O Ses Turkiye Juri Haberleri

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-24 14:53:05

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 2024-04-24 11:38:35

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 2024-04-23 15:10:39

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 2024-04-18 12:34:35

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 12-04-24 13:16

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Seçim sonrası ses verdi! Sinan Oğan o mesajıyla şaşırtmadı, '2027' detayı ayrıca dikkat çekti

Seçim sonrası ilginç bir mesaj da Sinan Oğan'dan geldi. 2023'te önce cumhurbaşkanı adayı olup sonradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan "Plana sadık kal" mesajıyla hafızalara kazınmıştı. Oğan 1 Nisan sabahı aynı mesajı yinelerken paylaşımındaki '2027' detayı dikkat çekti.

Haber 01-04-24 10:42

Acun Ilıcalı Saba Tümer'e 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! O Ses Türkiye Yılbaşına Hasan Doğru yerine bakın kimi çağırmış! 'Tv8'de çıkan imam...'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yakın arkadaşı Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek öyle bir anısını anlattı ki duyanlar inanamadı. Acun Ilıcalı'nın Tv8 imamı ile anısı herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 30-03-24 09:33

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-24 08:46

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

Birinde İmamoğlu, diğerinde Kurum: İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç!

Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...

Haber 01-03-24 09:43

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Yarışmadan sonra ülkeyi terk etmişti! O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya son haliyle gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasındaki isimler zaman zaman son halleriyle gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 2016 yılında yarışan ve şampiyon olan Emre Sertkaya oldu. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un takımında yarışan Sertkaya sempatik halleri ve güçlü sesi ile yarışmaya damga vurmuştu. O Ses Türkiye şampiyonunun son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 23-02-24 10:52

İnci Taneleri'nin Dilber'i yine süper minisiyle dans etti! Seyirci 'Yeter sıkıldık' dedi

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı çok konuşuluyor. Pavyon sahnelerinin ekrana getirildiği dizide Dilber yine süper minisiyle dans etti. O sahneye yorum yağdı...

Magazin 16-02-24 10:53

Herkes Beyaz Show'u bekliyordu... Beyazıt Öztürk sonunda bombayı patlattı! Acun Ilıcalı hakkında olay sözler

Son dönemde O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda karşımıza çıkan Beyazıt Öztürk'ün efsane programı Beyaz Show büyük bir heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda yeniden başlayacağını duyurduğu Beyaz Show hakkında bomba bir açıklama geldi. Beyazıt Öztürk yeni projesini de duyurdu.

Magazin 15-02-24 18:02

Sesiyle O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Sergen Sesli, Hadise'yi böyle suçladı! 'Gerçek sanatçı dediğin...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Sergen Sesli son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sesli, Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını söyleyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 07-02-24 08:16

TV yayın akışı 2 Şubat 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Şubat 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Hara, Gaddar ve O Ses Türkiye Kolaj programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 02-02-24 07:23

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'den kovmuştu! Nur Cennet Uçar'ı görenler tanıyamadı! Son haliyle gündem oldu

PopStar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar yarışmalarda yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirmişti. O Ses Türkiye'de tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uçar şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 31-01-24 07:48

Canlı yayında Murat Kurum'u işaret edip Matematik ortada dedi: Fatih Portakal'dan 'İmamoğlu' çıkışı! 2 partiye dikkat çekti

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak adaylar büyük oranda belli oldu. 5 aday netleşti, DEM Parti ve Memleket Partisi'nin verecekleri kararlar da merak konusu. Gazeteci Fatih Portakal, rekabetin her geçen gün kızıştığı yarışla ilgili "Matematik ortada" diyerek kazanacağını düşündüğü ismi dile getirdi. Canlı yayındaki o anlar ses getirdi.

Haber 30-01-24 08:42

O da Dilber akımına uydu... Gülşen'in performansı olay oldu! 'Kraliçe keşke söylemeseydin'

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Dün akşam sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Gülşen'in performansına adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-24 17:41

Ekrem İmamoğlu'ndan rüşvet operasyonu tepkisi! 'Böyle çok ses getirsin diye...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Böyle çok ses getirsin diye adımlar atılıyor, operasyonlar duyuyoruz. Bazı işler yapılıyor. Buradan söyleyeyim bu ve buna benzer girişimlere yeltenenler, bizim itibarımız zedelemeye çalışanlar görecekler ki bir demokrasi tokadı da o taraftan yiyecekler bu milletten. Bu duyguyla Hasan Akgün başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Onun yanındayız" dedi.

Haber 18-01-24 15:15

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu! 40 kilo birden verdi...

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin 2014 şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu. 40 kilo birden verdiği görülen Hasan Doğru'yu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Acun Ilıcalı'nın Pavarotti Hasan olarak seslendiği Hasan Doğru'nun yeni haline yorum yağdı.

Magazin 14-01-24 07:48

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerilim! Kadrodan bile çıkardı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' programının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Muhteşem şovların sergilendiği gecede duyurularda olan Doğu Demirkol ekranda yer almadı. Ilıcalı ve ünlü komedyen arasında gerilim iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-01-24 15:08

CHP'nin tartışma yaratan hamlesinden sonra Erdoğan'dan radikal karar: O isimlerin üstü çizildi! Deprem bölgesinde tablo netleşiyor

Yerel seçim gündeminde sıcak gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak CHP'nin birçok ilde açıkladığı adaylar ses getirdi. Özellikle de merakla beklenen Hatay hamlesi tartışmaları beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 6 Şubat'ın merkezi Kahramanmaraş için tam tersi bir stratejiyi masaya sürüyor. Kulislere sızan bu Kahramanmaraş kararının yanı sıra Ankara ve İzmir adaylarının da kesinleştiği konuşuluyor.

Haber 12-01-24 09:47

Yeniden Refah'tan İstanbul adımı! 'Kurum' açıklaması ses getirmişti: Adaylık için o isimler ön plana çıktı

AK Parti ve CHP'nin İstanbul adayını açıklamasının ardından hangi partilerin destek vereceği hangi partilerinse aday çıkaracağı gündemdeki yerini koruyor. İstanbul'da artık en çok takip edilen konu, Yeniden Refah Partisi'nin aday konusundaki izleyeceği politika... Aday çıkaracağı konuşulan partide öne çıkan isimler de belli oldu.

Haber 12-01-24 09:32

TV yayın akışı 12 Ocak 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Ocak 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Afacanlar: İş Başa Düştü, Prestij Meselesi ve O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 12-01-24 07:29

Meryem Uzerli'den küçük kızına doğum günü partisi! Kızı için çizgi film karakteri oldu

Son olarak O Ses Türkiye jürisinde Murat Boz ile samimi halleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli estetikleriyle de gündemde. Uzerli, son olarak minik kızı Lily'nin 3. yaş günü kutlamasında çizgi film karakteri 'Maşa' oldu. Kızı Lily için konsept doğum günü partisi hazırlayan Meryem Uzerli'nin paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-01-24 13:24

Batman'daki HÜDA PAR yürüyüşü tepkilerin odağında! 'Cihat' çağrıları yapılan anlar tartışma yarattı... Tanju Özcan'ın tepkisi gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Filistin ve şehitler için yapılan büyük mitingin ardından bu kez de Batman'da HÜDA PAR öncülüğünde düzenlenen yürüyüş gündemde. Yürüyüşten gelen görüntüler tartışmaları da beraberinde getirirken o "cenk, cihat, şehadet" nidalarının yükseldiği o anlara çok sert tepki gösteren isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu! Özcan'ın sert çıkışı sosyal medyada da ses getirdi.

Haber 08-01-24 07:23

Meryem Uzerli'nin eski halinden eser yok! Estetik için 200 bin TL ödedi

Son olarak O Ses Türkiye jürisinde Murat Boz ile samimi halleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli estetikleriyle de gündemde. Estetik üstüne estetik yaptıran ve değişimiyle adından söz ettiren oyuncu son estetiği için kesenin ağzını açtı.

Magazin 07-01-24 12:21

Enis Arıkan'ın 'Seda Sayan Müzikali' gündem oldu: Uyuyan Adamdan Nefret, Ben Çorap Kadınıyım...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü oyuncu Enis Arıkan performansıyla damga vurdu. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, seyirciyi kırdı geçirdi. Sayan'ın sosyal medyada kült olan replikleri "Uyuyan adamdan nefret ederim" ve "Ben çırap kadınıyım"ı klibinde kullanan Arıkan, Ah Geceler şarkısı eşliğinde performansını sergiledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-24 12:09

O Ses'e damga vurdular! Gizem Örge ve Aslı Kalaç'ın performansı beğeni aldı

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge ve Aslı Kalaç'ın performansı gündem oldu. Örge ve Kalaç, programda Tarkan'ın 'Bir Oluruz Yolunda' şarkısını söylerken performanslarıyla herkesin beğenisi aldılar.

Magazin 31-12-23 23:47

O Ses Türkiye yılbaşı bölümüne eski sevgililer Ebru Gündeş ve Kerem Alışık damga vurdu! Duygusal anlar yaşandı

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ebru Gündeş'in de jüri koltuğunda yer aldığı yarışmada, sahneye çıkan Kerem Alışık duygusal bir şarkı seslendirdi. Bir dönem aşk yaşayan Gündeş ve Alışık'ın o anları ise O Ses Türkiye'ye damga vurdu.

Magazin 31-12-23 22:00

Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ın pozlarına kayıtsız kalamadı!

Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk yaşıyor. İlişkileri doludizgin süren çift birbirlerine sosyal medya hesaplarından aşk dolu mesajlar yazıyorlar. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan oyuncu Devrim Özkan, mini elbiseli pozlarını paylaştı. Özkan'ın bu pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-12-23 21:00

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI 2024: O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri hangi sanatçılar? Sürpriz isimler sahnede!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yarışmacıları ve jüri üyeleri 31 Aralık 2023 Pazar günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında aralarında futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların yer aldığı birbirinden ünlü isimler sahne alacaklar. Peki, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri kim?

Magazin 29-12-23 10:47

Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı'nda! Eski aşkı Ebru Gündeş böyle dinledi

O Ses Türkiye Yılbaşı kadrosunda yer alan isimlerden biri de Kerem Alışık oldu. Kerem Alışık'ın şiir okuduğu anlar sosyal medyaya düştü. O anlarda Alışık ile bir dönem aşk yaşayan ve jüride olan Ebru Gündeş'in görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 29-12-23 09:43

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yılbaşı programında bu sefer ezber bozdu! Jüri oldu, oynadı! Adam düğününde bile oynamamıştı

Her yılbaşının gelenekselleşen programlarından O Ses Türkiye Yılbaşı yine yeni yıla sayılı günler kala sızan görüntüleriyle gündemde. Bu yıl jüride Hadise olmazken Acun Ilıcalı'nın jüride olması ve müzik çaldığı anlarda oynaması sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 29-12-23 07:12

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı! Gözler onu aradı ama... Jürideki değişiklik dikkat çekti

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Heyecanla beklenen programa dair ilk görünler ortaya çıktı. Görüntülerde jürideki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-12-23 10:46

Son dakika | 2024 asgari ücret zammı için Ankara bu rakamı konuşuyor! Toplantı sürerken kulislerden sızdı: 'Mutabakata varıldı'

Son dakika haberi: 2024 asgari ücret zammını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurmasına çok kısa süre kala yeni zam oranı için canlı yayındaki açıklama dikkat çekti! Erdoğan'ın tarafları çağırdığı toplantı nedeniyle asgari ücret trafiğinin hızlandığı Ankara'dan son kulis bilgisi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı öne sürülen ilave rakam da gündeme geldi. İşte 2024 asgari ücret zammı için kısa sürede ses getiren o açıklamalar...

Finans 27-12-23 17:25

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 26-12-23 16:55

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel kadrosu belli oldu! Jüride büyük değişiklik! Acun Ilıcalı yerine...

TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Son olarak hem jüri koltuğunda oturacak olan isimler hem de sahne alacak isimler netleşti.

Magazin 19-12-23 16:06

Önce Yetenek Sizsiniz'e sonra O Ses Türkiye'ye katılmıştı! Türkan Kürşad'ın son hali sosyal medyada gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen programları Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye'ye katılan seslendirdiği şarkılarla hafızalarımıza kazınan Türkan Kürşad şimdi de son haliyle gündem oldu. O Ses Türkiye finaline kalarak 3. olan Kürşad'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı. Türkan Kürşad'ın iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 15-12-23 16:42

Sakla Beni dizisine bomba transfer! Yalı Çapkını'na Seyran için gelmişti şimdi de İncila için geliyor

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı ilk bölümünden itibaren büyük ses getiren Sakla Beni dizisine yeni bir isim daha katılıyor. Diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer gerçekleştirildi. Yalı Çapkını'na Seyran için gelen o isim şimdi de İncila için geliyor.

Magazin 11-12-23 14:38

Seçil Erzan o isimleri bakın nasıl ikna etmiş! Ses kayıtları ortaya çıktı: 'Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz'

Türkiye'nin konuştuğu fon vurgununda yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan'ın "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor. İşte konuşmanın tüm detayları...

Haber 08-12-23 09:59