Niran Unsal Evlilikleri Haberleri

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 2024-04-09 08:24:43

Fatih Camii'sinde imam ve bir kişiyi bıçaklamıştı! Ömer Salgın ile ilgili yeni detaylar, ilk vukuatı bu değilmiş: 'Bu kadarının olacağını tahmin etmiyordum'

İstanbul'da Ömer Salgın, Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralamıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili olarak Ömer Salgın'a ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Salgın'ın iki evlilik yaptığı, ikinci eşinin ilişkisi olduğunu düşündüğü iş yeri sahibi S.N.'yi darp ettiği öğrenildi. İlk eşi de Salgın'ın öfke nöbetleri geçirdiğini, evlilikleri süresince zaman zaman kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Haber 2024-01-10 17:11:34

Canlı yayında 'aldatma' iddiası! Gizli tanığın sözleri Didem Arslan'ı şoke etti! Banyoda başka kadınlarla görüşüyor!

Didem Arslan Yılmaz programında Süleyman-Hatice çiftini ağırladı. 5 yıl önce kaçarak evlenen çiftin evlilikleri Süleyman Bey'in sosyal medya bağımlılığı yüzünden bitme noktasına geldi. Süleyman Bey, oradan gelen mesajlar yüzünden eşiyle kavga ettiğini, bu sebeple kayınpederi Fevzi’nin geçtiğimiz Haziran ayında karısı ve çocuğunu götürdüğünü vurguladı. Çift canlı yayında yüzleşirken programa bağlanan gizli tanığın sözleri ortalığı karıştırdı.

Magazin 2023-11-14 10:15:35

Tartışma konusu olmuştu! Boşanmak isteyenler avukatlara o taleple koştu… Nafakaya ‘dolar’ kalkanı

Türkiye’deki yüksek enflasyon evlilikleri de etkiledi. Boşanma davaları artarken, sebep olarak ekonomik durum gösterildi. Süresiz nafakanın kaldırılması yönündeki tartışmalar devam ederken, alınan paranın enflasyon etkisini en az seviyeye indirmek isteyenlerin avukatlara ‘dövize endeksli nafaka’ talebi ile koştuğu ortaya çıktı.

Finans 2023-09-12 08:19:19

'Seni satsam...' Esra Ezmeci'nin programında gözyaşlarına boğuldu! 30 yıllık evliliğinde eşini yerde yatırdı, boşanınca yeni eşine 250 bin TL'lik ev eşyası aldı

Psikolog Esra Ezmeci'nin programına katılan eski çift şoke etti. 30 yıllık evlilikleri boyunca eşini yer yatağında yatıran adam, başta Ezmeci olmak üzere stüdyodaki herkesin tepkisini çekerken adamın boşandıktan sonra yeni eşine 250 bin TL'lik ev eşyası aldığı öğrenildi. Eski eş ise 30 yıllık evliliği boyunca yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatırken dişlerini yaptırmak üzere özel hastaneye gittiklerinde çıkan fiyat karşısında eski eşinin o dönem "Seni satsam 1,5 etmez" dediğini söyledi.

Magazin 10-08-23 11:10

Dünya Düzce Günlerinde sanatçı Niran Ünsal konser verdi

Düzce Belediyesince düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" kapsamında sanatçı Niran Ünsal sahne aldı.

Yurthaber 04-08-23 07:31

Herkes bu belediye başkanını konuştu! Kendisi 65 karısı 16 yaşında... “Balayımız bitince okuluna geri dönecek”

Brezilya'nın Parana eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini ve gençler kategorisindeki güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo evlenmişti. İkilinin evlilikleri eleştiri oklarının hedefi olurken Karayipler’deki balayı da gündem yarattı. Dehaini, 16 yaşındaki eşinin okula devam ettiğini söyleyerek, “Balayımız bitince okuluna geri dönecek” dedi.

Trend 20-07-23 15:26

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş sessiz sedasız boşandı

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisi Yaz Şarkısı'nda 'Gülbeyaz' rolünü canlandırıyor. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Evlilikleri sarsıntıda olan çift sessiz sedasız boşanarak yollarını ayırdı.

Magazin 15-07-23 08:56

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'tan üzen haber! Sevilen çift boşandı

Son dönemde evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden üzen haber geldi. Ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 10-07-23 17:03

Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve eşi Nihan Yönel'den şok karar! 2 yıllık evlilikleri sona erdi

Eski milli futbolcu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ile 2 yıllık eşi Nihan Yönel ayrılık kararı aldı. Mutlulukları sona eren Yıldırım, ayrılık kararlarını sosyal medya hesabından yayımladı.

Magazin 19-06-23 20:03

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın boşanacağı iddia edilmişti! İlk paylaşım geldi! ''Bazen istemesen de...''

Son dönemde evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Ceyda Düvenci - Bülent Şakrak çiftinin aralarındaki sorunları çözemedikleri ve boşanacakları iddia edilmişti. Aylar sonra Ceyda Düvenci'den manidar bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun duygusal paylaşımı boşanma iddialarını güçlendirdi.

Magazin 19-06-23 15:22

Bez bebekle evlenen kadın ihaneti öğrenince öyle bir intikam aldı ki... Kocasının cinsel organını kesti! “Bunu hak etmişti”

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes isimli bir kadın geçtiğimiz yıl annesinin diktiği el yapımı bir bez bebekle evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olduğunu dile getiren Moraes iki de bez bebek çocuk sahibi olmuştu. İlginç evliliği sayesinde manşetlerdeki yerini alan Moraes bu kez eşinin kendisini aldattığını söyleyerek aldığı intikamı anlatarak gündeme geldi.

Trend 08-06-23 08:46

Bolu'da kan donduran cinayet! Her satırı korkunç... 'Dereye kadar yavaş yavaş götürerek...'

Bolu'da akıllara durgunluk veren bir cinayet gerçekleşmişti. Evlilikleri boyunca sürekli şiddet gördüğünü iddia eden kadın kocasını öldürdü. Yargıya taşınan olayda Mürüvet Ö.'nün ifadeleri adeta kan dondurdu. Olayda mahkeme köyde keşif kararı aldı.

Haber 02-06-23 19:32

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanma davasında gizlilik kararı aldırdı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un 8 aylık evlilikleri pazartesi günü noktalanıyor. Adalar'da görülecek davada mal bölüşümü nasıl olacak merak edilirken çiftin dava için gizlilik kararı aldırdığı da ortaya çıktı.

Magazin 04-05-23 15:15

Sonunda bu da oldu! Kocasının horlamasını kaydederek satıyor... “Ondan para kazanıyorum”

26 yaşındaki Ana Malfair isimli bir kadın 33 yaşındaki kocası Luis ile evlendikleri anda onun horlama sesiyle tanıştı. Mutlu bir evlilikleri olduğunu ifade eden Malfair, aynı yatağı paylaşmaya başladıklarında kocasının yüksek sesle horlamasından büyük bir rahatsız duydu. Genç kadın kocasının horlamasını ilginç bir ticari girişime çevirip sesi kaydederek satmaya başladı.

Trend 21-04-23 10:37

Oğuzhan Koç şaşkın! Bomba Demet Özdemir iddiası: 'Senin paran, benim param...'

Evlilikleri 8 ay süren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ortak boşanma açıklaması yapması gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Özdemir çok para konuşan biri oldu ve evde bu yüzden sorunlar çıktı. Koç'un yakın çevresine ise "Benim karıma ne oldu?" dediği iddia edildi.

Magazin 18-04-23 07:12

İkizlerle evlenen ikiz kardeşler! Bir gören bir daha baktı... Çocukları bile ayırt etmekte zorlanıyor

Brittany ve Briana Dean isimli ikiz kız kaderşler, 2017 yılında ikiz kardeş festivalinde Josh ve Jeremy ile tanıştı. İlk görüşte birbirlerine aşık olan kardeşler birbirlerine yakın tarihlerde dünya evine girdi. Mutlu evlilikleri olan iki çift benzerlikleri nedeniyle çocuklarının bile kendilerini karıştırdığını söyledi.

Trend 08-04-23 15:34

''Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı ama...'' Niran Ünsal'dan kahreden paylaşım!

Kahramanmaraş merkezli deprem faciasında 4. güne girildi. 72 saatin geride bırakıldığı 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından 10 ilde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bini geçti. Ünlü şarkcı Niran Ünsal'dan da kahreden bir paylaşım geldi. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen Niran Ünsal, acı haberi takipçileri ile paylaştı.

Magazin 09-02-23 14:50

Genç kızları cinsel organının fotoğraflarını göndererek taciz ediyordu! Eşi penisinden teşhis edince cezadan kurtulamadı

2017 yılının Şubat ayında tanıştığı James Kump’a ilk görüşte aşık olan Hayley Dunn hayatını onunla birleştirdi. Mutlu bir evlilikleri olduğunu ifşa eden Dunn, kocasının genç kızlara cinsel organının fotoğraflarını ve cinsel içerikli mesajlar göndererek taciz ettiğini öğrendiğinde şoke oldu. Eşinin penisini dava dosyasındaki fotoğraflardan teşhis eden Dunn, kocasının ceza almasına yardımcı oldu.

Trend 10-12-22 15:15

Güzellik yarışması komple kalksın diyen Tuba Unsal: Bir kız yürüyor, poposuna, eline...

‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk olan Tuba Unsal sosyal medyada gündem olan bir açıklama yaptı. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken güzellik yarışmalarına dair iddialı bir yorumda bulundu.

Magazin 05-12-22 14:57

Hızlıca evlenip hemen sonra üçlü ilişkiye başladılar! Açıklamaları şaşkına çevirdi: Eşimin nerede, ne yaptığını biliyorum!

Altı haftalık birlikteliklerinin ardından hızlı bir karar alıp bu yılın başlarında evlenen Katy Skeats-Jones ve eski bir yetişkin filmi yıldızı olan Rob Bampton, evlilikleri henüz bir yılını bile tamamlamadan bu kez de ilişkilerine başka bir kadını daha dahil ederek üçlü ilişki yaşamaya başladıklarını açıklayıp gündem oldular.

Trend 21-11-22 11:40

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Evlilikleri dövüş kulübüne dönen yaşlı adam isyan etti: Bana cehennem azabı yaşattın, Allah da sana yaşatsın

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına eşi Remziye hanımdan şiddet gördüğü için yaklaşık 1 aydır arabada yaşayan Esat Bey'in sözleri damga vurdu. Remziye hanımın sopayla başlayan şiddetinin 20 senede kafa atmaya vardığını belirten Esat Bey, "Bana cehennem azabı yaşattın, Allah da sana yaşatsın" ifadelerini kullandı. Remziye Hanımın sözleri Müge Anlı ile stüdyoda bulunan konukları şaşırttı. Karısından şiddet gördüğü için evden kaçan Esat Bey, Müge Anlı'ya "Bizimki evlilik değil, dövüş kulübü" dedi.

Haber 10-11-22 10:49

Çok eşli ilişki yaşayan sosyal medya fenomenleri Jessica ve Stephen DeMarco müjdeyi verdi! “Çok eşli bir ilişkim var ve hamileyim”

Jessica ve Stephen DeMarco tam 15 yıl önce tanıştı ve birbirlerine aşık olan çift evlenmeye karar verdi. Evlilikleri mutlu bir şekilde devam ederken ikili açık ilişki yaşamak için anlaştı. TikTok'ta CliqueBaitTV isimli bir hesap açan ve özel hayatlarına dair detayları buradan paylaşan çift son olarak bir bebek beklediklerini açıkladı. Hamilelik döneminde olumsuz eleştiriler aldığını ifade eden ikili çok eşli ilişkilerini savundu.

Trend 04-11-22 09:34

Bu burçlar sevince tam seviyor! İşte evlilikleri mutlu ve uzun süren o burçlar

Çiftler iyi günde kötü günde beraber olmaya yemin etse de zaman zaman meydana gelen anlaşmazlıklar, yolları ayırmaya neden olabiliyor. Bazı burçların ise evlilikleri daha uzun sürüyor. Sevdiklerinde tam seviyor. İşte o burçlar...

Kadin 03-11-22 16:16

Dünyanın en kısa boylu çifti olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girmişlerdi! “Günlük hayat bizim için zor”

Brezilya’da yaşayan Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino çifti, dünyanın en kısa boylu ikilisi olarak Guinness Dünya Rekoru sahibi oldu. 6 yıldır mutlu evlilikleri olduğunu ifade eden iki günlük hayattaki standart işleri bile yapmanın bazen kendileri için çok zor olduğunu itiraf etti. Dünyanın en küçük çifti, çok yüksek tuvaletlerden süpermarket raflarındaki yiyeceğe ulaşamamaya kadar her gün karşılaştıkları mücadeleleri anlattı.

Trend 31-10-22 15:29

Mehmet Dinçerler ile boşanan Hadise'ye oturduğu evin sahibi İbrahim Çelikkol’dan destek

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 6 süren evlilikleri geçtiğimiz günlerde noktalanmıştı. İddiaya göre Dinçerler'in evin kirası ve depozitosunu ödemediği ortaya çıktı. Evin sahibi olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ise Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Magazin 04-10-22 21:44

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan 2022'de başlayan evlilikleri 30 Eylül 2022'de sona erdi. 5 ay süren evliliklerini tek celsede sonlandıran çiftten herhangi bir açıklama gelmedi. Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin boşanmasıyla beraber Mehmet Dinçerler'in hayatı ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Peki, Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

Magazin 01-10-22 13:18

Bir boşanma haberi daha! Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek duyurdu

Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında evlenmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.

Magazin 23-09-22 11:52

17 yıllık evli olan çift sosyal medyadan yeni aşklarına seslendi! “İkimizin de ihtiyaçlarına uyan çifti arıyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 36 yaşındali Stephanie ve 38 yaşındaki Billy Ledbetter 17 yıllık evliliklerinde yeni bir sayfa açtıklarını dile getirdi. Mutlu bir evlilikleri olduğunu ifade eden çift ilişkilerine yeni bir heyecan getirmek için çok eşliliğe yöneldiklerini söyledi. Çift sosyal medyadan ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çift aradıklarını dile getirdi.

Trend 09-09-22 11:15

Seren Serengil'den Fahriye Evcen yorumu! Dizi tutsa hamile kalmazdı

Seren Serengil, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin evlilikleri hakkında yaptığı yorumla dikkat çekti. Seren Serengil, Fahriye Evcen'in hamile kalmasını dizisinin tutmamasına bağlayarak herkesi şoke etti.

Magazin 05-09-22 13:13

Hayran oldukları çifte aşık oldular! “Haftada bir eşleri ve evleri değiştiriyoruz”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşaun Kate ve Brad LaValley çift 15 yıllık evlilikleri mutlu bir şekilde devam ederken ilişkilerinde yeni bir deneyim yaşamak istediler. Kendileri gibi evli olan Alex ve Lexi Kraft çiftiyle tanışıp çok eşli bir ilişkiye adım atan ikili mutlu evliliklerinin sırrının haftalık ev ve eş değiştirme olduğunu söyleyerek tepki topladı.

Trend 22-08-22 14:20

Cinsellik itirafı sosyal medyayı karıştırdı! “Kocamın yetişkin film bağımlılığı özgüvenimi yerle bir etti”

Sosyal medyada Jolene Winn kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, kocasının yetişkin filmlere olan bağımlılığının kendi evlilikleri üzerindeki etkilerinden söz etti. Eşinin bağımlılığının cinsellik konusunda özgüveninin düşmesine neden olduğunu dile getiren Winn, bu durumun kendi içinde bir sarmala dönüştüğünü itiraf etti.

Trend 15-08-22 15:58

Hindistan’da gerçekleşen bir düğün töreni herkesi şaşırtmayı başardı! 30 yıl önce ölen çocuklarını evlendirdiler

Hindistan’da düzenlenen ilginç bir düğün töreni herkesi şaşırttı. Garip törende henüz bebekken hayatını kaybeden Chadappa ve Shobha'nın evlilikleri gerçekleştirildi. 30 yıl önce vefat eden çocukları için bir araya gelen iki aile yedi aşamalı Hindu evlilik ritüellerinin hepsini uyguladı.

Trend 05-08-22 10:57

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un oğlu Marsel 2 yaşında!

Mutlu evlilikleri ile parmakla gösterilen Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin oğlu Marsel 2 yaşına bastı. Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, Marsel'in doğum gününü kutladı.

Magazin 16-07-22 09:48

Tuba Ünsal 'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusuna ağlayarak yanıt verdi!

Oyuncu Tuba Ünsal, Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40’a katıldı. “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusunda gözyaşlarını tutamayan Tuba Unsal ağlayarak, tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşamasına dair konuştu. Tuba Ünsal dine dair sorulan sorulara da açık açık yanıt verdi.

Magazin 24-06-22 15:32

Aynı anda üç kadınla evlendi! Üstelik eşleri birbirlerinin akrabası: İkiz kardeşler ve kuzenleri...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinin Salt Lake City bölgesinde yaşayan ikiz kardeşler Vicki ve Valerie Darger, Joe isimli bir adam aynı anda evlendiler. 51 yaşındaki Joe daha sonrasında ise ikiz kardeşlerle olan evliliğine onların kuzeni Alina’yı da ekledi. Dört kişilik mükemmel bir evlilikleri olduğunu iddia eden aşıklar, 24 çocuklarıyla beraber büyük bir evde yaşıyor.

Trend 07-06-22 10:32

Herkes onları konuşuyor! Açık evliliklerini anlatan kadından şaşırtan itiraf: “Kocam sevgili bulmam için bana yardım ediyor”

Dokuz yıllık evlilikleri devam ederken kocasına biseksüel olduğunu açıklayan bir kadın, iki çocuğunun babasıyla nasıl mutlu bir şekilde evli kaldığını ve aynı zamanda kadınlarla flört ettiğini anlattı. 31 yaşındaki Melanie Morton isimli kadın ve kocasının açık evlilikleri sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 07-06-22 09:35

Eser-Berfu Yenenler çifti: Biz tek siz hepiniz!

Mutlu evlilikleri süren Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'den yeni fotoğraf geldi. Eşiyle el ele objektif karşısında poz veren Berfu Yenenler, "Biz tek siz hepiniz!" ifadelerini kullandı.

Magazin 03-06-22 09:55

Melek Mosso yerine Demet Akalın'a teklif gitti! Bomba yanıt

Demet Akalın Melek Mosso'nun iptal edilen konseri sonrası kendisine de teklif geldiğini söyledi. Akalın teklifi kabul eden Seda Sayan, Işın Karaca ve Niran Ünsal'a göndermesiyle gündem oldu.

Magazin 31-05-22 12:42

Yetişkin film yıldızı itirafıyla herkesi şaşırttı! “Erotik tüyolarım evlilikleri kurtardı”

Eski yetişkin film yıldızı 35 yaşındaki Alexis Fawx, sosyal medya paylaşımlarının sonrasında popülerliğinin artması üzerine ilginç bir itirafta bulundu. Başkalarının cinsel hayatına yardım ettiğini ve bu misyonu sayesinde evliliklerinden kurtulduğundan söz eden Fwax, “Ben iyilik yapıyorum” dedi.

Trend 30-05-22 11:24

Çocuklarının beşiz olduğunu zannediyordu! Dalağın altına saklanan bir bebek doktorları bile şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri’nin İndiana eyaletinde yaşanan bir doğum herkesi şaşkına çevirdi. Becki ve Keith çifti, 8 yıllık evlilikleri boyunca doğal yollarla çocuk sahibi olmayınca tüp bebek tedavisine başvurdu. Beşiz bebeklerinin dünyaya gelmesine hazırlanan çifti doğumda doktorları bile şaşırtan bir sürpriz bekliyordu.

Trend 25-05-22 15:20

Çok eşli evlilikleri sosyal medyada gündem yarattı! “Biri yasal biri manevi eşim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde yaşayan Tami, Colton ve Sophie isimli kişiler çok eşliliği kolaylaştırmak için evlerini tek çatı altına birleştirdiler. Colton, çok eşli evliliğinin hem eğlenceli hem de zor anları olduğunu dile getirdi. İki eşi ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir evliliğini olduğunu ifade eden Colton, “İki eşe sahip olmak kasırganın ortasında durup bir an için bir şeylerin durmaya çalışmasını engellemek gibi” dedi.

Trend 21-05-22 10:55

Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir?

Niran Ünsal'ın sağlık durumu, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünsal paylaşımında "23 Nisan’da sağ kaburgamın altında başlayan şiddetli bir ağrı beni ameliyata kadar sürükledi" ifadesine yer verdi. Bu paylaşımın ardından, vatandaşlar internette, Niran Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? Neden ameliyat oldu? Niran Ünsal’ın hastalığı nedir? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 02-05-22 11:39

Sosyal medya kullanıcısının itirafı herkesi şaşırttı! Damadıyla cinsel ilişkiye giren kayınvalide aileyi dağıttı

‘Clein’ isimli bir sosyal medya kullanıcısı ‘İngiltere’nin Güzin Ablası’ olarak kabul edilen Coleen Nolan’a yaptığı itiraflar herkesi şaşırtmayı başardı. Kendi köşesinde insanların dertlerini dinleyerek çözüm üretmek için yazılar yazan Nolan’ın son paylaşımı tepkilere neden oldu. Clein, annesi ve evlenmek üzere olduğu nişanlısını cinsle ilişkiye girdikleri sırada yakaladığını söyledi. Durumu babasına anlatması üzerine ise ebeveynlerinin evlilikleri bitti.

Trend 02-05-22 09:57

Niran Ünsal apar topar ameliyata alındı

Geçtiğimiz yıl böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastaneye kaldırılan Niran Ünsal, yeniden ameliyat masasına yattı. Yapılan tetkikler sonucu safra kesesinde sorun olduğu anlaşılan Ünsal, takipçilerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 02-05-22 07:12

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can yetişkin oldu! İşte yeni mesleği

Evlilikleri ile magazin dünyasında örnek teşkil eden Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 21 yaşındaki oğulları Can Aslantuğ artık bir yetişkin! Koç Üniversitesi Konservatuar bölümünde Piyano üzerine müzik eğitimi alan Can'ın meslek seçimi belli oldu.

Magazin 11-03-22 10:54

Akraba evlilikleri nedeniyle Türkiye’de 5-10 kat fazla görülüyor

Türkiye’de akraba evliliği yapılma oranı hala çok yüksek. Akraba evliliklerinden doğan çocukların genetik hastalıklara sahip olma ihtimalleri artıyor. Türkiye’de yapılan yüksek oranlı akraba evlilikleri nedeniyle nadir hastalıkların görülme oranı diğer ülkelere göre 5-10 kat daha fazla. Nadir hastalıklardan olan immün sistem yetmezliğine sahip insanlar Covid-19’u çok daha ağır geçiriyorlar.

Haber 01-03-22 10:22

Sadece Türkiye’de 7 milyon kişi bu hastalığı çekiyor! Ölüm riski çok yüksek

Dünyada 2000’de 1 ya da daha az sıklıkta görülen, ilerleyici ve bazıları ölümcül olan hastalıklar nadir hastalık olarak tanımlanıyor. Çoğunlukla çocuklarda görülen nadir hastalıkların genetik ve akraba evlilikleri nedeniyle ortaya çıkıyor. Sadece Türkiye’de yedi milyon kişinin mustarip olduğu bu hastalık dünyada 250-300 milyon arası insanda olduğu tahmin ediliyor.

Haber 25-02-22 09:21

SGK mercek altına aldı! Ödenen paralar faiziyle geri alınıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. SGK hileli boşanma ve anlaşmalı evlilikleri takibe aldı. Boşandığı eşiyle fiilen birlikte yaşadığı belirlenen kişinin aylığı kesilecek, ödenen para faiziyle geri alınacak.

Finans 07-02-22 10:13
sgk