Pelin Ermis Haberleri

Pelin Öztekin, Fatih Terim'le pozunu paylaştı! Sosyal medyayı salladı

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, değişimiyle çok konuşulmuştu. Oyuncu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Öztekin, sosyal medya hesabından Fatih Terim'le pozunu 'İmparator' notuyla paylaştı.

Magazin 2024-04-15 11:22:03

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 2024-04-12 09:42:29

Pelin Karahan'ın itirafı gündem oldu: Eşime çıplak fotoğraflar...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Karahan, " Eşime çıplak fotoğraflar geliyor" dedi.

Magazin 2024-03-29 12:31:15

Pelin Akil buz ortasındaki göle girdi! 'İzlerken zatürre oldum'

Kızları Alin- Lina ve eşi Anıl Altan ile birlikte Finlandiya tatilinden paylaşımlarda bulunan oyuncu Pelin Akil, kendini buz gibi sulara bıraktı. Ünlü ismin soğuğa aldırış etmediği anları sosyal medyada gündem oldu. Pelin Akil'e yorum yağdı.

Magazin 2024-03-22 10:43:37

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-24 14:34

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 26-02-24 08:21

Bunu kimse beklemiyordu! Yalı Çapkını'nda Pelin öldü sosyal medya yıkıldı! O sahneye yorum yağdı

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Bebeğiyle hastaneye kaldırılan Pelin'in ölmesi herkesi şaşırttı. Mert Ramazan Demir'in son sahnesi ise büyük beğeni topladı ve oyunculuğuna yorum yağdı.

Magazin 17-02-24 07:35

'Sağdan Sola Donat' sözleriyle çok konuşulmuştu! Pelin Hürman son haliyle gündem oldu

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Her Açıdan' programında 'Cin çıkarma seansı' yaparak adından söz ettiren ve kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman şimdi de son haliyle gündem oldu. 'Sağdan Sola Donat' sözleriyle hafızalara kazınan Hürman'ın son haline adeta yorum yağdı.

Magazin 27-01-24 16:02

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Sokak ortasında katletmişti! Mahkemede şok sözler: 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş?'

Ankara'da eski eşi Pelin Ceylan'ı (47) sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren Mehmet Eroğlu (56), ağırlaştırılmış müebbet ile 1 yıl 30 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede son sözü sorulan Eroğlu, "Bu davada tamamen suçsuzum, zor durumda kaldım. Bundan 10 sene önce kadın cinayeti mi vardı? Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş? Keşke öfkeme hakim olsaydım" dedi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 16:50

Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman'ın eski hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın eski hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç yıldızın yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-01-24 16:01

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 51. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 51. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 26-12-23 19:40

Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen Pelin Akil Anıl Altan çiftinden fotoğraflı yanıt!

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine düşen çiftten çıkan haberlere fotoğraflı yanıt geldi.

Magazin 23-12-23 09:33

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 50. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm konusu nedir? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 50. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 19-12-23 19:40

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 49. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 49. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 12-12-23 18:32

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-23 19:23

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 48. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 48. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 05-12-23 18:44

HEDEP'ten İBB adayı gösterileceği iddia edilmişti! Pelin Batu'dan açıklama

HEDEP’ten İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı gösterileceği iddia edilen tarihçi Pelin Batu, "Böyle bir şey söz konusu değil. Tıpkı geçen seçimlerde İyi Partiden aday gösterildiğim gibi bu da yalan" açıklamasını yaptı.

Magazin 05-12-23 13:26

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 47. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son bölümde ne oldu? Yeni bölüm konusu

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 47. bölümü 28 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 28-11-23 18:35

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 46. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 46. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 21-11-23 21:24

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-11-23 10:14

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-23 21:15

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 45. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 45. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 14-11-23 20:13

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! 'Aman Osman Ağa görmesin'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez'in sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Magazin 10-11-23 16:05

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 44. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 44. bölümü 7 Kasım 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 07-11-23 19:53

Yalı Çapkını’nın Pelo’su Buçe Buse Kahraman aşka geldi! Sevgilisi ile pozu gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Pelin karakteriyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman güzelliği ve başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda aşkını ilan eden ünlü oyuncu sevgilisinin yüzünü göstermemiş ve gizemli tutmuştu. Buçe Buse Kahraman şimdi de gizemli sevgilisiyle asansörde poz verdi.

Magazin 03-11-23 14:24

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 43. BÖLÜM İZLE! ATV BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 43. bölümü 31 Ekim 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 31-10-23 18:46

Yalı Çapkını'nda Pelin bir döndü pir döndü! Hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle çok konuşuluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide yeni sezonda kadrodan ayrılan ve kısa süre sonra yeniden kadroya dahil olan Buçe Buse Kahraman geri döndü. Güzel oyuncunun hayat verdiği 'Pelin' karakteri bir döndü ki ortalık karıştı. Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 27-10-23 17:21

Yalı Çapkını'nın Pelin'i iddialı pozlarıyla büyüledi! Değişimi olay oldu! “Yüzüne ne oldu?”

En son Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren ve diziye yeniden döneceği konuşulan Buçe Buse Kahraman sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı pozlarında yüzündeki değişim dikkat çekti.

Magazin 26-10-23 10:16

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 40. BÖLÜM İZLE! ATV BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 40. bölümü 10 Ekim 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 10-10-23 20:56

Pelin Karahan'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde hayat verdiği Aslı karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Karahan son olarak yüzündeki değişimle gündem oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-10-23 15:53

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 39. BÖLÜM İZLE! ATV BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisi yeni bölümde ne olacak? Son bölüm özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 39. bölümü 3 Ekim 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 03-10-23 20:00

Yalı Çapkını'nın Pelo'suydu! Buçe Buse Kahraman'ın eski halini görenler 'Yok artık' dedi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Buçe Buse Kahraman dizinin ikinci sezonunda kadrodan ayrıldı. Dizideki karakteri sebebiyle çok sevilmeyen Buçe Buse Kahraman şimdi de eski haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-10-23 12:56

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-23 14:38

Sokak ortasında katletmişti! 'Pes' dedirten savunma: '25 yıl boyunca bir kez bile...'

Ankara'da Mehmet Eroğlu (56), eski eşi Pelin Ceylan'ı (47) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Tutuklu yargılanan Eroğlu'nun mahkemedeki savunması ise 'pes' dedirtti. Erdoğlu, "Ben 25 yıl eşimle evli kaldım, bir kez bile şiddet uygulamadım" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 21-09-23 17:35

Sinem Kobal’dan Pelin Karahan’a ünlülerin tatilde tercih ettikleri kombinlere alternatifler

Güncel moda trendlerinin oluşmasında ünlü sanatçıların büyük etkisi var. Çoğu zaman sanatçılar benzer parçalarla boy gösteriyor. Sizler için Sinem Kobal ve Pelin Karahan'ın yeşil ağırlıklı plaj kombinlerine alternatif olabilecek seçenekleri derledik. Haydi birlikte inceleyelim.

Magazin 21-09-23 15:18

Pelin Akil'in eşi Anıl Altan kızlarıyla ilgili gelen yoruma çok sinirlendi! Verdiği cevapla gündem oldu

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Eşi ve çocuklarıyla birlikte geçirdiği keyifli anlarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan çift son olarak kızlarıyla ilgili gelen 'İhmal' yorumuna çok sinirlendi. Anıl Altan'ın verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

Magazin 06-09-23 14:08

Deniz Yıldızı'nın Pelin'i Başak Akbay evlilik yolunda ilk adımı attı! Nişanlısı bakın kim çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve hala popülerliğini devam ettiren gençlik dizisi Deniz Yıldızı'nda hayat verdiği Pelin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Başak Akbay uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Güzel oyuncudan müjdeli haber geldi. Başak Akbay evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlısı bakın kim çıktı.

Magazin 29-08-23 17:27

Eminönü-Cibali istasyonunun açılacağı tarih belli oldu

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Açılacak kısımla birlikte Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek. Hattın detayları hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, "Günde 100 binin üzerinde yolcu taşıyabiliriz. Burayı bir an önce hayata geçirmek için öz kaynaklarımızla bu projemizi yeniden başlattık" dedi.

Haber 28-08-23 15:57

53 kilo vermişti... Pelin Öztekin üstsüz pozuyla tepki çekti! Ne gereksiz...

Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin sık sık değişimiyle gündeme geliyordu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bu sefer ise üstsüz pozuyla adından söz ettirdi. Yunanistan tatilinden üstsüz pozunu paylaşan oyuncu eleştirildi.

Magazin 11-08-23 14:18

1,5 ayda 8 kilo vermişti! Zayıflığı gündem olan Pelin Karahan bakın ne paylaştı

Kavak Yelleri dizisiyle tanınan oyuncu Pelin Karahan son dönemde zayıflığıyla gündemde. Sık sık bu konuda eleştiriler alan 2 çocuk annesi kendisine gelen eleştirilere yanıt olarak makarna yerken poz verdi. Ünlü isim 1,5 ayda 8 kilo vermişti, zayıflama sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 11-08-23 13:18

Yalı Çapkını'nın Pelin'inden yeni proje! Bakın hangi filmde oynayacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Kahraman çok konuşulan bir filmin kadrosuna katıldı.

Magazin 04-08-23 10:44

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman aşkını ilan etti! Gizemli sevgilisiyle pozu olay oldu

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.

Magazin 02-08-23 15:48

Deli Aşk oyuncuları kimdir, konusu ne? Deli Aşk filmi ne zaman ve nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Deli Aşk filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detayları merak ediliyor. Murat Dündar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Emrah Kaman ve Pelin Akil yer alıyor. Deli Aşk filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Deli Aşk oyuncuları kimdir, konusu ne? Deli Aşk filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylı bilgiler...

Magazin 27-07-23 18:35

Aşk Taktikleri 2'ye Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu! Yorum yağdı

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Recai Karagöz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu yazdığı, romantik komedi türündeki film büyük bir ilgiyle izlendi. Filme güzel oyuncu Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu. Şükrü Özyıldız'ın hayali olarak gösterilen o anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 18-07-23 13:07

Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez tek celsede boşandı! Gizlilik kararı çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez, 2018 yılında evlendiği iş insanı Cem Candar’dan boşandı. Boşanma davası için gizlilik kararı alındı.

Magazin 18-07-23 12:51

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman bikinili pozlarıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle çok konuşulan Buçe Buse Kahraman tatil pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Buçe Buse Kahraman'ın son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-07-23 14:01

93 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu! Pelin Öztekin'in son hali gündem oldu

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası adeta bambaşka birine dönüştü. Tam 93 kilo veren Öztekin, değişimiyle sık sık gündem oluyor. Şu sıralar imaj değişikliği yapan Pelin Öztekin'in son haline yorum yağdı.

Magazin 03-07-23 17:42

Mahkeme salonu buz kesti! Annesini öldüren babasına böyle bağırdı... 'Az çok tahmin ediyorduk çünkü...'

Başkentte eski eşi Pelin Ceylan’ı (47) sokakta silahla vurarak öldüren M.E.'nin (56) yargılanmasına başlanırken, duruşma salonunda bulunan maktulün ve sanığın öz kızı K.E. (25), "Neden yaptın baba" diye bağırdı. M.E. ise savunmasında "Keşke o kişiyi hiç tanımasaydım, sevmeseydim" ifadelerini kullandı. Duruşma, 12 Eylül'e ertelendi.

Haber 03-07-23 14:53