Pınar Aylin Haberleri Ve Son Dakika Pınar Aylin Haberleri

Pınar Aylin Haberleri Ve Son Dakika Pınar Aylin Haberleri

Pınar Aylin, Türk Pop Müziği ses sanatçısı, söz yazarı ve besteci, oyuncu ve televizyon sunucusu. 1990'lı yıllarda seslendirdiği pop şarkıları ile tanınmıştır.

Pınar Aylin Haberleri

90'lara damga vurmuştu! Pınar Aylin'in sır gibi sakladığı kızı Maya güzelliğiyle büyüledi! Bakan bir daha baktı

90'lara damga vuran isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Pınar Aylin, bir kamyonetin arkasında çektiği "Deliler Gibi" şarkısının klibindeki sempatik tavırları ve güçlü sesi ile şöhreti yakalamıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü ismin kızı ile paylaşımları büyük ilgi görüyor. Aylin'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Maya'yı gören herkes hayran kalıyor.

Magazin 06-11-2023 15:21

90'lara damga vuran Pınar Aylin güzelliğiyle yıllara meydan okuyor! Son haline beğeni yağdı

90'lara damga vuran isimlerden biri olan Pınar Aylin, uzun zamandır sektörden uzak bir yaşam sürüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan ünlü şarkıcının son hali ise çok beğenildi. Pınar Aylin'e bakan bir daha baktı.

Magazin 01-05-2023 11:31

Pınar Aylin paylaştı kızını gören inanamadı! Maya güzelliğiyle hayran bıraktı

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kızı Maya ile verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınlayan Aylin, kısa sürede gündem oldu. 49 yaşındaki şarkıcının kızını gören hayran kalırken "Ne kadar büyümüş", "Kardeşi sandım", "Güzelliğiyle annesini gölgede bırakmış" yorumları yapıldı.

Magazin 22-02-2022 11:02

Diğer Haber Etiketleri

Pınar Aylin

Pınar Aylin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pınar Aylin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.