Ozel Hayati Haberleri

2 bin 568 lira cezası vardı! Zorunlu uygulama bitti, araç sürücülerinin değişim telaşı başladı

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibariyle sona erdi.

Finans 2024-04-18 10:42:35

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 2024-04-15 15:04:06

5. kat penceresinden düşen 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı! Hayati tehlikesi var

Bursa'da pencereden bakarken 5'inci kattan düşen Suriye uyruklu 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Haber 2024-04-10 15:02:21

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'nun doktorundan açıklama geldi! 'Hayati tehlikesi...'

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede tetkikler sonucu beynine pıhtı attığı öğrenilen Alço'nun doktorundan yeni açıklama geldi.

Magazin 09-04-24 14:30

YSK, Van kararını açıkladı! AK Partili Hayati Yazıcı önce paylaştı, sonra sildi

Van'ın DEM Parti'den alınıp AK Parti'ye verilmesi birçok kentte olaylara neden olmuştu. YSK, mazbatanın DEM Partili adaya verilmesini kararlaştırdı. Bu karar sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı YSK'nın Van kararını tebrik eden bir paylaşım yaptı. Yazıcı daha sonra bu paylaşımı sildi.

Haber 03-04-24 22:14

Sinsi ilerliyor, geç belirti veriyor! Uzman isim kadınları uyardı... İşte şüphe duymanızı gerektirecek 6 belirti

Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.

Kadin 27-03-24 09:58

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-24 10:05

Ankara'da yangın faciası! Üç çocuktan biri hayatını kaybetti

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, müstakil evde çıkan yangından itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırılan 3, 6 ve 7 yaşında oldukları öğrenilen üç çocuktan biri hayatını kaybetti. Diğer iki çocuğun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Haber 25-03-24 17:10

Demans nedir, neden olur? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?

Demans sadece bireyin zihinsel işlevlerini değil aynı zamanda aile bağlarını, toplumsal dinamikleri ve sağlık sistemlerini de derinden etkileyen karmaşık bir hastalıktır. Ancak bilinçli bir yaklaşımla, bu zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Demansla mücadelede erken tanı ve tedavi hayati öneme sahiptir

Haber 25-03-24 12:01

2 bin 568 lira cezası vardı! Araç sürücülerini ilgilendiren tarih belli oldu! Uygulama sona eriyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erecek. Uygulamaya uymayan sürücüler 2 bin 568 lira cezası ödüyordu.

Finans 24-03-24 14:06

EYT bekleyenler dikkat! O tarihi kontrol edin, ikinci şansı kaçırabilirsiniz!

SSK, Bağkurlu olup emeklilik için başvuru yapanlar dikkat! Başvuru sırasında yaptığınız hatalar nedeniyle sürprizlerle karşılaşmayın. Emeklilik için hangi tarihi kontrol etmek hayati önem taşıyor?

Finans 24-03-24 10:35

Masum gibi görünen büyük tehlike! Çocuğunuzun oyuncaklarına mutlaka bakın... Tıkanmalara yol açıyor, ameliyata kadar gidiyor 'Beyin hasarı yarattı'

Çocuklar genellikle gördükleri her oyuncağa sahip olmak ister ancak anne ve babaların oyuncak satın alırken bazı uyarılara dikkat etmesi hayati önem taşıyor. Suda büyüyen, emici polimer top boncuklarla ilgili de çarpıcı uyarılar geldi. Bu emici boncuklar, suya daldırıldıklarında golf topu boyutuna kadar büyüyebiliyor. Yutulmaları halinde ise mide-bağırsak tıkanmalarına yol açabiliyorlar. Ayrıca içerdikleri maddeler nedeniyle kanserojen olarak kabul ediliyor ve ciddi hasarlara sebep olabiliyor.

Kadin 21-03-24 11:49

Sokak ortasında silahlı saldırı! Kanlar içinde yere yığıldı... Yaralanan kadının hayati tehlikesi var

Çekmeköy'de kimliği belirlenemeyen kişi sokak üzerinde Ç.S.'ye silahla ateş açtı. Şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 21-03-24 01:01

Elazığ’da geleneksel Ramazan etkinlikleri sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen geleneksel Ramazan etkinliklerinin konuğu eğitimci-yazar Hayati İnanç oldu.

Yurthaber 15-03-24 14:53

İlişkinizi mahvedecek 6 davranış! Sağlıklı bir ilişki için bunları sakın yapmayın

İlişkilerde sağlıklı iletişim ve davranışlar ilişkinin devamlılığı için hayati öneme sahiptir. Bazı davranışlar ilişkileri olumsuz etkileyerek kötü sonuçlara neden olabilir. İlişkinizi mahvedecek 6 davranışı öğrenmek bu davranışlardan uzak durmanıza fayda sağlar. Sağlıklı bir ilişki için bu davranışlardan kaçınmak oldukça önemlidir. Bu davranışları tanıyarak ilişkinizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir ilişki için ilk adımı atabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 12:07

Bakan Yerlikaya duyurdu! 4 ilde 'Mahzen-5' operasyonu: 36 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Mahzen-5' operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Eskişehir'de Hayati Uğur'un, İstanbul'da Gökhan Yaşlı'nın, Aydın'da Ahmet Hano'nun elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 12:59

Yer: İzmir! Ortalık bir anda karıştı: Çiçekçiler de dahil oldu, yaralılar var

İzmir'de trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bölgedeki çiçekçilerin de karıştığı olayda 2 kişi tabancayla vurularak yaralanırken 3 kişi de gözaltına alındı. Ambulansla çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan E.S.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Haber 06-03-24 19:12

Kan donduran vahşet! Gizlice doğurduğu bebeği 1. kattan aşağı attı

Pendik’te kan donduran bir olay yaşandı. A.Y. isimli kadın, ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. A.Y. ve sevgilisi D.Ç. gözaltına alınırken, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 15:59

Suyu sakın böyle içmeyin! Kalbi riske atıyor! Vücutta büyük hasara yol açan o hatanın zararlarını duyan inanamıyor

Suyu içmek, vücudumuzun sağlıklı çalışması için hayati öneme sahiptir, ancak suyu yanlış bir şekilde içmek bazen beklenmedik risklere yol açabilir. Uzmanlara göre suyu ayakta içmenin vücuda birçok zararı bulunuyor.

Kadin 04-03-24 07:53
su

4. kattaki evinin balkonundan düştü! Hayati tehlikesi var

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde 4. kattan düşen şahıs ağır yaralandı.

Haber 02-03-24 16:44

Büyükkılıç’tan kentsel dönüşüm projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi dirençli kent yapmak için yeni dönemde Kentsel Dönüşüm projelerine yöneleceklerini ifade ederek, hayati ve önemli yeni yapılacak projelerden bahsetti.

Yurthaber 01-03-24 10:29

Askerlerin devrecilik kavgası kanlı bitti! Cinnet getiren jandarma, arkadaşını tüfekle vurdu

İzmir’de iki asker arasındaki devrecilik tartışması kanlı bitti. Hastanede mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında iki jandarma er, tertipçilik yüzünden kavga etti. Üst devresinin şiddet uyguladığı alt devre er, cinnet getirerek tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açtı. Duvardan seken mermilerden ikisi, kavga ettiği üst devre ere isabet etti. Yaralanan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 12:59

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 27-02-24 11:15

Yeterince su içmediğinizin 8 belirtisi! Vücudunuz sinyal gönderiyor olabilir

Su, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde çalışması için hayati öneme sahip olan temel bir bileşendir. Günlük hayatın koşuşturması arasında su içmeyi ihmal ediyor olabilirsiniz. Bu ihmalin vücudunuz üzerindeki etkilerini gösteren 8 belirtisi bulunuyor. Vücudunuzun size gönderdiği bu sinyalleri dikkate alarak su tüketimine daha fazla özen gösterebilir ve sağlıklı bir yaşam için adım atabilirsiniz.

Kadin 27-02-24 08:29

Okulda düştüğü öne sürüldü! Beyin kanaması geçiren 10 yaşındaki çocuk yaşam savaşı veriyor! Bakanlık soruşturma başlattı

Ankara’da kafasını okul sırasına çarptığı söylenen 10 yaşındaki kız çocuğu beyin kanaması geçirdi. Durumdan okul yönetimini sorumlu tutan baba ise yaşam savaşı veren kızının saatlerce baygın halde okulda tutulduğunu iddia etti. Kafatasında 8 kırık olduğu tespit edilen çocuğun hayati tehlikesi de sürüyor. Olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hem adli hem de idari soruşturma başlatılırken, Ankara Valiliği de açıklama yaptı.

Haber 23-02-24 22:59

Sokak ortasında dehşet! 17 yaşındaki kız, arkadaşına kabusu yaşattı

Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız, tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı. Polis ekipleri S.N.K.'yi gözaltına alırken, hastaneye kaldırılan M.E.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay sonrasında yaşananlar bir kişinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 22-02-24 12:00

Sıfır araç alanlar dikkat: İndirim isteyebilir, aynısıyla değiştirebilirsiniz! Bilinmeyen detayları bir bir sıraladı

Ekspertiz genelde ikinci el araç alanların ilk adresi olsa da sıfır araç alanların da ekspertiz raporu hayati önem taşıyor. Zira sapasağlam olması beklenen sıfır araçlar hasarlı çıkabiliyor. Peki bu durumda ne yapılması gerek? Uzmanlar sıfır araçların da ekspertiz merkezlerine gitmesi gerektiğinin altını çizdi. Bayi hasarlı ürünle ilgili sorumluluk kabul etmiyorsa tüketicinin önünde bir dizi seçenek mevcut. İşte sıfır araç alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Finans 21-02-24 08:40

Her 3 kişiden birinde görülüyor! Düzenli değilse aman dikkat! Kalp krizi başta olmak üzere birçok riski beraberinde getiriyor

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre günümüzde her 3 kişiden birinde yüksek tansiyon sorunu görülüyor. Önlem alındığı takdirde, 30 yıl içinde 76 milyon kişinin yüksek tansiyonun getirdiği hayati tehlikeden kurtulabileceği tahmin ediliyor. Ancak yüksek tansiyonun tedavisi kadar, gün içindeki tansiyon düzeyi değişikliklerinin de kontrol altında tutulması gerekiyor. Ortalama düzeyde tutulmayan tansiyon, başta kalp krizi olmak üzere, beyin kanaması gibi birçok riski beraberinde getirebiliyor.

Kadin 19-02-24 15:52

Ünlü estetikçi uyardı: Göğüs büyüklüğü ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Ortaya çıkan bu büyük meme, bu ağırlık vücudun dengesini bozar. Vücudun aksını bozar. Kadınlarda büyük göğüsler sırt ağrısı, bel ağrısı, hijyen problemleri, boyun ve bel fıtığı gibi ameliyatlara kadar zaman zaman gidebilen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Kadin 17-02-24 15:24

Kulak nezlesi nedir, nasıl tedavi edilir? Kulak nezlesi belirtileri

Kulak sağlığı genellikle ihmal edilen, ancak hayati öneme sahip olan bir konudur. Kulaklarımız iletişimde, denge sağlamada ve çevremizle etkileşimde önemli bir rol oynar. Ancak çeşitli faktörlerden dolayı kulak sağlığımız tehdit edilebilir. Gürültü kirliliği, kulak enfeksiyonları, travmalar ve yaşlanma gibi durumlar, kulak sağlığını olumsuz etkileyebilir. Kulak nezlesi de bu rahatsızlıklardan birisidir. Peki, kulak nezlesi nedir?

Haber 17-02-24 14:12

Ankara’da 17 yaşındaki genç bıçakla yaralandı

Ankara’nın Sincan ilçesinde 17 yaşındaki genç bıçakla yaralandı. Yaralı gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Yurthaber 14-02-24 08:23

SON DAKİKA | Antalya’da feci kaza! Otobüs şarampole devrildi: 21 yaralı

Son dakika haberi: Antalya’nın Akseki ilçesi yakınlarında şehirlerarası yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 21 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar Manavgat’ta bulunan hastanelerde tedavi altına alınırken, yaralılardan 1 tanesinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 16:30

Bu belirtilere aman dikkat! Erken teşhis hayati önem taşıyor... Yaklaşık 1 milyon insanın ölümüne sebebiyet veriyor!

Beyin kanaması hakkında erken teşhis ve tedavinin önemine değinen Saygı Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökalp Karaarslan, “Beyin kanamasıyla ilgili belirtilerin erken fark edilmesi ve uygun önlemlerin alınması, bireyin yaşam kalitesini artırabilir ve tedavi şansını yükseltebilir. Bu nedenle, risk faktörlerinden kaçınma ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları benimseme önemlidir” dedi.

Haber 06-02-24 15:41

İstanbul'da kahreden kaza: 5 kişilik aileyi taşıyan otomobil yandı, içindeki karı-koca hayatını kaybetti

İstanbul'da sabah saatlerinde Çatalca'da meydana gelen kaza görenleri kahretti. 5 kişilik bir ailenin içinde bulunduğu araç önce şarampole devrildi ardından alev aldı. Karı koca yanan araçta can verdi. Diğer 3 kişi yaralı olarak kurtarılırken bir kişinin de hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber 06-02-24 13:26

Yılda en az bir defa bu testleri yaptırmak sağlığınız hakkında hayati öneme sahip bilgiler veriyor!

Erken teşhis, pek çok hastalığın tedavisinin başarılı sonuçlanması için büyük önem taşır. Herhangi bir sağlık sorununuz ve hastalık belirtiniz olmasa dahi belirli aralıklarla sağlık kontrolünden geçmeniz erken teşhis yapmanızı ve bir hastalığınız varsa hızlıca önlem almanızı sağlar. Yıl içinde en az bir defa yaptıracağınız bu testler sağlığınız hakkında oldukça detaylı bilgiler veriyor.

Kadin 06-02-24 10:36

Erkek arkadaşının başından vurduğu kadının hayati tehlikesi devam ediyor!

Ordu'da 38 yaşındaki Meltem Kuloğlu, erkek arkadaşı Cenk Benli tarafından tabanca ile başından vuruldu. Ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken Benli tutuklandı.

Haber 06-02-24 00:38

Biri 14 diğeri 17 yaşında! Birbirlerini bıçakladılar...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde M.E.G. (17) ile B.V. (14) isimli çocuklar, bıçaklı kavgada birbirlerini yaraladı. Sırtından bıçaklanan M.E.G.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Haber 04-02-24 07:15

'Erkekler bu konuda biraz daha talihsiz' Hayati önem taşıyor! 'İlk 4,5 saat' diyerek açıkladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Akçay, inme ile ilgili merak edilen soruları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesinin hazırladığı ’Sağlık İçin’ programında cevapladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Halil İbrahim Akçay, inmede erkeklerin daha fazla risk altında olduğunu söyledi.

Haber 01-02-24 17:43

'Her duş alma sırasında...' Kadınlar için o yaşı işaret ederek uyardı! 'Mutlaka yaptırılmalı'

Özellikle 40 yaş sonrası kadınlarda hem fiziksel hem de hormonal birçok değişiklik yaşandığını söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Erhan Cömert bu anlamda sağlık rutinlerinin hayati önem taşıdığını söyledi. 40 yaş sonra kadınların dikkat etmesi gerekenleri anlatan Cömert, "Her duş alma sırasında mutlaka meme muayenesi yapılmalıdır" dedi. Her kadının rutin jinekolojik muayeneyle birlikte yaptırması gereken testleri de sıralayan Cömert, "Aşırı meyve tüketiminden kaçınılmalı" dedi.

Kadin 01-02-24 11:13

Boşanmayı hazmedemeyen eski eş dehşet saçtı! 10 yaşındaki çocuğunun gözü önünde eski karısına saldırdı... Kulağını ve burnunu kesti

Kırgızistan'da 39 yaşındaki Azamat Estebesov boşanmayı hazmedemeyince eski eşi Asel Nogoibaeva'ya saldırdı. Eski karısını gizlice takip eden adam 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde eski karısını bıçakladı. Estebesov, eski karısının kulağını ve burnunu kesti. Nogoibaeva tedavilerin ardından hayati riski atlatırken yüzünün yeni halini görünce bayıldı.

Trend 27-01-24 08:16

'Evde kendileri yapamazlar' Isınmak isterken canınızı tehlikeye atmayın! Hayati 'kombi' uyarısı... Eski modelleri kullananlar dikkat

Kış aylarının gelmesi ve havaların soğumasıyla insanlar evlerinde kombilerini açmaya başladı. Kışın ısınmak için pratik bir yöntem olan kombiler, dikkatli kullanılmadığında hayati riskleri de içinde barındırıyor. Bu nedenle cihazların rutin bakımlarını yetkili servislere yaptırmak büyük önem taşıyor. Uzmanlar, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kombilerin bakımlarının her yıl periyodik olarak yetkili servislerce yapılması gerektiğinin altını çiziyor. Özellikle eski modeller için de uyarıyor.

Kadin 22-01-24 17:36

Sokak ortasında dehşet! Kız meselesi kanlı bitti: Başına bıçak sapladı

Kağıthane’de yolda yürüyen iki arkadaş arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Fatih E. (19), Azat K.'nin (18) başına bıçak sapladı. Kavga anları kameralara yansırken, kaçarken esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edilen Fatih E. tutuklandı. Başında bıçakla hastaneye kaldırılan Azat K. ise hayati tehlikeyi atlattı. İşte detaylar...

Haber 22-01-24 10:50

Yanağından ceviz büyüklüğünde tümör alınan kadın ölümden döndü! Göğsünden doku alınarak yeni bir yanak yapıldı

Kazakistan'da yaşayan 61 yaşındaki Aıganym Yeleuova, 1 yıl önce ağız kanseri olduğunu öğrendi. Ülkesinde ameliyat olan ancak hastalığı nüks eden Yeleuova, tedavi için Türkiye'ye geldi. Konuşma, yeme ve içme gibi hayati fonksiyonlarını kaybetmek üzere olan hastanın ağız tabanından sol çenesine yayılan ceviz büyüklüğündeki tümör 3 saatlik operasyonla alındı. Yeleuova'ya göğsünden doku alınarak yeni bir yanak yapıldı. Pipetle beslenen yavaş yavaş konuşabilen hasta ölümden döndü.

Haber 20-01-24 14:23

Kastamonu Valiliği’nden yurttaki zehirlenme ile ilgili açıklama: 95 öğrenci gıda zehirlenmesinden etkilendi

Kastamonu’da KYK yurdunda yedikleri yemek sebebiyle zehirlenen öğrencilerle ilgili Kastamonu Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Yapılan araştırma neticesinde 95 öğrencinin gıda zehirlenmesinden etkilendiği, 72 öğrencinin Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettiği, tedavilerine devam edildiği, herhangi bir hayati tehlikeleri bulunmadığı anlaşılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Yurthaber 15-01-24 12:08

14 yaşındaki Arda'nın kafası sac büküm makinesine sıkıştı... Dikkat çeken '16 dakika' iddiası! Hala hayati tehlikesi var

Büyükçekmece'de staj gördüğü iş yerinde kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul ağır yaralandı. Kafası sıkıştığı yerde 16 dakika boyunca kurtarılmayı bekleyen Tonbul, günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Haber 14-01-24 11:30

Estradiol nedir, Estradiol ne demek? Estradiol kaç olmalı? Estradiol yüksekliği ve düşüklüğü nedenleri, belirtileri

Vücutta salgılanan hormonlar, bireyin dengeli bir yaşam sürebilmesi bakımından hayati önem taşımaktadırlar. Hormonların her birinin görevleri bulunur. Hormonlar damarlardaki kan ile birlikte doku ve organlara ulaşarak etki gösterirler. Hormon testleri ise her bir hormon için özel olarak yapılmalıdır. Her hormon gibi estradiolun vücutta eksik veya yüksek çıkması vücut dengesinin bozulduğu anlamına gelir. Peki estradiol nedir?

Haber 13-01-24 21:21

Alanya'da 2 turist boğulma tehlikesi geçirdi!

Antalya Alanya'da denize giren Polonya uyruklu 2 turist boğulma tehlikesi geçirdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, hastaneye kaldırılan G.T.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 13-01-24 20:27

Fatih Camii'nde imam Galip Usta'ya bıçaklı saldırı! Slogan atıp boğazından yaralamış... Görüntüler ortaya çıktı

Fatih Camii'nde yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Cami içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-01-24 09:50