Onur Seyit Yaran Haberleri Ve Son Dakika Onur Seyit Yaran Haberleri

Onur Seyit Yaran Haberleri Ve Son Dakika Onur Seyit Yaran Haberleri

Oyuncu ve model Onur Seyit Yaran 13 Ocak 1996 İstanbul doğumludur. Oğlak burcu olan Yaran, 1.87 boyunda ve 78 kilodur.

Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde lisans eğitimini alan oyuncu aynı zamanda 8 sene lisanslı futbol oynamıştır ve satranç sporcusudur.

Milli platformlarda 2008-2011 tarihleri arasında profesyonel olarak yarışmıştır. İngilizce ve Almanca dillerini bilen Yaran, 2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışmalarında birinciliğe layık görülmüştür.

2018 yapımı TRT1 dizisi Kalk Gidelim’de canlandırdığı Canberk karakteri ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Onur Seyit Yaran ertesi yıl yayınlanan 2019 yapımı TRT1 dizisi Vuslat’ta Enes karakterini canlandırmıştır. Yeni projelerde rol almaya devam etmektedir.

Onur Seyit Yaran Haberleri

Saplantı dizisine bir flaş oyuncu daha! Ünlü isim Karabey rolünü canlandıracak

Yeni sezon dizilerinden biri olan Saplantı yakında Star TV'de yayın hayatına başlayacak. Son olarak Erkan Petekkaya'nın kadrosuna dahil olduğu Saplantı dizisine bir ünlü oyuncu daha katıldı. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, Karabey rolü için ünlü isim ile el sıkıştı.

Magazin 08-10-2023 11:51

Kardeşlerim'e veda eden Onur Seyit Yaran aldığı son ücreti bakın ne yaptı

Kardeşlerim'de Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran diziye veda etti. Diziden ayrılan oyuncu aldığı son bölüm ücretini ise set emekçilerine dağıtarak gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 09:53

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisi 4. sezon tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi 3 sezonuyla ATV ekranlarında yayınlandı. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonu dizinin sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 25-08-2023 13:22

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kardeşlerim 4. sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonuna ilişkin sorgulamalar hız kazandı. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 17-08-2023 00:02

Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onur Seyit Yaran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardeşlerim bu akşam var mı? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kardeşlerim bu akşam var mı sorusu her cumartesi aratılan konular arasında yer alıyor. Bir süredir deprem nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. İzleyiciler Kardeşlerim bu akşam var mı ve Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman sorusunu aratıyor.

Magazin 11-02-2023 13:55

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran kimdir, kaç yaşında? Onur Seyit Yaran Milyoner'de yarıştı!

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisindeki partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarıştı. Bununla birlikte Onur Seyit Yara hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran kimdir, kaç yaşında? İşte Onur Seyit Yaran hayatı...

Magazin 19-12-2022 00:12

Kardeşlerim’in yıldızı Onur Seyit Yaran'dan tenis kortunda kaslı paylaşım! Yok ya sadece bayılmışım!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk Atakul karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Onur Seyit Yaran, Instagram hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden. Başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Tenis kortuna inip kaslarını sergileyen ünlü oyuncunun söz konusu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. İşte Onur Seyit Yaran'ın o paylaşımı...

Magazin 01-08-2022 14:12

Onur Seyit Yaran Barselona sahillerinde vücut şov yaptı

“Kardeşlerim” dizisiyle İspanya’da geniş bir hayran kitlesi edinen Onur Seyit Yaran, davet üzerine gittiği ülkede büyük ilgi gördü. Barselona’da plaja giden Yaran, vücut şovuyla da dikkat çekti.

Magazin 15-07-2022 11:02

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak koronavirüse yakalandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı oyuncular yer aldığı dizisinin setinde koronavirüs vakaları çıktı. Covid 19 test sonuçları pozitif çıkan Kardeşlerim'in başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak karantinaya girdi.

Magazin 04-01-2022 01:25

Kardeşlerim 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadir her şeyi göze alıyor

ATV'nin izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisinin 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına, kardeşlerinin iyiliği için her şeyi yapmaya hazır olan Kadir'in cesareti damga vurdu. Asiye'nin gözyaşları içinde telefonuna bakması ise seyircide büyük merak uyandırdı.

Magazin 16-09-2021 12:21

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran harekete geçti

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile iyi bir uyum yakalayan ve hayran kitlesini genişleten Onur Seyit Yaran, İspanyolca öğrenmeye başladı.

Magazin 10-08-2021 09:51

Best Model birincisi ve dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran'a silahlı saldırı davasında gelişme

Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran’ı silahla vurduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Serhat Okuducu hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada sanık Okuducu’nun 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Magazin 24-05-2021 14:15

Onur Seyit Yaran: Silahı kafama doğrultmuştu, şikayetçiyim

Şişli'de dizi oyuncusu ve Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran'ın silahlı saldırıya uğradığı olaya ilişkin davanın görülmesine başlandı. Onur Seyit Yaran, "Silahı kafama doğrultmuştu" diyerek sanıktan şikayetçi oldu.

Magazin 25-02-2021 13:49

Best Model Türkiye birincisi Onur Seyit Yaran'ın silahla yaralanma olayında yeni gelişme!

Şişli'de dizi oyuncusu ve 2016 Best Model Türkiye birincisi Onur Seyit Yaran'ı silahla yaralayan Serhat O. adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

Magazin 25-09-2020 10:10

Best Model birincisi ve dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran'a silahlı saldırı

Şişli'de dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran arkadaşı tarafından silahla vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Yaran'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Magazin 23-09-2020 12:35

Onur Seyit Yaran'ı ürküten takip

2016’da "Dünya'nın En İyi Mankeni" seçilen Onur Seyit Yaran, korku içinde yaşıyor. Bir kadın hayranı onu adım adım takip ediyor, sürekli “Şu an oteldesin, evdesin, uyumaya hazırlanıyorsun” diye mesajlar atıyor.

Magazin 05-01-2018 09:52