Öyle Bir Geçer Zaman Ki Haberleri

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-03-2024 08:39

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi'nin değişimi inanılmaz!

Kanal D'nin hafızalarda iz bırakan dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. 1980'lerin anlatıldığı dizide Cemile ve Ali'nin küçük oğulları Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi o dönem de performansıyla çok konuşulmuştu. Genç yıldız yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 29-10-2023 00:19

Amerika'da yaşayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı Sercan Badur acil ameliyata alındı! Hastaneden paylaşım yaptı

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de hayat verdiği Necati karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Sercan Badur bir süredir Amerika'da yaşıyordu. Ünlü oyuncunun acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Babur safra kesesinden operasyon geçirdi.

Magazin 04-10-2023 17:15

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ayten'i Dila Akbaş'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki de hayat verdiği Ayten karakteriyle hafızalarımıza kazınan Dila Akbaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Şimdilerde evli ve bir çocuk annesi olan ünlü ismin yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 02-10-2023 08:20

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Hakkındaki Haberler Mynet'te. Öyle Bir Geçer Zaman Ki Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi tatilde ortaya çıktı

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde, Küçük Osman karakteriyle hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi son haliyle dikkat çekti. Zincidi arkadaşlarıyla gittiği tatilden son halini paylaştı.

Magazin 14-07-2023 10:25

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yakışıklı Soner'iydi! Türkiye'yi terk eden Mete Horozoğlu son haliyle şaşırttı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Mete Horozoğlu, yıllar sonra ortaya çıktı. En son Nefes filmindeki komutan karakteriyle seyirci karşısına çıkan Horozoğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 09-07-2023 13:03

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ının son hali şaşırttı! Emir Berke Zincidi'yi görenler tanıyamıyor

Bir dönemin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin minik Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Küçük Osman rolüyle milyonların kalbini kazanan ve hafızalara yer edinen Emir Berke Zincidi şimdilerde 17 yaşında.

Magazin 31-03-2023 16:56

Yürek Çıkmazı'nın Cennet'i Ayça Bingöl son haliyle şoke etti! Gören tanımakta zorlandı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve şimdilerde Yürek Çıkmazı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, yeni saç stiliyle bambaşka bir görünüme kavuştu.

Magazin 14-01-2023 10:01

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı yürekleri dağlamıştı! Emir Berke Zincidi son halini paylaştı

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde, Küçük Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi hem küçüklük halini hem de son halini paylaştı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı son haliyle beğeni topladı.

Magazin 20-11-2022 11:29

44 yaşındaki Mine Tugay spor yaptığı anları paylaştı! Esneme hareketi beğeni topladı: Şimdilik bu kadar yapabildim

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada aktifliğini sürdürüyor. 44 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde bir dönem çocuk istediğini itiraf etmişti. Paylaşımlarına devam eden Tugay, bu kez spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-09-2022 15:04

44 yaşındaki Mine Tugay süper minili pozuyla nefes kesti! Sen yaşlanmazsın valla

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada aktifliğini sürdüren 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde çocuk itirafıyla şaşırtmıştı. Tugay, bu kez dekolteli ve mini elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-09-2022 17:11

Mine Tugay'dan şaşırtan çocuk itirafı! 30'lu yaşlarda çocuk istemiştim ama...

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, bu kez takipçilerinin sorularına samimi yanıtlar verdi. Tugay'ın çocuk itirafı ise şaşırttı.

Magazin 16-09-2022 15:16

44 yaşındaki Mine Tugay yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi! Sanki 18'lik gibisiniz

Televizyon ekranlarında Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde geçirdiği bisiklet kazasıyla çok konuşulmuştu. Durumu düzelen Tugay, yırtmaçlı elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 15-09-2022 17:11

43 yaşındaki Mine Tugay'ın göğüs dekolteli pozu büyüledi! Bu kadın yaşlanmıyor

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirmişti. Sonrasında yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 10-09-2022 13:41

43 yaşındaki Mine Tugay göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Allah nazardan korusun

Daha önce Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini üzmüştü. Yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 05-09-2022 13:38

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah makyajsız poz verdi! Ün bile değiştiremedi kızı

Farah Zeynep Abdullah, 2010-2013 yılları arasında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Aylin rolüyle dikkat çekti. İlerleyen Yıllarda Kurt Seyit ve Şura, Masumlar Apartmanı gibi rollerle yeniden seyirciyle buluştu. Son olarak Bergen filminde rol alan Abdullah, sosyal medya pozuyla gündeme geldi.

Magazin 02-09-2022 09:13

Mine Tugay tacizci takipçisine isyan etti! Mahkemede mi görüşelim?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.

Magazin 25-08-2022 13:49

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi son pozuyla ilgi çekti! Özledik seni

Emir Berke Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Osman rolüyle unutulmaz çocuk oyunculardan biri oldu. Halen bu rolle anılan Emir Berke Zincidi, Instagram'dan paylaştığı son pozuyla dikkat çekti.

Magazin 22-08-2022 23:51

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Soner'i Mete Horozoğlu'nun son hali görenleri şaşırttı! Bakın ünlü isim şimdilerde ne yapıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Soner karakterine hayat veren ve oyuncu Mete Horozoğlu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ayrılsak da Beraberiz, Kampüsistan, Benim Adım Gültepe gibi dizilerde de rol almıştı. Bir süre önce Türkiye'yi terk eden oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 22-08-2022 09:58

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah adeta şov yaptı! Bikinili pozuyla nefes kesti

Farah Zeynep Abdullah seneler önce sona eren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile akıllara kazındı. Son olarak Masumlar Apartmanı, Bergen gibi yapımlarla göz önüne gelen Abdullah, sosyal medya pozuyla nefes kesti.

Magazin 16-08-2022 09:07

Komedi sevenleri beyaz perdeye çekecek! “Filme Gel” filminin çekimleri tam gaz devam ediyor

Üç arkadaşın eğlenceli yol hikayesini konu alan "Filme Gel"in çekimleri Çanakkale'de sürüyor.Erkan Petekkaya, Fırat Doğruloğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla öne çıkan komedi filmi, üç kafadarın film çekmek için çıktıkları eğlenceli yolculuğu beyaz perdeye taşıyor.

Trend 01-08-2022 17:55

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin başarılı isimleri Tolga Güleç ile Erkan Petekkaya 12 yıl sonra aynı projede rol alacak

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Tolga Güleç ve Erkan Petekkaya, 12 yıl aranın ardından aynı projede buluştu. İki başarılı oyuncu "Filme Gel" adlı sinema filminde oynayacak.

Magazin 27-07-2022 08:24