Nursel Köse Haberleri Ve Son Dakika Nursel Köse Haberleri

Nursel Köse Haberleri Ve Son Dakika Nursel Köse Haberleri

29 Mart 1961 Malatya doğumlu Nursel Köse dizi ve sinema oyuncusudur. Temel eğitimini tamamladıktan sonra Mimarlık eğitimi için Almanya’ya Köln Üniversitesine gitti. Öğrenciyken aynı zamanda; oyunculuk, komedyenlik, yazarlık yaptı ve şiirler yazdı. Mimarlık kariyerini sürdürürken yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak Türk ve Alman Off tiyatrolarında sahne aldı. Sinemadaki ilk rolü, Hark Bohm'un yönetmenliğindeki 1988 yılı Alman yapımı Yasemin filminde oldu. Kariyerinde gerek Alman gerek Tüğrk yapımı pek çok film ve dizide rol aldı. Bunların dışında şiir ve öykü kitapları vardır.

Nursel Köse Haberleri

Nursel Köse'nin yeni imajı olay oldu! Dişleri uzatılıp altınla kaplandı

Rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Nursel Köse yeni filmi 'Başkan' için imaj değiştirdi. Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin’le başrolleri paylaşan Nursel Köse'nin dişleri uzatılıp, 14 ayar altınla kaplandı.

Magazin 01-09-2023 17:39

5 yıl önce gizlice evlenmişti... Nursel Köse'nin nikah fotoğrafı ortaya çıktı! Eşini ilk kez paylaştı

Ünlü oyuncu Nursel Köse, 14 yıldır aşk yaşadığı Ulrich Mertin ile beş yıl önce Danimarka’da sessiz sedasız evlenmişti. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Nursel Köse kural bozdu. Ünlü oyuncu eşiyle fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 27-07-2023 08:54

Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Nursel Köse alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını ifade etti. Avlu, Üç Kuruş, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanı sıra; Yaşamın Kıyısında, Dilberay, 72. Koğuş gibi filmlerle bilinen ünlü oyuncu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Magazin 22-09-2022 12:37

Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse diziden ayrıldı mı?

Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? sorusunun yanıtı Show TV'de yayınlanan dizinin dün ekrana gelen bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Peki Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Magazin 12-04-2022 14:40

Nursel Köse

Nursel Köse Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nursel Köse Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üç Kuruş 22. son bölümde Neriman öldü, Nursel Köse diziye veda etti

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. son bölümüyle ekrana geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'ta Leyla ile Efe'nin düğününde keyifli anlar yaşanırken Kılıç'ın hamlesi her şeyi altüst etti. Düğüne gelen Kılıç, silahını çekerek ateş etti. Neriman, Kılıç'ın kurşunlarıyla hayatını kaybetti. Üç Kuruş'ta Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse ve Şahin karakterini canlandıran Umutcan Ütebay, son bölümde diziye veda etti.

Magazin 12-04-2022 02:35

Yaşını duyan şaştı kaldı! Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse yıllar önce bakın hangi dizide oynamış!

Günümüzün popüler dizisi Üç Kuruş'ta 'Neriman' rolüne hayat veren ünlü oyuncu Nursel Köse, oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve film projesinde yer aldı. Yaşıyla duyanları şaşkına çeviren Nursel Köse, bakın yıllar önce hangi dizide hangi oyuncularla beraber oynamış...

Magazin 22-12-2021 12:59

Üç Kuruş'un kadın oyuncuları Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ile Nursel Köse, yeni rollerini anlattı

Dikkat çekici hikayesiyle merakla beklenen Ay Yapım'ın Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'u buluşturan dizisi 'Üç Kuruş', kendine has karakterleriyle çok konuşulacak. Bambaşka karakterlerde izleyeceğimiz dizinin kadın oyuncuları Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ile Nursel Köse dizi ve karakterlerine dair düşüncelerini paylaştı.

Magazin 20-10-2021 21:30

Nursel Köse’nin Bülent Ersoy taklidi sosyal medyanın gündemine oturdu

Sevilen oyuncu Nursel Köse, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla herkesi güldürdü. Başarılı oyuncunun Bülent Ersoy taklidi, hayranlarını güldürdü.

Magazin 26-09-2021 00:41

Nursel Köse: Nurgül Yeşilçay’ı arama ihtiyacı hissetmedim

Son olarak 'Arıza' dizisinde rol alan Nursel Köse açıklamalarıyla dikkat çekti. Köse'nin Nurgül Yeşilçay'la ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-2021 09:02

Arıza dizisi son bölüme İhtiyar rolüyle Nursel Köse damga vurdu! Arıza'nın İhtiyar'ı izleyiciyi şaşırttı

Show TV'de ekrana gelen Arıza dizisinin 20. son bölümü sürpriz final sahnesiyle çok konuşuldu. Ali Rıza, uzun zamandır büyük merak uyandıran İhtiyar ile karşılaştı. Beyazlar içinde dikkat çeken tarzıyla İhtiyar'ın görüldüğü anlar seyircileri de şaşkınlığa uğrattı. İhtiyar karakteriyle Arıza'nın kadrosuna dahil olan oyuncu Nursel Köse dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 01-02-2021 21:35

Arıza dizisine sürpriz transfer! Nursel Köse Arıza'nın kadrosuna katıldı

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'ya yeni bir isim dahil oldu. Paramparça dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalarda yer edinen Nursel Köse, Arıza kadrosuna katıldı.

Magazin 26-01-2021 00:19

Nursel Köse'den itiraf: Ulrich Mertin ile evlendik

Oyuncu Nursel Köse, 14 yıldır aşk yaşadığı Ulrich Mertin ile geçtiğimiz yıl Danimarka’da evlendiğini açıkladı.

Magazin 30-08-2019 14:55

Avlu'nun Kudret'i Nursel Köse'nin yeni işi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda Star TV ekranlarında yayın hayatına son veren Avlu dizisinde girdiği rolle adından sıklıkla söz ettiren Nursel Köse'den hayranlarına yeni dizi müjdesi geldi.

Magazin 28-08-2019 11:20

Nursel Köse'ye Avlu setinde doğum günü sürprizi

Ünlü oyuncu Nursel Köse için ekip arkadaşları Avlu dizisinin setinde sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

Magazin 29-03-2019 20:14

Avlu'nun Kudret'i Nursel Köse'den rol itirafı

Star TV ekranlarında 2. sezonuyla devam eden Avlu'da Kudret'e hayat veren usta oyuncu Nursel Köse rolüyle ilgili samimi konuştu.

Magazin 13-12-2018 09:29

Utangaç Nursel Köse!

Paramparça dizisi ile tanınan Nursel Köse, Alman kemancı sevgilisi Ulrich Mertin ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Utangaç tavırlar sergileyen Nursel Köse, sevgilisinin elini havada bıraktı.

Magazin 10-12-2016 12:59

Nursel Köse: Transeksüel birini oynamak istiyorum

'Paramparça' dizisinde hayat verdiği 'Neriman' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Nursel Köse , Emre Saygı'nın Facebook'dan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu oldu.

Magazin 25-11-2016 11:19

Endonezya'da Paramparça dizisi çılgınlığı

İki sezondur Endonezya'nın ANTV kanalında 'Cansu&Hazal' ismiyle ekrana gelen Paramparça dizisine ilgi son derece yoğun. Dizinin oyuncuları ise bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı.

Magazin 08-08-2016 08:30

Paramparça ve Kördüğüm dizilerinden yaz sürprizi

Televizyon ekranlarında popüler dizilere imza atam medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği 'Paramparça' ve 'Kördüğüm' dizileri seyircilere yaz sürprizi yaptı.

Magazin 26-07-2016 08:19

Paramparça dizisine renk katan müthiş kadın

Star TV ekranlarında iki sezondur zirveden inmeyen 'Paramparça' dizisinin sevilen karekteri Keriman'ın (Nursel Köse) en komik görüntüleri 'Kerimanyak' oynatma listesinde sizlerle olacak.

Magazin 20-07-2016 08:43

Paramparça'nın Keriman'ı Nursel Köse'nin şaşırtan fotoğrafı

Mehmet Ali Erbil, Paramparça'nın Keriman'ı Nursel Köse ile olan karesini hayranlarıyla paylaştı.

Magazin 15-04-2016 18:56

Nursel Köse'den canlı yayında büyük gaf

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada programında leoparların avlanmasından konuşulurken, konuk Nursel Köse'nin kurduğu cümle izleyenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

Magazin 07-03-2016 21:40

Cem Yılmaz'ın gizemli ikizleri

Cem Yılmaz, 'Kaçma Birader' filminin galasına isimleri öğrenilemeyen ikiz kız kardeşlerle geldi.

Magazin 03-03-2016 08:50

Keriman ve eşi gecelerde

"Paramparça" dizisinin Keriman'ı Nursel Köse, Hezarfen Ensemble topluluğunun kemancısı Ulrich Mertin'le Cihangir'de el ele görüntülendi.

Magazin 08-07-2015 05:37

Paramparça'nın kötü kadını evlilikten korkuyor

Paramparça'nın kötü kadını Keriman hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Paramparça'da hem güldüren hem de sinirlendiren karakter Keriman'ı canlandıran Nursel Köse, hakkında merak edilenleri anlattı.

Magazin 27-05-2015 15:25