Nur Tuğba Namlı Haberleri Ve Son Dakika Nur Tuğba Namlı Haberleri

Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı Haberleri

O yöntemle 40 kilo verdi! Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla Hakan Ural'ı şoke etti

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın 'Neler Oluyor Hayatta' programına katılan Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Erdenay, o yöntemle 40 kilo verdiğini ve uçak korkusunu yendiğini açıkladı. Hakan Ural duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-03-2024 10:30

Acun Ilıcalı kaç arabası ve kaç motosikleti olduğunu açıkladı! 'Dünyanın çeşitli yerlerinde' diyerek tek tek saydı

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarıyla çok konuşulan Ilıcalı, programda kaç arabası ve kaç motosikleti olduğunu açıkladı. Ünlü ismin bu açıklaması da kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 28-10-2023 17:34

‘Neler Oluyor Hayatta?’ sunucusu Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı kaç yaşında ve nereli? Üçüncü kez anne oldu!

Nur Tuğba Namlı üçüncü kez anne oldu. Kanal D’nin sevilen programlarından “Neler Oluyor Hayatta” sunucusu Nur Tuğba Namlı yeniden anne olmanın sevincini yaşıyor. Bir süre önce doğum iznine ayrılan ünlü sunucu bebeğini kucağına aldı. Nur Tuğba Namlı’nın programdaki partneri Hakan Ural müjdeli haberi paylaştı. Peki Nur Tuğba Namlı kimdir? Kaç yaşında?

Magazin 22-11-2022 16:31

Müjdeli haberi Hakan Ural duyurdu! Partneri Nur Tuğba Namlı anne oldu

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Nur Tuğba Namlı, annelik sevinci yaşadı. Müjdeli haberi partneri Hakan Ural duyurdu.

Magazin 21-11-2022 16:22

Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nur Tuğba Namlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Neler Oluyor Hayatta programının sunucu Hakan Ural'dan sitem dolu sözler: Abartılı hesap yapan stokçu insanoğlu...

Neler Oluyor Hayatta programı ile yeni sezonda da Kanal D izleyicisinin karşısına çıkan Hakan Ural gündem olmaya devam ediyor. Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu programda yaptığı açıklamalar nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Hakan Ural sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Ünlü isim, bugün Instagram hesabında sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Hakan Ural'ın bu paylaşımı ile kimi hedef aldığı ise merak konusu oldu.

Magazin 16-08-2022 14:43

Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programıyla yeni sezonda da izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. İkili yeni sezonun 2. programıyla ekranlara geldi. Ünlü sunucu yaptığı açıklamada "Yine hayata dair ne varsa konuşacak, gündemin nabzını birlikte tutacağız." ifadelerini kullandı. Peki Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-2022 12:04

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi?

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç merak konusu oldu. Nur Tuğba Namlı programda yer almadı. Bakraç, programı Hakan Ural ile birlikte sundu. Peki Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi? İşte Neler Oluyor Hayatta programının yeni sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 14:40

Nur Tuğba Namlı neden yok? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Nur Tuğba Namlı neden yok? Kanal D'de Hakan Ural ile birlikte sunduğu magazin programıyla bilinen ünlü ismin hamile olduğu basına yansımıştı. Birçok kişi söz konusu haberler sonrası arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Nur Tuğba Namlı neden yok? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile mi? İşte Neler Oluyor Hayatta magazin programının sevilen sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 12:00

3'üncü kez hamile olan Nur Tuğba Namlı'dan endişelendiren haber

Gündüz kuşağında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı, geçtiğimiz günlerde sevindiren hamilelik haberini vermişti. Namlı'dan kötü bir haber geldi.

Magazin 22-06-2022 14:57

Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, kaç aylık hamile?

Nur Tuğba Namlı hamile mi? Kanal D'de Hakan Ural ile birlikte sunduğu magazin programıyla bilinen ünlü ismin hamile olduğu öne sürüldü. Birçok kişi söz konusu iddialar sonrası arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, kaç aylık hamile? İşte Neler Oluyor Hayatta magazin programının sevilen sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 21-06-2022 12:16