Norm Ender Yas Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan müthiş bir gol attı! Kaleci Mahammadaliyev'in hatasını affetmedi

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında sahalarda ender rastlanacak cinsten bir pozisyon yaşandı. Rakip kalecinin hatasında topla orta sahada buluşan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tadic çok zor pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak orta sahadan topu ağlara gönderdi.

Spor 2024-04-03 22:15:22

Seçim kombini merak konusu oldu! Hatice 31 Mart yerel seçiminde 'pembe' oldu

Şarkıcı Hatice her seçimde kombiniyle gündeme geliyor. Bazen bir gelini andıran bazen ise siyahlar içinde yas tutan bir kadını andıran Hatice bu seçim için pembeyi işaret etti. Hatice'nin seçim kombini merak edildi.

Magazin 2024-03-31 13:33:52

Beşiktaş maçında futbol sahalarında ender görülecek bir an yaşandı! Rashica'nın attığı penaltı bakın nasıl iptal edildi...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin son saniyesinde penaltı kazanan Beşiktaş'ta çok ilginç bir an yaşandı. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez dokunduğunu işaret ederek ağlara giden golü iptal etti ve maç 2-1 sonuçlandı.

Spor 2024-03-16 22:46:54

Fenerbahçe-Pendikspor maçında sahalarda ender rastlanacak olay! Mert Hakan Yandaş ile Dzeko tartışma yaşadı...

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ilk yarısında sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı. Konuk ekibin sakatlık yaşadığı anlarda takım arkadaşları topu dışarı atarak sağlık görevlilerinin sahaya girmesini sağladı. Tedavi bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular Pendikspor'a topu geri vermeyince kısa süreli bir kriz yaşandı. Olaya çok sinirlenen Edin Dzeko, topu takım arkadaşlarından alıp taça attı. O anlarda Mert Hakan Yandaş, Dzeko'ya tepki gösterdi.

Spor 2024-03-10 20:04:40

35 yıldır kalçası tutmuyordu! Çatıdan düşmesi iyileşmesine vesile oldu... Türkiye’de çok ender Erzincan’da da ilk!

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Sarpkaya köyünde ikamet eden ve besicilikle uğraşan Ümit Tunç (42) çatıdan düşüp sol leğen kemiği kalça yuvasını (asetabulum kemiğini) kırdı. Tunç’un çatıdan düşüp sol kalça yuvası kemiğini kırması 35 yıldır hareket kabiliyetini yitiren sağ kalça ekleminin Erzincan’da ilk kez gerçekleşen başarılı bir ameliyatla iyileşmesine vesile oldu.

Haber 05-03-24 09:03

Real Madrid maçında son saniyede yer yerinden oynadı! 90 artı 9'da düdük çaldı, gol geldi... Hakemin kararı sonrası saha karıştı

Futbol sahalarında ender görülecek olay İspanya'da yaşandı. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maça ise son saniyede yaşananlar damga vurdu. Hakem Manzano, maçın bitiş düdüğünü çalarken Real, topu filelere gönderdi. Sayılmayan gol sonrası saha karıştı.

Spor 03-03-24 08:23

Ender Saraç hakim karşısında ağlayarak savunma yaptı! Benan Saraç hakkında olay iddialar

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Savunma yaptığı sırada ağlayan Ender Saraç karısını suçlayarak olay iddialarda da bulundu.

Magazin 22-02-24 15:47

Ender Saraç'ın cinsel istismar iddiasıyla yargılanmasına başlandı

Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-02-24 15:40

Mardinli bedensel engelli çocuk ender görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık bir yıldır tedavi gören Mardinli doğuştan bedensel engelli 15 yaşındaki Rojhat Öncü, nadir görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor.

Yurthaber 21-02-24 13:35

Eşini acımasızca katletti! Olay günü kasiyere dedikleri tüyler ürpertti: Para üstü kalsın

Antalya'da dün yaşanan kadın cinayetinin ardından ortaya çıkan detay duyanları hayrete düşürdü. Eski eşini acımasızca öldüren Ender Al yakalanmıştı. Aynı gün olay yerinin bitişiğindeki pastaneye giden cani çay ve simitle kahvaltı yaptıktan sonra kasiyerin uzattığı para üstünü almadığı belirlendi. Caninin, kasiyere "Paranın üzeri sizde kalsın. Ben buradan cezaevine gideceğim. Orada ihtiyacım olmayacak." dediği öğrenildi.

Haber 20-02-24 15:44

Antalya'daki vahşi yaşam parkında 52 türden ender bulunan hayvan yaşıyor

Antalya'daki vahşi yaşam parkında (WildPark Antalya) aralarında siyam timsahı, yılan boyunlu kaplumbağa, gila canavarı gibi dünyada ender bulunan 52 türden hayvan yer alıyor.

Yurthaber 15-02-24 12:11

'Tehlikeli işler yapıyorsun' Yıllar sonra ortaya çıktı! Pide salonuna dönüştürülmüştü... Trabzon'daki uçak kazasında pilot, yardımcı pilotu böyle uyarmış

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirtip beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın avukatı “İnişi 2. pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır” dedi.

Haber 08-02-24 16:40

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünü dünya da unutmadı! Manşetlerine taşıdılar... Türkiye yas tutuyor

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkıma neden olmuştu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki sarsıntı 11 ili etkileyerek asrın felaketine neden olmuştu. Dünya manşetlerinde 6 Şubat Türkiye depremi yardım çığlıklarıyla verilmişti. Yabancı basında dünyanın en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını vurgulanırken 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde de bir kez daha hatırlatıldı.

Trend 06-02-24 11:21

Şehit pilot emniyet amiri ile ilgili kahreden detay! Babası açıkladı: 20 gün sonra...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki baba evinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen (62), "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi. Baba Gülen'in anlattığı, Ankara gar saldırısı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğluyla yaşadığı anıları da duygulandırdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 15:10

Artvin'de kan donduran cinayet! Önce eşini öldürdü, sonra kendini vurdu

Artvin’de Ender Turhan (30), son kez görüşmeye çağırdığı boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan’ı (38), silahla vurarak öldürdü. Turhan daha sonra aynı silahla kendini de vurarak ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 17:50

Vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir? Vikunya yünü özellikleri

Tekstil sektöründe farklı kullanım amaçlarına yönelik satışı sunulan ve özellikleri ile dikkat çeken pek çok giyim ürünü ve bu giyimlerde kullanılan çok sayıda giyim malzemesi vardır. Vikunya yünü de giyim dünyasında kullanılan ve özellikle lüks kıyafetlerde tercih edilen önemli malzemelerden biridir. Bu yünün önemli ve değerli olmasının altında yatan sebeplerden biri ender bulunmasıdır. Peki, vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir ve yünün özellikleri nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:55

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Oyuncu Büşra Pekin'in o şarkıcıyla aşk yaşadığı iddia edildi! Yanıt gecikmedi

Oyuncu Büşra Pekin son dönemde estetik operasyonları ve değişimiyle sık sık gündem oluyor. Oyuncunun Norm Ender'le aşk yaşadığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Pekin, iddiaların doğru olmadığını Norm Ender'in arkadaşı olduğunu ifade etti.

Magazin 22-01-24 16:34

Antalyaspor Trabzonspor maçında inanılması güç an! Topa uçarak müdahale yaptı...

Antalyaspor Trabzonspor maçında sahalarda ender rastlanacak bir pozisyon yaşandı. Bordo-mavililerin yıldız oyuncusu Filip Benkovic'ten inanılmaz bir müdahale geldi. Benkovic'in, Güray Vural'ın şutunda gole izin vermediği an sosyal medyada gündem oldu.

Spor 14-01-24 17:20

Sakaryaspor Göztepe maçında sahalarda ender rastlanan bir gol atıldı! Karşılaşmanın spikeri bile ne olduğunu anlayamadı

Göztepe, deplasmanda Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle giriş yapmış oldu. Sakaryaspor'un attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

Spor 13-01-24 11:24

Çocuğuna cinsel taciz iddiası gündemdeydi! Ender Saraç hakkında istenen hapis cezası belli oldu

Boşanma sürecinde hakkındaki iddialarla gündeme gelen Ender Saraç'a dava açıldı. Ender Saraç'ın "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Savcılık çocuğun ilk ifadesinin doğru olduğuna kanaat getirdi.

Magazin 08-01-24 15:54

Norm Ender'den Süper Kupa krizine 'Parla' yanıtı! Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Norm Ender ertelenen Süper Kupa ile ilgili konuştu. Süper Kupa'da 100. yıl marşı da krize dönüştürülen rapçi Norm Ender, "Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haber 31-12-23 23:21

Ulusal yas çağrıları yükselirken Bolu'da harekete geçildi: Kentte yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi

Cuma ve cumartesi günleri peş peşe aldığımız şehit haberleri sonrası ulusal yas ilan edilmesi çağrıları yükselmişti. Özellikle Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar nedeniyle yas ilan edilmesini hatırlatanlar, 2 günde 12 şehit haberinin ardından yas ilan edilmemesi nedeniyle tepkiliydi. Bolu'da 7 günlük yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi.

Haber 25-12-23 16:23

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-23 10:03

2 günde 12 askerimiz şehit oldu! İYİ Parti'den yas çağrısı: Aldığımız nefes onların sayesinde

Dün gece ve bu akşam gelen haberler tüm ülkeyi kahretti. Dün 6 bugün 6 olmak üzere 12 kahraman askerimiz şehit oldu. Hain terör örgütüne yapılan saldırılar ise misliyle devam ediyor. Tüm Türkiye'yi üzen haberlerin ardından İYİ Parti, Milli Yas ilan edilmesi için çağrıda buldu.

Haber 23-12-23 20:02

Ender rastlanacak olay! Serdar Dursun hem kendini hem de takımını yaktı: Ağlara giden topa dokunduğu için ofsayt kararı çıktı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde evinde -Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Galatasaray-Fatih Karagümrük maçında sahalardan ender rastlanacak bir olay yaşandı. Fatih Karagümrük'ün kullandığı köşe vuruşunda Kevin Lasagna kafayı vurdu, top ağlara giderken Serdar Dursun arka direkte topa dokunduğu için ofsayt bayrağı kalktı.

Spor 21-12-23 08:03

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-23 11:20

Ender Saraç ile ilgili iddialar gündem oldu! Canlı yayında mide bulandıran ifadeler: 'Ben ölürüm, biterim'

Geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Ender Saraç hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Ender Saraç, aile içi cinsel istismar başta olmak üzere çeşitli çirkin iddialar ile anıldı. Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder'in katıldığı canlı yayında anlattıkları ise mide bulandırdı. Önder, olayın Saraç'ın çocuğunun yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığını aktardı.

Magazin 09-12-23 11:38

'Allah kuru iftiradan saklasın' demişti! Bakanlık Ender Saraç'la ilgili iddialar için harekete geçti: Çocuk ve anne için destek süreci başladı

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündeme oturan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanmış hemen ardından bu iddiaları yalanlamıştı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç iddialar için devreye girdi ve Saraç'ın oğlu ile annesine destek sürecini başlattı.

Magazin 08-12-23 21:32

Ender Saraç çirkin iddialarla gündemde! Oğlum verdiği ifadesinde...

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanıyor. Ortaya atılan iddialar sosyal medyanın gündeminde. Ender Saraç açıklama yaparak "O görüntüler kesinlikle montaj" dedi ve oğlunun ifadesinin alındığını açıkladı.

Magazin 08-12-23 07:30

Bu sefer sağlık tavsiyesiyle değil özel hayatıyla gündemde... Ender Saraç karısı Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü iddia etti! Kravatla boğazını sıkıp...

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği Benan Saraç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2 çocuğunun annesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Ender Saraç yaşananlara dayanamadı ve karısı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 29-11-23 07:47

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 44. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen bölüm sebebiyle perşembe ve cuma günleri ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Suna ile Kaya'nın yakınlaştığı görülüyor. Peki, Yalı Çapkını 44. bölümde neler olacak, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 44. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 03-11-23 23:51

Türkiye'de yaşayan Koreli Sua Son'un İngilizce Parla marşı yorumu sosyal medyada çok beğenildi! Yorum yağmuruna tutuldu

Cumhuriyet'in 100. yılı yurt genelinde yapılan organizasyonlarla büyük bir coşkuyla kutlandı. 100. yıl coşkusu sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Türkiye'de yaşayan Koreli Sua Son'un Norm Ender'in seslendirdiği "Parla" marşını yorumladığı sosyal medya paylaşımı da kısa sürede viral olan videolar arasındaki yerini aldı.

Trend 01-11-23 14:47

YARGI 69. BÖLÜM CANLI İZLE! Bugün Yargı yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı yeni bölüm var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 69. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-10-23 18:41

Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Parla marşının sözleri merak edildi. Ünlü rap sanatçısı Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Parla' isimli bir marş besteledi. Söz ve müziği Norm Ender’e, düzenlemesi Mert Kemancı’ya ait olan Parla marşını Elber Tutkus kaydetti. Ayrıca marşa İstanbul Strings de katkı gösterdi. Norm Ender'in hayatına dair detaylar ve Parla marşının sözleri araştırılıyor. Peki, Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Haber 28-10-23 17:23

Parla marşı çok beğenildi! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel istek! 'Muhteşem olacak'

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Bazı sanatçılar 100. yıla özel şarkılar hazırlamış ve izleyicinin beğenisine sunmuştu. Bu parçalardan en çok beğenilen rap müzik sanatçısı Norm Ender'in Parla isimli marşı oldu. Ünlü şarkıcı marşın klibi için de hayranlarına çağrıda bulundu.

Magazin 27-10-23 23:16

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar saat kaçta, hangi kanalda? Son bölüm özeti

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 646. bölüm ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta Filistin'deki bir hastaneye yapılan saldırı sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor, hangi kanalda? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 27-10-23 19:53

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 43. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 43. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 42. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 26-10-23 18:32

Oğuzhan Uğur paylaştı! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programının yeni tanıtımını paylaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü özel hazırlanan programda, Norm Ender ve ekibi tarafından seslendirilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş da yer aldı. Tüyleri diken diken eden 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 25-10-23 23:37

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? Gönül Dağı 110. bölümde neler olacak? 21 Ekim 2023 TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı 110. yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bu hafta milli yas nedeniyle bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayınca Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gönül Dağı bu akşam var mı, yok mu? Gönül Dağı 110. bölümde neler olacak? İşte 21 Ekim 2023 TRT1 yayın akışı

Magazin 21-10-23 19:44

Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı

Kardeşlerim 101. yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Bu hafta milli yas nedeniyle bazı diziler yeni bölümleri yayınlamadı ve yerine özet bölümleri ekrana getirildi. Bu kapsamda Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Kardeşlerim bu akşam var mı, yok mu? Kardeşlerim 101. bölümde neler olacak? İşte 21 Ekim 2023 Atv yayın akışı...

Magazin 21-10-23 19:43

Güldür Güldür Show bu akşam var mı, yok mu? Güldür Güldür yeni bölüm ne zaman? 21 Ekim 2023 Show Tv yayın akışı

Güldür Güldür yeni bölümüne dair araştırmalar yoğunlaştı. Bu hafta milli yas nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı. Cumartesi akşamlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'un bu akşam olup olmadığı da merak edildi. Peki, Güldür Güldür Show bu akşam var mı, yok mu? Güldür Güldür yeni bölüm ne zaman? İşte 21 Ekim 2023 Show Tv yayın akışı bilgisi...

Magazin 21-10-23 19:43

Milli yas nedeniyle konseri iptal edilen Zeynep Bastık isyan etti!

İsrail'in Gazze'de bir hastaneye yönelik bombalı saldırı düzenlemesinin ardından Türkiye'de milli yas ilan edildi. Milli yas nedeniyle konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bu karara isyan etti.

Magazin 20-10-23 14:19

Kayserili fırıncı ’ulusal yas’ nedeniyle ekmeği 5 TL’ye düşürdü

Kayserili fırıncı, İsrail’in Gazze’ye saldırılarında hayatını kaybedenler nedeniyle 3 günlük ulusal yas ilan edilmesinin ardından farkındalık oluşması için 6,5 TL’ye satılan 200 gram ekmeği 5 TL’ye düşürdü.

Yurthaber 20-10-23 10:04

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak yas kararı sonrası isyan etti! Milli yas ise bu...

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısından sonra Türkiye'de de 3 günlük ulusal yas ilan edildi. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak yas kararı sonrası isyan etti!

Magazin 20-10-23 06:54

BUGÜN ALDATMAK VAR MI, neden yok? Aldatmak dizisi yeni bölüm ne zaman? 19 Ekim ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Milli yas ilan edilmesinin ardından gözler ATV yayın akışında çevrildi. Bozdağ Film, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı almıştı. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Magazin 19-10-23 19:15

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, bu akşam var mı? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yeni sezonda Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı perşembe akşamları yayınlanıyor. 3 gün sürecek olan milli yas nedeniyle geçtiğimiz akşam Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Gözler bu akşam ekrana gelecek olan Dilek Taşı'na çevrildi. Peki, Dilek Taşı bu akşam var mı, yok mu? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? İşte 19 Ekim Kanal D yayın akışı

Magazin 19-10-23 19:13

Büyükşehir ulaşım araçlarına siyah kurdele astı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Milli Yas ilanının ardından toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı.

Yurthaber 19-10-23 14:20