Prag Haberleri Ve Son Dakika Prag Haberleri

Prag Haberleri Ve Son Dakika Prag Haberleri

Prag, Çek Cumhuriyeti'nin başkentidir.

Prag Haberleri

Çekya'daki katliamda çarpıcı detay! Katil günlüğüne satır satır yazmış: Gelecekte hep bir manyak olacağımı düşündüm

Çekya'nın başkenti Prag'da bir öğrenci şehir merkezindeki üniversitede korkunç bir saldırı düzenledi. Etrafa ateş açan öğrenci 14 kişiyi öldürürken olay sonrası intihar etti. Olayla ilgili çarpıcı ayrıntı açılan soruşturma sonrası ortaya çıktı. Öğrencinin katliamın öncesinde prova yapıp saldırıyı günlüğüne not ettiği iddia edildi. Ayrıca öğrencinin günlüğüne, "Her zaman öldürmek istedim, gelecekte hep bir manyak olacağımı düşündüm." yazdığı iddia edildi.

Trend 23-12-2023 09:55

Son dakika: Prag'da üniversiteye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'nde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, etkisiz hale getirilen saldırganın Çekya vatandaşı 24 yaşındaki David Kozak olduğu belirtildi.

Haber 21-12-2023 18:18

Skandal görüntüler! Restoranın mutfağında tezgahın üzerine oturup tırnaklarını kesti... Müşteri o anları böyle ifşa etti

Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrindeki bir alışveriş merkezinde bulunan bir vegan restoranda müşteri tarafından ifşa edilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. İsmi açıklanmayan restoranın mutfak bölümünde çalışan bir kişinin tezgahın üzerinde ayak tırnaklarını kestiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 15-06-2023 09:17

Tartışma yaratan fotoğraf! Egemen Bağış ile... Kılıçdaroğlu'nun danışmanıydı! İbrahim Uslu açıklama yaptı

CHP'ye bir dönem danışmanlık hizmeti vermesiyle bilinen İbrahim Uslu'nun Prag Büyükelçisi Egemen Bağış ile olan fotoğrafı tartışma yarattı. Fotoğrafla alakalı açıklama yapan Uslu, "Bir teşekkür ziyaretiydi." dedi. Bağış'ın kendisine 'Fotoğrafı paylaşabilir miyiz?' diye sorduğunu da ekleyen Uslu, "Ben de 'Benim açımdan mahsuru yok' dedim." ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-2023 12:29

Prag

Prag Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Prag Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da basın toplantısı düzenledi: (1)

"Türkiye'nin hiçbir ülkenin toprağında, egemenliğinde, hak ve hukukunda gözü yoktur. Biz, sadece ülkemizi ve Kıbrıs Türklerinin menfaatlerini korumanın mücadelesini veriyoruz" - "Ermenistan Başbakanı Sayın Paşinyan'la da bir görüşmemiz oldu. Bölgemizde iyi komşuluk ilişkileri temelinde tam normalleşme hedefimize ulaşabileceğimize samimiyetle inanıyorum" - "Avrupa Birliği'nin karşılaştığı meydan okumaların üstesinden gelinmesinde ve birliğin uluslararası rolünün tanımlanmasında Türkiye'nin yeri doldurulamaz" - "(Avrupa Siyasi Topluluğu) Bu platformun üyelik sürecimize halel getirmesini asla kabul etmeyeceğimizi vurguladık" - "Türkiye'nin önüne çıkartılan engellerin adil olmadığının, dahası bu durumun Avrupa Birliği'nin menfaatlerine de zarar verdiğinin altını çizdim" - "Yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin birlik ve Avrupa için anahtar bir ülke olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor" - "Avrupa Birliği'nin, bazı ülkelerin çıkarlarına ve ihtiraslarına teslim olmadan, Türkiye birlik ilişkilerini katılım perspektifi temelinde ilerletmesini bekliyoruz" - "Temel ve öncelikli beklentimiz, Avrupa Siyasi Topluluğunun birlik ile ilişkilerimizi güçlendirmesi ve üyelik sürecimize katkı sağlamasıdır" - "Tahıl sevkiyatının önümüzdeki süreçte de devamı, başta Ukrayna halkı olmak üzere tüm Avrupa'nın ve dünyanın çıkarına olacaktır"

Yurthaber 06-10-2022 22:52

Prag'daki tarihi zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesajlar! Paşinyan, Miçotakis, Esad... Soruları tek tek böyle yanıtladı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya'daki Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi sonrası basın toplantısında konuştu. Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüşmesine değinen Erdoğan, "Bölgemizde iyi komşuluk ilişkileri temelinde tam normalleşme hedefimize ulaşabileceğimize samimiyetle inanıyorum." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Miçotakis yemekte yaptığım konuşmadan rahatsız olmuş." dedi. 'Suriye ile görüşme olacak mı?' sorusuna da yanıt veren Erdoğan net konuştu. İşte detaylar...

Haber 06-10-2022 21:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısının kapanış oturumuna katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısının kapanış oturumuna katıldı

Yurthaber 06-10-2022 21:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı kabul etti

Yurthaber 06-10-2022 20:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da İsveç Başbakanı Andersson ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'da İsveç Başbakanı Andersson ile görüştü

Yurthaber 06-10-2022 19:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekya'ya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekya'ya geldi

Yurthaber 06-10-2022 13:47

Çekya’da Türk kahvesine büyük ilgi

Çekya’da Türkiye’nin Prag Büyükelçiliği’nin, Türk Kahvesi Kültürü Festivali kapsamında düzenlediği golf turnuvasında Türk kahvesi ve yemekleri büyük ilgi gördü.

Haber 11-09-2021 20:45

Korumaları önüne set çekti! Çekya Başbakanı'na yumurtalı saldırı

Çekya Başbakanı Andrej Babis, başkent Prag'da yeni kitabının tanıtımı ve seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği etkinlikte aşı karşıtı protestocuların yumurtalı saldırısına uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Haber 08-08-2021 16:18

Çekya’da helikopter kazası: 2 ölü

Çekya’da Dobrichovice kasabası yakınlarında helikopter düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber 30-03-2021 23:13

Karl Köprüsü nerede ve hangi ülkede? İşte Karl Köprüsünün tarihi, hikayesi ve özellikleri

Charles Köprüsü ismi ile de bilinen Karl Köprüsü, Prag’ın en popüler köprülerinin başında gelmektedir. Birçok aziz heykelleri ile süslenen Karl Köprüsü, yüzyıllar boyunca Old Town (Eski Kasaba) ve Lesser Town (Küçük Kasaba) arasında tek bağlantı yolu olmuştur. Karl Köprüsü, daha önce var olan Judith Köprüsü yerine inşa edilmiştir ve Çek Cumhuriyeti'nin başkenti olan Prag'da yer almaktadır.

Haber 30-03-2021 16:10

91 yaşındaki kadın dünyayı tek başına gezerek sosyal medyayı salladı! Fotoğrafları gündeme geldi

Koronavirüs pandemisinin bütün dünyada etkili olduğu zor günlerde devletler salgının etkilerini azaltmak için bir dizi önlem aldı. Seyahat kısıtlamaları da bu önlemler kapsamında yerini aldı. Seyahat etmeyi özleyenleri dünyayı tek başına gezen kadın Elena Erkhova ile tanıştırıyoruz. İşte karşınızda seyahat tutkunu Elena Erkhova’nın hikayesi...

Trend 25-02-2021 17:28

Bakan tekrar baktı! Borat mayosuyla kayak yaptı

Heyecan arayan bir kişi, Çekya’nın başkenti Prag'da üzerinde kask, gözlük ve Borat karakteriyle özdeşleşen yeşil mankini ile kayak yaptı.

Trend 11-02-2021 15:42

Prag'da boş bira bardaklarıyla karantina protestosu

Pazar günü Çekya'nın başkenti Prag'da bar ve restoranların kapatılması "bardak zinciri" ile protesto edildi. Yüzlerce kişi içinde mum yanan boş bira bardaklarını sokaklara dizdi.

Haber 05-01-2021 09:13

Survivor Nisa ülkesine geri döndü! Nisa Prag sokaklarını birbirine kattı

Survivor 2020 programıyla tanınan Nisa Bölükbaşı yarışmanın final yapmasından sonra bir süre İstanbul’da kalmayı seçti. Adı futbolcu Sercan Yıldırım ile aşk dedikodularına karışan Nisa Bölükbaşı İstanbul’da kaldığı süre boyunca tartışmaların odağındaki isim oldu. Gerginliklerden sıkılan Survivor Nisa memleketi Prag’ın yolunu tuttu.

Magazin 23-07-2020 11:05

Çekya, koronavirüs nedeniyle Çin vatandaşlarına vize işlemlerini durdurdu

Çekya, koronavirüs nedeniyle Çin vatandaşlarına vize işlemlerini durdurdu

Haber 30-01-2020 19:04

Çekya'da bakımevinde yangın: 8 ölü, 30 yaralı

Çekya'nın Vejprty kasabasındaki bakımevinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Haber 19-01-2020 15:27

Şanghay'dan Prag ve Taipei belediyeleri arasındaki anlaşmaya tepki

Şanghay'dan Prag ve Taipei belediyeleri arasındaki anlaşmaya tepki

Haber 14-01-2020 20:48

Çekya ve Tayvan'ın başkentleri arasında imzalanan anlaşmaya Çin'den tepki

Çekya ve Tayvan'ın başkentleri arasında imzalanan anlaşmaya Çin'den tepki

Haber 13-01-2020 19:59

Çekya’da camiye ırkçı saldırı

Çekya’da camiye ırkçı saldırı

Haber 04-01-2020 18:10

Çekya’da camiye ırkçı saldırı

Çekya’da camiye ırkçı saldırı

Haber 04-01-2020 18:10

Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Bağış, Cumhurbaşkanı Zeman’a güven mektubunu sundu

Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Bağış, Cumhurbaşkanı Zeman’a güven mektubunu sundu

Haber 12-12-2019 04:02

GÜNCELLEME 2 - Çekya'da hastaneye silahlı saldırı: 6 ölü

YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ VE DETAYLAR EKLENDİ

Haber 10-12-2019 20:54

Vişegrad ülkelerinden Batı Balkanların AB'ye entegrasyonunun hızlandırılması çağrısı

Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto: - "Yeni AB Komisyonunun, Batı Balkan ülkelerinin entegrasyonu konusunda yeni bir sayfa açmasını istiyoruz"

Haber 02-12-2019 21:37

Çekya, Rusya yanlısı dezenformasyonu en büyük tehdit olarak görüyor

Çekya, Rusya yanlısı dezenformasyonu en büyük tehdit olarak görüyor

Haber 26-11-2019 16:41

Egemen Bağış, Prag büyükelçiliği görevine başladı

Egemen Bağış, Prag büyükelçiliği görevine başladı

Haber 14-11-2019 22:58

Çekya’da öğretmenler grev yaptı

Çekya’da öğretmenler grev yaptı

Haber 06-11-2019 18:00

Çekya’dan Rusya'ya casusluk suçlaması

Çekya İstihbarat Servisi Başkanı Michal Koudelka: - "Çekya'da, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) tarafından yönlendirilen gizli bir istihbarat ağı ortaya çıkarıldı ve etkisiz hale getirildi"

Haber 21-10-2019 19:24

Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında iş birliği

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Prag'da düzenlenen Türkiye ile Çek Cumhuriyeti 7'nci Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'na katıldı. Toplantıda iki ülke arasında mutabakat zaptı imzalandı - Bakan Ersoy: - "Dünya genelinde siyasi, ekonomik ve sosyal değişimlerin yaşandığı çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Türkiye olarak biz de tüm muhtemel senaryoları ve bunların etkilerini göz önünde tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Haber 17-10-2019 20:55

Çekya'dan nükleer enerji açıklaması

Çekya Başbakanı Andrej Babis: - "AB yasalarını ihlal etse bile Çekya nükleer enerjiyi genişletmelidir"

Haber 16-10-2019 20:56

Önceliğimiz Türkiye-Çekya ilişkilerinde iş birliği

Türkiye'nin Prag Büyükelçiliğine atanan Egemen Bağış: - "Önceliğimiz, Türkiye-Çekya ilişkilerinde önemli iş birliği potansiyellerine sahip olan enerji, güvenlik, savunma sanayisi, turizm, kültür ve eğitim alanlarında iş birliğimizi artırmaya çalışarak bu milli hedefi gerçekleştirmek ve yeni hedefler koymak olacaktır"

Haber 22-09-2019 12:55

AA'dan Avrupalı ajanslara Suriye'deki drama hassasiyet gösterin çağrısı

Avrupa Haber Ajansları Birliği Genel Kurulu'nda (EANA), İdlib'deki son saldırılar sonrası gündeme gelen katliamlar ve insanlık dramına daha fazla dikkat çekilmesi için AA Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu tarafından üye ülkelere çağrı yapıldı - Anadolu Ajansı tarafından EANA üyelerine savaş muhabirliği eğitimi verilmesi de teklif edildi

Haber 20-09-2019 14:19

Avrupa Haber Ajanslarının gündeminde yapay zeka var

AA'nın kurucu üyesi olduğu Avrupa Haber Ajansları Birliğinin Genel Kurulu ve Konferansı Prag'da yapıldı - Avrupa Haber Ajanslarının ana gündem maddesi yapay zeka oldu

Haber 20-09-2019 11:30

İp cambazından inanılmaz gösteri!

Fransız ip cambazı Tatiana-Mosio Bongonga, Çekya’daki Vltava Nehri’nin üzerinde 35 metre yükseklikte 40 dakika boyunca nefes kesen bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Trend 15-08-2019 12:06

Çekya'da hükümet karşıtı gösteri

Başkent Prag'da 250 bin kişi, Başbakan Andrej Babiş'in politikalarına karşı gösteri düzenledi

Haber 23-06-2019 23:06

SunExpress ile Antalya-Prag uçuşları başlıyor

Uçuşların 11 Haziran itibarıyla başlaması planlanıyor

Finans 28-05-2019 11:51

SunExpress ile Antalya-Prag uçuşları başlıyor

Uçuşların 11 Haziran itibarıyla başlaması planlanıyor

Yurthaber 28-05-2019 11:51

Çekya'da AP seçimlerini ANO partisi kazandı

İktidarda bulunan ANO Partisi, resmi olmayan sonuçlara göre AP seçimlerinin galibi oldu

Haber 27-05-2019 01:42

Çekya'da bir milletvekili ırkçı saldırıya uğradı

Kimliği belirsiz iki kişi, Etiyopya asıllı Çek milletvekiline ırkçı saldırıda bulundu

Haber 22-04-2019 14:55

Tatil planı yapanlar dikkat! İşte dünyanın en güzel ve en ucuz yerleri...

Insider bu yaz tatile çıkacaklar için dünyadaki en güzel ve en ucuz tatilin yapılacağı yerleri sıraladı. Türkiye'den de bir yer listeye girdi.

Trend 09-04-2019 08:22

Turkish Cargo, vahşi hayvanları güvenle taşıdı

Çekya'da bulunan "Biopark ŠTÍT" doğal yaşamı destekleme ve üreme merkezinden alınan dört kaplan, üçer aslan ile çita, iki vaşak ve puma, sertifikalı personel eşliğinde Turkish Cargo tarafından İstanbul'a nakledildi

Haber 09-10-2018 02:58

Çekya'nın Brno Havalimanı'nda 8 yabancı yakalandı

Sahte evrakla seyahat eden Suriye ve Irak uyruklu 8 kişi gözaltına alındı

Haber 27-09-2018 12:18

'Böyle müze mi olur?' demeyin! Turist akınına uğruyor

Prag'daki Old Town Meydanı'na çok yakın bir noktada bulunan müze turist akınına uğruyor.

Haber 10-05-2018 09:01

Çifte ajan Skripal'in zehirlenmesi

Çekya Cumhurbaşkanı Zeman, "Novichok" adlı kimyasal gruba ait A-230 kodlu kimyasal zehirin ülkede az miktarda üretilerek test edildiğini sonra imha edildiğini söyledi

Haber 04-05-2018 13:09

Çekya'da en az güvenilen kurum kilise

Çekya'da en az güvenilen kurum kilise

Haber 05-04-2018 18:07

Çekya’nın Salih Müslüm kararı

Prag savcılığı, Salih Müslüm'ün Türkiye’ye iadesine ilişkin süreci durdurarak, dosyanın kapatıldığını açıkladı

Haber 19-03-2018 20:31