Otomatik Oynat Haberleri

Bayrampaşa’da işyerine yapılan baskında otomatik tüfek ele geçirildi: 1 gözaltı

Bayrampaşa’da bir işyerine yapılan baskında otomatik tüfek ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-04-17 09:55:31

Diyarbakır’da otomatik silahlarla çevreye ateş eden zanlılar tutuklandı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş ettikleri gerekçesiyle yakalanan 4 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

Yurthaber 2024-04-16 11:19:06

BES ve OKS'de toplam fon büyüklüğü 903 milyar lirayı aştı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü ile Otomatik Katılım Sistemi (OKS) devlet katkısı ve katılımcı fon tutarı büyüklüğü ilk çeyrekte 903 milyar 124,3 milyon liraya yükseldi.

Finans 2024-04-10 13:12:57

Kars'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Kars'ta silah ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonda biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-03-29 15:14:16

Diğer Haber Etiketleri

Bayrampaşa Diyarbakır bireysel emeklilik Kars silah otomatik fatura ödeme otomatik ödeme talimatı iptali 15 milyon euro galatasaray maçın sezon hakim ziyech emlak Konut kredisi sosyal medya dükkan tiktok Galler faiz Sultangazi polis elektrik Promosyon emekli maaşı banka ligi maçı süper li Süper Lig ankaragücü yaşında Yunus Akgün Leicester City robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge aşlama çeşni değirmen baharat öğütücü baharatlık baharatlık seti karaca baharat takımı kiwi ikea baharatlık jumbo Bolu beşiktaş ghezzal Antalyaspor mahmutbey metro metro durakları Konyaspor İstanbulspor başakşehi FIFA Dünya Kupası yapılan açıklama Başakşehir Alanyaspor Ofsayt tff son dakika damacana pompası şarjlı damacana pompası sleepy tüy toplayıcı kedi tüy toplayıcı silikon kalıp limon sıkacağı termometre dijital termometre Amerika Tesla türkiye futbol federasyonu Büyükçekmece google arama geçmişi silme jandarma kaçak sigara operasyon tire Akaryakıt philips airfryer ekmek kızartma makinesi blender blender seti mikser tost makinesi kahve makinesi türk kahve makinesi espresso makinesi cinayet iş insanı tekne Adana otomatik kedi tuvaleti Devler Ligi galatasaraylı icardi espresso kahve makinesi Şok şok aktüel ürünler şok aktüel şok aktüel ürünler kataloğu wifi Telegram telegram grupları telegram türk kedi köpek kedi mama kabı Meta Elektrik faturası elektrik faturası sorgulama besikta portekizli Gedson Fernandes İstanbul Bağcılar Sıfır atık Erzurum Hırsız Edirne

Kars’ta uzun namlulu silah ele geçirildi

Kars’ta seçim öncesinde KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 29-03-24 13:58

Otomatik fatura talimatı verenler ekstrenizi kontrol edin! Oranlar kredi kartından yüksek, sürprizle karşılaşabilirsiniz...

Ödemelerini otomatik fatura talimatıyla yapanlar dikkat. Bu ayki ekstrenizi kontrol edin. Bankalar güncelleme yaptı. Sürpriz faiz oranıyla karşılaşabilirsiniz!

Finans 27-03-24 14:00

Galatasaray'da iki oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı! Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatik olarak uzamış bile...

Galatasaray'da performansları eleştiri konusu olan Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları ortaya çıktı.

Spor 22-03-24 15:23

Konut kredisinde yeni dönem! Bankalarda DASK harici sigortaya bakanlıktan önlem: Detaylar netleşti

Ticaret Bakanlığı konut kredisi çekmek isteyen vatandaşları, bankaların hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi isteklerinden korumaya yönelik bir adım attı. Tüketicinin talebi olmadan zorunlu deprem sigortası DASK hariç herhangi bir işlem yapılamayacak. Peki kredi çekerken hayat sigortası yaptırmak zorunlu mu? Kredi sözleşmesinde dayatılan finansal ürün ve hizmetler için nereye şikayette bulunulur? İşte detaylar…

Finans 11-03-24 08:37

Dükkan kepengine takılıp metrelerce yükseldi! O anlar sosyal medyada milyonlar izlendi... Durup dururken neye uğradığını şaşırdı

Önünde durduğu dükkanın otomatik kepengine sıkışan ve ayakları yerden kesilen kadının zor anları internette viral oldu. TikTok'ta yaklaşık 2 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerdeki 72 yaşındaki Anne Hughes, "Düşeceğimi düşünüp korktum. Neyse ki beni çıkarıp kurtardı. Bu şöhretle başa çıkmalıyım. Artık makyajsız sokağa çıkmıyorum" dedi.

Trend 06-03-24 13:19

Otomatik fatura talimatı verenler dikkat! Kredi kartı ile ödemede faiz yükseldi: Bankalar güncelleme yaptı, 500 liralık faiz ödeyebilirsiniz…

Bankaların faturalar için aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Faiz oranı banka banka değişse de yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar yükseldiği görüldü. Yeni oranlar mesajlarla ve internet sitelerinden duyuruldu. Yapılan hesaplamaya göre tüm ailenin faturaları otomatik ödeme talimatına verildiğinde aylık 400-500 liralık faiz ücretleri ile karşı karşıya kalındığı ifade ediliyor.

Finans 04-03-24 08:09

Sultangazi’de havaya rastgele havaya ateş ettiler! Polislerden kaçan şüpheliler yakalandı

Sultangazi'de kiraladıkları cip içerisinden otomatik silahla rastgele havaya ateş açan şüpheliler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kaçtıkları sırada araçlarıyla kaza yapan şüpheliler, cipte silah ve bir miktar fişeği bırakıp kayıplara kaçtı. Kaçan şüpheliler, polisin çalışması sonrasında yakalandı.

Haber 03-03-24 00:36

TEDAŞ'tan sokak aydınlarmaları için duyuru: Elektrik sayaçları için erteleme kararı...

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) tarafından, genel aydınlatma sayaçlarının Otomatik Sayaç Okuma Sistemleri (OSOS) kapsamına alınması işleminin 31 Aralık 2024'e kadar tamamlanmasına karar verildi.

Finans 02-03-24 11:48

Emekli maaşı arttı, bankaların yarışı kızıştı! Promosyonlara 'Şubat' ayarı: İşte en yüksek promosyon tutarı

Emekli maaşında yaşanan artış sonrası bankalar harekete geçti. Emekliye verilen promosyon miktarına 'Şubat' ayarı geldi. En yüksek promosyon miktarı belli olurken bankalar bir de otomatik fatura ödeme talimatı verilmesini istiyor. Süresi dolmadan yeni promosyon miktarından yararlanmak isteyenler ise promosyonun kalan tutarını ödeyip yeni bankasıyla sözleşme yapabiliyor.

Finans 21-02-24 22:23

Ankaragücü Galatasaray mücadelesinde maçın kaderini değiştiren ofsayt! Atılan gol sayılmayınca bir anda skor 2-0 oldu...

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin 11. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ligimizde yeni kullanılmaya başlanan yarı otomatik ofsayt sisteminin de devreye girmesi alınan bu karardan dakikalar sonra Galatasaray skoru 2-0'a getirdi.

Spor 18-02-24 19:30

Galatasaray'a Yunus Akgün'den kötü haber geldi! 9 milyon euro hayal oldu...

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün'den kötü haber geldi. İngiliz kulübü Yunus Akgün'ün satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. 25 maçta oynaması halinde otomatik olarak zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi beklenirken, Leicester City Yunus Akgün'ü bu sebeple kullanmama kararı aldı.

Spor 15-02-24 13:38

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Her sofrada mutlaka olmalı! Sofranıza şıklık, yemeklerinize lezzet katacak tuz biber değirmen setleri

Tuz ve biber değirmen setleri, yemeklerinizin tadını zenginleştirmenin en pratik ve keyifli yollarından birisi. Yemeğin lezzetini artırmanın yanında estetik görünümleriyle de mutfak ve sofralara şıklık katan baharat değirmenlerini sizler için derledik. Manuel modellerden otomatik ve ışıklı tasarımlara kadar birçok seçenek arasından size en uygun olanı seçerek mutfak deneyiminizi daha da keyifli hale getirmenizi sağlayacak 10 değirmen modeline gelin, birlikte bakalım.

Yemek 08-02-24 16:08

Durdurulan araçtan silah çıktı

Bolu’da polis ekipleri tarafından durdurulan aracın içinden ruhsatsız yarı otomatik dipçikli silah, toplu tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Yurthaber 29-01-24 15:06

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Ghezzal Türkiye'de kaldı! Yıldız oyuncunun yeni adresi şaşırttı

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ghezzal'ın kontratında bulunan madde gereği 2 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Bu maddeyi kaldırmak isteyen Beşiktaş'a ret cevabı veren Ghezzal ile tüm ipler koptu.

Spor 25-01-24 14:34

metro durakları ve saatleri: M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı nerelerden geçiyor, saat kaça kadar açık?

M7 metrosu, ilk etapta Mecidiyeköy – Mahmutbey arasında yapımına 2020 yılında başlanmış ve 2023 yılı itibari ile Yıldız’a kadar uzatılarak genişletilmiştir. Ayrıca M7 Metrosu Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metrosudur.

Haber 21-01-24 20:52

Yarı otomatik ofsayt sistemi görenleri hayrete düşürdü! Tırnak payıyla ofsayt verildi...

Trendyol Süper Lig'in 20. hafta maçında İstanbulspor ile Konyaspor karşılaştı. Müsabaka golsüz eşitlikle biterken yaşanan ofsayt pozisyonu maçın önüne geçti.

Spor 14-01-24 17:32

Süper Lig'de tarihe geçen an! İlk kez Başakşehir Alanyaspor maçında devre girdi... İşte Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Başakşehir-Alanyaspor karşılaşmasında bir ilk yaşandı. Ligin ikinci yarısı itibarıyla kullanılmaya başlanan Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi bu karşılaşmada ilk kez devreye girdi. İşte o anlar...

Spor 13-01-24 16:55

Bu etkiye bu fiyat, sudan ucuz! diyeceğiniz 250 TL altı hayat kolaylaştıran ürünler

Günümüzde ucuz ve kaliteli ürünler bulmak oldukça zor olsa da sizin için seçtiğimiz 250 TL altındaki bu fiyat performans şampiyonlarıyla günlük yaşamınız artık çok daha kolay hale geliyor. Otomatik damacana pompasından nem ve sıcaklık ölçere, spreyli yağdanlıktan araç için temizlik setlerine kadar pek çok kullanışlı ürünü bir araya getirdik. Pratik ve bütçe dostu çözümleriyle günlük yaşantınıza konfor katacak on ürüne gelin birlikte bakalım.

Haber 12-01-24 17:22

Gören duruma anlam veremedi! Otomatik pilot özelliğini açıp direksiyon başında uyudu... Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Amerika'daki bir otobanda kaydedilen görüntülerde ismi açıklanmayan bir sürücünün Tesla marka aracını otomatik pilota alarak seyir halindeki arabasının içinde uyuduğu görüldü. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 12-01-24 13:28

TFF'den tarihi hamle! Önümüzdeki haftadan itibaren tüm maçlarda yeni ofsayt sistemi kullanılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısındaki maçlarda Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin kullanılacağını duyurdu.

Spor 12-01-24 12:48

Büyükçekmece’de tekel bayiine otomatik silahlı saldırı düzenlendi

Büyükçekmece’deki tekel bayisine arabayla gelen maskeli saldırganlar, otomatik silahla ateş açtı.

Yurthaber 10-01-24 09:14

Google arama geçmişi silme: Google arama geçmişi nasıl silinir?

Google, dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip bir arama motoru olarak karşımıza çıkar. Kullanıcılara arama imkânı tanıyan bu tarayıcı sayesinde birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Arama yapıldığında ziyaret edilen web siteleri otomatik olarak hafızaya kaydedilmektedir. Kullanıcılar dilerlerse belirli zaman aralıklarını seçerek arama geçmişini kolayca silebilir. Peki, Google arama geçmişi nasıl silinir?

Haber 09-01-24 19:52

İzmir'de sigara fabrikası gibi çalışan depoya baskın düzenlendi

İzmir'in Tire ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda tam otomatik makinalarla kaçak sigara üretildiği belirlendiı, 3 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 08-01-24 14:09

SON DAKİKA: Akaryakıta ve alkole otomatik ÖTV zammı! Benzinde 2,30 TL, motorinde 2,16 TL… Erdoğan son noktayı koyacak

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatlarında ve alkollü içkilerde otomatik ÖTV artışı nedeniyle fiyat artışına gidilecek. Akaryakıt ÖTV'sine yüzde 25.6 zam gelecek. Böylece akaryakıt pompa fiyatlarına gelecek ÖTV artışı kaynaklı benzin zammı 2,30 TL, motorin (mazot) fiyatları zammı ise 2,16 TL olacak. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yetkisini kullanırsa bu tutarlar pompa fiyatlarına yansımayacak.

Finans 03-01-24 10:49

Kullanıcı dostu, işlevsel! İşte en beğenilen elektronik mutfak aletleri burada

Mutfağa ayırdığınız zamanı daha verimli geçirebilmeniz için işlevsel ürünlere ihtiyacınız varsa, hoş geldiniz! Airfryerdan akıllı tencereye, tam otomatik espresso makinesinden mutfak terazisine en beğenilen elektronik mutfak gereçlerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Yemek hazırlama deneyiminizi zirveye çıkaracak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 25-12-23 17:43

Sultangazi'de otomatik silahla vurulan kişi hayatını kaybetti

Sultangazi'de bir kişi otomatik silahla açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-12-23 08:22

Tekneyle denize açıldı, bir daha haber alınamadı! Aydın'da iş insanı Yasin Cinkaya kayıplara karıştı

Aydın'ın Didim ilçesinden dün öğlen saatlerinde tekne denize açılan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya'dan (47) bir daha haber alınamadı. Tekne Didim açıklarında otomatik pilotta kendi etrafında dolanırken bulundu, kayıp Cinkaya için de arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Haber 15-12-23 08:34

Yer: Adana! Silahlı saldırı hazırlığındaydılar: Anahtarlık şeklinde suikast tabancası ele geçirildi

Adana'da polis ekipleri ihbar üzerine bir eve baskın düzenledi. Silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 kişi gözaltına alınırken, evde anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve otomatik tabanca ele geçirildi.

Haber 09-12-23 10:19

Kedi kumu temizlemekten bıkanlar için en iyi otomatik kedi tuvaletleri

Tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bakımlarını düzenli olarak yaptırdığınız kedileriniz için kaliteli bir tuvalet arıyorsanız seçiminizi yeni nesil modeller arasından yapabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde kedinizin ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesine imkân verirken aynı zamanda işlerinizi de kolaylaştırabilirsiniz. Her biri kaliteli ve pratik olan modelleri inceleyip seçim yapmaya hazır mısınız? İşte detaylar!

Haber 04-12-23 17:06

Yarı otomatik ofsayt teknolojisi Galatasaray'ı buldu! Icardi'nin attığı gol 18 kamerayla incelenip edilip iptal edildi...

Galatasaray'ın Manchester United karşısında 43. dakikada bulduğu gol ofsayt teknolojisi tarafından iptal edildi. Icardi'nin milimetrik bir şekilde ofsayta düştüğünü tespit eden sistem, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Spor 29-11-23 21:49

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi yarı fiyatına düştü

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında büyük bir indirimle karşınızda! Mükemmel bir kahve keyfi için tam otomatik fonksiyonları ve kullanıcı dostu özellikleriyle tüm beklentilerinizi karşılayacak bu cihazı hemen keşfedin ve leziz kahvelerin tadını doyasıya çıkarın!

Haber 27-11-23 17:44

Su israfına son veren, pratikliğiyle övgü toplayan şarjlı damacana pompasını sizin için inceledik

Evinde ya da ofisinde damacana kullananlar buraya! Damacanadan su alırken yaşanan dökülme ve sızma olaylarına karşı üretilen, hızlı çalışmasıyla büyük pratiklik sunan Narpump Whisper Ultra Sessiz & Ultra Hızlı Otomatik Şarjlı Damacana Pompası'nı sizin için inceledik. Çok satan ürüne gelin birlikte inceleyelim.

Haber 06-11-23 18:00

ŞOK Market'ten fırsat! 68 yemek seti 5.999 TL, 5 parça tencere seti 5.949 TL! 1 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler indirimli ürünler listesi

ŞOK aktüel ürünler kataloğu merak edildi. ŞOK aktüel ürünler kataloğuna göre bugün otomatik doğrama ve öğütücü makinesi 1099 TL, akıllı yürüyüş bandı 5999 TL'den satışa sunulacak. 68 parça çatal, bıçak, kaşık seti 5.999 TL; 5 parça tencere seti 5.949 TL'ye raflarda yerini alacak. Peki, ŞOK aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte, 1 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Finans 01-11-23 08:27

WiFi şifresi öğrenme - WiFi şifresini nereden öğrenebilirim?

Tam anlamı ile açılımı Wireless Fidelity olan Wi – Fi bağlantıları kendi aralarında ikiye ayrılır. Wan ve Lan adı verilen bağlantılar farklı özelliklere sahiptir. WLAN olarak da anılan bağlantı Kablosuz Yerel Ağ anlamına gelir. Wan bağlantılar ise binalar arasında kablo bağlantısı yetersiz ise kablosuz cihazlar yardımı ile bağlantı sağlanır. Şifreleme ile güvenlik sağlanan Wi – Fi ağlarında şifre bazen unutulabilir ya da otomatik olarak bağlanan şifrenin ne olduğuna bakılması gerekebilir.

Haber 29-10-23 23:05

Telegram kişileri toplu silme - Telegram otomatik silme nedir?

Hızlı ve son derece güvenli kabul edilen bir mesajlaşma uygulaması olarak kısa süre içinde benimsenen Telegram, tüm cihazlarda aynı anda kullanılabilen ve en çok indirilen uygulamalar arasında yer alır. Whatsapp’a alternatif olarak ortaya çıkan Telegram, sahip olduğu birçok özellik ve kolaylık ile birçok insan tarafından tercih edilmekte ve kullanıcı sayısı git gide artmaktadır.

Haber 28-10-23 11:06

Evcil dostlarınızın yeme alışkanlıklarını düzenleyecek en iyi otomatik mama kabı modelleri

Evinizi kediler veya köpeklerle paylaşıyorsanız onların düzenli şekilde beslenebilmesi için elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Ancak evcil hayvanların yeme aktivitelerini daha düzenli ve eğlenceli hâle getirmek isterseniz otomatik mama kabı modellerinden yardım alabilirsiniz. Hem kediler hem köpekler için tasarlanabilen otomatik ayarlamalı mama kaplarıyla tanışmak için seçtiğimiz modelleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-10-23 11:40

O hata tepkiye neden oldu! 'Meta, bazı Filistinli kullanıcıların biyografilerine ekledi' Özür diledi...

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, İngiliz The Guardian gazetesi, sosyal medya şirketi Meta'nın, bazı Filistinli Instagram kullanıcılarının profil biyografilerine bir otomatik çeviri hatası nedeniyle "terörist" kelimesi eklediği için özür dilediğini yazdı. Habere göre, kullanıcılardan tepki gelen hata çözülürken, "Bu durumdan dolayı içtenlikle özür dileriz" denildi.

Haber 20-10-23 18:15

Elektrik faturası sorgulama: Elektrik faturamı nasıl öğrenirim?

Aylık olarak hesaplanan elektrik faturaları hem kağıt faturalar ile hem internet üzerinden hem de mobil uygulamalar aracılığı ile takip edilebilir. Teknolojinin her geçen gün biraz daha günlük hayata girmesi ile faturalar dahil tüm ödeme işlemleri otomatik olarak yaptırılabilmektedir. Elektrik faturası sorgulamak ya da kesilmiş olan elektrik faturasını ödeyebilmek için çeşitli yollar bulunur.

Haber 16-10-23 15:58

Gedson Fernandes'ten Galatasaray maçı öncesi talep! ''Beni oynat hocam''

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gelişmesi yaşanıyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan yıldız oyuncu ne olursa olsun Galatasaray derbisinde oynamak istediğini teknik heyete iletti.

Spor 15-10-23 11:04

Yer: İstanbul! Geniş güvenlik önlemi alındı, otomatik silahlar bulundu

İstanbul'da ara sokakta kaza yaptıktan sonra araçtan inen maskeli şüpheliler havaya ateş açıp ortadan kayboldular. Vatandaşların ihbarı üzerine ekipler sokağı girişlere kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemede aracın bagaj kısmında, otomatik silahlar, maske ve içi dolu benzin bidonları bulundu.

Haber 14-10-23 11:10

İstanbul’da cephanelik gibi tamirhane

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki bir motosiklet tamirhanesine düzenlenen operasyonda, ruhsatsız dürbünlü bir otomatik silah ve ruhsatsız 4 tabanca ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi.

Yurthaber 12-10-23 09:55

Akaryakıtta yeni dönem! Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Darphane üretecek: 31 Aralık 2024’e kadar süre verildi

Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı, araçları otomatik olarak tanıyan ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ni hayata geçiriyor. Yakıt alan araçların plakalarını otomatik olarak Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz’a işleyecek olan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi, manuel plaka girişlerine izin vermeyerek usulsüz fatura kullanımını sonlandıracak.

Finans 05-10-23 11:25

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum sıfır atık ödüllü tesisi gezdi: “Süreci bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sıfır Atık ödüllü Türkiye’nin ilk ve tek tam otomatik Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi’ni ziyaret etti. Ziyaretinden anları sosyal medyasından paylaşan Kurum, “Sıfır Atık’ı bir yaşam tarzı haline getirmek zorundayız. elediyelerimizin çalışmalarına Gazi Meclisimizde destek vereceğiz. Bu süreci el birliğiyle bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz” dedi.

Finans 02-10-23 15:15

Erzurum'da ATM'nin kilidini baltayla açmaya çalışan şüpheli tutuklandı

Erzurum'da ATM'nin (Otomatik para çekme makinası) kilidini baltayla kırmaya çalışırken çarşı ve mahalle bekçilerinin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-09-23 09:48