Özgür Ozan Haberleri

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı bakın kim çıktı! Meğer TikTok fenomeniymiş

Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları, Çukur gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Arka Sokaklar dizisi ise 18 sezondur devam ediyor. Filiz Taçbaş, dizide uzun yıllar boyunca dizide Ayla karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun kızı Selin Yavuz, TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 30-11-2023 13:17

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin şaşırttı! Meğer Hülya Avşar ile kamera önünde öpüşmüş

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu şu sıralar dizi nedeniyle tatlı bir telaş yaşıyor. Ünlü ismin geçmişte Hülya Avşar'ın klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 17-11-2023 12:15

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın eşi bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteriyle fırtınalar estiren Özgür Ozan başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun eşi de tanıdık çıktı. Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı bakın kiminle evliymiş...

Magazin 19-10-2023 10:34

Arka Sokaklar'ın Başak'ı Perihan Ünlücan çileden çıktı: “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz”

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Başak karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Setten arta kalan zamanlarda daire bakan Ünlücan, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.

Magazin 12-09-2023 09:33

Özgür Ozan

Özgür Ozan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgür Ozan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tetikçinin Oğlu'nun İsko'su Şevket Çoruh'u ekranda gören Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı bakın ne yaptı

Ani bir kararla Arka Sokaklar dizisini bırakan Şevket Çoruh ekrandan çok da uzak kalamadı. Tetikçinin Oğlu'nun İsko'su olarak ekrana dönen Şevket Çoruh'u dizinin ilk bölümünde izleyen Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan bakın ne yaptı.

Magazin 12-04-2023 08:47

Arka Sokaklar'ın Engin'i İlker İnanoğlu'nun eski aşkı bakın kim çıktı! Gören hayret etti

2007 yılında dahil olduğu Arka Sokaklar dizisinde 'Engin' karakterine hayat veren başarılı oyuncu İlker İnanoğlu'nun eski eşi de çok ünlü çıktı, 1 yıl evli kalmışlar...

Magazin 09-12-2022 12:01

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın eşi de tanıdık çıktı! Duyanlar hayret etti

Çocuklar Duymasın dizisinden sonra uzun yıllar Arka Sokaklar'da izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgür Ozan, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden isimler arasında yer alıyor. Özgür Ozan'ın 17 yıllık eşi bakın kim çıktı.

Magazin 08-12-2022 12:40

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik yeni dizisini duyurdu! İddialı projeyle geri dönüyor

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a transfer olmuştu. Camdaki Kız macerası kısa süren Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu.

Magazin 05-12-2022 13:30

Vedası milyonları ağlatmıştı! Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh o diziyle ekrana geri dönüyor

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar'a veda eden ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un yeni adresi belli oldu. Şevket Çoruh, bu defa dijital bir projede kamera karşısına geçecek.

Magazin 25-11-2022 16:42

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın baba acısı...

Uzun zamandır Arka Sokaklar dizisinde rol alan Özgür Ozan babasının ölümüyle sarsıldı. Zor günler geçiren Ozan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü oyuncu acısını takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 14-08-2022 12:27

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'dan Ahmet Kural ve Murat Cemcir itirafı! Benim payım var mıdır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban rolüne hayat veren oyuncu Özgür Ozan, konuk olduğu bir YouTube programında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Özgür Ozan'ın, İşler Güçler dizisinin başrolleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı.

Magazin 01-05-2022 11:51

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisinden bacak şov! Mini şortuyla poz verdi

2006 yılından beri yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen ünlü oyuncu Furkan Göksel, bir süredir Kader Bozkurt ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Kader Bozkurt, bu defa mini şortlu pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 01-03-2022 10:53

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisi derin göğüs dekolteli pozunu paylaştı

Kadrosunda Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Zafer Ergin gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Metin'e hayat veren ünlü oyuncu Furkan Göksel, son dönemlerde aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Kader Bozkurt, göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 19-02-2022 11:55

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı! Sevgilisi güzelliğiyle dikkat çekti

Başrollerini Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Ela Yörüklü ve Oya Okar'ın paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, Kanal D'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Sevilen dizide hayat verdiği 'Metin' karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Furkan Göksel, sevgilisiyle aşk pozlarını takipçileriyle paylaştı. Göksel'in kız arkadaşı, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 14-02-2022 20:44

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı ve Mesut'undan eğlenceli paylaşım

16 sezondur ekranlarda olan efsane dizi Arka Sokakların Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan ile Mesut'u Şevket Çoruh eğlenceli paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Magazin 27-12-2021 10:51

Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum!

TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Özgür Ozan oldu.'Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı, bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın'ın Selami'si Özgür Ozan, fenomen olan iki karakter hakkında konuştu.

Magazin 31-10-2021 07:45

Arka Sokaklar 599. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ve ekibi gözaltına alınıyor!

Kanal D'nin ekran fenomeni dizisi Arka Sokaklar 16. sezonuyla ekrana geliyor. Arka Sokaklar dizisinin 599. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba ve ekibi büyük şok yaşayacak. Ekip, polis arkadaşları tarafından gözaltına alınıyor.

Magazin 12-10-2021 02:20

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın eşi bakın kim!

2006 yılından bu yana ekranlarda olan Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan, adeta bu karakterle bütünleşti. Dizide Suat karakteri ile evli olan ama evlilikleri Suat'ın hayatını kaybetmesi ile evliliği son bulan Özgür Ozan'ın gerçek hayattaki eşi bambaşka biri.

Magazin 02-10-2021 07:39

Arka Sokaklar'ın 596. bölüm fragmanı yayınlandı! Hüsnü'yü düğün telaşı sardı

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın, 596. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, evlilik yolunda ilk adımı atan Hüsnü ve Esra, ısrarlara daha fazla dayanamayarak düğün yapma kararı alıyor. Hüsnü ve Esra'nın düğününde ise sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Magazin 18-09-2021 11:58

Arka Sokaklar 16. sezon ne zaman? İşte Arka Sokaklar'ın yeni oyuncuları

Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonu başlıyor. Arka Sokaklar dizisinin yarın tarihi belli olmasa da günü değişmedi. Arka Sokaklar dizisine ayrıca yeni oyuncular da katıldı.

Magazin 31-08-2021 14:32

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan yeni imajıyla şaşırttı!

Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteri ile uzun yıllardır izleyici karşısına çıkan Özgür Ozan, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Magazin 25-08-2021 23:37

Arka Sokaklar dizisinde bir oyuncu hakkında daha son karar verildi

Arka Sokaklar dizisinde bir tarafta yaprak dökümü yaşanırken bir taraftan da diğer oyuncuların dizideki durumları netleşmeye devam ediyor. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin ailesinden neredeyse kimsenin kalmamış olması dizinin hayranları arasında soru işaretlerine neden olmuştu.

Magazin 17-08-2021 09:05

Özgür Ozan: Gençlik böyledir gelir gider

Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteri ile uzun yıllardır izleyici karşısına çıkan Özgür Ozan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Magazin 27-07-2021 13:34

Arka Sokaklar dizisinin iki önemli ismiyle ilgili gerçek ortaya çıktı

Bir süredir magazin basınında yer alan Arka Sokaklar dizisinin iki önemli ismi olan Hüsnü Komiser rolündeki Özgür Ozan ve Rıza Baba rolündeki Zafer Ergin’in ayrılacağı yönündeki iddialar yalanlandı. İki isim yeni sezon için imza attı.

Magazin 21-07-2021 14:26

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım! İşler iyice kızıştı

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın yeni sezonda diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu Özgür Ozan, bu iddiaların ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 20-07-2021 22:02

Bomba iddia: Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın boşluğunu dolduracak isim belli oldu

Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl boyunca Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın diziye veda ettiği haberleri sonrası ortaya yeni bir iddia atıldı.

Magazin 19-07-2021 15:00

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı veda mı ediyor? Özgür Ozan ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakteriyle öne çıkan Özgür Çoban'ın diziden ayrılacağı iddiası gündeme düştü. Özgür Ozan'ın yeni bir diziyle anlaştığı iddia edildi.

Magazin 16-07-2021 13:55

Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan hakkında flaş iddia! Diziden ayrılıyor mu?

2006 yılından beri ekranlarda olan Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasına adını yazdıran Arka Sokaklar’dan dizinin hayranlarını çok üzecek bir ayrılığın yaşanacağı konuşuluyor. İddialara göre 15 senedir Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan’ın yapımdan ayrılacağı söyleniyor.

Magazin 03-07-2021 21:27

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor iddiası! Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan yeni bir projeye mi başlıyor?

Kanal D ekranlarında sezonlardır devam eden ve 2006 yılından bu yana yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 'Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan diziye veda ediyor iddiası ortalığı salladı. Söylentilere göre Özgür Ozan, yeni sezonda başka bir projede yer alacak. Dizinin en eski oyuncularından Özgür Çoban'ın on beş yıl sonra başka projede boy gösterip göstermeyeceği merak ediliyor. Peki Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar...

Magazin 03-07-2021 02:33

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan’dan yeni proje

15 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan, yıllar sonra yeni bir projede rol almayı kabul etti.

Magazin 22-06-2021 07:21

Özge Ulusoy'dan estetik açıklaması

Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken model Özge Ulusoy, sadece burnunda estetik olduğunu söyledi.

Magazin 18-06-2021 17:37