Pınar Deniz Haberleri Ve Son Dakika Pınar Deniz Haberleri

Pınar Deniz Haberleri Ve Son Dakika Pınar Deniz Haberleri

Aslen Mardinli olan, 4 Kasım 1993 doğumlu başarılı oyuncu, Adana'da dünyaya gelmiş ve 2 yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyümüştür. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Pınar Deniz, küçük yaşlardan beri büyük ilgisi olan oyunculuk mesleğine, 2014 yılında Sil Baştan dizisiyle ilk pratiğini yaparak başlamıştır.

Canlandırdığı ilk karakter Evrim'den sonra oyunculuğu bırakmadı. Asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisiyle yapan idealist oyuncu bu dizide, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı sahneyi paylaşma fırsatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

2 yıl süren Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır. 2018'de Bir Deli Rüzgar, 2020'de Aşk 101 ve Menajerimi Ara, 2021'de ise Aşk 102 dizilerinde oyunculuk kariyerini devam ettirmektedir.

Pınar Deniz Haberleri

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-2024 10:18

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-2024 08:55

Pınar Deniz makyajsız haliyle görüntülendi! Sade tarzıyla beğeni topladı

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Sezonluk ürünleri inceleyen başarılı oyuncunun makyajsız doğal güzel güzelliği objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu yeni yıl dileklerinde bulunarak, "Yeni yıl bizlere güzellikler getirsin" dedi.

Magazin 03-01-2024 10:40

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-2023 17:30

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı salladı! Yargı dizisinin fanları tepki gösterdi

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler programındaki 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pınar Deniz'e göndermede bulunulması, hem oyuncunun hem de dizinin fanlarını kızdırdı.

Magazin 18-12-2023 14:33

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49'uncu kez sahiplerini buldu. Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. İddialı tarzıyla da geceye damga vuran Deniz, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-12-2023 14:26

Yargı dizisine Uluslararası Emmy Ödülü! Pınar Deniz sade tarzıyla mest etti

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerini buldu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi Yargı da ödül alarak ülkemizi gururlandırdı.

Magazin 21-11-2023 07:31

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'e Latin Amerika’dan ödül! Teşekkür videosu yayınladı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından teşekkür videosu yayınladı.

Magazin 02-11-2023 12:29

Kaan Yıldırım yeni imajını paylaştı! Sevgilisi Pınar Deniz kayıtsız kalamadı

En son Sipahi dizisinde rol alan Kaan Yıldırım başarılı oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz ile beraber olan Yıldırım yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isme yorum yapanlar arasında sevgilisi de yer aldı.

Magazin 25-10-2023 10:31

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-2023 19:01

Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! Pınar Deniz, Fahriye Evcen, Hadise, Oğuzhan Uğur...

Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı, dünyada yankı uyandırırken ünlü isimlerden de İsrail'e tepki yağdı. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler de yer aldı.

Magazin 18-10-2023 07:43

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-2023 15:40

YARGI SON BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? Kanal D yayın akışı

Yargı son bölüm izle ekranı ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı bu akşam var mı?, Yargı 66. bölüm ne zaman?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi yayınlanan fragman ile haftaya bomba bir giriş yapmıştı. Peki, Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? İşte Yargı 66. bölüm Kanal D canlı izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 08-10-2023 18:49

Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal medya ayağa kalktı! 'Sana Oscar aldıracağız'

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı, bu hafta 66. bölüm ile ekrana gelecek. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Pınar Deniz gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 18:39

İbrahim Tatlıses Pınar Deniz'e kayıtsız kalamadı! Bitirdin beni

Başarılı şarkılarıyla hafızalara kazınan İbrahim Tatlıses şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Twitter hesabından paylaşım yapan Tatlıses'in Yargı dizisiyle ilgili yorumu dikkat çekti.

Magazin 25-09-2023 16:57

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in sosyal medya kazancını duyanlar çok şaşırdı! 15 saniyede...

Başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz özel hayatı ve başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmüyor. Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile mutlu bir birliktelik yaşayan Pınar Deniz, her fırsatta duyduğu aşkı dile getiriyor. Paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı.

Magazin 25-09-2023 14:17

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Bugün Yargı var mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Bugün Yargı var mı, yeni bölüm ne zaman?

Magazin 24-09-2023 18:40

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz başarılı oyunculuk performansı ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Yargı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, dizinin 3. sezon tanıtımında Pınar Deniz'in yeni imajı dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son hali çok beğenildi.

Magazin 18-09-2023 10:55

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Yargı neden yok?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Magazin 17-09-2023 22:30

YARGI yeni sezon ne zaman başlayacak? KANAL D YARGI dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Çekimler başladı!

Yargı yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yargı dizisi 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı bol ödüllü dizi Yargı iki sezonuyla en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 08-09-2023 17:04

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Bölüm başı aldığı ücret...

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz, son dönemde Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlilik teklifi alan Deniz, Kaan Yıldırım ile mutluluk pozlarını her fırsatta paylaşıyor. Dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenen ünlü oyuncudan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Yeni sezon çekimlerinin başladığını duyuran Pınar Deniz'in bölüm başı aldığı ücret ortaya çıktı.

Magazin 01-09-2023 14:19

Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldığı iddiasıyla gündem olan Pınar Deniz'in kombinlerine alternatif ürünler

Oyuncu Pınar Deniz'in bir süredir birliktelik yaşadığı Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi aldığı iddiaları son dönemde çokça konuşuluyor. Ünlü oyuncu, yaşadığı birlikteliğin yanı sıra birbirinden şık kombinleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Eğer Pınar Deniz'in hem evlilik teklifi aldığı söylenen gün hem diğer zamanlarda tercih ettiği kıyafetlere alternatifler arıyorsanız doğru yerdesiniz! Güzel oyuncunun tarzına uygun olarak seçtiğimiz alternatif parçalara göz atmaya hazır mısınız?

Magazin 15-08-2023 17:57

Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz tektaşını böyle gösterdi

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tektaşını gösterdi. Güzel oyuncunun o karesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-08-2023 17:20

Kaan Yıldırım'ın ablasından Pınar Deniz'e görümce jesti! Pozlarına beğeni yağdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir Kaan Yıldırım ile mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Evlilik hazırlıklarına başlayan Deniz'e sevgilisinin ablasından sürpriz bir jest geldi. Deniz’in fotoğrafını paylaşan Nilüfer Yıldırım’ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 15-08-2023 09:43

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in terlikleri sosyal medyanın diline düştü! 'Korkunç biliyorum'

Yargı dizisinde hayat verdiği ‘Avukat Ceylin’ karakteriyle son dönemde popüler olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, bir süredir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım'la evleneceği konuşulan Deniz'in son paylaşımı olay oldu. Pınar Deniz'in terlikleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-08-2023 11:06

Pınar Deniz'den sonra Kaan Yıldırım aşkını ilan etti, yüzük göründü! Ünlü çift evleniyor

Yargı'da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle son dönemde popüler olan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan iddialara göre evlilik teklifi aldı. Kaan Yıldırım aşk dolu bir paylaşım yapınca yüzük de göründü.

Magazin 08-08-2023 08:15

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? O kare kafaları karıştırdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz son paylaşımıyla olay oldu. Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan Pınar Deniz Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaştı. Deniz'in bu karesinin ardından, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiaları gündeme geldi.

Magazin 07-08-2023 08:59

Ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan flaş gelişme! Evlilik yolunu işaret etti

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz meslektaşı Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Kaan Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım'ın Pınar Deniz ile beraber paylaşımıyla aileye girdi dedirten ünlü oyuncu bu kez müstakbel kayınvalidesini Instagram hesabından takibe aldı. Akıllara evlilik sorusu geldi.

Magazin 22-07-2023 17:32

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşma sahnesinde inanılmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı 63. bölümüyle sezon finali yaptı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizide yapılan çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşma sahnesindeki hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-07-2023 14:09

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan romantik yıldönümü kutlaması! Senedir...

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle büyük başarı toplayan Pınar Deniz ve oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini gizlemeden yaşayan çiftten yıldönümleri için romantik bir paylaşım geldi.

Magazin 03-07-2023 00:53

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz şelalede yüzdü! Tatil pozlarına beğeni yağdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıkan ünlü oyuncu şelalede yüzdüğü anları paylaştı. Deniz'in o paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 28-06-2023 17:18

Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz o şarkıyı söyledi, sosyal medya yıkıldı! Kaan Yıldırım gözlerini alamadı

Pınar Deniz, son dönemin popüler isimlerinden biri olan Aybüke Albere’yi dinlemeye gitti. Sahneye çıkıp şarkı söyleyen Deniz’in “Delikanlım” performansı sosyal medyada gündem oldu. Kaan Yıldırım’ın sevgilisini izlediği anlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 20-06-2023 10:33

Pınar Deniz son haliyle gündem oldu! Estetik iddialarından sonra paylaştı

Son günlerde ateşli sahneleriyle gündeme gelen Pınar Deniz’in görüntüsü hayranlarını ikiye böldü. “Estetik mi, zayıflık mı?” yorumlarına sebep olan oyuncunun son hali gündem olunca Deniz bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.

Magazin 04-06-2023 08:42

Transparan giyen Pınar Deniz dekolteli pozlarıyla büyüledi! Sosyal medya yıkıldı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz şimdi de Disney Plus'ın orijinal yapımı Aktris dizisindeki performansıyla çok beğenildi. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük beğeni toplayan ünlü isim sosyal medyada yayınladığı dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 03-06-2023 12:19

Aktris dizisine Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun sevişme sahnesi damga vurdu!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolde olduğu Aktris'deki sevişme sahneleri de gündeme geldi. Pınar Deniz'in başarılı oyunculuğu sosyal medyada konuşulurken cüretkar anları için cesareti de geri planda kalmadı.

Magazin 02-06-2023 08:45

Başrollerini Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Aktris dizisi seyirciyle buluştu

Disney Plus'ın orijinal yapımı Aktris için geri sayım sona erdi. Başrollerini Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizi bugün itibarıyla yayına girdi ve izleyiciyle buluştu. Gelin, ilgi çekici konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla öne çıkan Aktris dizisinin detaylarına geçelim.

Magazin 31-05-2023 16:52

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz transparan büstiyeriyle paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle fırtınalar estiren Pınar Deniz, ünlü komedyen İbrahim Selim'in Youtube kanalına konuk oldu. Hazırlık aşamalarını paylaşan Deniz, transparan büstiyeriyle pozlarını paylaştı, görenler güzelliğine hayran kaldı.

Magazin 24-05-2023 21:06

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz'in ablası güzelliğiyle dikkat çekti! Bu güzellik şaka mı

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz sevilen isimler arasında yer alıyor. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Deniz’in ablasını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin ablası olan Huri Deniz güzelliğiyle adeta nefes kesti.

Magazin 19-05-2023 09:28

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in sezon finalinde giydiği kıyafetlere alternatif öneriler

Ekranların sevilen dizisi Yargı'nın Ceylin'i, giyim tarzı ile en çok beğenilen dizi karakterleri arasında ilk sıralarda. "Ben de Ceylin'in giyim tarzını çok beğeniyorum." diyorsanız karakterin sezon finalinde giydiği kıyafetlere alternatif olabilecek modellere yer verdiğimiz listemize mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 12-05-2023 17:56

Başrolünü Pınar Deniz’in üstlendiği “Aktris” dizisinden ilk fragman geldi! Hayranlarını heyecanlandırdı

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı Aktris dizisi, Disney+’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 31 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin fragmanını Pınar Deniz sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 12-05-2023 15:43

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz sezon finalindeki oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı! Kadın oyuncu olmak için doğmuş

Yargı dizisi bu akşam yayınlanan bölümle sezon finaline gidiyor. 3. sezonun çekileceğinin açıklanması dizinin izleyicilerini oldukça sevindirmişti. Son bölümde Yargı Ilgaz öldü mü ölmedi mi merak ediliyordu. Pınar Deniz yeni bölümdeki oyunculuğuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu.

Magazin 07-05-2023 22:56

Yargı dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı sezon finali ne zaman, hangi gün?

Yargı dizisi sezon finali tarihi merak ediliyor. İki sezondur heyecan dolu dakikalar yaşatan Yargı dizisi sezon finaliyle ekranlara ara verecek. Dizinin başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşmaktadır. Peki, Yargı dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı sezon finali ne zaman, hangi gün?

Magazin 01-05-2023 20:35

Pınar Deniz ve Sibel Kekili arasında kriz çıktı! Galaya katılmadı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz'in yeni filmi Karanlık Gece vizyona girdi. Filmin başrolleri Pınar Deniz ve Sibel Kekili arasında kriz çıktığı öğrenildi. Kekili önceki gün gerçekleştirilen galaya da katılmadı.

Magazin 28-04-2023 15:17

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz bakın yıllar önce hangi klipte rol almış! O halini görenler tanıyamadı

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle büyük bir çıkış yakayalayan Pınar Deniz özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Vatanım Sensin, Beyaz Yalan, Bir Deli Rüzgar ve Aşk 101 gibi pek çok yapımda rol alan ünlü ismin yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı.

Magazin 26-04-2023 09:42

Yargı'nın Parla'sı Zeynep Atılgan'ın paylaşımı tepki topladı! Çınar nerede?

Yargı'nın Parla'sı Zeynep Atılgan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım olay oldu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın bazı sahneleri ile birlikte setteki bekleme sürecinden görüntüler paylaşan Zeynep Atılgan eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı ve peş peşe gelen yorumlardan bazıları...

Magazin 16-04-2023 15:53

Yargı'nı yıldızı Pınar Deniz süper minisiyle poz verdi! Sosyal medyanın diline düştü

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz son olarak Instagram sayfasında süper minili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 13-04-2023 17:32

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti! Takipçilerinden yorum yağdı

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, rekortmen dizi Yargı'da Ceylin rolüne hayat veriyor. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Pınar Deniz'in son olarak paylaştığı dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Deniz'in paylaşımlarına beğeni ve yorumlar yağdı.

Magazin 04-04-2023 22:11

Aktris’in başrollerinden Pınar Deniz sosyal medyayı salladı! Dizide iddialı tarzı gündem oldu

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı Aktris dizisi, Disney+’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dikkat çeken ikiliden Deniz'in dizi için değiştirdiği tarzı gündem oldu. Diziden gelen ilk karelerden Pınar Deniz'in derin bacak yırtmaçlı elbisesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 27-03-2023 11:44