Perran Kutman Ve Erdal Ozyagcilar Haberleri

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 10:22:33

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-09 11:14:54

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 2024-04-07 12:38:12

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 2024-04-06 17:26:13

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-24 01:47

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Bakkalda ele geçirildi, devlet hastanelerinin çıktı! Tam 35 bin kutu ilaç...

Adana’da polisin operasyon düzenlediği bakkal dükkanında çoğu kanser tedavisinde kullanılan 35 bin 206 kutu ilaç ele geçirildi. Farklı devlet hastanelerine ait olduğu belirlenen ilaçları, usulsüz yollarla temin ettiği belirtilen Erdal B. ile eşi Hicran B. gözaltına alındı. Ayrıca ilaçların hastanelerden kim tarafından ve nasıl çıkartıldığının tespit edilmesi için de çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 10:59

Zabıtaların bıçaklı 'mobbing' kavgası kanlı bitti! Dehşet anları kamerada

Antalya'da zabıta memuru Erdal Vuran (36), kendisine mobbing uyguladığı iddiasıyla tartıştığı meslektaşı İsmail Kanmaz'ı (60) 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Kavga ve bıçaklama anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşte o görüntüler...

Haber 27-02-24 16:45

Simit, kokoreç değil...Beşikçioğlu tüm salona ısmarladı, Oğuzhan Uğur dayanamayıp sordu: Erdal Bey bu para nereden geliyor

Sosyal medyada siyasilerle yaptığı yayınlarla ses getiren Oğuzhan Uğur'un son konuğu oyuncu ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu seyircilere jest yaparak tüm salona aspava ısmarladı. Uğur'un bu durum üzerine, "Erdal Bey bu para nereden geliyor" demesi izleyenleri güldürdü.

Haber 27-02-24 10:13

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu! Erdal Sakız cinayetinde tutuklu karı-koca hakkında karar

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kendisinden haber alınmayan ve Hendek ilçesinde ormanlık alanda ölü bulunan Erdal Sakız cinayetine ilişkin aynı aileden 2’si tutuklu 1’i tutuksuz yargılanan sanıklar son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti tutuklu karı-kocaya ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz yargılanan sanığın ise beraatine karar verdi.

Haber 15-02-24 19:43

CHP lideri Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte halka seslendi: Size bir müjdem var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ankara Etimesgut'ta vatandaşlara seslendi. "Size bir müjdem var" diyen Özel "Size biraz önce Erdal Başkan'dan bahsettim. Çok iyi bir oyuncu diye. Filmlerde çok güzel kendisini ifade ediyor, hepimizi memnun ediyor diye. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-24 20:01

Müjdat Gezen; Perran Kutman, Adile Naşit, Gülşen Bubikoğlu'nu pavyona götürdü! Masalarına gelen kadını ve yaşananları Adile hayretle izliyor diyerek anlattı

Oyuncu Özlem Türkad YouTube'da yayınlanan Müjdat Gezen ile Bizim Ev programına konuk oldu. Müjdat Gezen sohbet sırasında Adile Naşit, Perran Kutman, Gülşen Bubikoğlu ve Münir Özkul'la beraber İzmir'de pavyona gittiklerini anlattı. Oyuncu ayrıca pavyonda yaşadıkları bir olayı da anlattı.

Magazin 31-01-24 15:04

Merak edilen soruya canlı yayında yanıt! Erdal Beşikçioğlu neden Çankaya'dan aday olmadı? Küçükkaya 'Genel Merkez' detayını açıkladı

CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesine aday olarak siyasete giriş yapan ve adından söz ettiren ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu neden Etimesgut'tan aday olup da Çankaya'dan aday olmadığını açıkladı.

Magazin 19-01-24 12:06

CHP'de Mansur Yavaş 'krizi' gündem olmuştu! Fatih Portakal dikkat çeken iddiayı açıkladı: 'Etimesgut'a karşılık...'

CHP yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını devam ettirirken, dün bazı il ve ilçelerin adayları açıklandı. Ankara Etimesgut'ta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesinin krize yol açtığı iddia edilmişti. Mansur Yavaş Beşikçioğlu'nun adaylığına karşı çıkarken kendisinin göstereceği ismin aday olmasını istiyordu, hatta Yavaş'ın adaylıktan çekilebileceği bile öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklamalar gelirken Fatih Portakal, Yavaş ile ilgili dikkat çeken bir gelişmeyi açıkladı.

Haber 11-01-24 22:50

CHP'de 'Mansur Yavaş' krizi! 'Adaylıktan çekilebilir' iddiası! Partiden açıklama geldi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklarken CHP'de Mansur Yavaş krizi yaşandığı iddia edildi. Mansur Yavaş'ın Etimesgut ve Gölbaşı için iki isim önerdiği ancak bu isimlerin kabul edilmemesi sonrası kriz çıktığı öne sürüldü. CHP MYK'sında Etimesgut için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun adının çıkması sonrasında Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekilebileceği iddia edildi. CHP yönetiminden ise kriz iddiaları sonrası açıklama geldi.

Haber 10-01-24 20:46

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ıydı! Yılllar sonra ortaya çıkan ünlü oyuncu Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı

Şener Şen, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Züğürt Ağa'da hayat verdiği Kiraz karakteriyle hafızalara kazınan Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı. 55 yaşındaki oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-12-23 09:25

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin Beşikçioğlu'yla karşılıklı göbek atarak kurtlarını döktü! Yemeğe ikilinin dansı damga vurdu

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayarken dizinin galasında oyuncular eğlenceli anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, projede birlikte rol aldığı kızı Derin Beşikçioğlu ile Ankara havası çalarken karşılıklı oynadı. O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 06-12-23 10:41

Kredi kartı için korkutan senaryo! Tarih vererek uyardı, 'Zombi şirketler' kavramına dikkat çekti

Kredi kartı kullanımı her geçen gün artmaya devam ederken, son dönemde özellikle market ve eğitim harcamalarında yaşanan yükseliş dikkat çekti. "Türkiye'de her kişinin cebine ortalama 4-5 kredi kartı var" diyen Ekonomist Erdal Özel, seçim sonrası için endişelendiren açıklamalarda bulundu. 'Zombi şirketler' kavramının yavaş yavaş ülke gündemine girmeye başladığını iddia eden Özel, "ömürlerinin sonuna geliniyor" diyerek uyardı.

Finans 13-11-23 19:16

Şahsiyet'in yıldızı Erdal Özyağcılar heyecandan hasta oldu! Hayatım alt üst oldu

Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezonuna ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu. 13 Kasım'da 2. sezonu yayınlanacak olan Şahsiyet'in galasında konuşan Özyağcılar, bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini anlattı.

Magazin 11-11-23 14:23

MÜSTAKBEL DAMAT FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Müstakbel Damat filmi nerede çekildi? FOX TV yayın akışı

Müstakbel Damat filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Ayrık ve Erdal Özyağcılar'ın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Müstakbel Damat komedi filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Müstakbel Damat filmi nerede çekildi? FOX TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 20:02

Açtı ağzını yumdu gözünü! Usta oyuncu Perran Kutman oyunculuk sektörüne verdi veriştirdi! 'Saygım yok'

Sinemanın usta ismi Perran Kutman uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Kameralardan uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, son açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 12-10-23 23:12

794 yıllık Selçuklu eserindeki kadın ve erkek motifinin sırrı çözüldü! Yaptıranların birbirine sevgisini anlatıyor

Sivas'ın Mengücek Beyliği döneminde Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek tarafından yaptırılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki erkek ve kadın motiflerinin sırrı 794 yıl sonra çözüldü. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk Dünyası ve Ortaçağ Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eser kadın ve erkek motiflerinin Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek'in birbirlerine duydukları sevgi nedeniyle kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Trend 07-10-23 11:05

Bingöl’de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ’’Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemiz ile birlikte şehrimizin çehresi değişiyor’’ dedi.

Yurthaber 28-09-23 11:35

Avukatını ve emekli icra müdürünü araçta katletmişti! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Galip Ö. (63), araçta tartıştığı avukatı Mehmet Erdal Çam (73) ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı (57) tabancayla başından vurarak öldürdü. Olay sonrası jandarma ekiplerine teslim olan Galip Ö., sorguda her şeyi itiraf etti. Galip Ö., maktulleri işlettiği otelin tahliye davasının kaybedilmesinden sorumlu tuttuğu için öldürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 22-09-23 18:05

Bodrum'da kanlı infaz! Avukat ve emekli icra müdürü otomobilde öldürüldü

Turizm merkezi Bodrum'da gündüz saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar otomobilin içinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Korkunç cinayetleri gerçekleştiren kişinin ise öldürülen avukatın müvekkili olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-09-23 19:17

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 19-09-23 15:20

BENİM GÜZEL AİLEM 11. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi onuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 11. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 13-09-23 19:04

BENİM GÜZEL AİLEM 10. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi onuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 10. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 06-09-23 19:22

Ve Başakşehir'de sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'den teknik direktörle anlaşıldı...

Trendyol Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken, milli araya girildi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Gaziantep FK'da Erdal Güneş'in ardından Kayserispor'da da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. Sarı - kırmızılı kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran deneyimli çalıştırıcı, "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" dedi. Öte yandan Atan'ın Emre Belözoğlu yerine Başakşehir'in başına geçeceği öğrenildi.

Spor 06-09-23 19:20

BENİM GÜZEL AİLEM bugün yok mu, neden yok? BENİM GÜZEL AİLEM yeni bölüm ne zaman? 30 Ağustos 2023 TRT 1 yayın akışı

Benim Güzel Ailem dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar, gibi isimlerin yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 30 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Benim Güzel Ailem'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Benim Güzel Ailem bugün var mı, neden yok? Benim Güzel Ailem yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-08-23 19:04

Bingöl Belediyesi yolları kendi ürettiği asfaltla yeniliyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın vizyon projelerinden olan ve kentin elzem yatırımları arasında yer alan asfalt plenti tamamlandı.

Yurthaber 29-08-23 10:58

BENİM GÜZEL AİLEM 9. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi dokuzuncu bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 9. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-08-23 21:14

BENİM GÜZEL AİLEM 8. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi sekizinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 8. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 16-08-23 19:35

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı ağızları açık bıraktı! Sefa Zengin'in son halini gören şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterini canlandıran ünlü aktör Sefa Zengin gündem oldu. Oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. İşte Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı Sefa Zengin'in son hali...

Magazin 16-08-23 07:12

Yer: Kocaeli! Görenleri kendine hayran bırakıyor: Enteresan bir anısı da var

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan 929 yıllık tarihi çınar ağacı, adeta yıllara meydan okuyor. Asırlardır tarihe tanıklık eden dev çınar, görenleri kendine hayran bırakıyor. "Ağaç hepimizin evladı oldu" ifadesini kullanan ve tarihi ağaç hakkında bilgi veren Derbent Mahalle Muhtarı Erdal Baş, "Hatta ağacın enteresan bir anısı vardır" dedi... Bunaltıcı yaz günlerinde 'doğal klima' etkisi de gördüğü belirtilen ağacın cinsinin ise 'doğu çınarı' olduğu öğrenildi.

Haber 11-08-23 12:36

BENİM GÜZEL AİLEM 7. BÖLÜM tek parça izle! TRT 1 BENİM GÜZEL AİLEM dizisi Son bölüm özeti

Benim Güzel Ailem dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Benim Güzel Ailem 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 09-08-23 19:30

Yabancı Damat'ın Mustafa Can'ı kocaman adam oldu! Ozan Uğurlu'nun son hali ağızları açık bıraktı

Bir dönemin fenomen dizisi Yabancı Damat'ta canlandırdığı Mustafa Can rolüyle hafızlara kazınan Ozan Uğurlu'nun son hali ağızları açık bırtaktı. Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Binnur Kaya, İlker Aksum, Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar ve Engin Akyürek gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizinin çocuk yıldızı Ozan Uğurlu'yu gören bir daha baktı.

Magazin 09-08-23 07:04

Adana Altın Koza Film Festivali'nde onur ödüllerinin sahipleri belirlendi

Adana Büyükşehir Belediyesince 18-24 Eylül'de gerçekleştirilecek 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde onur ödülleri, oyuncular Cihan Ünal ve Perran Kutman’a verilecek.

Yurthaber 18-07-23 10:06

AİLE ARASINDA OYUNCULARI VE KONUSU: Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aile Arasında oyuncuları ve konusu, filmin Star TV yayın akışında yer almasıyla birlikte merak edildi. Kadrosunda Gülse Birsel, Demet Evgar, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar ve Engin Günaydın gibi isimleri bulunduran film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek. Peki, Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 09-07-23 19:40

Sarıyer İstinye'deki sitede pompalı tüfekli dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti

Sarıyer İstinye'deki bir sitede oturan 46 yaşındaki Erdal Ş. evde tartışma yaşadığı eşini ve kayınvalidesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Ardından ise aynı tüfeği çenesine dayayıp ateş ederek hayatına son verdi. Eve gelince kan donduran manzarayla karşılaşan Erdal Ş.'nin kayınpederi ise kalp krizi geçirdi.

Haber 06-07-23 00:19

Hayat Bilgisi’nin Ortega’sı Paşhan Yılmazel'in son haline yorum yağdı! Hep karizmatik

Perran Kutman, İpek Erdem, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerin yer aldığı, bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Son hali merak edilen Paşhan Yılmazel'in pozlarına yorum yağdı.

Magazin 29-06-23 13:55

BENİM GÜZEL AİLEM KONUSU VE OYUNCULARI: TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem konusu nedir, oyuncuları kimler?

Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler ve Melis Babadağ'ın başrollerini paylaştığı dizi, TRT 1'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İzleyicide merak uyandıran bu yapım, üç farklı kuşağı bir araya getirerek geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini konu edinecek. Peki, Benim Güzel Ailem konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Benim Ailem dizisinin konusu ve oyuncuları...

Magazin 21-06-23 21:36

Benim Güzel Ailem dizisinin Rasim'i Erdal Özyağcılar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erdal Özyağcılar'ın oynadığı dizi ve filmler

Erdal Özyağcılar, bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Benim Güzel Ailem dizisi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncuya dizide, Seray Gözler, Onur Buldu ve Melis Babadağ gibi isimler eşlik ediyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Baden kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin yıldızı Erdal Özyağcılar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Erdal Özyağcılar'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 21-06-23 21:36

Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi!

Onur Buldu, bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Benim Güzel Ailem dizisi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncuya dizide, Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Melis Babadağ gibi isimler eşlik ediyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Baden kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim?

Magazin 21-06-23 21:36

Gönül Dağı Selma Öğretmen ölüyor mu? Gönül Dağı'nın Selma Öğretmeni Melis Sevinç diziden ayrılıyor mu? 101. bölüm heyecanı!

Gönül Dağı bu akşam 101. bölümü ile ekranlara gelecek. Cumartesi akşamlarının reyting birincisi ve amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayeleriyle gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu, Erdal Cindoruk ,Ali Düşenkalkar ve Melis Sevinç gibi isimleri bulunduran dizinin bu akşamki bölümü heyecanla bekleniyor. İşte Gönül Dağı Selma Öğretmen ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-23 18:39

Yürümesi çok zor dediler, 5 ayda ayağa kalktı

Mersin’de geçirdiği trafik kazası sonrası beli kırılan ve omurilik kemiği zarar gören 56 yaşındaki Erdal Kayhan, doktorların "yürümesi çok zor" demesine rağmen 5 ayda destekle de olsa yürümeye başladı.

Yurthaber 02-06-23 10:36

Kestane ormanlarına salındı! Korkulu rüyaları olacaklar

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Simav İşletme Müdürlüğü laboratuvarında orman zararlılarına karşı yetiştirilen "Torymus Sinensis" isimli yırtıcı böcekler, kestane gal arısı ile savaşmak için kestane ormanlarına salındı. Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, üretilen yırtıcıların doğaya salınarak, doğada kestane verimini ciddi ölçüde düşüren gal arısı ile mücadele edildiğini ve kestane veriminin tekrar arttırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Haber 28-05-23 10:22