Norm Ender Haberleri Ve Son Dakika Norm Ender Haberleri

Norm Ender Haberleri Ve Son Dakika Norm Ender Haberleri

Norm Ender olarak bilinen ve gerçek adı Ender Eroğlu olan Türk rapçi ve söz yazarı 25 Mart 1985 yılında İzmir'de doğmuştur. Kartel müzik grubu sayesinde 10 yaşında rap müzik ile tanışarak rap hayatına başladı. Kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle liseyi yarıda bıraktı. Emre Altınoğlu ile 1999 yılında Norm grubunu kurdu. İlk olarak 2001 yılında profesyonel olarak rap şarkısını çıkardı. Askerliği yerine getirmesinin ardından 2010 yılında soli bir rap albümü yapmış ve bu albümde bulunan Çıktık Yine Yollara parçasına klip çekmiştir. Tek olarak çalışmaya başlaması ile birlikte Norm Ender takma adıyla anılmaya başlandı. Ender, rap müziğe bir süre ara verdi. Mekanın Sahibi adında 1 diss parçasını 2019 yılında piyasaya sürdü ve büyük bir çıkış yaptı. Ender, yeni parçalarını piyasaya sürmeye devam etmektedir.

Norm Ender Haberleri

Norm Ender'den Süper Kupa krizine 'Parla' yanıtı! Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Norm Ender ertelenen Süper Kupa ile ilgili konuştu. Süper Kupa'da 100. yıl marşı da krize dönüştürülen rapçi Norm Ender, "Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haber 31-12-2023 23:21

Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Parla marşının sözleri merak edildi. Ünlü rap sanatçısı Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Parla' isimli bir marş besteledi. Söz ve müziği Norm Ender’e, düzenlemesi Mert Kemancı’ya ait olan Parla marşını Elber Tutkus kaydetti. Ayrıca marşa İstanbul Strings de katkı gösterdi. Norm Ender'in hayatına dair detaylar ve Parla marşının sözleri araştırılıyor. Peki, Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Haber 28-10-2023 17:23

Parla marşı çok beğenildi! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel istek! 'Muhteşem olacak'

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Bazı sanatçılar 100. yıla özel şarkılar hazırlamış ve izleyicinin beğenisine sunmuştu. Bu parçalardan en çok beğenilen rap müzik sanatçısı Norm Ender'in Parla isimli marşı oldu. Ünlü şarkıcı marşın klibi için de hayranlarına çağrıda bulundu.

Magazin 27-10-2023 23:16

Oğuzhan Uğur paylaştı! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programının yeni tanıtımını paylaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü özel hazırlanan programda, Norm Ender ve ekibi tarafından seslendirilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş da yer aldı. Tüyleri diken diken eden 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 25-10-2023 23:37

Norm Ender

Norm Ender Hakkındaki Haberler Mynet'te. Norm Ender Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mersin'de Norm Ender konser verdi

Mersin'de Norm Ender konser verdi

Yurthaber 28-08-2022 01:08

Norm Ender'den Demet Akalın'a ağır gönderme!

Norm Ender, Demet Akalın'ın sahneye gönderilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağı dökmesini eleştirdi. Ünlü rap müzik şarkıcı Norm Ender, Demet Akalın'ın davranışını anımsatarak "Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş bir popçu yapar arkadaşlar" diyerek Demet Akalın'a göndermede bulundu.

Magazin 07-08-2022 20:33

Garsonun başından şampanya döken Demet Akalın'dan sitem dolu sözler: Yolu açık olsun!

Demet Akalın'ın sahneye gönderilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağı dökmesi bu haftanın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'na bir tepki de rap müzik şarkıcısı Norm Ender'den geldi. Ayrıca Demet Akalın bugün sosyal medya hesabında sitem dolu paylaşımda bulundu. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı...

Magazin 07-08-2022 20:20

Mansur Yavaş'ı eleştiren Jahrein'e rapçi Norm Ender'den sert tepki!

Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere çiçek göndermesini eleştirdi. Rapçi Norm Ender ise Jahrein'in paylaşımına tepki göstererek "Dijital dilenci yine yumurtluyor. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın" yorumuyla tartışmanın fitilini ateşledi.

Magazin 25-11-2021 22:19

Norm Ender İstanbul Moda Haftası'nda podyuma çıkıyor

Tasarımcı Emre Erdemoğlu, 2022 Sonbahar-Kış koleksiyonunu 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Fashion Week İstanbul’da dijital platformda modaseverlerin beğenisine sunacak. Çekimleri tamamlanan defilede Türk rap dünyasının ünlü ismi Norm Ender de yürüdü.

Magazin 28-09-2021 17:38

Norm Ender’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Hiç çıplak...’

İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programına konuk olan rapçi Norm Ender çok özel açıklamalarda bulundu. Norm Ender’in anlattığı anısı ve çıplaklıkla ilgili itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 30-10-2020 11:52

Norm Ender’in Edis çıkışı şaşırttı! ‘Daha popüler bir adamım’

Norm Ender ‘Konu Kilit’ şarkısında adı geçen popçu Edis Görgülü hakkında şaşırtan açıklamalara imza attı. Şarkısında Edis Görgülü’ye yer vermesinin nedenini ünlü rap müzik sanatçısı ilk kez paylaştı.

Magazin 01-10-2020 11:56

Norm Ender’in Instagram’daki yeni şarkısının videosu 182 milyon izlendi! Norm Ender kimdir? Norm Ender İhtiyacım Yok sözleri!

Ünlü rapçi Norm Ender Instagram hesabından yeni şarkısı İhtiyacım Yok’un videosunu paylaştı. Paylaşım kısa sürede 182 milyon izlendi. Şimdi, Norm Ender yeniden araştırılmaya başlandı. Norm Ender kimdir? İşte Norm Ender İhtiyacım Yok sözleri!

Magazin 25-09-2020 16:29

Yeni şarkısında Edis’e gönderme yapan Norm Ender kimdir? Norm Ender kaç yaşında?

Geçtiğimiz sene “Mekanın Sahibi” şarkısıyla müzik dünyasında kasırga etkisi yaratan rapçi Norm Ender, yeni şarkısını görücüye çıkarttı. Norm Ender’in yeni bebeği “Konu Kilit” şarkısının sözlerinde Tarkan ve Edis Görgülü’nün adının geçmesi sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Twitter’da TT olmayı başaran Norm Ender’in yeni şarkısı için binlerce yorum yapıldı.

Magazin 10-07-2020 10:45

Norm Ender'in yeni şarkısı Konu Kilit! Hedefinde Edis var

Geçtiğimiz yıl 'Mekânın Sahibi' şarkısıyla dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza atan rapçi Norm Ender, yeni şarkısı Konu Kilit ile yeniden gündemde. Norm Ender'in hedefinde bu sefer Edis var.

Magazin 10-07-2020 09:44

Ezhel’den Norm Ender’e olay sözler: Adam bize söverek para kazandı

Ünlü rapçi Ezhel, Mekanın Sahibi şarkısı ile kendisine ve birçok rapçiye yüklenen Norm Ender'e ilk kez cevap verdi ve "Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı, mükemmel bir sistem" dedi.

Magazin 02-06-2020 17:27

Norm Ender'den Bahar Kalkanı Harekatı‘na destek

Mekanın Sahibi şarkısıyla ile gündeme bomba gibi düşen ve müzik hayatına geri dönen Norm Ender dün başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı‘na sosyal medyadan destek oldu.

Magazin 02-03-2020 09:30

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' klibi YouTube'da yayından kaldırıldı!

Ünlü rapçi Norm Ender'in fenomen şarkısı Mekanın Sahibi'nin klibi YouTube'da yayından kaldırıldı. YouTube'da şarkıyı aratan kullanıcılar "Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor" yazısı ile karşılaştı.

Magazin 14-12-2019 01:52

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı Spotify'a tekrar yüklendi

Çalıntı iddialarının müzik platformu Spotify'dan kaldırılan 'Mekanın Sahibi' şarkısıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rapçi Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı Spotify'a tekrar yüklendi.

Trend 12-11-2019 21:59

Norm Ender'den 'çalıntı' iddialarına Gülben Ergen'li yanıt

Mekanın Sahibi adlı şarkısının çalıntı olduğu iddia edilen ünlü rapçi Norm Ender, sahneden eleştirilere Gülben Ergen'in bir sözüyle yanıt verdi.

Magazin 11-11-2019 12:13

'Mekanın Sahibi' şarkısı sürpriz bir şekilde Spotify’dan kaldırıldı

Norm Ender, bu yazın başlarında Mekanın Sahibi ile yeni bitme rapçileri topa tutmuştu. Ben Fero, Ezhel, Ceg ve Burry Soprano gibi TRAP müzik işi ile uğraşan rapçileri eleştiren Norm Ender, şarkısında popüler kültüre köle gibi yapış lafını kullandıktan sonra Defacto reklamında şarkısını kullandırması ile çok tepki almıştı.

Trend 06-11-2019 09:16

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı çalıntı mı? Spotify şarkıyı kaldırdı...

Norm Ender'in müzik piyasasına bomba gibi düşen şarkısı 'Mekanın Sahibi' çalıntı mı sorusu Spotify'ın şarkıyı müzik listesinden kaldırmasının ardından dinleyiciler tarafından sorgulanmaya başladı. YouTube'da 100 milyonu aşkın dinlenen şarkı için çalıntı iddiaları ortaya atıldı.

Trend 05-11-2019 10:45

Norm Ender polis tarafından çevrilince neye uğradığını şaşırdı! Gerçek bambaşka çıktı

Mekanın Sahibi adlı parçasıyla rap müziğe geri dönüş yapan Norm Ender, konser öncesi polisin çevirmesine takıldı, ancak polisin amacı bambaşka çıktı.

Magazin 29-10-2019 17:09

Norm Ender'den 'Mekanın Sahibi şarkısı çalıntı' iddiasına yanıt! 'Bebelerin kurbanı olmayın'

İki yıl aradan sonra müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapan Norm Ender'in, 'Mekanın Sahibi' isimli parçasının 'çalıntı' olduğu iddia edildi. Şarkının Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından Ocak ayında piyasaya sürülen ‘Work My Move’ adlı parçayla olan benzerliği dikkat çekti. Öte yandan, şarkının klibinin de ABD’li rapçi Travis Scott’ın klibiyle benzerliği dikkat çekti. Norm Ender ise konuya ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamasında 'Bebelerin kurbanı olmayın' dedi.

Magazin 23-10-2019 20:22

'Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısı ve klibi çalıntı' iddiası

İki yıl aradan sonra müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapan Norm Ender'in, 'Mekanın Sahibi' isimli parçasının 'çalıntı' olduğu iddia edildi. Öte yandan, şarkının klibinin de ABD’li rapçi Travis Scott’ın klibiyle benzerliği dikkat çekti.

Magazin 23-10-2019 10:46

Ben Fero: İnsan sevmeyen adamdan faşist olur sanatçı olmaz

Türkiye’de son dönem rap’in önde gelen isimlerinden biri olan Ben Fero, son dönemde kendisine yöneltilen eleştirilere kişisel Twitter hesabından toplu bir cevap verdi.

Magazin 19-10-2019 13:04

Norm Ender'in 'Barış Pınarı Harekatı' paylaşımı TT oldu

Ünlü rapçi Norm Ender, Suriye'ye yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı konu alarak paylaşım yaptı, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-10-2019 14:17

'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı yaptı? Açıklama geldi

'Mekanın Sahibi' şarkısıyla gündem olan Norm Ender'in kaza yaptığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Norm Ender iddiaların ardından açıklama yaptı.

Magazin 10-09-2019 09:46

Yaza Türkçe rap damga vurdu! İşte en çok dinlenen şarkı

Spotify 2019 yazında en çok dinlenenler listesi hazırladı! Listeye Norm Ender damga vururken rap en çok dinlenen müzik türü oldu.

Trend 28-08-2019 12:02

2019 yazı boyunca Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar açıklandı!

2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı.

Trend 28-08-2019 10:50

Norm Ender: Şapka düştü kel göründü

Gayrettepe'de bir gece kulübünden sahne alan Norm Ender mekan çıkışı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Ünlü rapçi Demet Akalın'la olan atışması ve Killa Hakan'ın kendisi hakkındaki sözleri için "Bunlar şov dünyasında olan şeyler" dedi.

Magazin 24-08-2019 16:04

Norm Ender'in 'fidan challenge' kampanyasına Reymen ve Hadise'den destek

Son dönemlerde ülkemizde artan orman yangılarının ardından ünlü isimlerden örnek bir kampanya geldi. Rap müziğin sevilen ismi Norm Ender'in başlattığı fidan dikme kampanyasına Reynmen ve Hadise'den de destek geldi. Sosyal medyada #FidanChallenge olarak başlatılan kampanyada ünlü isimler Tema Vakfı'na fidan bağışı için birbirlerine meydan okumaya başladı.

Trend 23-08-2019 00:35

Norm Ender ile Ben Fero kavga mı etti?

"Norm Ender ile Ben Fero kavga etti" haberi bir anda sosyal medyada yayıldı. İkilinin görüntüsü olarak da bir kavganın görüntüleri servis edildi. Ancak gerçek bambaşkaydı...

Trend 10-08-2019 10:33

Killa Hakan'dan Norm Ender'e sert yanıt

Norm Ender ve Killa Hakan-Ceza-Ezhel-Ben Fero arasındaki diss gerilimi devam ediyor.

Trend 07-08-2019 15:19

Norm Ender'den Kaz Dağları tepkisi

Kaz Dağları'nın olduğu bölgede altın arama çalışmaları sürerken tepkiler de sürüyor. Doğaya yapılan tahribata karşı ünlü isimler de tepkili. Kaz Dağları ile ilgili bir açıklama da Norm Ender'den geldi.

Trend 06-08-2019 10:50

Fight Kulüp şarkısına yorum yağdı! Sosyal medyanın diline düştüler

Rap dünyası şu sıralar çok hareketli... Killa Hakan, Ceza, Ben Fero ve Ezhel'in çıkardığı Fight Kulüp şarkısı sosyal medyada dalga konusu oldu. İşte sosyal medyada gelen tepkiler.

Trend 03-08-2019 14:40

Kavgalı rap'çiler Ben Fero ile Norm Ender aynı festivalde

Araları açık olan ve birbirlerine yazdıkları şarkılarla göndermelerde bulunann Ben Fero ile Norm Ender aynı festivalde sahne alacak.

Magazin 31-07-2019 16:31

Norm Ender'in olay yaratan şarkısı! Mekanın Sahibi kimleri hedef alıyor?

YouTube ve Spotify'da trend olan Norm Ender 'Mekanın Sahibi' şarkısı ile son günlerin en çok konuşulan ismi. Yeni şarkısıyla Rap dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Norm Ender, 'Mekanın Sahibi' ile bakın kime gönderme yapıyor?

Trend 29-07-2019 14:32

Rap dünyası karıştı! Norm Ender ve Ezhel kapıştı!

Norm Ender müzik dünyasına geri döndü! Norm Ender'in şarkısından sonra rap dünyası karıştı. Ezhel ve Ben Fero'dan Norm Ender'e yanıt gecikmedi.

Trend 20-07-2019 12:06