Opusme Videosu Haberleri

Paylaştığı video gündem olmuştu 'Ferdi Tayfur' göndermesinin sırrı ortaya çıktı! İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün akşam saatlerinde paylaşılan videosu sosyal medyada gündem yarattı. Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılmayan Bahçeli ile ilgili sağlık sorunu yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bahçeli ise sosyal medyadan Ferdi Tayfur'un bir şarkısının eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntüleri paylaştı. Bu paylaşımın bir mesaj olup olmadığı da tartışılmaya başlandı. O paylaşımın sırrı ortaya çıktı. İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay...

Haber 2024-04-25 15:20:11

Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.

Trend 2024-04-25 07:53:04

Tabancayla TikTok videosu çekerken... Korkunç olay! Çığlık sesleri yükseldi

Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

Haber 2024-04-12 13:49:19

Muhtar olamadı, fenomen oldu! Şiir yazıp isyan etti, sosyal medya yıkıldı: 'Sanki rakiplerim uzay bilimci...'

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu. Battal’ın sitem dolu şiirini okuduğu videosu, sosyal medyayı salladı. Muhtar olamayan Battal, fenomen olma yolunda ilerliyor. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-05 12:59:13

Canlı yayında yemek yaparken evi yaktı! TikTok'taki görüntülere sosyal medyada yorum yağdı: Bekleseydin kendiliğinden sönerdi

TikTok'ta canlı yayın açıp yemek videosu çeken genç kadının birkaç saniye içinde başına gelenler akıllara durgunluk verdi. Ocaktan ateşin sıçraması sonucu ne yapacağını bilemeyen kadın yangını söndürmek isterken birdenbire evi yaktı. Bu sırada canlı yayın devam edince görüntüler sosyal medyadan da ilginç yorumlar geldi.

Trend 05-04-24 11:17

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 28-03-24 08:52

Sosyal medyada paylaşılan 'hakem toplantısı' videosu gündem oldu! Galatasaray-Antalyaspor maçı, Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıda, Galatasaray-Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı iddia edilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Bitigen'in "Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Spor 26-03-24 00:45

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yıllardır kanserle mücadele ediyordu! O videosu gündemde...

Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 61 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun paylaştığı bir video gündem oldu. Öztan, videoda hayat felsefesini açıklamıştı.

Magazin 22-03-24 12:17

Sapık sucu istismar ettiği küçük kızla aynı karede! Yorumları görenler çileden çıktı: Duvardaki yazıların şifreleri hayrete düşürdü

Türkiye son yılların en büyük istismar olayıyla karşı karşıya. Bağcılar'daki sapık sucu Metin Şenay yıllarca hem mahallenin çocuklarını hem de akrabalarının çocuklarını istismar etti. Üstelik bunun için özel oda tasarladı. Dışarı ses çıkmasın diye süngerle bile kapladı. Sapık sucunun hem istismar ettiği çocuklarla videosu çıktı hem de duvardaki yazıların şifreleri çözüldü.

Haber 22-03-24 11:31

Çocuğunun kimliğini çıkartmaya gitti! Bebeğinin ismini karısının haberi olmadan değiştirdi... Verdiği tepki sosyal medyada olay oldu

TikTok'ta 'turkerguluss' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir çiftin son videosu olay oldu. Yenidoğan bebeklerinin ismi konusun anlaşana çiftten Türker, bebeğin kimliğini çıkartmak için nüfus müdürlüğüne gitti. Ancak baba karısına büyük bir sürpriz hazırlayarak karar verdikleri ismi değiştirerek oğlunun adını başka bir isim yaptı.

Trend 21-03-24 07:53

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-24 12:41

Görüntüler hayrete düşürdü! Teoman konserinde en önde olabilmek için birbirleriyle yarıştılar!

Eskişehir'de gerçekleşen Teoman konserini en önde izlemek isteyen gençler, kapıların açılmasıyla birbirleriyle yarıştı. Koşan yüzlerce kişinin videosu görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 13-03-24 11:26

Altın ararken bir anda karşısına çıkan kedinin kendisine küfür ettiğini söyledi! Sosyal medyada viral video: Korkmadım diyemem, korktum tabi

Altın aradığını söyleyen bir adamın karşısına çıkan kediyle yaşadıklarını anlattığı videosu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Kedinin kendisine küfür ettiğini söyleyen adam korkudan evine döndüğünü söyledi.

Trend 13-03-24 09:22

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

2018'de Vallahi 155'i ararım demişti, bu kez başkasını aradı... O dayı seçim öncesi yine ortaya çıktı: 'Sahtekar, gel karakola gidiyoruz'

2018 yılında bir sokak röportajında bir vatandaşla tartıştığı anlar sosyal medyada viral olan kişinin yeni bir videosu daha ortaya çıktı. 2018'deki tartışmada "bak vallahi 155'i ararım" sözleriyle damga vuran kişinin bu sefer de tartıştığı kişiyi karakola götürmeye çalıştığı anlar büyük beğeni topladı.

Haber 29-02-24 10:14

Yanlışlıkla paylaşıldı! Murat Yıldırım kızı Miray'ın yüzünü ilk kez gösterdi

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Ömer Atmaca' karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin kızlarının ilk görüntüsü ortaya çıktı. Ünlü çiftin kızı Miray'ın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-02-24 14:55

'Aylık gelirim 100-120 bin TL' demişti! O videosu başına bela oldu... İş yerine mail gönderdiler: Az kalsın kovuluyordum

Destina isimli bir sosyal medya kullanıcısı geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımında aylık gelirinin 100-120 bin TL olduğunu söyleyerek milyonlarca izlenmeye ulaşmıştı. Aynı sosyal medya kullanıcısı bu video yüzünden bir kişinin şirketine gönderdiği maili paylaşarak 'Az kalsın kovuluyordum' dediği bir paylaşımla gündem oldu.

Trend 28-02-24 08:13

Öğretmenin karşısına geçerek dans eden öğrencilerin videosu tepki çekti! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

İzmir Konak'ta bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. İki öğrenci öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çekti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kullanıcıların eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 27-02-24 14:15

İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın pavyonda çekilen videosu gündem oldu! Sanatçıyla şarkı söyledi

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrolü paylaştığı İnci Taneleri'nin pavyon çekimlerinde yer alan Yılmaz Erdoğan konuk sanatçıyla pavyonda şarkı söyledi. Şarkıcı, o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 27-02-24 11:18

Arkadaşları şaka yapmak için dakikalarca bekledi! O kadar çok korktu ki bayıldı... O anlara sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir şaka videosu adeta 1 Nisan havasını erkenden getirdi. Arkadaşlarının şakalamak istediği genç kız korkudan bayılınca o anlar sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 22-02-24 14:54

Galatasaray, Icardi'nin videosu hakkında harekete geçiyor! Montaj olduğu düşünülen görüntüler hakkında savcılığa başvurulacak

Sosyal medyada ortaya çıkan Icardi'nin videosu hakkında Galatasaray yönetimi savcılığa suç duyurusunda bulunmak için harekete geçiyor.

Spor 20-02-24 22:42

Elinde matkapla namaz kılan robot taklidi yapmaya çalıştı: Sosyal medyada tepki çeken Robokıble videosu

Eline matkap alıp namaz kılıyormuş gibi yaparak kendini robota benzetmeye çalışan kişi sosyal medyada tepkilere yol açtı. "Robokıble" etiketiyle yaptığı paylaşımdaki videoyu çeken kişinin de kahkahalarla eşlik ettiği duyuldu. Şahsın diğer paylaşımları da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 17-02-24 10:36

Dans ederek kişisel gelişim tavsiyesi veren psikolog sosyal medyayı ikiye böldü! Beğenen de oldu eleştirenler de...

Sosyal medyada 'uzman.psk.selin.yildiz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir psikologun dans ederek kişisel gelişim tavsiyesi verdiği anlar gündem oldu. Instagram'da 64 bine yakın takipçisi bulunan Yıldız'ın 'Geçmiş acılarından nasıl kurtulurum?' notunu eklediği videosu kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Videoyu beğenenler kadar eleştirenler de oldu.

Trend 17-02-24 09:55

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 17-02-24 09:54

Erzincan'daki faciadan bir yıl önce! Gazeteci Adem Metan'ın o videosu ortaya çıktı, köylüleri Anagold Madencilik mi konuşturdu?

"Burada kimin sağlığı bozulmuş? Siyanürün kanserojen olmadığını tıbbi otoriteler kabul ediyor! Barajlarımız ağzına kadar balık kaynıyor." Bu cümleler gazeteci Adem Metan'ın kendi Youtube kanalı için çektiği videodan alındı. Çekimin üzerinden sadece bir sene geçti ve Erzincan'daki felaket meydana geldi.

Haber 14-02-24 13:50

İlk buluşmada erkeklere eve aldıracak elbise diyerek paylaştı! Dekoltesi gündem yarattı... 'Buna elbise deniliyor mu?'

Instagram'da 'İlaydaiilyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının kombin videosu kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Genç kadın siyah bir elbise ve çizmeden oluşan kombinine, 'İlk buluşmada habibiye ev aldıracak o elbise' notunu ekleyince gündem oldu.

Trend 14-02-24 07:46

'Kilolusun diye boşanan kocama şok' diyerek paylaşılmıştı! 42 kilo vererek viral olan Burcu Afra gerçekleri anlattı... O şekilde değil

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta 95 kiloadan 53 kiloya düştüğünü söyleyen bir kadının değişim videosu viral olmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler, 'Kilolusun diye boşanan kocama şok' notuyla paylaşılmıştı. Görüntülerdeki kadın Burcu Afra, 'Gel Konuşalım' programına katılarak boşanmasının nedeninin kilosunun olmadığını söyledi.

Trend 09-02-24 13:40

İlişki terapisti 'Partnerime asla yapmayacağım 4 şey' diyerek paylaştı!

Oregon'lu bir çift danışmanı olan Jeff Guenther, TikTok'taki 2,8 milyon takipçisine, 'Partnerime asla yapmayacağım 4 şey' başlıklı videosunu paylaştı. Ünlü ilişki terapisti Guenther'in partnere yapılmaması gereken davranışları sıraladığı videosu sosyal medyada ilgi gördü.

Kadin 09-02-24 10:48

Drake'in müstehcen videosu sızdırılmıştı... Kerimcan Durmaz'dan manidar bir yorum geldi

Grammy ödülleri gecesine damga vuran ünlü şarkıcı Drake başka bir skandalla ortalığı karıştırmıştı. Mastürbasyon yaparken videosu ifşalanan yıldız rapçinin videosuna Kerimcan Durmaz'dan manidar bir yorum geldi.

Magazin 09-02-24 10:03

İfşa videosu sonrası boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül ve eski karısı ilk kez yan yana

Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 2016 ve 2022 yılları arasında Ece Binay ile olan evliliğinden bir kızı ve bir de oğlu bulunuyor. Eski eşler Kırmızıgül ve Binay kızları Lavin rahatsızlanınca apar topar hastaneye koştu.

Magazin 07-02-24 15:16

Drake'in müstehcen videosu sızdırıldı! X'te trend oldu

Drake, kendisinin yer aldığı iddia edilen bir video ile gündemde. Drake'in mastürbasyon yaptığı anların olduğu kaydın ifşa edilmesi sonrası sosyal medya karıştı.

Magazin 07-02-24 09:37

Sunucu ve spiker Ahsenur'un videosu tepki çekti! Hem drift yaptı hem paylaştı... Sivil ekipler yakaladı

Sunucu Ahsenur A.'nın sosyal medyada paylaştığı video görüntüsü olay oldu. İstanbul Başakşehir'de otomobiliyle ilerlerken drift yaparak trafiği tehlikeye sokan Ahsenur A. o anları "Çam Sakurayı yıkmaya geldim" notuyla paylaştı. Sivil trafik polisleri tarafından yakalanan spikere 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.

Haber 04-02-24 13:56

Kendisi 77 kocası 19 yaşında! TikTok'ta gündem yaratan hamilelik videosu... Bebeklerini göstererek viral oldular

19 yaşındaki İtalyan Giuseppe D'Anna, 77 yaşındaki Milina Gatta'ya evlilik teklifi etmişti. İlişkilerini TikTok'ta göstermeye başlayan çift kısa sürede dünya geneline yayılan milyonlarca takipçiye ulaştı. Aralarında 58 yıllık yaş farkı bulunan D'Anna son olarak Gatta'nın hamile olduğunu açıklayınca bir kez daha gündeme geldi. İkili üstelik bebekleri olduğunu iddia ettikleri bir çocuğun da görüntüsünü paylaştı.

Trend 02-02-24 14:24

Restoranda çektiği video gündem olmuştu... Demet Akalın'ın eleştirilerine ateş püskürdü! Aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcısının videosu Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programına konu oldu. Sosyal medya kullanıcısı Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 13:18

Mide bulandıran görüntü! Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'un sevgilisiyle yaptığını görenler İğrenç dedi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mika Can Raun son olarak Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerin ardından kavuştuğu yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Mika Can şimdi de son paylaşımı ile dikkat çekti. Mika'nın sevgilisi ile paylaştığı videosu eleştirilerin hedefi oldu.

Magazin 31-01-24 07:50

Çağlar Söyüncü'nün transfer videosu sosyal medyada gündem oldu!

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kulübü Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Yıldız oyuncunun transfer duyuru videosu sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-01-24 14:52

Doğumdan sonra farklı ailelere satılan ikiz bebekler TikTok videosu sayesinde yeniden bir araya geldi! Tesadüfen gördü... 'Bana tıpatıp benziyordu'

2002 doğumlu Amy Khvitia ve Ano, birbirlerini TikTok ve bir yetenek yarışması sayesinde tesadüfen keşfettiler. İki kardeşin yıllar sonra birbirleriye kavuştuğu saniyeler duygusal anlar yaşattı. Hastanelerden çalınarak ailelere satılan bebekler arasındaki ikiz kardeşler birbirlerine kavuştuktan sonrada biyolojik anneleri Aza'yı bularak ona da kavuştu.

Trend 27-01-24 08:50

Hastane odasında dans videosu çekerken doktora yakalandı! Genç kadının utangaç tavrı sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyada ameliyatın öncesinde hastane odasında dans ettiği anları paylaşan bir kadın doktora yakalandı. Doktorun odaya girmesi üzerine "Çok üzgünüm" diyerek videoyu kapatan kadının hastane odasındaki dans performansı çok konuşuldu.

Trend 27-01-24 07:53

Komşusunun cinsel ilişki sırasında seslerini duyduğunu anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü: Benim kocam senin karının sesini niye duysun?

Sosyal medyada bir kadın kullanıcı makyaj videosu çekerken komşusunun cinsel ilişkisi sırasında sesleri duyduğunu anlatınca gündem oldu. Kimi bu kullanıcıyı haklı bulurken kimi paylaşımı 'gereksiz' olarak değerlendirdi.

Magazin 23-01-24 12:32

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan çocuğun videosu gündem olmuştu! Bergüzar Korel harekete geçti

Sosyal medyada dolaşan bir video herkesin yüreğini yakmıştı. Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız ve annesinin o anları herkesi duygulandırmıştı. Gündem olan o görüntülerin ardından ünlü oyuncu Bergüzar Korel videoda yer alan aileye ulaştı.

Magazin 22-01-24 17:41

Netflix'in en müstehcen yapımı Supersex fragmanıyla gündemde! Konusu fazla erotik bulundu

Netflix'in en müstehcen dizilerinden biri olan Supersex'in ilk fragmanı yayınlandı. Porno yıldızı Rocco Siffredi’nin hayatına dayanan İtalyan yapımı Netflix dizisi Supersex’in tanıtım videosu sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-24 15:28

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-24 12:43

YouTube'daki bu videoya aman dikkat! Onun da görüntüsü ve sesi kullanıldı! Esra Erol uyardı

Son dönemde yaygınlaşan dolandırıcılık faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi. Yapay zeka kullanılarak Esra Erol'un daha önce yayınladığı bir videosu değiştirildi ve 'Yatırım fırsatı' gibi bir başlıkla yeniden yayınlandı. Kendisiyle ilgili hazırlanan sahte videoyu gören Erol, suç duyurusunda bulundu.

Magazin 13-01-24 13:25

Evin tek oğlu olan Kerimcan Durmaz'dan bakın annesi ne istedi! Selin Ciğerci yorum yapamadan duramadı

İnternet üzerinden yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz son paylaşımıyla da gündeme geldi. Annesiyle birlikte YouTube videosu çeken Kerimcan Durmaz, videonun fragmanını paylaştı. Fragmanda annesinin Kerimcan Durmaz'dan gelin ve torun isteği dikkatlerden kaçmadı. Selin Ciğerci ise anne- oğul arasında gerçekleşen muhabbete yorum yaparak dahil oldu.

Magazin 13-01-24 11:15

İddialı pozlarıyla sık sık gündem olan Didem Soydan'ın iç çamaşırı ayrıntılı videosu olay oldu!

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Her pozuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Soydan, bu sefer de iç çamaşırı ayrıntılı videosuyla dillere düştü.

Magazin 05-01-24 14:35

Elon Musk da katılmak istediğini açıklamıştı! Teknofest Adana için eğlenceli paylaşım

Tesla ve SpaceX'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda gelecek yıl Teknofest'e katılmayı dört gözle beklediğini duyurmuştu. 2024 yılında Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest'le ilgili çalışmalar da sürüyor. Teknofest'in resmi Twitter hesabından ise "Teknofest Adana'ya gel gidek" notuyla eğlenceli bir tanıtım videosu yayınlandı.

Haber 03-01-24 20:50

Fatih Altaylı videosu sosyal medyada viral olay oldu! Tartışmaların odağındaydı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı paylaştı

Filistin'e destek yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan adama atılan yumruğun ardından yaptığı 'Eline sağlık' paylaşımıyla gündem olan Fatih Altaylı'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan geldi. Saral'ın sosyal medyadan paylaştığı video çok konuşuldu. "Sadece" isimli sosyal medya hesabından hazırlanan videoda Altaylı için çok sert ifadeler yer alıyor.

Haber 03-01-24 06:52

Bakan Yerlikaya'dan yeni yıl mesajı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki jandarma üs bölgesinden yeni yıl tebrik videosu paylaştı.

Haber 31-12-23 19:25

'Kocası olmadan tatile gitmesi' ve 'HPV aşısı' yorumlarına dayanamadı! Fenomen Ece Taşer herkes onu konuşurken böyle ateş püskürmüştü... Hesabını kapattı

Fenomen Ece Taşer sosyal medyanın gündeminde! Paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Ece Taşer, son olarak paylaştığı bir videoyla tartışmaların merkezine oturdu. Kocasıyla çektiği "Neden 'hanımcı' biriyle evlendim" videosu çok konuşulan fenomen, olumsuz yorumların hedefi oldu. Eşi olmadan tatile giden ünlü isme bazı kişiler adeta ateş püskürürken HPV aşısı iddiaları da ortada dolaşmaya başladı. Taşer yaptığı açıklamada yorumlara sert çıktı. Fenomenin hesabını da kapattığı görüldü.

Magazin 27-12-23 17:54