Poyraz Karayel Haberleri

Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

İlker Kaleli yeni dizi Arak ile birlikte merak edilen isimler arasında yerini aldı. Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle çalışacak olan İlker Kaleli'nin nereli ve kaç yaşında olduğu ile evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

Magazin 21-12-2023 20:03

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu ekrana dönüyor! Son haline yorum yağdı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı yayınlandığı döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle büyük beğeni toplayan Ataberk Mutlu ekrana dönüyor. Minik haliyle hafızalarımıza kazınan Ata Berk son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 04-11-2023 16:57

Ceyda Düvenci'nin babası bakın kim çıktı! Meğer hepimiz tanıyormuşuz

Başarıları ve özel hayatı ile sık sık gündem olan Ceyda Düvenci çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Sevilen birçok dizi ve filmde rol alan Düvenci’nin babasının çok ünlü bir isim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 02-11-2023 08:38

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu kocaman oldu! O dizide ortaya çıktı

Bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu, Bir Derdim Var dizisiyle ekrana döndü. Çocuk halleriyle hafızalara kazınan oyuncu 18 yaşına geldi ve bambaşka biri oldu.

Magazin 05-10-2023 13:19

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Poyraz Karayel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ceyda Düvenci'nin babası bakın kim çıktı! Çok ünlü ismi görenler şaşkına döndü

Bülent Şakrak ile ayrılıkları uzun süre gündem olan Ceyda Düvenci'nin hayatı merak konusu haline geldi. Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Düvenci'nin babası çok ünlü bir isim çıktı. Ünlü ismin babasını görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 14-08-2023 23:26

Poyraz Karayel'in minik Sinan'ı Ataberk Mutlu büyüdü, delikanlı oldu! Son hali herkesi şaşırttı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ataberk Mutlu son hali ile herkesi şaşırttı. Sosyal medyayı aktif kullanan Mutlu, şimdilerde 18 yaşında bir delikanlı. İşte çocuk oyuncunun son hali...

Magazin 29-06-2023 16:43

Poyraz Karayel'in Bahri Umman'ıydı! Aile'nin yeni karakteri Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Musa Uzunlar'ın hayatı

Aile dizisinde yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Kurtlar Vadisi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan Musa Uzunlar, Aile dizisinin kadrosuna katılıyor. Kullanıcılar Musa Uzunlar'ın hayatını araştırıyor. Peki, Aile dizisinin yeni ismi Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 25-04-2023 15:28

Poyraz Karayel'in Cevher Albayı'nın kızı da ünlü oyuncu çıktı! Görenler hayrete düştü

Poyraz Karayel dizisinde Cevher Albay karakteriyle hafızalarda kalan İsmail Düvenci'nin kızı da kendi gibi ünlü oyuncu çıktı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Baba kız bir dönem Binbir Gece ve Umutsuz Ev kadınları dizisinde aynı sahneyi paylaşmışlar.

Magazin 23-11-2022 19:51

Ödül töreninde ağlamasıyla hafızalara kazındı... Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu son haliyle şaşırttı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk yıldızı Ata Berk Mutlu dizinin yayınlandığı dönem dikkat çekmişti. O dönem en iyi çocuk oyuncu seçilince gözyaşlarına boğulan Mutlu'nun son hali merak konusu oldu. Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu şimdilerde 15 yaşında!

Magazin 17-11-2022 15:41

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu'yu seneler sonra görenler tanıyamadı! Sen ne ara büyüdün?

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yüksek reytingleriyle bilinen Poyraz Karayel dizisinde Poyraz'ın oğlu "Sinan" karakterine hayat veren Ata Berk Mutlu, seneler sonra yaşadığı büyük değişimle görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncuyu görenler "Sen ne ara büyüdün?" demekten kendini alamadı.

Magazin 14-09-2022 09:53

Poyraz Karayel'in Songül'ü Ece Özdikici bikinili poz verdi!

Ece Özdikici, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Songül rolünü canlandırdı. Oyunculuk kariyeri boyunca birden fazla yapımda yer alan Ece Özdikici, tatil pozuyla ilgi çekti.

Magazin 19-08-2022 17:10

Neye uğradığını şaşırdı! Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan'dan dolandırıcılık uyarısı

Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan son olarak Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Akif Atakul karakteriyle adından söz ettiriyor. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu olurken ünlü oyuncu Celil Nalçakan yaşadığı bir olay sebebiyle neye uğradığını şaşırdı. Whatsapp hesabının çalınmış olabileceğini ifade eden Celil Nalçakan uyarıda bulundu.

Magazin 03-08-2022 14:15