Ordek Gogsu Tarifi Haberleri

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 2024-03-23 15:57:19

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 2024-03-23 08:43:17

Bağırsak çalıştıran smoothie tarifi! İftar sonrası içildiğinde muhteşem etki gösteriyor! Yüksek lif kaynağı

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızı etkileyen önemli bir faktördür. Düzenli olarak bağırsakları çalıştıran besinler tüketmek önemlidir. Bağırsak çalıştıran smoothie tarifi, iftar sonrası içildiğinde muhteşem etki gösteriyor. Bu smoothie, yüksek lif kaynağı olmasıyla bağırsakları harekete geçirir ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.

Kadin 2024-03-18 15:36:25

Bardak tatlısı tarifi: Bardak tatlısı nasıl yapılır?

Bardağı ya da fincanı olan herkesin birkaç dakika içinde kolaylıkla yapabileceği bardak tatlısı tarifini çok seveceksiniz. Hem hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz hem de her öğünde ya da yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz bu tatlının yapımı son derece kolay.

Yemek 2024-03-14 17:55:00

Diğer Haber Etiketleri

tarifi tatlısı tarifi Gaziantep katmer tarifi katmer tatlısı Ramazan Ramazan menüsü mon siyah Karaciğer‎ sivilce siyah nokta bağırsakları çalıştıran bağırsak smootie nedir bastı tatlı tarfileri kemalpaşa kemalpaşa tatlısı tarifi 3 kaşık tatlısı balparmak tatlısı tarifi kahvaltıdan kömbe kömbe tarifi lezzetli mutfaklar tarif çullama nedir pasta panda pizza mini pizza tarifi püf noktası un helvası un helvası tarifi çikolata bir tarifi mozaik mozaik pasta mozaik pasta tarifi kolay mozaik pasta kolay mozaik pasta tarifi dereotlu poğaça dereotlu poğaça tarifi poğaça yapılışı poğaça bisküvili istan cevizi bisküvi bisküvili pasta bisküvili pasta tarifi etli tatlılar şerbetli tatlı yemek tarifi kalburabastı kalburabastı tarifi iskender iskender tarifi tepsi kebabı tepsi kebabı tarifi makarna börek kızlı analı kızlı tarifi tava nohut sultan kebabı sultan kebabı tarifi farklı meyveler komposto nedir pare tarifi irmik şekerpare şekerpare tarifi şekerpare nasıl yapılır can kebabı patlıcan patlıcan kebabı patlıcan kebabı tarifi pideli köfte kadayıf taş kadayıf kadayıf tarifi borani borani tarifi kağıt kebabı kağıt kebabı tarifi hoşaf tarifi melek pilavı melek pilavı tarifi eli böğründe Kahramanmaraş böreği nasıl yapılır yiyecekler tava böreği kabak dolması kabak dolması tarifi kahve sohbetleri baklava tarifi en kolay baklava tarifi baklava beyti beyti tarifi güllaç güllaç tarifi lazanya soğuk baklava şöbiyet patates tost Sahur kıymalı börek kıymalı börek tarifi leziz türk yemekler türk yemekleri imam bayıldı imam bayıldı tarifi yağlama yağlama tarifi kayseri yağlaması kayseri yağlaması tarifi peynirli börek hint mutfağı hint yemek tavuk kavala kavala kurabiyesi

Muhallebili Kemalpaşa tatlısı tarifi: Muhallebili Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Bursa’nın adını Mustafakemalpaşa ilçesinden alan Kemalpaşa tatlısını bir başka geleneksel Türk tatlısı olan muhallebi ile bir araya getiren bu tarifi çok seveceksiniz. Muhallebili Kemalpaşa tatlısını her öğünde ya da yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 14-03-24 17:48

3 kaşık tatlısı tarifi: 3 kaşık tatlısı nasıl yapılır?

Triliçeye benzemesiyle ünlü 3 kaşık tatlısı adı gibi 3 kaşıklık malzemeler ile yapılan bir tatlıdır. Hem çok kısa sürede pişirebilir hem de dilediğiniz malzemeler ile servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:43

Balparmak tatlısı tarifi: Balparmak tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağındaki tatlıların çoğu şerbetlidir. Şerbetli tatlı geleneği yüzlerce yıl öncesinden günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Osmanlı saraylarında sultanların yediği bu tatlılardan biri de adı az duyulan ancak birçok yörede ve şehirde tüketilen balparmak tatlısı tarifidir. Siz de bu tatlıyı aşağıdaki tarife göre yapabilir ve tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:34

Kömbe tarifi: Kömbe nasıl yapılır?

Geleneksel Türk mutfağından bir lezzet olan kömbe, daha çok Antakya şehri ile özdeşleştirilir. Ancak Elazığ, Sivas ve Malatya da dahil olmak üzere ülkenin dört bir yanında bilinen ve tüketilen bir yiyecektir. Kahvaltıdan çay sohbetlerine birçok vakitte tüketilebilen kömbenin tarifi ise son derece kolay ve pratiktir.

Yemek 14-03-24 17:28

Çullama tarifi: Çullama nasıl yapılır?

Türkiye’nin her biri birbirinden lezzetli mutfaklardan biri de Afyonkarahisar mutfağıdır. Birçok çorbasıyla, tatlısıyla, atıştırmalığıyla ve yemeği ile ünlü olan bu mutfağın ünlü bir başka lezzeti de çullama köftesidir. Birkaç aşamadan oluşan çullama tarifini hazırlamak da aslında son derece kolaydır.

Yemek 14-03-24 17:20

Panda pasta tarifi: Panda pasta nasıl yapılır?

Çabucak hazırlayabileceğiniz son derece lezzetli bir tarif arıyorsanız panda pasta tarifimiz tam da size göre. Bu pastayı kolayca bulabileceğiniz malzemelerden yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 17:10

Mini pizza tarifi: Mini pizza nasıl yapılır?

Dünyaca ünlü mini pizza tarifini siz de kendi mutfağınızda hazırlayıp dilediğiniz malzemeleri kullanarak pişirebilirsiniz. İster açlık krizlerinde ister kahvaltı da tüketebilir, canınız ne zaman isterse yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:55

Tam ölçülü un helvası tarifi: Tam ölçülü un helvası nasıl yapılır?

Un helvası Türk mutfağının geleneksel hale gelmiş tatlılarından biridir. Evde kolayca bulunan malzemeler ile yapılan bu tatlı çayın, kahvenin yanında da sıklıkla tercih edilir. Yapımı kolaydır ancak birkaç püf noktasına uymak önemlidir. İşte tam ölçülü un helvası tarifi ve gerekli olan malzemeleri:

Yemek 14-03-24 16:49

Çikolatalı un helvası tarifi: Çikolatalı un helvası nasıl yapılır?

Un helvası seviyorsanız ve farklı tatlar, tarifler denemeye açıksanız çikolatalı un helvası tarifini çok seveceksiniz. İşte birkaç püf noktasına dikkat ederek çok kısa sürede ve her zaman el altında bulunabilecek malzemeler ile hazırlayabileceğiniz çikolatalı un helvası tarifi:

Yemek 14-03-24 16:40

Mozaik pasta tarifi: Mozaik pasta nasıl yapılır?

Hem çay saatlerinizde hem de tatlı krizlerinizde size eşlik edecek bir tarifimiz var. Hem yapımı son derece pratik olan hem de lezzetiyle parmak yedirten mozaik pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Bu tarifi bir kez denedikten sonra sürekli elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:14

Dereotlu poğaça tarifi: Dereotlu poğaça nasıl yapılır?

Yapabileceğiniz en hızlı, en pratik, en lezzetli ve malzemeleri en kolay bir şekilde bulunan dereotlu poğaça tarifini mutlaka denemelisiniz. İşte dereotlu poğaça tarifimiz:

Yemek 14-03-24 16:00

Bisküvili pasta tarifi: Bisküvili pasta nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere, aniden gelen tatlı krizlerine çare olan bisküvili pasta tarifinin yapımı çok kolaydır. Hem malzemeleri her an elinizin altında olan malzemelerdir hem de tarif aşamaları oldukça pratiktir. Nefis lezzeti ile en çok yapılan ve tüketilen tatlılardan biri olan bu pastayı çok ama çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Yemek 14-03-24 15:47

Kalburabastı tarifi: Kalburabastı nasıl yapılır?

Türk mutfağının meşhur şerbetli tatlılarından biri de yüzlerce yıldır yapılan ve tüketilen kalburabastı tatlısıdır. Yapımı son derece pratik olan bu tatlı hem öğünlerde hem de bayramlarda ikram edilen lezzetli bir tatlıdır. Saraylardan evlerinizin mutfağınıza ulaşan bu lezzetin tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-03-24 15:41

Hazır dönerden iskender tarifi: Hazır dönerden iskender nasıl yapılır?

Yüzlerce yıl önce Bursa ilinde yapılan ve günümüze kadar ulaşan İskender kebabı dünya çapında bilinen bir lezzet olmayı başarmıştır. Bugün her mutfakta da kolaylıkla yapılabilen bu lezzeti siz de deneyebilirsiniz. İşte hazır dönerden İskender tarifimiz!

Yemek 14-03-24 00:32

Tepsi kebabı tarifi: Tepsi kebabı nasıl yapılır?

Tatlıları, ana yemekleri, çorbaları, atıştırmalıkları ile Hatay mutfağı Türkiye’nin en zengin mutfaklarından biri olarak kabul edilir. Bu zenginliğin bir nedeni de çeşit çeşit kebaplardır. Meşhur tepsi kebabını ise siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Tarif adımlarını ve gerekli malzemelerin listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 14-03-24 00:21

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 14-03-24 00:14

Analı kızlı tarifi: Analı kızlı nasıl yapılır?

Türkiye’ye has yöresel lezzetlerden biri de meşhur analı kızlı çorbasıdır. Ülkemizde en çok Adana ve Malatya’da yapılan bu çorba aslında her mutfakta pişen bir çorbadır. Her sofrada yeri olan analı kızlı çorbasının tarifi de yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 14-03-24 00:01

İskender tarifi: Evde iskender nasıl yapılır?

Bursa’nın meşhur tarifi olan İskender kebabı, 1800'lü yıllardan bu yana yapılmakta ve tüketilmektedir. Artık adı ve tadı ülke sınırlarını aşmış ve dünyaya açılmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte evde İskender tarifimiz.

Yemek 13-03-24 23:50

Nohut tava tarifi: Nohut tava nasıl yapılır?

Türk mutfağında pişen yemeklerin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan nohut ile et yemeklerini aratmayacak bir lezzet hazırlayabilirsiniz. Nohut tava tarifini bir kez denerseniz hem pratik hem de lezzetli olan bu yemekten kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:41

Sultan kebabı tarifi: Sultan kebabı nasıl yapılır?

Osmanlı saraylarının gizli tarifi olarak anılan ve sarayın zenginliklerle dolu mutfağından gelen bir tarifimiz var: Sultan kebabı. Tavukla yapılan bu kebap lokantaların menülerinden mutfağınıza geliyor. Yapımı son derece kolay olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:27

Komposto tarifi: Komposto nasıl yapılır?

Özellikle yaz günlerinde, elinizin altında yer alan neredeyse her meyveden yapabileceğiniz, serinlik ve ferahlık verici bir içecek yapmak istiyorsanız aşağıdaki komposto tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Biz her mevsim kolayca bulabileceğiniz elma ile hazırlayabileceğiniz bir komposto tarifini sizin için seçtik. Damak tadınıza ve mevsime göre siz de farklı meyveler ile bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 23:13

İrmikli şekerpare tarifi: İrmikli şekerpare nasıl yapılır?

Genelde irmiksiz yapılan ve kaymak, ceviz ve fındık gibi yardımcılarla servis edilen şekerpare tatlısı, Türk mutfağına has şerbetli tatlılardan biridir. Ancak farklı bir şekerpare yapmak istiyorsanız aşağıdaki irmikli şekerpare tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:03

Patlıcan kebabı tarifi: Patlıcan kebabı nasıl yapılır?

Meşhur Türk kebaplarından biri de patlıcan kebabıdır. Sığır ya da kuzu etinden yapılmış olan kıyma ile hazırlanan bu yemek bayram sofralarından öğünlere çeşitli pilav ve salatalarla birlikte servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte kolaylıkla yapabileceğiniz patlıcan kebabı tarifimiz.

Yemek 13-03-24 22:50

Pideli köfte tarifi: Pideli köfte nasıl yapılır?

Çok eski zamanlardan bu yana yapılan ve ilk kez 19. yüzyılın başlarında tüketildiği bilinen pideli köfte, Bursa ile özdeşleşmiş özel bir köftedir. Doğduğu şehirde birçok yerde özel dükkanları olan pideli köfteyi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte pideli köfte tarifi!

Yemek 13-03-24 22:39

Taş kadayıf tarifi: Taş kadayıf tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfaklarından Arap ülkelerine, dünyanın dört bir yanında bilinen taş kadayıf birkaç pişirme aşamasından oluşan bir tatlıdır. Adı Adana şehri ile özdeşleşmiş olan bu tatlı birden fazla aşamadan oluşsa da aslında son derece kolay bir tarife sahiptir.

Yemek 13-03-24 22:30

Borani tarifi: Borani nasıl yapılır?

Boraniye ya da borani adı ile bilinen bu lezzet, hem Hatay mutfağına has olan yöresel bir yemek hem de bir tür meze olarak tüketilen bir yiyecektir. Kabak, et havuç gibi malzemeler ile de yapılabilen boraniyi ıspanak kullanarak da yapabilirsiniz. İşte son derece pratik ve lezzetli olan borani tarifimiz.

Yemek 13-03-24 22:21

Kağıt kebabı tarifi: Kağıt kebabı nasıl yapılır?

Kağıt kebabı, Türk mutfağının önemli lezzetleri arasında yer alır. Birçok mutfakta pişirilen bu lezzeti siz de evinizde yapabilirsiniz. Kağıt kebabı tarifimize bir göz atabilir ve bu yemeği kendi mutfağınızda kolaylıkla deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 22:16

Hoşaf tarifi: Hoşaf nasıl yapılır?

Türk mutfağının çok eski bir geleneği olan hoşaf, eski zamanlardan bu yana sindirime yardımcı olması ve hazmı kolaylaştırması için de kullanılan bir lezzettir. Günümüzde bir yaz içeceği olarak da tercih edilen hoşaf tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-03-24 22:04

Melek pilavı tarifi: Melek pilavı nasıl yapılır?

Bazı yemeklerin hangi ülkede ya da hangi bölgede doğduğu tam olarak bilinmez ya da netleştirilememiştir. Ancak bu gibi lezzetler her ülkede ve şehirde yapılmakta ve tüketilmektedir. İşte bu lezzetlerden biri de adının dahi nereden geldiği net olarak bilinmeyen Melek Pilavı tarifidir. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 13-03-24 21:58

Shawarma tarifi: Shawarma tarifi nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde Shawarma adı ile bilinen bu tarif Arap ülkelerinde şavurma adı ile anılır. Koyun, keçi, tavuk, hindi ya da sığır etinin özel bir sos ile harmanlanması ile yapılan bu yemeğin tarifi ise son derece kolaydır. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tarifi, mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 21:47

Eli böğründe tarifi: Eli böğründe nasıl yapılır?

Türk mutfağı ülkenin dört bir yanından doğan lezzetler ve tarifler ile zenginleşmiş bir mutfaktır. Bu örneklerden biri olan eli böğründe yemeği sebze ve kuşbaşı etlerin başrolde olduğu bir yemektir. Türk Marka ve Patent Kurumu’nun tescillediği ve Kahramanmaraş bölgesine ait olan bu tarifi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:40

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-24 21:40

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 13-03-24 21:20

Baklava tarifi: Evde baklava nasıl yapılır?

Yazılı kaynaklara göre tarihte ilk kez 15. yüzyılda Topkapı Sarayı’nda pişirilmiş olan baklava, günümüz mutfaklarına kadar ulaşmayı başarmış özel bir tatlıdır. Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında bulunan, en çok tüketilen ve en sevilen bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:10

Beyti tarifi: Evde beyti nasıl yapılır?

Adını onu icat eden kişiden alan Beyti kebabı, aynı isimde olan bir sokak yemeği ile karıştırılsa da kebap lokantalarının baş tacı bir lezzettir. En çok Şanlıurfa ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş olan beyti tarifini isterseniz siz de kendi mutfağınızda yapabilir, öğünlerde ya da yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 20:06

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Güllaç lazanya tarifi: Güllaç lazanya nasıl yapılır?

Ramazana has lezzetlerden olan Türk mutfağının geleneksel malzemelerinden güllaç yaprakları ile İtalya’nın baş tacı lazanyayı bir araya getiren güllaç lazanya tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu farklı ve özel tarifin yapımı da son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 23:46

Güllaçtan soğuk baklava tarifi: Güllaçtan soğuk baklava nasıl yapılır?

İftar sofralarının olmazsa olmaz lezzetlerinden güllacı bir de soğuk baklava tadında deneyin. Eğer bu eşsiz iki lezzeti kavuşturan güllaçtan soğuk baklava tarifimizi denemek isterseniz tarif aşamalarını ve gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 11-03-24 23:02

Güllaç şöbiyet tarifi: Güllaç şöbiyet nasıl yapılır?

Adı ramazan ile birlikte anılmaya başlayan güllaç tatlısını bilinenden çok daha farklı yapmak istiyorsanız ve yeni tariflere, denemelere açık olanlardansanız aşağıda malzemelerini ve tarif adımlarını verdiğimiz güllaç şöbiyeti mutlaka denemelisiniz. İşte güllaç şöbiyet tarifimiz.

Yemek 11-03-24 22:49

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-24 22:34

Sahur için kıymalı börek tarifi: Sahurda kıymalı börek nasıl yapılır?

Çeşit çeşit yiyeceklerin süslediği iftar sofralarının yanı sıra bir o kadar zengin olan sahur sofralarında uzun süre tok tutan, susatmayacak yiyecekler tercih edinir. Pratik ve tam da sahurluk tarifler arıyorsanız aşağıdaki sahur için kıymalı börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:12

İmambayıldı tarifi: İmambayıldı nasıl yapılır?

Türk yemekleri lezzetleri ile dikkat çeker. İmambayıldı da bu leziz yemekler arasındadır. Kendine hayran bırakan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:02

Hazır lavaştan pratik Kayseri yağlaması tarifi: Hazır lavaştan Kayseri yağlaması nasıl yapılır?

Türk mutfağının nadide yemeklerinden biri olan yağlama, Kayseri şehrine özgü bir yemek olduğu için daha çok Kayseri yağlaması olarak anılır. 2021 yılında coğrafi işaret de alan bu yemeği eğer isterseniz siz de yapabilirsiniz. Hazır lavaştan pratik Kayseri yağlaması tarifimiz hem çok kolay hem de çok lezzetli.

Yemek 11-03-24 21:52

Sahur için peynirli börek tarifi: Sahurda peynirli börek nasıl yapılır?

Ramazan ayı her yıl 1 aylığına gelirken berberinde huzur, hoşgörü, sabır ve bu aya has lezzetleri de getirir. İftar ve sahur sofralarında çeşit çeşit yiyecekler boy gösterirken, sahur sofralarında ise daha çok uzun süre tok tutan yiyecekler tercih edilir. Sahur için peynirlik börek tarifimiz de tam bu ihtiyaca göre. Üstelik hem kolay hem de lezzetli.

Yemek 11-03-24 21:40

Korma tarifi: Korma nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanından farklı mutfaklardan tarifler denemeyi seviyorsanız korma tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hint mutfağını mutfağınıza taşıyan bu tarifin yapımı da son derece kolay. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu lezzeti yemek davetlerinizde de sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 21:30