Photoshop Haberleri

Ünlü şarkıcı İzel, Photoshop'u abartınca sosyal medyayı salladı: Filtrede son nokta!

Ünlü şarkıcı İzel'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım gündem oldu. Photoshop'u abartan 54 yaşındaki şarkıcıya takipçilerinden “Filtrede son nokta” gibi yorumlar geldi.

Magazin 17-09-2023 11:36

Paula Abdul'a Photoshop tepkisi! Kendini 40 yaş gençleştirince...

Noel partisinde çekilen fotoğraflarında yüzünü 20'li yaşlarındaki gibi gençleştiren 60 yaşındaki şarkıcı Paula Abdul, takipçilerinin alaycı yorumlarına maruz kaldı.

Magazin 28-12-2022 11:44

Bahar Candan'ın yaptığı photoshop 'yok artık' dedirtti! Kendini öyle bir yamulttu ki...

Televizyon ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programıyla üne kavuşan fenomen isim Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediliyor. İddialı ve şaşırtan fotoğraflarıyla gündemi sıkça meşgul eden Candan'ın paylaştığı yeni fotoğraf 'yok artık' dedirtti. Ünlü ismin paylaştığı fotoğrafta photoshop'un ayarını kaçırdığı görüldü.

Magazin 23-04-2022 12:48

Deniz Seki photoshopu yine abarttı! Rezil oldu

Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı Deniz Seki, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor. Zaman zaman photoshopu ve filtreleri abartan ünlü şarkıcı, yeni paylaştığı fotoğrafıyla yine gündeme oturdu.

Magazin 02-03-2022 12:08

Photoshop

Photoshop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Photoshop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

“Aslında böyle görünmüyorum” diyerek paylaştı! Ryley Gordon’un gönderisi sosyal medyada tartışma yarattı

Amerikalı sosyal medya fenomeni Ryley Gordon, sosyal medya filtre ve photoshop uygulamaları sayesinde yaratılan kusursuz güzellik anlayışına meydan okudu. Çoğu insanın sosyal medyada fotoğraflarının en iyi versiyonlarını paylaştığını dile getiren Gordon, doğal halini takipçilerine sundu. Gordon’un yaptığı paylaşımda göbeğinin sarkık hali dikkat çekti. Ünlü ismin daha önceki gönderilerinde aynı bölgenin pürüzsüz olması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Trend 17-01-2022 10:18

Ne sihirdir ne keramet! Sosyal medya fenomeni sahteliği vurgulamak için photoshopla kendisini baştan yarattı

Sosyal medya fenomeni ve mayo tasarımcısı olan Karina Irby, beden pozitifliği paylaşımlarıyla kısa sürede popüler oldu. Sosyal medyanın sahteliğine vurgu yapmak isteyen Irby, düzenleme uygulamalarını kullanarak mükemmel fotoğrafı nasıl taklit edebileceğinizi gösterdi. Takipçileri onun dönüşümü karşısında şaşkına döndü.

Trend 14-12-2021 11:07

Fitness modeli Chloe Roberts’a antreman videosunu düzenlediğini söylediler! Gözyaşları içinde gerçeği anlattı

Sosyal medyada fitness üzerine yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Chloe Roberts bir spor salonunda antreman yaparken çekilen bir videosunu yayınladı. Sosyal medyada kullanıcıları ise Roberts’ı videoda photoshop kullanarak vücut hatlarını yeniden düzenlenmekle suçladı. Aldığı acımasız ve sert yorumların üzerine Roberts gözyaşları içinde açıklama yaptı.

Trend 17-11-2021 09:30

Murat Yıldırım itiraf etti! Photoshop kurbanı oldum

Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde çekilen fotoğrafına gelen eleştirilerle ilgili ”Photoshop kurbanı olduk” dedi.

Magazin 02-11-2021 11:08

Zannedildiği gibi değilmiş! Sosyal medyanın gerçek olmadığını söyleyen Maeve Madden, kusursuz pozlarının arka planını paylaştı

Instagram’da 334 binden fazla takipçisi bulunan Maeve Madden, sosyal medyanın kusursuz güzellik tabularını yıkmak için vücut pozitifliği akımını başlattı. Sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Madden, photoshop ve filtreyle düzenlenmiş pozlarının arka planını paylaşarak sevenlerini gülümsetmeyi başardı.

Trend 28-10-2021 10:19

Sosyal medya fenomeni Jess Hunt, Eyfel Kulesi’nin önünde poz verdi! Hayranları sahte seyahat ile suçladı

Sosyal medyada fenomeni olan Jess Hunt, “En sevdiğim şehir” notuyla Paris’ten bir gönderi paylaştı. Eyfel Kulesi’nin önünde takipçileri için poz veren Hunt, sosyal medyanın radarına yakalandı. Hunt’un gönderisini görenler gönderinin gerçek olmadığına dair ipuçları yakaladıklarını söyledi.

Trend 27-10-2021 09:57

Yaşar Vurdem kimdir? Yaşar Vurdem kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ne?

Yaşar Vurdem, dünyaca ünlü Adobe'den teklif alan ilk Türk tasarımcıdır. Yaptığı çalışmalarla Instagram'da geniş bir kitleye sahip olan Yaşar Vurdem, dünyaca ünlü firma Adobe'nin dikkatini çekti. Şirket, Vurdem'in çizimlerini kullanmak için ona teklif götürdü. İşte detaylar...

Magazin 20-10-2021 00:48

Sosyal medyanın kusursuz güzellik kalıplarını yıktı! Fotoğraflarının arkasındaki gerçekliği gösterdi

Sosyal medya fenomeni dünyanın genelinde popüler olarak kullanılan uygulamalarda kişilerin gerçekliğini yansıtmadığını öne sürdü. Photoshop ve filtreler ile sosyal medyada kusursuz güzellik algısının yeniden yazıldığını dile getiren Bree Lenehan isimli kullanıcı, bu tabuyu yıkmak için en doğal halini paylaştı. Yaklaşık 2 saniye arayla çekilen fotoğrafların farkları herkesi şaşırttı.

Trend 15-10-2021 16:02

Sosyal medyanın gerçekliği yansıtmadığını göstermek için en doğal halini paylaştı

TikTok yıldızı Rikki Sandhuu, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını takipçilerine göstermek için en doğal halini paylaştı. Sosyal medya hesabından bir fotoğrafını yayınlayan Sandhuu, sonrasında ise bu pozu photoshop ve filtreleri kullanarak tamamen değiştirdi. Fenomen ismin paylaşımı sıra sürede binlerce kişi tarafından görüntülendi.

Trend 14-10-2021 09:16

Ceylan Çapa’nın photoshop’lu fotoğrafı olay oldu

Sosyetik güzel Ceylan Çapa’nın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf görenleri şaşırttı. Şebnem ve Celal Çapa’nın kızları Ceylan Çapa’nın photoshop’la düzenlediği fotoğraftaki ayrıntı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Magazin 02-10-2021 02:50

Linet Photoshop'u abarttı! Göbek deliğini yok etti

Geçtiğimiz hafta sonu mavi tura çıkan Linet, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Fit haliyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Linet Photoshop'u biraz abarttı!

Magazin 01-10-2021 10:24

Vücut pozitifliğini savunan Breeahn Carter, photoshopla mücadele etmek için en doğal halini paylaştı

35 yaşındaki fenomen isim Breeahn Carter, fotoğraflarını takipçilerini memnun etmek için düzenleyen insanları görmenin üzücü olduğunu söyleyerek photoshopa karşı bir tavır almaya karar verdi. Binlerce Instagram takipçisi olan Carter, iç çamaşırıyla verdiği pozları hiçbir filtre ve düzeltme yapmadan yayınladı.

Trend 20-09-2021 16:23

Ajda Pekkan photoshopu fazla kaçırınca olay oldu!

Geçirdiği estetik operasyonlarla bilinen başarılı şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum'da sahne aldığı Günay Restaurant'da çekilen fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti. Pekkan'ı görenler 'Bu kim?' yorumunda bulundu.

Magazin 06-07-2021 10:54

Reyhan Karaca'yı görenler şoke oldu! Yanağını yamulttu

"Sevdik Sevdalandık" şarkısıyla Türk pop müziğine damga vuran Reyhan Karaca filtreyi abartınca dalga konusu oldu. İşte Reyhan Karaca'nın son hali.

Magazin 06-07-2021 09:42

Deniz Seki bacağını yamulttu! Yine dalga konusu oldu

Deniz Seki, photoshop'u yine abarttı. Ünlü şarkıcı yeni bikinili pozuyla yine dalga konusu oldu.

Magazin 17-06-2021 16:44

Seren Serengil yine photoshop kurbanı oldu! Bu kez göbek deliğini yok etti

Beyaz TV'nin sevilen magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'da sunuculuk yapan Seren Serengil, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Son zamanlarda her yaptığı ile gündem olan Serengil, photosop tutkusundan bir tülü vazgeçemiyor. Son gönderisinde shopu abartan ünlü sunucu sosyal medyanın diline düştü. İşte Serengil'in o pozları...

Magazin 03-06-2021 16:06

Bir türlü uslanmıyor! Seren Serengil photoshoplu paylaşımı yüzünden yine alay konusu oldu

Seren Serengil, son dönemde photoshop skandallarıyla gündemden düşmüyor. Bugün photoshopun ayarını yine kaçırınca sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı.

Magazin 02-06-2021 17:54

Photoshop kurbanı Seren Serengil sosyal medyada alay konusu oldu! diline düştü!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında sunuculuk yapan Seren Serengil, yine photoshop kurbanı oldu. Bir türlü photoshop kullanmaktan vazgeçmeyen Serengil, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Robot gibi durduğu son gönderisi ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 31-05-2021 11:13

Photoshop'u abartan Asena kendini tiye aldı

Oryantal Asena'nın sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına photoshop yapan Asena, aynı filtreyi aynadaki yansımasına uygulamayı unutunca takipçileri tarafından alay konusu olmuştu. Çıkan haberlerin ardından yeni bir paylaşım yapan Asena, paylaştığı videoyla kendini tiye aldı.

Magazin 29-05-2021 14:49

Oryantal Asena fena yakalandı! Dalga konusu oldu

Oryantal Asena, şimdiye kadar ünlülerde gördüğünüz tüm photoshop hatalarını unutturacak bir paylaşım yaptı. O paylaşımdaki detay dalga konusu oldu.

Magazin 27-05-2021 17:10

Photoshop'u abartan Naz Elmas'tan şaşırtan açıklama: İhtiyacım var mı bakın!

Başarılı oyuncu Naz Elmas son zamanlarda yaptığı paylaşımlar çok konuşulmuştu. Sosyal medya paylaşımlarında photoshop'u abartan ünlü oyuncu eleştirilere maruz kalmıştı. İddialara ilişkin konuşan Elmas, "Lütfen, bakın siz çekiyorsunuz fotoğrafımı, siz görüyorsunuz. Photoshop’a ihtiyacım var mı?" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-05-2021 15:04

Seren Serengil alay konusu oldu! Takipçilerinin gözünden kaçmadı

Magazin camiasının son günlerde en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Seren Serengil'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu. Takipçileri, Serengil'in fotoğrafındaki photoshop hilesini yakalayarak, "başarısız" yorumunda bulundu.

Magazin 22-05-2021 07:34

Deniz Seki'nin photoshopsuz hali olay oldu! Bu resmen nitelikli dolandırıcılık

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla genç kızlara taş çıkaran Deniz Seki'nin doğal görüntüsü olay oldu. Pek çok yorum alan Seki için, 'gerçek yaşını gösteriyor' yorumları yapıldı.

Magazin 14-05-2021 11:52

Bu kadar dürüstlük olmaz! Pınar Altuğ'dan photoshop itirafı geldi

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, Instagram'daki takipçileriyle sık sık tartışıyor. Ama son yorumunda çatışma değil itiraf vardı!

Magazin 08-05-2021 15:11

Madonna photoshop skandalı ile gündemde

ABD’li ünlü şarkıcı Madonna’nın, 2015’te bir albüm tanıtımı kapsamında sosyal medyada paylaştığı fotoğrafının yıllar sonra çalıntı olduğu öne sürüldü.

Magazin 27-03-2021 15:33

Doğanın mucizesi! Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğraflara aşık oldu

Güney Avustralya, Penong'da bulunan bu pembe göl tamamen doğal. Maceracı çift Jarrod Andrews ve 29 yaşındaki kız arkadaşı Jess Fiona, romantik anlar yaşadıkları bu fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Kullanıcıların çoğu fotoğraflar için ''aşık oldum'' yorumunda bulundular.

Haber 16-03-2021 08:08

Deniz Seki'den yeni paylaşım! Estetik mi photoshop mu?

Değişimiyle sosyal medyada çok konuşulan Deniz Seki, yeni fotoğraflarını yayınladı. Seki'nin bazı takipçileri, şarkıcının karelerinde photoshop olduğunu iddia etti.

Magazin 06-03-2021 15:41