Poyraz Ar Haberleri

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almıştı. Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-21 12:18:48

Survivor hasreti bitti! Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında aldı. Sevgilisi ile tatile giden Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz'ı öpmelere doyamadı.

Magazin 2024-04-19 08:14:58

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin 2024-04-09 09:16:10

Survivor Yiğit Poyraz elenince kayıplara karıştı! Hiç kimseyle konuşmak istemiyor

Survivor All Star'da favori isimlerden olan Yiğit Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Veda sırasında zor anlar yaşayan Survivor Poyraz elendikten sonra kayıplara karıştı. Hanzede Poyraz'a dair söyledikleriyle gündeme geldi.

Magazin 2024-04-08 13:17:52

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-24 07:40

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 30-03-24 23:29

Müjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Canan Ergüder, 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Müjde Ar ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Müjde Ar'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti. Usta oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 29-03-24 17:46

Adana'da uyuşturucu satarken yakalanan kardeş 2 sanığa 10 yıl 6'şar ay hapis cezası

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, parkta uyuşturucu satarken yakalanan kardeş 2 sanığa 10 yıl 6'şar ay hapis ve 40'ar bin lira adli para cezası verildi.

Yurthaber 27-03-24 10:58

Türkan Şoray'dan Müjdat Gezen'e itiraflar! O sahnede oynamak istemeyince yerine Müjde Ar gelmiş

Müjdat Gezen'e konuk olan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Türkan Şoray samimi itiraflarıyla dikkat çekti. Şoray Kanunları'yla tanınan usta oyuncu sevişme sahnesini kabul etmeyince yerine Müjde Ar'ın getirildiğini söyledi.

Magazin 25-03-24 11:33

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-24 08:06

Hırsız damat istemem diyerek tepki göstermişti! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber olan pozunu şampiyon notuyla paylaştı.

Magazin 20-03-24 13:59

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? Bir anda kayboldum... Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in neden olmadığı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, Mavi takım için acil durum konseyini topladı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Peki Ogeday, Survivor'ı bırakıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-03-24 07:01

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-24 14:57

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Dominik'teki hırsızlık olayı herkesi şoke etti! Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu! 'İnsan açlıkla...'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le birliktelik yaşayan Survivor'ın iddialı ismi Yiğit Poyraz bu defa işlediği suçla adından söz ettirdi. "Akıl tutulması yaşadım" diyen Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine girip erzak çaldığını söyledi. Poyraz'ın büyük ses getiren bu olayının ardından Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu...

Magazin 12-03-24 11:53

Adana'da FETÖ davasında yargılanan 3 sanığa hapis cezası verildi

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan farklı meslek gruplarına mensup 3 sanıktan 2'si, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıl 10'ar ay, diğeri ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 12-03-24 10:08

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-24 09:12

Survivor Poyraz Dominikli ailenin evine gizlice girip hırsızlık yaptı! Görülmemiş olay ve cezası: Polis gelip alacaktı

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Survivor yarışmasının 56. bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yarışmacının cezası belli oldu. Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine girerek erzak çalıyor. İşte, Survivor Poyraz'ın cezası hakkında detaylar...

Magazin 12-03-24 08:17

Poyraz Dominik'te resmen hırsızlık yaptı! Evrim Keklik kendini tutamadı: All Star senelerinde biz para kazanıyoruz

Survivor All Star tarihinde görünmemiş bir olay yaşandı. Yiğit Poyraz Dominikli bir ailenin evine gizlice girip erzak çaldı. Eski yarışmacılardan Evrim Keklik ise yarışmacıların yarışmadan para kazandığını açıklayarak Acun Ilıcalı'ya seslendi.

Magazin 12-03-24 08:16

Isparta uçak kazası davasında 17 yıl sonra yeni gelişme! İki ismin cezaları onandı

Yargıtay, 5 bilim insanının da arasında bulunduğu 57 kişinin hayatını kaybettiği 2007'deki uçak kazasıyla ilgili açılan 20 sanıklı davada, Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e 'taksirle öldürme' suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Haber 11-03-24 15:14

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da kurban eti bekleyen yüzlerce vatandaşı şoka uğratan baba, oğlu ve kızı kendilerinin de mağdur olduğunu öne sürdü. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda vatandaşlar hisseleri yerine bozuk kıyma, et ve salam dağıtıldığı gerekçesiyle isyan etmişti. 3 bin 660'ar yıla kadar hapsi istenen sanıklardan baba A.A. "20 milyon lira zarar ettik, 1 kuruş maddi menfaatim olmadı" diyerek tahliyesini istedi.

Haber 11-03-24 15:03

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 11-03-24 11:03

Poyraz ne yaptı? Acun Ilıcalı 'Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza' verecek

Survivor All Star'da olayların ardı arkası kesilmiyor. Nagihan, Yunus Emre derken Survivor son tanıtımda Poyraz'ın bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek merak konusu oldu.

Magazin 11-03-24 10:44

Yasmin ve Poyraz kavuştu! Aşk konuşması sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın her bölümü büyük bir keyifle izleniyor. Yarışmanın son bölümüne iletişim ödülü damga vurdu. Mavi takımın kazandığı iletişim ödülünde Poyraz ve kız arkadaşı Yasmin Erbil'in telefon konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-24 12:31

Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi! Alacağımız gözüküyor dedi, beklenen 'sürprizleri' açıkladı: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana...

Yerel seçim için geri sayım sürerken, son anket sonuçları geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, canlı yayında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin yaptırdığı son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana seçim anketleriyle ilgili detayları aktaran Şen, "Vatandaşlarımız ve teşkilatlarımız bekliyor. O şehri alacağımız gözüküyor" diye konuştu.

Haber 06-03-24 06:43

Piyasanın altında fiyatla kiraya verecek! Tek bir şartı var... Ev sahibi binadaki 4 boş daire için 'sigara içmeyen' kiracı arıyor

Kütahya'da eşiyle KOAH tedavisi gören apartman sahibi, kendilerinin de yaşadığı binadaki 4 boş daire için sigara içmeyen kiracı arıyor. Ev sahibi hastalıkları nedeniyle sigaradan aşırı etkilendiklerini ve önceki kiracılarının sigara içmelerinden çok rahatsız olduklarını belirtti. Ev sahibi çift, uyarılarını dikkate almayan kiracılarını 10'ar bin TL ödeme yapıp evden tahliye ettiklerini aktardı. Emlakçı ise çiftinin sigara içmeyenlere piyasanın altında fiyatla kiraya vereceklerini söyledi.

Haber 02-03-24 12:16

Survivor Yiğit Poyraz iletişim ödülünü kazanıp canlı yayın açtı! Yasmin Erbil uyuyakaldı... Bomba anlar

Survivor All Star 2024'te yarışmacılar sezonun ilk iletişim ödülü oyunu için yarıştılar. İlk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz canlı yayında açınca şoke oldu. Annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i yayında göremedi. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakaldı. İşte bomba anlar...

Magazin 29-02-24 07:20

Kırklareli'nde göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 2 sanığa 19'ar yıl hapis istemi

Kırklareli'nde, "göçmen kaçakçılığı" iddiasıyla biri tutuklu 2 sanık hakkında 19'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 22-02-24 10:37

Müjde Ar yazıyordu... Aysel Gürel filmi rafa kalktı

Türk pop müziğinde unutulmaz şarkı sözlerine imza atan Aysel Gürel’in anısına çekilmesi planlanan film bir kez daha rafa kalktı. Gürel'in kızı Müjde Ar yapım şirketiyle anlaşamadı.

Magazin 19-02-24 08:53

130’ar bin lira verip imzalatmışlar! Erzincan'daki maden faciasında yeni detaylar... Anagold Madencilik'le ilgili belgeleri de paylaştı

Türkiye günlerdir toprak altında kalan 9 işçiden gelecek güzel haberi beklerken, Erzincan'daki altın madeninin işletmeciliği yapan Anagold Madencilik şirketinin, 2016’da bölgede yaşayan ailelere ‘sus payı’ verip “Adli ve idari başvuru yapmayacağım” taahhüdü aldığı belirtildi. Öte yandan bölgenin eski bir fotoğrafını paylaşan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Göçük altında kalan kamyon şoförünün ve bazı işçilerin muhtemel yeri burası!" dedi.

Haber 17-02-24 07:30

'2016'da bölge halkına 130'ar bin TL verdiler' Erzincan'daki faciadan sonra CHP'li Yavuzyılmaz'dan çok çarpıcı iddia

Erzincan İliç'te meydana gelen felaketin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Yavuzyılmaz'ın iddiasında, şirketin 2016 yılında bölge halkı şikayetçi olmasın diye 130'ar bin TL verdiği de yer aldı.

Haber 14-02-24 13:28

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil paylaştı! Yiğit Poyraz dokunulmazlık ödülünü kazanınca bakın ne yaptı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sevgili ile paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son olarak sevgilisi Poyraz'ın dokunulmaz ödülünü kazandıktan sonraki anlarını paylaştı. Poyraz'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-02-24 11:13

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili paylaşım yaptı! Paylaşımı gündem oldu

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Erbil, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden şuan Survivor'da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz'la ilgili bir paylaşım yaptı. Erbil," Çok mutsuzum" dedi.

Magazin 09-02-24 15:37

Survivor Yunus Emre ve Poyraz gerildi! Acun Ilıcalı kızınca Bırakmaya kadar karar vermiştim dedi

Survivor Yunus Emre ve Poyraz'ın yarışma sırasında yaşadığı kavga konseye taşındı. Acun Ilıcalı "Şunu anlamakta zorluk çekiyorum Yunus Emre sana söylüyorum söylediğin tehditler var Survivor'ın çok dışında" dedi. Yunus Emre ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 05-02-24 12:30

Survivor konseyde kavga çıktı! Çığlık sesleri sonrası yayına ara verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre'nin Poyraz ve Yasin'le gerildiği bölümde ortalık karıştı, çığlık seslerinden sonra yayına ara verildi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-02-24 09:57

Yunus Emre'nin eşi Beria'dan olay paylaşım! Poyraz'ın işeme görüntüsünden sonra...

Survivor All Star 2024 yarışmasında Yunus Emre ve Poyraz'ın arası gerildi. Yunus Emre'nin eşi Beria sosyal medyadan önce Acun Ilıcalı'ya isyan etti ardından da Poyraz ile ilgili "İşeme görüntüsünden sonra şoktayız" dedi.

Magazin 04-02-24 13:36

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz ve bikini itirafı: Kıyafetlerime bile karıştığı oluyor

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair söyledikleriyle gündemdeydi. Bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile beraber olan Yasmin Erbil sevgilisinin zaman zaman kıyafetlerine karıştığını itiraf etti.

Magazin 23-01-24 09:22

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın birbirlerine söylediği sözler gündemde! Fiziksel olarak süngerbob'a daha çok benziyorsun

Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın konseydeki gerilimi ve birbirlerine söyledikleri sözler ağızları açık bıraktı. Pınar en sonunda "Poyraz sen bununla bu kadar ay nasıl kalmışsın seni tebrik etmek istiyorum" dedi.

Magazin 22-01-24 10:09

Survivor Yiğit Poyraz'ın Aleyna'ya baktığı anlar olay oldu! Yasmin Erbil hemen bakın ne paylaştı

Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz sosyal medyanın gündeminde. Survivor All Star'da yarışma sırasında Aleyna eğildiği sırada arkasında olan Yiğit Poyraz'ın bakışları gündem oldu. Yapılan kötü yorumlardan sonra Yasmin Erbil'den ve sevgilisinin ailesinden hamle gecikmedi.

Magazin 17-01-24 14:55

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-24 15:12

Survivor All Star Turabi ve Poyraz kavgasıyla başladı! O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin

Ünlü eski yarışmacıların yeniden mücadele edeceği Survivor 2024 All Star gerilimli başladı. Survivor'un ilk bölümünde Turabi ve Poyraz arasında çıkan kavgayı diğer yarışmacılar ayırdı. Turabi'nin Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği" diye bağırması dikkat çekti.

Magazin 01-01-24 21:12

Survivor fragmanı ortalığı karıştırdı! Turabi ve Poyraz birbirine girdi, Acun Ilıcalı sesini yükseltti

Büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2024 All Star'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk tanıtımına Turabi ve Poyraz'ın kavgası damga vurdu. Tansiyonun yükseldiği anlarda Acun Ilıcalı sesini yükseltti. İlk ada konseyinde ise kırmızı alarmın verilmesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-12-23 13:00

Kocaeli'deki uyuşturucu davasında 2 sanığa 28 yıl 6'şar ay hapis verildi

Kocaeli'de 2 tırda 107 kilogram eroin ele geçirilmesine ilişkin yargılanan baba oğul, 28 yıl 6'şar ay hapis ile 540'ar bin lira para cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 27-12-23 10:10

Süper Lig’de en fazla Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler düdük çaldı

Trendyol Süper Lig’in ilk yarısında Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 10’ar maça atanan Ümit Öztürk ve Arda Kardeşler en fazla düdük çalan hakemler oldu. 18 kez VAR odasına giren Mustafa Öğretmenoğlu da bu alanda zirvede yer aldı.

Spor 27-12-23 09:51

Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz havuzda aşka geldi! Seni çok özlüyorum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı sevgilisiyle havuzda aşka geldiği anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 26-12-23 12:32

Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

İlker Kaleli yeni dizi Arak ile birlikte merak edilen isimler arasında yerini aldı. Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle çalışacak olan İlker Kaleli'nin nereli ve kaç yaşında olduğu ile evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

Magazin 21-12-23 20:03