Onur Akay Haberleri

Onur Akay'dan Çikita Muz ile tanınan Popstar Ajdar'a olay gönderme: Zeki olduğunu düşünüyordum ama...

Onur Akay; 2000'li yıllara damga vuran Popstar yarışmasında ilk seçmelerde elenen ve sonrasında çıkardığı 'Çikita Muz' şarkısı ile günlerce konuşulan Ajdar'a göndermede bulundu. Ajdar'ın vefat ettiği yönünde çok sayıda mesaj aldığını belirten Onur Akay, haberleri yalanladı. Ajdar'a seneler önce yaptığı "Bülent Ersoy" şakasını takipçilerine anımsatan Onur Akay; dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Magazin 11-06-2023 15:47

Dursun Karaca kimdir, neden öldü? Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca hayatını kaybetti!

Bestekar Dursun Karaca ile ilgili acı haberi Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. TRT repertuvarında birçok bestesi olan ünlü bestekar hayata gözlerini yumdu. “Bitmemiş Gibi”, “Beni Kalbinde Ara” gibi dillere pelesenk olan şarkıların bestekarı Dursun Karaca basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Dursun Karaca kimdir, neden öldü?

Magazin 05-11-2022 14:07

Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.

Magazin 05-11-2022 13:50

Onur Akay duyurdu: TRT sanatçısı Ahmet Külik vefat etti

TRT ritim müziği sanatçılarından Ahmet Külik'in ölüm haberini Onur Akay duyurdu. Akay açıklamasında "ürk musikisinin geçmişten günümüze önde gelen emekçilerinden olan Ahmet Külik nam-ı diğer Pabuç Ahmet'e Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

Magazin 26-08-2022 15:30

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ali Güney kimdir? Ali Güney ölüm sebebi nedir, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ali Güney ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın yaptığı son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle tanınan usta oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Ali Güney kimdir? Ali Güney ölüm sebebi nedir, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Magazin 24-08-2022 09:30

Onur Akay kimdir? 2. Sayfa konuğu Onur Okay nereli ve kaç yaşında? Instagram hesabı nedir?

Onur Akay, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü TV 8'de canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programının ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ünlü isim, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e çarpıcı açıklamalarda bulunup magazin gündemini yorumladı. Peki Onur Akay kimdir? 2. Sayfa konuğu Onur Okay nereli ve kaç yaşında? Instagram hesabı nedir? İşte ünlü ses sanatçısının hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-04-2022 09:33

Gülşen ve Ozan ve Çolakoğlu boşanıyor mu? Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Lolipop şarkısı nedeniyle ayrılacak mı? İddialar doğru mu?

Gülşen ve Ozan ve Çolakoğlu boşanıyor mu? sorusunun yanıtı Onur Akay'ın yazısını okuyan kişiler tarafından merak konusu oldu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü şarkıcıyı sert bir dille eleştirdi. Çiftin boşanacakları haberlerinin ardından Gülşen ve Ozan ve Çolakoğlu boşanıyor mu? Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Lolipop şarkısı nedeniyle ayrılacak mı? İddialar doğru mu? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 11-03-2022 15:00

Muazzez Abacı'nın sağlık durumu nasıl? Ünlü sanatçıdan kötü haber! Muazzez Abacı’nın hastalığı nedir?

Muazzez Abacı'nın sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Abacı hakkında sevenlerini üzen bir haber verdi. Akay, Muazzez Abacı’nın hasta olduğunu iddia ederek durumu hakkında açıklamada bulundu. Peki Muazzez Abacı'nın sağlık durumu nasıl? Muazzez Abacı’nın hastalığı nedir? İşte son durumu!

Magazin 07-03-2022 10:15

Muazzez Abacı'dan kötü haber geldi! Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi

Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı ve yazar Onur Akay üzen bir haber verdi. Akay, Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu iddia etti.

Magazin 06-03-2022 15:39

Arif Şentürk öldü mü? Arif Şentürk'ün sağlık durumu nasıl? Ünlü isimden kötü haber

Rumeli türküleriyle bilinen Arif Şentürk’ün sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Arif Şentürk'ün yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu. Peki Arif Şentürk öldü mü? Arif Şentürk'ün sağlık durumu nasıl? İşte ünlü ismin son durumu...

Magazin 15-02-2022 20:09

Meltem Miraloğlu'nun Onur Akay'a açtığı tazminat davası reddedildi!

Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı ile evliliğini gündeme getiren ses sanatçısı Onur Akay’a, 50 bin dolarlık tazminat davası açmıştı.

Magazin 28-10-2021 12:10

Meltem Miraloğlu hakkında bomba iddia! Bütün vücudu çürükler içindeydi! Kürtaj oldu...

"Hayat Devam Ediyor" adlı dizideki çocuk gelin rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun Amerika'da yaşadığı süreçle ilgili detaylar ortaya çıktı. Sanatçı ve yazar Ülkü Gözen Stewart, Meltem Miraloğlu'nu evinde misafir ettiğini söyleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 13-10-2021 09:47

Şarkıcı Efkariye hayatını kaybetti

Asıl adı Nurperi Işıközü olan Şarkıcı Efkariye hayatını kaybetti. Haberi Onur Akay duyurdu.

Magazin 30-09-2021 14:09

Selin Ciğerci evlendi mi? Selin Ciğerci kiminle evlendi, eşi kim?

Selin Ciğerci'nin İngiltere'de evlendiği haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin yeniden evlendiği iddiası, Selin Ciğerci'nin sevenlerini heyecanlandırdı. Selin Ciğerci'nin kiminle evlendiği merak konusu oldu.

Magazin 23-09-2021 11:56

Skandal iddia: “Selin Ciğerci, İngiltere’de evlendi”

Görkemli bir düğünle evlenen futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanmışlardı. Sosyal medya fenomeninin yaklaşık bir sene önce Türk asıllı bir İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evlendiği öne sürüldü.

Magazin 23-09-2021 07:32

Olay fotoğraf! Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi ünlü bir şarkıcıyla aldattı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, yakın zamanda boşanmıştı. İki yıllık evliliğin bitmesinin ardından ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şoke eden bir iddiada bulundu.

Magazin 14-09-2021 15:10

Usta oyuncu Nusret Çetinel vefat etti

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, usta oyuncu Nusret Çetinel'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin 01-09-2021 22:41

Harika Avcı'ya ne oldu? Harika Avcı'nın son durumu

Yeşilçam’ın yıldızı Harika Avcı, gösterişli hayatıyla çok konuşulan isimlerdendi. Ancak bu hayatın yerini drama aldı. Senelerdir ortalarda görünmeye Harika Avcı ile ilgili bir iddia sevenlerini üzdü. Harika Avcı’nın beş parasız kaldığı, kirasını ve faturalarını bile ödeyemediği iddia edildi. Kimse de ünlü ismin nerede olduğunu bilmiyor.

Magazin 31-08-2021 13:37

Meltem Miraloğlu'ndan kötü haber! Hortumla dayak yedi iddiası

"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu'ndan üzücü haber geldi. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick isimli zengin bir Amerikalı ile evlenen Miraloğlu'nun, şiddete maruz kaldığı iddia edildi.

Magazin 11-08-2021 13:53

Meltem Miraloğlu Onur Akay’a, 50 bin dolarlık tazminat davası açtı

Bir süredir ABD'de yaşayan Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı ile evliliğini gündeme getiren ses sanatçısı Onur Akay’a, 50 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Magazin 08-08-2021 14:50

Nil Burak hastaneye kaldırıldı

Sanat dünyasında duyurduğu ölüm ve hastalık haberleriyle tanınan ses sanatçısı Onur Akay, bu sefer Kıbrıslı sanatçı Nil Burak’ın ameliyata alındığını açıkladı.

Magazin 01-08-2021 15:04

Ajda Pekkan'ın gerçek yaşı kaç? Ünlü isimden flaş iddia! Ajda Pekkan gerçekte kaç yaşında?

Pop müziğin usta isimlerinden yılların eskitemediği sanatçı Ajda Pekkan’ın gerçek yaşı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıp merak ediliyor. Yaşına rağmen genç ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Ajda Pekkan'ın gerçek yaşıyla ilgili Onur Akay'dan şaşırtıcı bir açıklama geldi. Akay, Pekkan'ın gerçek yaşıyla ilgili bir iddiada bulundu. Peki Ajda Pekkan'ın gerçek yaşı kaç? Ajda Pekkan gerçekte kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 21-07-2021 02:09

Gülben Ergen kimdir? Gülben Ergen kaç yaşında? Gülben Ergen evli mi?

Gülben Ergen, özellikle Seren Serengil ile olan kavgaları ile gündeme gelmiş ve magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Gülben Ergen, ilk olarak mankenlik ve oyunculuk yapmış daha sonrasında da müzik piyasasına girmiştir. 2001 yılında Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile Altın Kelebek Ödülleri’ne layık görülmüştür.

Magazin 04-06-2021 15:31

Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay hakkında suç duyurusu!

Oyuncu Meltem Miraloğlu, ses sanatçısı Onur Akay'a karşı tedbir kararı alınması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurdu.

Magazin 22-05-2021 14:13

Oyuncu Mustafa Dik 24 gün önce hayatını kaybetmiş!

Yıllardır Mersin Tarsus'ta bir huzurevinde kalan Yeşilçam oyuncusu Mustafa Dik’in, 24 gün önce vefat ettiği ortaya çıktı. 78 yaşındaki sanatçı, kimsesiz bir şekilde son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 12-04-2021 14:29

Yılmaz Cesur kimdir? Usta oyuncu Yılmaz Cesur neden öldü?

Magazin dünyasında verdiği kötü haberlerle ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan Onur Akay, Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Yılmaz Cesur’un 26 Mart 2021 Cuma günü hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, bugününe kadar birçok filmde oynayan Yılmaz Cesur’un ölüm nedenine dair bir bilgi paylaşmadı.

Magazin 29-03-2021 11:35

Karahan Çantay hakkında bomba iddia! 'Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişkiydi'

Söylemezsem Olmaz yayınında Karahan Çantay'ın Sibel Can ile ilgili sözleri masaya yatırıldı. Onur Akay açıklamasında "Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişkiydi cümlesi Karahan'ın kendi cümlesidir" dedi.

Magazin 16-03-2021 10:07

90'ların ünlü ismi 'Kanki Orçun' yoğun bakımda! 'Durumu çok kritik'

Bir dönem Kangiller olarak program yapan Orçun ve Nuri ikilisinden Kanki Orçun’un yoğun bakımda makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Haberi Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Kanki Orçun son yıllarda şarkıcılık da yapıyordu.

Magazin 15-03-2021 17:23

Karahan Çantay’ın son röportajı ortaya çıktı! Türkiye'yi neden terk etti?

Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen ve Tayland’da hayatını kaybeden Karahan Çantay’ın son röportajı ortaya çıktı. Çantay bu söyleşide Türkiye'yi terk etme sebebini de anlatıyor.

Magazin 11-03-2021 17:15

Bomba iddia! Meltem Miraloğlu 62 yaşındaki psikoloğu ile aşk yaşıyor

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun 82 yaşındaki eşi Patrick'den ayrılarak psikoloğu John (62) ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Magazin Masası’ndan Onur Akay'ın iddiasına göre; Psikolog sevgili, Meltem Miraloğlu’nu bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak yerleştirdi.

Magazin 22-02-2021 15:00

Doha Elenouty'den şok iddia: Kibariye'nin eşinden çocuk aldırdım!

Doha Elenouty, 2018'de Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'la aşk yaşadığı haberleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Elenouty ile iki yıl önce yaptığı röportajı ilk kez yayınladı. Spor hocası Doha Elenouty, "Hamile oldum, çocuk aldırdım" açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 18-02-2021 14:13

Meltem Miraloğlu hakkında bomba iddia! Kocası tarafından evden atıldı...

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Hayat Devam Ediyor” isimli dizide “Çocuk Gelin” rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu’nun, kocası tarafından evden atıldığını ve kayıp olduğunu iddia etti.

Magazin 16-02-2021 14:52