Pete Davidson Haberleri

Kim Kardashian ve Ariana Grande’nin penis boyu açıklamalarından sonra Pete Davidson sessizliğini bozdu! Boyutunu açıkladı

Komedyen Pete Davidson şarkıcı Ariana Grande, reality yıldızı Kim Kardashian ve oyun Kate Beckinsale gibi ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin gündeminde bol bol yerini almıştı. Komedyen Davidson sansasyonel ilişkilerinin sonrasında yıllardır devam eden penis boyu tartışmalarına son noktayı koydu. Ünlü isim penis boyunun ‘normal’ olduğunu söyledi.

Trend 15-04-2023 11:36

Kim Kardashian Met Gala sonrasında Pete Davidson'a duşta cinsel ilişki teklif etmiş... Penis boyuyla gündemdeydi

Kim Kardashian, Met Gala'da giydiği Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle uzun süre gündemde kaldı. Kardashian'a galada o dönem sevgilisi olan Pete Davidson eşlik etmişti. 3 kişinin çabasıyla elbiseye giren Kim son günlerde penis boyuyla gündemde olan Pete Davidson'a kameralar önünde gala sonrası duşta cinsel ilişki teklifi etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-11-2022 07:38

Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson penis boyu hakkındaki söylentileri doğruladı

ABD'nin meşhur televizyon programı Saturday Night Live'ın (SNL) sunucularından Jay Pharoah, komedyen arkadaşı Pete Davidson'ın çok ünlü kadınlarla ilişki yaşaması hakkında konuştu.

Magazin 15-11-2022 11:43

Kim Kardashian 'Spor salonu zamanı' notuyla paylaştı! Herkes çıplak sandı

Kanye West ile ayrıldıktan sonra Pete Davidson ile sevgili olan ve ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Kim Kardashian ayrılığı çabuk unuttu. "Spor salonu zamanı" diyerek bir paylaşım yapan Kim'i görenler şoke oldu. Ünlü yıldıza "Bir an çıplak olduğunu düşündüm" yorumları yağdı.

Magazin 14-08-2022 14:59

Diğer Haber Etiketleri

Pete Davidson

Pete Davidson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pete Davidson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kim Kardashian ile ayrılmıştı! Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor!

Kanye West eski eşi Kim Kardashian ile sevgili olan Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor!

Magazin 11-08-2022 08:38

Kim Kardashian sevgilisine Muhtemelen vajinamı görmüştür deyince... Şoke eden diyalog

Kim Kardashian ile aşk yaşayan Pete Davidson, Jenner-Kardashian ailesinin TV şovuna dahil oldu. İkilinin arasında ilk çekimlerde şoke eden bir diyalog ekrana yansıdı. Kim Kardashian ve sevgilisinin arasında geçen cinsel hayatlarıyla ilgili konuşma herkesi şoke etti.

Magazin 19-07-2022 09:30

Doğruladı! Adını göğsüne 'kazımış'

Kim Kardashian, katıldığı televizyon programı The Ellen DeGeneres Show'da geçen yıl ilişkiye başladığı Pete Davidson'ın adını göğsüne yazdırdığını doğruladı. Çift yakın zamanda Kim Kardashian'ın Instagramda birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını yayınlayarak ilişkilerini resmiyete dökmüştü.

Trend 17-03-2022 13:08

Kim Kardashian gece yarısı havuza girdi

Son dönemde boşanmak üzere olduğu eşi Kanye West ile başı belada olan Kim Kardashian gece yarısı havuza girdi. Kim Kardashian stres atmak için çoğu zamanını genç aşkı Pete Davidson ile geçiriyor.

Magazin 20-02-2022 07:58

Kim Kardashian ile Pete Davidson aşkının ilk karesi!

Dört çocuğunun babası rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 20-11-2021 10:42

Kim Kardashian, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa

Televizyon yıldızı ve iş insanı Kim Kardashian yeni bir aşka yelken açtı. 41 yaşındaki ünlü ismin, 27 yaşındaki oyuncu Pete Davidson ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili geçtiğimiz günlerde yayınlanan Saturday Night Live adlı programda yayınlanan bir skeçte öpüştüler.

Magazin 01-11-2021 00:20