Ozgu Kaya Instagram Hesabina Haberleri

'Şifalı eldiven' ile köşeyi döndü! Fenomen Şüheda Kaya'nın serveti gündeme geldi

‘Şifalı eldivenler’ ile hastaları tedavi ettiğini iddia eden Instagram fenomeni Şüheda Kaya da şu sıralar sosyal medyanın gündeminde. Dilan Polat ve Tayyargil ailesinden sonra Şüheda Kaya da servetiyle gündeme geldi.

Magazin 2023-11-09 08:32:12

2. kez anne olan Hazal Kaya kızı Süreyya ile poz verdi! Takipçilerinden yorum yağdı

Oyuncu Hazal Kaya 2. kez anne oldu. Daha önce bir erkek evlada sahip olan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bu kez kız bebeğini kucaklarına aldılar. Hazal Kaya adını Sürreyya koydukları kızı ile Instagram hesabında ilk pozunu paylaştı. Kaya'nın bu paylaşımına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 2023-03-08 23:51:16

Hasan Can Kaya'nın Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Flaş gelişme

30 Nisan'da evlendiği Mehmet Dinçerler ile 30 Eylül'de boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası herkesi şaşkına çevirdi. Konuyla ilgili ilk açıklama Hasan Can Kaya'nın Instagram hesabından gelirken Hadise sessizliğini korumuştu. Kaya, katıldığı bir ödül töreninde yöneltilen aşk sorusuna verdiği yanıtla iddialara açıklık getirdi.

Magazin 2023-01-07 06:21:09

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yandı buralar'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 2022-10-08 10:17:39

Mahkum'un Fırat'ı Onur Tuna aşka geldi: Güzel sevgilim, sen hep yanımda ol!

Mahkum dizisinde Fırat Bulut karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna dizinin yeni sezonu için geri sayım devam ederken sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya Hayel Köseoğlu, Melike İpek Yalova gibi isimler ile başrolü paylaşan 37 yaşındaki yakışıklı oyuncu Onur Tuna, sevgilisi Yasemin Yazıcı'nın doğum gününü Instagram hesabında yaptığı paylaşımla kutladı. Onur Tuna'nın Yasemin Yazıcı ile verdiği poza yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 08-09-22 13:39

Hazal Kaya tatil sezonunu açtı

Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizisi ile ünlenen, en son Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu Hazal Kaya, Instagram paylaşımıyla dikkat çekti. Tatile giden başarılı oyuncunun keyifli anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-06-22 09:16

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan dikkat çeken paylaşım! 'Tüm ilişkim bitmiştir'

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle kalplere taht kuran güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Hazal Çağlar, rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya için ''Kamuoyuna duyuru. Bu kız ile olan tüm ilişkim bitmiştir'' ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-22 12:26

Hazal Kaya'dan Pera Palas’ta Gece Yarısı paylaşımı: Kendimi çok şanslı hissediyorum

Netflix'in yeni Türk dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı seyirciyle buluştu. Dizide Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziyle ilgili yaşadığı heyecanı dile getirdi. Önceki gün dizinin özel gösterimine de katılan Hazal Kaya "Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu diziyle ilgili her şey ama her şey başından beri rüya gibi" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-03-22 01:01

Kaya Çilingiroğlu kızı ve oğlunu paylaştı! Yine ilk yorum Hülya Avşar'dan

Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.

Magazin 20-02-22 15:08

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali yağmur altında sırılsıklam poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı yağmur pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 14-02-22 15:00

Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya iddialı pozlarıyla beğeni topladı!

Kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Dizide 'Cemre' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seray Kaya, iddialı Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-01-22 16:29

Hazal Kaya'nın Instagram'dan paylaştığı pozlara beğeni yağdı!

Uzun süre sonra Misafir dizisinde canlandırdığı Gece karakteriyle ekranlara dönen Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Katıldığı bir programdan sonra fotoğraflarını paylaşan Kaya'nın giyim tarzına hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 02-12-21 01:54

Hazal Kaya imajını değiştirdi! Saç rengi görenleri şaşırttı

Son olarak Bizim Hikaye dizisiyle ekranda olan Hazal Kaya, önümüzdeki dönemde farklı farklı projelerde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Hazal Kaya, yeni projesi için imaj değişikliği yaparak saçlarını boyattı. Güzel oyuncu son halini Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 29-08-21 21:09

Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu iyice serpildi! İşte yıllar içindeki değişimi...

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın kızı olan Zehra Çilingiroğlu, bir süredir magazin gündeminde yer almıyor. Instagram hesabı bulunmayan Zehra Çilingiroğlu’nun son halini babası Kaya Çilingiroğlu paylaştı. Sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çeken Çilingiroğlu, büyüdükçe daha da güzelleşti. Çiftin kızları her ne kadar magazinden uzak dursa da her haliyle gündeme damga vurmayı başarıyor. İşte Zehra Çilingiroğlu’nun son hali!

Magazin 06-08-21 10:08

Seray Kaya'dan tatil paylaşımı! Tatil modundayım, dinlenmem lazım

Geçtiğimiz yıl Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası yaşadığı sağlık sorunu ortaya çıkan genç oyuncu Seray Kaya, alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Magazin 25-06-21 11:42

Kuruluş Osman 56. son bölümde Savcı Bey'e hain pusu! Dizinin Lena'sı Seray Kaya ile Kanbolat Görkem Aslan Kuruluş Osman'dan ayrıldı

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 56. son bölümünde şoke eden ayrılıklar yaşandı. Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenmesi damga vurdu. Savcı Bey'in öldürülmesiyle ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Aslan diziye veda etti. Kuruluş Osman'da Lena karakterini canlandıran Seray Kaya da diziye veda etti. Seray Kaya Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Kuruluş Osman'ın 57. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 29-04-21 02:32

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam paylaştı hayranlar çıldırdı

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, Kaya karakteriyle diziye geri dönen Barış Kılıç’la birlikte Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı: 'Mutlu musunuz?'

Magazin 15-04-21 09:46

Kırmızı Oda 18. son bölümde Selvi'nin mutlu sonu! Binnur Kaya'dan diziden ayrılan Sema Keçik ve Efe Tunçer'e veda mesajı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 18. bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'nın 1 Ocak'ta ekrana gelen son bölümünde ayrılık yaşandı. Selvi karakterini canlandıran Sema Keçik ile oğlu Mert rolündeki Efe Tunçer diziye veda etti. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya ise Instagram hesabından iki oyuncu için veda mesajı paylaştı.

Magazin 02-01-21 02:31

Kırmızı Oda'nın Garip'i Celil Nalçakan diziden ayrıldı! Binnur Kaya'dan duygusal veda paylaşımı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 10. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'ya 3 hafta önce Garip rolüyle konuk oyuncu olarak katılan Celil Nalçakan son bölümde diziye veda etti. Kırmızı Oda'da herkesi etkileyen Garip'in hikayesi de sona erdi. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya ise Instagram hesabından Celil Nalçakan'la çekilen fotoğrafları paylaşarak ünlü oyuncuya veda etti.

Magazin 07-11-20 02:04

Hayranlarıyla başı dertte... Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? İşte Özgü Kaya'nın hayatı!

Hayranlarıyla başı dertte olan Özgü Kaya'nın Instagram fotoğraflarının altına neredeyse her dilden yorum geliyor. Güzelliği ile adını duyuran ünlü oyuncu Özgü Kaya kimdir? İşte Özgü Kaya'nın merak edilen hayatı...

Magazin 17-10-20 11:55

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den Doktor Hanım paylaşımı! Alya sosyal medyada gündem oldu!

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin Alya'sı Melisa Sözen, Instagram hesabından Binnur Kaya ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında "Çok seviyorum Doktor Hanım" notunu düşen Melisa Sözen, Kırmızı Oda son bölümdeki başarılı oyunculuğuyla da sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Magazin 10-10-20 02:57

Ezgi Mola’dan Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fikret Ali ile aşk pozu! Ezgi Mola kimdir? Kaç yaşındadır?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola pandemi süresinde karantina uygulamasını katı bir şekilde yerine getiren ünlü isimler arasında yerini aldı. Yakın arkadaşı Enis Arıkan ile karantina sürecinde Instagram canlı yayını yapmayı tercih eden Mola hayranlarını yalnız bırakmadı. Normalleşme adımlarına ayak uydurmaya başlayan Ezgi Mola, yakın arkadaşı Hazal Kaya’nın evini ziyaret etti.

Magazin 09-07-20 15:34

Hazal Kaya: Babasının oğlu olsun diye Ali ismini koydum

Geçtiğimiz sene kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünya evine giren Hazal Kaya, aynı yıl da oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Kaya, önceki akşam Instagram üzerinden katıldığı canlı yayınında merak edilenleri anlattı.

Magazin 13-06-20 16:38

Ayşegül Aldinç'ten Hazal Kaya paylaşımı! 'İçim bayram'

Şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, Instagram hesabı üzerinden Ali Atay ve Hazal Kaya'nın bebeklerinin doğumu ve Yıldız Kenter'in vefatıyla ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 20-11-19 09:51

Hazal Kaya: Şahane bir baba olacaksın canım sevgilim

Hazal Kaya, eşinin Babalar Günü'nü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Magazin 18-06-19 13:48

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisini kızdıracak paylaşım!

Hülya Avşar, Ayvalık'taki yazlığında eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ve köpeği Tombiş ile poz verdi. Fotoğrafı da Instagram hesabından kalp emojisi koyarak paylaştı.

Magazin 12-06-18 21:04

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya ile Birkan Batuk neden ayrıldı?

Anadolu Efes forması giyen Birkan Batuk ile Kadın dizisinde rol alan Seray Kaya'nın aşkları bitti. İkili Instagram hesabından birbirleriyle olan fotoğrafları kaldırdı

Magazin 11-05-18 17:35

Uçakta rahatsızlanan oyuncuya ilk müdahaleyi Bakan yaptı

Türk Hava Yolları'nın dün Ankara-İstanbul seferini yapan TK 1275 sefer sayılı uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Fosforoğlu da instagram hesabından yaşadıklarını anlatarak Bakan Kaya'ya teşekkür etti.

Haber 20-10-17 16:09