

Trend 2024-01-30 14:25:06

Nicole Kidman'ı hiç böyle görmediniz! 56 yaşındaki oyuncu Vogue çekimleri için oldukça cesurdu

Hollywood'un en uzun boylu kadınlarından biri olan Nicole Kidman Vogue çekimleri için poz verirken siyah iç çamaşırlarıyla fiziğini sergiledi. 56 yaşındaki model pozlarıyla magazin basınında adından söz ettirdi.

Magazin 2024-01-25 14:37:45

Cardi B parti tarzıyla dikkat çekti! Frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu

Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye pek çok ünlü isim katıldı. Gecede Cardi B iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 03-12-23 14:55

Hayvanlara işkence yapan bir grubun üyesiydi! Maymunlara işkence videolarından para kazandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Nicole Devilbiss isimli bir kadın hayvanlara işkence görüntülerden oluşan videolara hazırlamak ve bu videolar üzerinden para kazanmak suçuyla gözaltına alındı. Başlangıçta videoların gösterdiği gruba hayvanlara yardım etmek için girmek istediğini söyleyen Devilbiss, "İşkence görüntülerinin beni rahatlattığını fark ettim" dedi.

Trend 02-11-23 13:17

Belçika'da hükümet, mahkemenin 'bekar erkek sığınmacı' kararını iptal etti! Ülkeye giremeyecekler...

Belçika mahkemesi, hükümetin sığınma hakkı isteyen bekar erkeklere barınma hakkı vermeme kararını bozmuştu. Belçika İltica ve Göçten Sorumlu Dışişleri Bakanı Nicole de Moor, mahkemenin bu kararını, ülkenin göç yasalarına aykırı olduğunu söyleyerek reddetti.

Haber 14-09-23 11:17

Belçika, bekar erkek sığınmacı kabulünü geçici olarak durdurdu

Belçika, barınma merkezlerinde yeterli yer olmadığı gerekçesiyle bekar erkek mültecilerin başvurularını kabul etmeyi geçici olarak durdurma kararı aldı. Belçika Sığınma ve Göçten Sorumlu Devlet Bakanı Nicole de Moor, bu kararı çocuklu ailelere öncelik tanımak için aldığını vurguladı.

Haber 30-08-23 19:25

Korkunç anlar! Apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Filipinler’de Jin Nicole You isimli bir 8 yaşındaki kız çocuğu apartman görevlisi tarafından bavula konularak kaçırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bavulun içindeki kızla sokak sokak gezen apartman görevlisi yakalandı. Ailesiyle aralarındaki anlaşmazlık yüzünden 8 yaşındaki kızı kaçırdığını itiraf eden apartman görevlisi Godiflor Rama, “Kızın çekici olduğunu kabul ediyorum ama bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez” diyerek kendisini savundu.

Trend 14-08-23 07:47

Anne ve kızı arasındaki kira kavgası faciayla bitti! Annesini merdivenden itti... Yetmedi konserve kutusuyla dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde yaşayan 78 yaşındaki Sheila Wobbeking isimli bir kadın kızıyla kira yüzünden kavga etti. İkili arasındaki kavga şiddetlenirken 49 yaşındaki Nicole Wobbeking annesini merdivenlerden itti. Kadının merdivenlerden düşmesinden sonra Nicole annesini içi dolu bir konserve kutusuyla dövdü. Yaşlı kadın evinde günler sonra ölü bulundu.

Trend 03-08-23 15:40

Erkek kardeşiyle kavga etti! 1 hafta boyunca kafasına saplanan makasla yaşadı... Doktorları bile şaşkına çevirdi

Filipinler’de iki kardeş arasında yaşanan kavga hastanede son buldu. İki kardeşin bir kalem için tartıştığı anlarda erkek kardeş ablası Nicole Raga’nın kafasına çanta fırlattı. O anlarda çantanın içinde bulunan makas Raga’nın kafasına saplandı. Küçük kız 1 hafta boyunca ailesi tedavi için gerekli olan parayı bulamadığından kafasındaki makasla yaşamak zorunda kaldı.

Trend 11-07-23 15:37

Nicole Williams bebeğiyle podyuma çıktı! Küçük bikinisiyle sergilediği fiziği olay oldu

Amerikan futbolu oyuncusu Larry English ile evli olan Nicole Williams katıldığı bir bikini defilesinde anne olduğunu duyurmuştu. Güzel model doğum yaptıktan sonra bebeğiyle podyuma çıkınca olay oldu.

Magazin 09-07-23 09:36

Kira masraflarından sıkılınca çareyi otobüse taşınmakta buldular! “6 kişilik ailemizi otobüse taşıdık”

31 yaşındaki Conrad Kirk ve 31 yaşındaki eşi Nicole McCarthy kira masraflarından sıkıldıkları için çareyi 2 bin sterline (yaklaşık 66 bin TL) satın aldıkları çift katlı otobüse taşınmakta buldu. Çift 4 çocuklarıyla beraber şimdilerde yaşam alanını yeniden düzenledikleri otobüslerinde yaşıyor.

Trend 06-07-23 15:48

Nicole Scherzinger dalgaların azizliğine uğradı! O anları paylaştı

ABD'li şarkıcı Nicole Scherzinger TikTok paylaşımıyla dikkat çekti. Şarkıcı bir dalga tarafından yok edildiğini gösteren komik bir TikTok videosunu paylaşarak eğlenceli tarafını gösterdi.

Magazin 22-06-23 13:49

'İbrahim Tatlıses'in şarkısını da okurum' dedi, Benim eserimde onun ne işi var? diyerek çıkıştı! Banu Alkan mahkemede konuştu! Ses tonumu dünya biliyor

Müzisyen Nicole Rona'nın sesini izinsiz olarak kendine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılanan, 'Afrodit' lakaplı ünlü şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan hakkında mahkeme kararını verdi. Banu Alkan mahkemede yaptığı açıklamada 'Beyaz Orkide' adlı şarkı piyasaya çıkmadığı için maddi kazanç sağlamadığını söyledi. "Benim eserimde onun ne işi var?" diyen Banu Alkan " İbrahim Tatlıses’in de şarkısını okuyabilirim" diye konuştu.

Magazin 19-06-23 12:09

Yasak aşk yaşadığı sevgilisini kavga ederken öldürdü! “Cinsellik konusunda bana hakaret etti” diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinde eski bir polis memuru olan 48 yaşındaki Jason Cunningham yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürme suçundan tutuklandı. Kendisi gibi evli olan üç çocuk annesi sevgilisi Nicole Harrington ile gizli gizli görüşen Cunnigham cinsel organına dair yapılan şakaya sinirlenince öfkesine hakim olamadı.

Trend 02-06-23 14:23

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz kıyafet seçimiyle Instagram’ı salladı! Hem göğüs hem de kalça dekoltesi...

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz festival tarzıyla görenlere bir daha baktırdı. Instagram hesabından 260 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim kot bluzun ve etek takımından oluşan cesur kıyafetiyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Cruz’ın gönderisi kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 28-04-23 10:39

Estetik bağımlılığı sevgilisinin ölümünün ardından yaşadığı depresyonu atlamasına yardımcı oldu! “Ben bir estetik ameliyat bağımlısıyım”

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Nicole Zavala, sevgilisi Demetrius Meach’in ölmesinden sonra çok zor bir yıl geçirdiğini itiraf etti. Sevgilisinin hayatını kaybetmesiyle ağır bir depresyon yaşadığını ifade eden Zavala bu süreçte estetik prosedürlere 144 bin sterlin (yaklaşık 320 bin 847 TL) harcadı. Estetik ameliyat bağımlısı haline geldiğini söyleyen Zavala, prosedürlerin erkek arkadaşının ölümüyle başa çıkmasına yardımcı olduğunu dile getirdi.

Trend 16-03-23 10:23

Estetik cerrahiye servet harcadı! “Son ameliyatım beni oturamaz hale getirdi”

Sosyal medyada kendisini plastik Barbie bebek olarak tanımlayan Nicole Angele estetik prosedürleri için 200 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon 520 bin TL) harcadı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük göğüslerine sahip olmak istediğini dile getiren Angele, kalçasına yaptırdığı son estetik işleminden sonra oturamaz hale geldiğini söyledi. Noel boyunca dinlenmesi gerektiğini ifade eden Angele, “Bu yıl biraz garip olacak” dedi.

Trend 28-12-22 16:49

Arjantinli rapçi Nicki Nicole iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Beğeni butonu çöktü

22 yaşındaki Arjantinli rap sanatçısı Nicki Nicole, 2022'ye iç çamaşırlı pozuyla veda etti. Nicki Nicole'un cesur paylaşımına 2 milyonun üzerinde beğeni geldi.

Magazin 22-12-22 13:48

Seksolog sırrı verdi: Orgazm olmak için üç şeye ihtiyacınız var

Cinsel ilişki her iki cinsiyet içinde büyük önem taşıyor. Ancak seksin orgazm ile bitmesi beklenirken bu durum her zaman gerçekleşememektedir. Seksologlar kolay ve etkili orgazm için ipuçları paylaşıyor. Seks Profesörü olan Dr. Nicole McNichols, seks hakkında yanlış bilinen o bilgiyi ve orgazm olmak için yapmanız gereken üç basit hamleyi açıkladı.

Haber 16-12-22 11:57

Yetişkin film yıldızı Nicole Aniston sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Paylaşımı olay yarattı

35 yaşındaki yetişkin film yldızı Nicole Aniston sosyal medyanın sınırlarını alt üst eden cesur bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada 3.7 milyon takipçisi bulunan Aniston, hayranlarının karşısına herkesi şaşırtacak bir kış kombiniyle çıktı. Aniston’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 12-12-22 11:55

Küvete girip paylaştı! Akranlarına meydan okudu

Pussycat Dolls müzik grubunun solisti Nicole Scherzinger sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü isim son olarak göğsünü ortaya çıkaran bikinisiyle verdiği küvet pozuyla dikkat çekti.

Magazin 15-11-22 13:33

Muhtemelen NASA bile bu kadarını beklemiyordu! Artemis I'in karşısına bu kez Nicole Kasırgası engeli çıktı: Gerçekten nazar değmiş olabilir

NASA'nın Ay'a fırlatacağı Artemis I misyonu durmadan erteleniyor. Bu açıdan "nazar değdi" yorumlarına yol açan görev, Nicole Kasırgası nedeniyle yine ertelendi. Roketin ilk olarak ağustosta fırlatılması planlanıyordu ancak inanılması oldukça zor bir durum ortaya çıktı. Muhtemelen NASA bile bu kadar erteleme yaşanmasını beklemiyordu. Yeni roket, eğer fırlatılabilrse NASA'nın 1972'deki Apollo 17 roketinden sonra Ay'a göndermek için ikinci denemesi olacak.

Haber 09-11-22 13:35

Apandisit için hastaneye gitti doğum yaptı!

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Kayla Nicole Simpson, çektiği ağrılar yüzünden zor günler geçiriyordu. Apandisit yüzünden acı çektiğini düşünen genç kadın, soluğu hastanede aldı. Hastanede ise hayatının şokunu yaşadı. Kayla Nicole Simpson’a yapılan tetkikler sonucu hamile olduğu ortaya çıktı.

Haber 03-11-22 22:49

Sosyal medya fenomeni mezarlıkta tangasıyla twerk yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Las Vegas' yaşayan bir Playboy modeli 27 yaşındaki Amanda Nicole Martin, Cadılar Bayramını kutlamak için vampir kılığına girerek mezarlığa gitti ve yarıçıplak kostümü içinde mezarlıkta twerk yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 31-10-22 13:01

Düğün gününde büyük sürpriz! Gelin bir anda davetlilerin önünde doğuma başlayınca... “Çifte kutlama yapacağız”

Nicole ve Marc çifti, kızlarının doğumundan önce evlenmeye karar verdi ancak düğün günlerinde hayatlarının en büyük sürpriziyle karşılaştılar. Düğünde davetlilerin ortasında doğum sancısı tutan gelin apar topar hastaneye götürüldü. Düğün davetlilerin küçük bir kısmının katılımıyla hastanede tamamlandı.

Trend 29-10-22 08:27

Sosyal medyanın hedefi oldular! Kendisi 22, kocası 55 yaşında... “Aramızdaki aşk çok büyük”

Sosyal medyadan kendisinden 33 yaş büyük kocasıyla yaşadığı ilişkinin detaylarını paylaşan 22 yaşındaki Nicole Downs, olumsuz yorumlara rağmen aralarındaki aşkın gerçekliğini savundu. Kocasının aynı zamanda en yakın arkadaşı olduğunu dile getiren Downs, “Aramızdaki aşk büyük” diyerek kendilerine tepki gösterenlere isyan etti.

Trend 21-10-22 15:53

Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi açıklandı

Michelin Rehberi İstanbul'un ilk seçkisinde 53 restoran yer alırken, Turk Fatih Tutak 2 Michelin Yıldızı'na, Araka, Mikla, Neolokal ve Nicole restoranları ise 1 Michelin Yıldızı'na layık görüldü - Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: - "İstanbul'un yeme, içme alanında sunduğu bu eşsiz zenginlik, uluslararası gastronomi otoritelerinin de ilgisine mazhar oluyor"

Yurthaber 11-10-22 23:38

Evliyken başka bir adam aşık oldu! Şimdi kocası, sevgilisi ve çocuklarıyla aynı evde yaşıyorlar

Sarah Nicole isimli bir kadın çok eşli hayatının detaylarını paylaşarak gündem olmayı başardı. 6 yıllık evli olduğu eşi Ryan’a eski iş arkadaşına aşık olduğunu itiraf etmesinden sonra Sarah Niceole çok eşli bir ilişkiye adım attı. Şimdi Sarah, kocası Ryan ve sevgilisi Ronnie ile birlikte iki çocuklarıyla aynı evi paylaşıyor. Mutlu bir ilişkileri olduğunu dile getiren Sarah, “Biz 5 kişilik kocaman bir aileyiz” dedi.

Trend 06-10-22 10:54

İtirafı herkesi şaşırttı, doktorları bile inandırmakta zorlandı! “Hiç cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldım”

İngiltere’nin Hampshire şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Nicole Moore isimli bir kadın hayatı boyunca hiç cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldığını itiraf ederek herkesi şaşırtmayı başardı. Öğretmen olarak çalışan kadın hamile olduğunu öğrendiğinde hayatının en büyük şoklarından birini yaşadığını söyledi.

Trend 01-08-22 10:20

Elon Musk yine skandala karıştı! Google'ın kurucusunun eşiyle...

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk'ın, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile kısa süreli bir ilişki yaşadığı, bu ilişkinin hem Brin ve Shanahan'ın evliliğini, hem de iki girişimcinin arkadaşlığını bitirdiği iddia edildi. Ancak Elon Musk, bu iddiaları yalanladı.

Trend 25-07-22 11:24

44 yaşındaki Nicole Scherzinger, genç kızlara taş çıkarttı! Mavi bikisinisiyle kusursuz fiziğini sergiledi

Pussycat Dolls yıldızı Nicole Scherzinger, tatil sezonunu Yunanistan’da açtı. Sevilen ismin sosyal medya hesabından mavi bikinisiyle yaptığı paylaşım hayranlarından tam not aldı.

Trend 10-07-22 16:11

Komşuya gitti! Hediyeyi görünce garsonun dudaklarına yapıştı

Pussycat Dolls müzik grubunun solisti Nicole Scherzinger, 44. yaş gününü arkadaşlarıyla kutlamak için Mikonos'a gitti. Ünlü şarkıcının eğlenceli anları kameralara yansıdı.

Magazin 02-07-22 10:18

Nicole Scherzinger önsüz bikini trendine uydu! Dekoltesini bir gören bir daha baktı

Pussycat Dolls müzik grubunun solisti Nicole Scherzinger, İspanya tatilinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını büyüledi. Sosyal medyanın son dönemki trendlerinden biri olan önsüz bikini akımına ayak uyduran Scherzinger’in mavi dekolteli bikini üstü hayranlarından tam not aldı.

Trend 29-06-22 10:08

Kaçtığı cehennemi anlattı! ''Beynimi yıkayan Mormon tarikatından tam 200 kardeşim var''

Nicole Mafi, çoğu çocuğun doğuştan beyinlerinin yıkandığını iddia ettiği bir Mormon grubu olan çok eşli tarikatın en büyük çocuklarından biriydi. 17 yaşında tarikattan ayrılan ve hayata yeniden başlayan Nicole, bir tarikatta yaşamanın nasıl bir şey olduğunu ve ailesinden kaçma deneyimini anlattı.

Trend 20-06-22 16:06

Kıyafeti yüzünden içeri alınmayan kadın şaşkına döndü! “Deniz kabuğu sütyeni...”

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneydoğusundaki Florida eyaletine bağlı Walt Disney World’u annesiyle birlikte gezmek isteyen Nicole DeLosReyes isimli bir sosyal medya kullanıcısı kıyafeti nedeniyle oyun parkına alınmadığını iddia etti. TikTok’tan yaşadıklarına tepki gösteren DeLosReyes, kullanıcılar arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 28-05-22 14:20

Büyük beden model, inek desenli mayosuyla tabuları alt üst etti! “Bütün bedenler güzel”

Londra’da yaşayan sosyal medya fenomeni Nicole, güzelliğin belirli kalıplar üzerinde değerlendirilmemesi gerektiğini savunarak inek desenli mayosuyla kameraların karşısına geçti. Büyük beden model olarak dar ve desenli kıyafetleri tercih etmemesi gerektiğini söyleyenlere Nicole, “Tüm bedenler güzel” diyerek cevap verdi.

Trend 16-05-22 12:00

OnlyFans modeli sosyal medyadan yasaklanmasından sonra işinden de kovuldu! Nedeni şaşırttı

Nicole Doshi, abonelerle bir seks çekilişi teklif ettikten sonra OnlyFans'tan yasaklandı. Sosyal medyadaki kariyerinin sona ermesinden sonra Doshi, bir masaj salonunda çalışmaya başladı. Doshi’nin müşterilerine ek hizmetler sunduğunu öğrenen patronu ise eski OnlyFans modelinin işine son verdi. Doshi ise insanların belirli kalıplar arasında sıkışmasından sıkıldığını söyleyerek isyan etti.

Trend 30-04-22 10:56

OnlyFans fenomeni dozunu kaçırdı! Hayranları arasında seks çekilişi yapınca yasaklandı

Çin’de Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındıktan sonra OnlyFans hesabı açan Nicole Doshi isimli bir fenomen kısa sürede popüler olmayı başarmıştı. Yüz binlerce aboneye ulaşan isim hayranları arasında seks çekilişi yapacağını duyurdu. OnlyFans uygulaması ise topluluk kurallarını ihlal ettiği için Doshi’nin erişimini yasakladı.

Trend 19-04-22 15:15

Brooklyn Beckham'ın düğününde Claudia Peltz'in takısı olay oldu! 2.Abdülhamit'e ait olduğu iddiası

Brooklyn Beckham ve oyuncu Nicole Peltz'in düğününün yankıları sürüyor. Düğüne, babası milyarder olan Peltz'in annesi Claudia Peltz'in taktığı gösterişli mücevherler damga vurdu. Peltz'in taktığı elmas gerdanlığın, 2. Abdülhamit'e ait olduğu iddia edildi.

Magazin 15-04-22 11:55

SunExpress yolcuları, SunPriority ile bir adım önde

SunExpress Ürün ve Müşteri Deneyimi Kıdemli Müdürü Nicole Haginger: - "Yolcularımızın, seyahat etmeyi daha kolay ve konforlu hale getiren SunPriority hizmetimize olan yoğun ilgisini görmekten mutluyuz"

Yurthaber 14-04-22 09:50

Nicole Kidman'ın şaşkınlığı gündem olmuştu! İşin aslı farklı çıktı

94. Oscar Ödüllerinde Nicole Kidman'ın , Will Smith'in Chris Rock'ı tokatladığı anda yaşadığı dehşet sosyal medyada gündeme oturdu. 54 yaşındaki aktrisin şoke olduğu an kısa süre sonra Twitter'da viral oldu. Hayranları Nicole Kidman'ın tepkisinin evrensel olduğunu söyledi.

Magazin 28-03-22 10:03

Sosyal medya fenomeni Nicole Angele, estetik işlemlerini savundu! “Sahte her zaman daha iyi”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Nicole Angele isimli bir kadın gençliğinden beri plastik cerrahiye yakın bir ilgi duyduğunu söyledi. Çocukluğundan beri Barbie bebeklere benzemek istediğini dile getiren kadın, bir dizi estetik operasyon geçirdi. Yeni görüntüsünü eleştirenlere karşı ise “Sahte her zaman daha iyi” diyerek estetik operasyonlarını savundu.

Trend 16-03-22 11:23

Demet Evgar Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye'nin ilk İyi Niyet Elçisi oldu

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women), Demet Evgar’la önemli bir işbirliğine imza atarak ünlü oyuncuyu Türkiye ofisinin ilk İyi Niyet Elçisi olarak ilan etti. Daha önce bu unvanlar Danai Gurira, Nicole Kidman, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi isimlere verilmişti.

Magazin 07-03-22 16:26

Kalça estetiği yaptıran sosyal medya fenomeni ilginç itirafıyla dikkatleri çekti! “Sesler geliyor...”

Las Vegas’ta yaşayan 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Amanda Nicole Martin, dünyanın her yerinden 8 milyon takipçiye ulaşmayı başardı. Estetik ameliyatlar için defalarca kez bıçak altına yatan fenomen isim son itirafıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Kısa süre önce kalça kaldırma ameliyatı olduğunu belirten Martin, hareket ettiğinde tuhaf bir gıcırtı sesi duyduğunu ifade etti.

Trend 25-01-22 11:13

Nicole Scherzinger’ın seksi pozunu taklit etmek istedi! Pantolonunu kaybedince sosyal medyanın gündemine yerleşti

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medya hesabından ünlü isimlerinin pozlarını taklit ettiği paylaşımları sayesinde ünlendi. Dünyanın pek çok noktasından takipçileri bulunan Barber, son gönderisinde ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger’in seksi şelale pozunu taklit etmek istedi. Sevilen isim şelalenin akıntısına kapılınca oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Trend 22-01-22 16:49

Herkes onun ten rengine hayran! Nicole Kidman’dan şaşırtan itiraf: Solgun tenimle yıldız oldum

Porselen teniyle bilinen ve herkesin hayran olduğu Nicole Kidman, çocukluk döneminde ten rengi nedeniyle zorbalığa maruz kaldığını açıkladı. Yaşıtlarının ten renginden dolayı kendisini dışladıklarını ifade eden ünlü yıldız, bu özelliğinin oyunculuk kariyerine adım atmasında etkili olduğunu dile getirdi.

Trend 17-01-22 16:41

'Too Hot To Handle' yıldızı Nicole O'Brien Dubai'de yeni yılın keyfini sürüyor

'Too Hot To Handle' yıldızı Nicole O'Brien, dün tatil için Dubai'de denizde selfie çekerken objektiflere yakalandı.

Magazin 12-01-22 10:00