Orkun Işıtmak Haberleri Ve Son Dakika Orkun Işıtmak Haberleri

Orkun Işıtmak Haberleri Ve Son Dakika Orkun Işıtmak Haberleri

Orkuncan Işıtmak 8 Ocak 1996 'da İzmir'de doğdu. Genel olarak YouTube'da faaliyet gösteren bir sosyal medya fenomenidir. Işıtmak, İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Okulu'nda okudu. 18 Nisan 2010'da "Orkun Işıtmak" adlı YouTube kanalını kurdu. 2012 yılında oyun ve eğlence videoları çekmeye başladı. 45. Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi YouTuber Ödülü'nü almaya hak kazandı. Çekmiş olduğu yurt dışı seyahatleri, challenge videolarıyla büyük beğeni topladı. YouTube Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Işıtmak, İyi Oyun isimli sinema filminde rol aldı ve Exatlon Challenge Türkiye adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Birçok reklam filminde oynamıştır. Farklı türlerde çektiği videolarla sevilen fenomen, kanalındaki röportaj serisiyle büyük beğeni toplamıştır.

Orkun Işıtmak Haberleri

Ünlü YouTuber gözlerine inanamadı! Kars'ta akılalmaz görüntüler: Karşılarına onlarca ayı çıkınca...

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, vahşi doğada Doğanay Vural ile çıktığı ayı keşfini kaydederek heyecan ve gerilimin dozununun zaman zaman hayli yükseldiği anları takipçileriyle paylaştı. Ayıları doğal alanlarında görüntülemek için harakete geçen YouTuberlar, soluğu Kars'ın Sarıkamış ilçesinde aldı. Karşılarına onlarca ayının çıktığı anlarda gözlerine inanamayan Işıtmak, yaşadığı heyecanı verdiği tepkilerle de yansıtmaktan geri durmadı.

Trend 05-11-2022 10:30

Cüneyt Özdemir'den YouTuber Orkun Işıtmak'ın anaokulu videosuna çok sert tepki!

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın tartışmalara konu olan anaokulu videosuna, gazeteci Cüneyt Özdemir sert tepki gösterdi. Özdemir sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Komik değil, korkunç" ifadelerini kullandı. Orkun Işıtmak ise söz konusu videoyla ilgili açıklama yaparak "Psikiyatr ve pedagoglara gösterdik, hiçbiri bir problem göremedi. Çekim öncesi okuldan ve tüm çocukların ailelerinden yazılı izin alındı" dedi.

Magazin 09-11-2021 02:15

Orkun Işıtmak son YouTube videosunda 'kreş öğretmeni' oldu! Twitter'da tepki yağdı

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak'ın yeni videosunu izleyenler gözlerine inanamadı! Işıtmak bir ana okulunda 3 yaşındaki çocuklara bir gün boyunca 'gözetmenlik' yaptı. Ünlü fenomene hem sosyal medyadan hem de uzmanlardan tepki yağdı.

Magazin 08-11-2021 17:01

Ünlü YouTuber'lar sordu, Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri yanıtladı

Sağlık Bakanlığının YouTube iş birliğiyle Kovid-19 aşıları hakkında kullanıcıları bilgilendirmek, bu konuda sıkça sorulan soruları cevaplamak için hayata geçirdiği proje kapsamında, Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri, YouTuber'ların sorularını cevapladı.

Haber 03-11-2021 17:00

Orkun Işıtmak

Orkun Işıtmak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Orkun Işıtmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Orkun Işıtmak ile Merve Yorgancılar evlendi

Youtuber Orkun Işıtmak, uzun süredir birlikte olduğu, geçtiğimiz yılın mart ayında nişanlandığı Merve Yorgancılar ile dünyaevine girdi.

Magazin 05-06-2021 12:13

Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı ve Orkun Işıtmak -10 derece soğukta buz gibi suya atladı

Kış sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu, bu yıla özel olarak ünlü yarışmacıların kıyasıya rekabetini konu alan bir film olarak takipçilerle buluşuyor. Uludağ’da – 10 derece soğukta gerçekleşen çekimler, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. Survivor’la tanınan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, ünlü Youtuber Orkun Işıtmak gibi ünlü isimler, kendi tasarladıkları kostüm ve ekipmanlarıyla, buz gibi suyla dolu havuza en havalı atlayışı yaparak jüriyi etkilemeye çalıştı.

Magazin 06-03-2021 10:48

Sosyal medyadan en çok para kazanan Türk Youtuberlar! Gelirleri dudak uçuklattı

Sosyal medya uygulamalarının her geçen gün popüler olması yeni gelir kapılarının olmasına neden oldu. Sosyal medya fenomenliği olarak isimlendirilen yeni iş kolunda Türkiye ve dünyadaki pek çok isim yüksek gelirler elde etmeye başladı. Aldıkları ücretlerle lüks bir hayat yaşayan fenomenlerin elde ettikleri gelir ise şaşkına çevirdi.

Trend 19-02-2021 15:55

EXXEN fiyatı ne kadar olacak? EXXEN ücreti belli oldu mu? EXXEN ne zaman açılıyor?

Herkesin merakla beklediği ve kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platform olan EXXEN’in fiyatı ne kadar olacak sorusunun yanıtı çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Peki, EXXEN ücreti belli oldu mu? EXXEN ne zaman açılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 26-12-2020 16:22

Orkun Işıtmak Exxen'de hangi programı yapacak? Orkun Işıtmak Kirli Çamaşırlar ne zaman başlıyor?

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de yer alacak. Orkun Işıtmak ‘Kirli Çamaşırlar' programına Exxen'de devam edecek.

Magazin 22-12-2020 02:58

Orkun Işıtmak kendi isteğiyle dolandırıldı

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yen videosu için şaşırtıcı bir hareket yapmayı tercih etti. Sosyal medya fenomeni, kendi Instagram hesabının çalınması için 600 dolar para ödedi. Kendi arzusu ile Instagram hesabının başkası tarafından ele geçirilmesi için anlaşma yapan ve bunun için yüklü miktarda para ödeyen Işıtmak, amacına ulaşamadı. Işıtmak, "bilerek dolandırıldım" videosuna imza attı.

Magazin 16-04-2020 11:58

Ünlü youtuber Orkun Işıtmak nişanlandı!

Youtube'da yayınladığı videolar ile tanınan Orkun Işıtmak evlilik yolunda ilk adımı attı. Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile nişanlandı.

Magazin 03-03-2020 17:24

Exatlon Türkiye YouTubers yarışmacıları kimler? Orkun Işıtmak açıkladı! YouTube femoneni Doğan Kabak kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exatlon Türkiye YouTubers'da yarışacak bir fenomen isim daha belli oldu. Eser Yenenler Show'a konuk olan YouTube fenomeni ve Exatlon Türkiye YouTubers sunucusu olan Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur'dan sonra yarışacak ikinci ismi de açıkladı. YouTube'da çektiği araba videolarıyla tanınan Doğan Kabak, Exatlon'un yeni yarışmacısı oldu. Peki Exatlon yarışmacıları kimler? Nerede yayınlanacak?

Trend 15-11-2019 02:39

Exatlon Türkiye Youtubers geliyor! Enes Batur açıklaması

Yapımcı Acun Ilıcalı'dan yeni bir televizyon hamlesi daha geldi. Exatlon Türkiye Youtubers için Dominik'e gidecek olan Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi.

Magazin 08-11-2019 11:53

Exatlon YouTubers yarışmasında Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak sürprizi! Exatlon YouTuber Türkiye yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı olan Exatlon Türkiye Youtubers için hazırlıklar başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Orkun Işıtmak, Exatlon YouTubers projesi için bomba açıklamalarda bulundu. Toplamda 18 yarışmacının yer alacağını Orkun, Oğuzhan Uğur'un da Exatlon YouTubers projesi için Dominik'e gideceğini belirtti.

Magazin 31-10-2019 22:11

Danla Bilic'ten olay açıklama! 'Çok ünlü ve evli bir erkek...'

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan YouTuber Danla Bilic, Orkun Işıtmak’a konuk oldu. Danla Bilic, evli olan ünlü bir erkeğin kendisine DM (direkt mesaj) attığını açıkladı.

Trend 09-02-2019 01:50

Kerimcan Durmaz'a açık açık sordular! 'Karşı cinsle birlikte oldun mu?'

Her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz YouTube'da katıldığı bir diğer fenomen Orkun Işıtmak'ın kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Trend 29-01-2019 10:36

YouTuber Orkun Işıtmak'ın gelinlikli fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Dün akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi YouTuber' ödülüne layık görülen fenomen Orkun Işıtmak'ın gelinlik giyerek verdiği pozlar sosyal medyada olay oldu.

Trend 10-12-2018 13:56

İrem Sak ve Orkun Işıtmak aşk mı yaşıyor?

Güldür Güldür Şov'dan ayrılan güzel oyuncu İrem Sak, Orkun Işıtmak ile görüntülendi! İkili aşk iddialarını böyle yalanladı

Magazin 24-09-2018 09:43

YouTube fenomeni Orkun Işıtmak uçurumdan denize atladı

Çektiği videolarla YouTube'da 5 milyondan fazla aboneye ulaşan Orkun Işıtmak, oldukça tehlikeli ve asla denenmemesi gereken bir deneye imza attı. İzmir Seferihisar'daki Çıfıt Adası'na giden Orkun Işıtmak, 20 metre yüksekliğindeki uçurumdan denize atladı

Magazin 09-07-2018 16:38

Orkun Işıtmak'ın Gezi Parkı olayları sırasında çekilen videosu gündem yarattı

3,5 milyondan fazla takipçisiyle Türkiye'nin en ünlü YouTube fenomenlerinden biri haline gelen 20 yaşındaki Orkun Işıtmak, 2013 yılında ortaya çıkan bir videosu nedeniyle zor günler geçiriyor. Gezi Parkı olaylarında çekildiği öne sürülen video sebebiyle sosyal medyada büyük tepki gören ve söz konusu videoda küfür ettiği ortaya çıkan Orkun Işıtmak, tepkiler üzerine Facebook hesabından bir açıklama yayınladı.

Haber 07-07-2017 09:37