Orlando Bloom Haberleri

Şanghay Takibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Şanghay Takibi (S.m.a.r.t Chase) filminin konusu ve oyuncuları

Şangay Takibi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2017 yapımı Şangay Takibi filminin yönetmenliğini Charles Martin üstlenmiştir. Şangay Takibi bu akşam Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Peki, Şanghay Takibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Şanghay Takibi (S.m.a.r.t Chase) filminin konusu ve oyuncuları...

Trend 21-02-2023 19:59

Orlando Bloom'u soymuştu! ''Hayatımı kurtardı!''

Alexis Haines, 2008 ve 2009 yıllarında ünlülerin evlerinden 3 milyon dolar değerinde mal çalan, olay olmuş bir hırsızlık çetesinin üyesiydi. Bu çeteyle, ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom’u soymuş ve hapse atılmıştı. 30 yaşındaki Haines, şimdi Orlando Bloom’dan özür dilediğini söyledi. Genç kadın ona minnettar çünkü hapse girmek aslında onun hayatını kurtarmış.

Trend 28-04-2022 11:26

Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum

Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.

Magazin 20-11-2021 13:52

Zaman yolculuğunu anlatan “Needle in a Timestack” filminden ilk fragman geldi

“Geçmiş artık sadece tarih kitaplarında değil, artık onu yaşayabilir, ona dokunabilir, değiştirebilirsiniz” mottosuyla yola çıkan Needle in a Timestack filminden ilk fragman paylaşıldı. Romantik öğelerle bezenen bilim kurgu türündeki filmin hayranları büyük bir merakla vizyona girmesini bekliyor.

Trend 14-10-2021 14:21

Orlando Bloom

Orlando Bloom Hakkındaki Haberler Mynet'te. Orlando Bloom Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Miranda Kerr’den eski kocası hakkında çarpıcı sözler: Artık benim ağabeyim

Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry ile çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyerek, Bloom'u ağabeyi gibi gördüğünü anlattı. Kerr, Katy Perry hakkında da “Onu oğlumun babasından daha çok seviyorum" dedi.

Magazin 19-08-2021 10:44

Orlando Bloom herkesin içinde çırılçıplak poz verdi

Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, Instagram hesabından paylaştığı çırılçıplak pozla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile evli olan aktörün fotoğrafına yarım milyona yakın beğeni geldi.

Magazin 17-08-2021 15:37

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'den Bodrum paylaşımı: Sonsuzluk ve ötesi

Dünyaca ünlü yıldız isimler tatil için Bodrum'u tercih etti. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile aktör Orlando Bloom, Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa poz veren çiftten Perry sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisine "Sonsuzluk ve ötesi..." notunu düşerek dikkat çekti.

Magazin 05-07-2021 15:06

Katy Perry hemcinslerine güç verdi! Herkes bebek doğurup bir ayda incecik olmak zorunda değil

Gösteri dünyasının ünlü çifti, Avrupa tatilini sürdürüyor. Önce İtalya'da Venedik'i gezen çift sonra da Yunanistan'ın Mykonos adasına geçti.

Magazin 21-06-2021 13:56

Orlando Bloom: Katy Perry ile cinsel hayatımız zayıfladı

Ünlü aktör Orlando Bloom ve şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove'u kucaklarına alarak büyük bir mutluluk yaşamıştı. Bebekleri dünyaya geldikten sonra değişen yaşamlarıyla ilgili konuşan Bloom, "Doğal olarak Katy ile cinsel hayatımız zayıfladı" dedi.

Magazin 22-03-2021 17:36