Ramo Nerede Cekiliyor Haberleri

Paraya para demeyecekler! Hangi sanatçı nerede sahne alacak? İşte starların servet değerindeki bayram tarifeleri!

Bayrama sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı'nda konser anlaşmalarını tamamlayan ünlü şarkıcıların alacağı ücretler ortaya çıktı. Peki, kim, nerede sahne alacak, o organizasyonlardan hangi sanatçılar ne kadar kazanacaklar? İşte detaylar...

Magazin 2024-03-26 11:37:14

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 2024-03-25 09:55:10

SON DAKİKA | Önce Kurum, sonra Erdoğan! AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'daki metroların hepsi bize ait

Son dakika haberi: AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi sona erdi. Mitingde sahneye önce İBB başkan adayı Murat Kurum çıktı. Kurum, vatandaşlara "Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alırken "Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik!" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-03-24 16:01:35

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 2024-03-23 08:52:19

Diğer Haber Etiketleri

Gülşen ünlü şarkıcı bayram Başak Dizer Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Seçim 2024 emekli Zam sosyal medya tiktok oy pusulası YSK Yerel seçim Kayseri estetik seçmen kağıdı cinayet Adana Kırıkkale Kate Middleton kraliyet ailesi firari Ankara gardırop türbe ramazan ayı iftar Ramazan Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı tatil villa Demi Rose anne çocuğun ele Esra Erol Euro dolar Astronot Türkiye Uzay Ajansı usb type c nedir ne için kullanılır Uluslararası Uzay İstasyonu kardashian kardashian kardeşler Kourtney Kardashian başakşehi buruk erden galatasaray hedefi kutlamaları maçı maçın son dakika gol süper li Süper Lig Okan Buruk Ocakçı fetö holding ön ödemeli kart ön ödemeli kart nedir filozof atakan kızamık kızamık aşısı salgın vaka beşiktaş da, transfer dönemi yaşında son dakika transfer matic hidiv kasrı nasıl gidilir togg mağaza izmir şehir hastanesi bayraklı şehir hastanesi kanuni eğitim araştırma hastanesi kanuni eğitim ve araştırma hastanesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenikapı etkinlikleri Yenikapı etkinlik alanı Atatürk Olimpiyat Stadı atatürk olimpiyat stadı nerede Bolu Aydın kaçırma hpv testi nasıl yapılır hpv testi hpv iPhone deprem deprem mi oldu kandilli rasathanesi afad son dakika deprem Son depremler az önce deprem mi oldu milli piyango bilet fiyatları milli piyango bilet sorgulama milli piyango bileti doğru Muğla Marmaris Malatya malatya deprem Milli Piyango gupse İbrahim Büyükak küçük esnaf gta 6 gta 6 ne zaman çıkacak GTA 6 oyunu gta

31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu! YSK’dan beklenen açıklama geldi! İşte oy kullanma rehberi ve pusulalar…

31 Mart seçimlerine 10 günden az bir süre kala adaylar kıyasıya yarışına devam ederken YSK oy kullanma rehberini yayınladı. Seçmenler, nerede oy kullanacağını seçmen bilgi kağıdından veya internetten öğrenebilecek. Oy verme günü, seçmen bilgi kağıdının getirilmesi zorunlu olmayacak. İşte oy kullanma ilgili tüm detaylar…

Haber 22-03-24 08:00

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

Seçmen kâğıdı nereden alınır? Seçmen kâğıdı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kâğıdı sorgulama

Seçmen kâğıdı, seçim dönemlerinde insanların nerede oy kullanacaklarını gösteren belgedir. Bu kâğıtlar kişilerin seçmen kütüğü kaydına göre belirlenmekte ve ikamet edilen adreslere ilçe seçim kurulları aracılığıyla dağıtılmaktadır. Bireylerin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacakları bilgisi Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmaktadır.

Haber 19-03-24 18:51

'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı bakın nerede çıktı

Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.

Haber 19-03-24 17:59

Kırıkkale’de otobüsüm nerede uygulaması başladı

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarında hayata geçirilen "otobüsüm nerede" mobil uygulaması sayesinde vatandaşlar otobüslerin anlık konum bilgilerini ve hareket saat bilgilerini öğrenebilecek.

Yurthaber 19-03-24 11:59

Herkesin merak ettiği Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medyada yeni iddia... İşte son hali

Galler Prensesi Kate Middleton'un nerede olduğu günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kate Middleton hakkında ortaya çıkan spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, 'Kayıp Prenses' ortaya çıktı. Ancak yeni iddialar da gündeme geldi. İşte Kate Middleton'un son hali...

Magazin 19-03-24 09:50

100 yıl hapisle aranıyordu! Firari suç makinesi, bakın nerede yakalandı

Ankara'da birçok suçtan 100 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi V.K., kaldığı adreste gardırobun üzerinde saklanırken yakalandı.

Haber 15-03-24 12:59

Oruç Baba Türbesi nerede? Oruç Baba Türbesi'ne nasıl gidilir? Oruç Baba Türbesi adresi ve yol tarifi

Oruç Baba Türbesi, Müslümanların, bilhassa Ramazan ayının ilk günü ve son haftası sıklıkla ziyaret ederek iftar yaptığı, manevi bir değere sahip mekânlardan sadece birisidir. Oruç Baba'nın hakkında kesin bilgiler olmasa da kendisinin çeşitli hikâyeleri bulunan bir derviş olduğu bilinir. İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Oruç Baba türbesi, Ramazan ayında ise yoğun ilgi görmektedir. Peki, Oruç Baba Türbesi'ne nasıl gidilir?

Haber 10-03-24 19:15

Bakan Yerlikaya duyurdu: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi. Yerlikaya ayrıca, "Kaç terörist kaldığını ben hiç vermiyorum ama şunu söyleyeyim, artık son evreleri olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 21:11

Tatilinizi özel kılacak kiralık villa önerileri

Bir tatil planlaması yapacağınız zaman, nereye gitmek istediğinizi belirlemenizin ardından, konaklama konusuna odaklanmak gerekir. Yani nerede kalacağınızı belirlemiş olmalısınız. Günümüzde ise eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında villa tatili yer alıyor. Kiralık villa seçenekleri, diğer konaklama alternatifleriyle karşılaştırıldığında, daha rahat ve daha keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Finans 01-03-24 18:24

Seks sembolü olduğunu düşünüyor! Demi Rose tülden elbisesini indirdi... Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada her fırsatta bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Kıvrımlı model bu defa 'Aklın nerede olursa olsun' notu ile paylaşım yaptı. Tülden elbisesiyle dikkat çeken ünlü model elbisesini yarıya kadar indirip üstsüz poz verdi.

Magazin 01-03-24 09:31

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin 26-02-24 14:05

Sosyal medyada ‘para nerede’ akımı! Ne Türk Lirası, ne dolar… Euroyu bulan 'para dedektifleri' sevinçten göbek attı

Sosyal medyada bir garip akım Türkiye’yi sarmış durumda. Birileri şehrin bazı noktalarına para saklıyor, birileri de videodaki ipuçlarını değerlendirip o parayı buluyor. ‘Para nerede’ akımı ile kimisi 10, kimisi 20, kimisi 50 euroya sahip oluyor. O akımın sahipleri ilk kez konuştu. Parayı bulanlar ise sevinçten göbek atarken bulamayanlar hayal kırıklığına uğradı.

Finans 26-02-24 08:28

Alper Gezeravcı geri döndü mü? İlk Türk astronot Alper Gezeravcı nerede görev yapıyor?

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Axiom Mission 3 kapsamındaki göreviyle Uluslararası Uzay İstasyonu'na gitmiştir. Dönüşü 2 kere ertelenen Gezeravcı, 7 Şubat 2024'te ISS'ten ayrılmış ve 4 astronotu taşıyan Dragon kapsülü 9 Şubat 2024 tarihinde iniş yapmıştır. Uluslararası Uzay İstasyonu'na gittikten sonra oldukça popüler hâle gelen Alper Gezeravcı ile ilgili detaylar oldukça merak edilir. Peki, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı nerede görev yapıyor?

Haber 22-02-24 19:04

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

Uluslararası Uzay İstasyonu nerede, kaç km yukarıda? Uluslararası Uzay İstasyonu büyüklüğü ve maliyeti

Dünyamızın atmosferi dışında bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan yapı, uzay olarak karşımıza çıkar. Uzayda birçok farklı gök cismi bulunmaktadır. Bu gök cisimlerinin kimisi kendi yörüngeleri çevresinde dolanırken bazıları ise sabittir. Uzayda bu cisimlerin haricinde bir de yapay uydular yer almaktadır. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu yapay uydulardan biridir. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nerede, kaç km yukarıda, büyüklüğü ve maliyeti nedir?

Haber 19-02-24 17:59

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması! ''Nelsson ile ilgili maçtan sonraki doktorumuzla konuştuk''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçtaki stat zeminin durumunun sorulması üzerine, "Zemin bakıma alındı ama 8-9 günde içerisinde zeminin toparlayacağını düşünmüyorum. Bunla ilgili kararı federasyon verecektir. Nerede olursa biz oynayacağız. Bununla ilgili sorunumuz yok" dedi.

Spor 10-02-24 23:36

Son dakika | Sedat Ocakçı tam o sırada yanıt verdi! Paralar nerede? 5 milyarlık vurgundaki 'FETÖ' izi...

Son dakika haberi: Ocakçı Holding'in sahibi Sedat Ocakçı ve Seçilay Ocakçı adliyeye sevk edildi. Sedat Ocakçı, binlerce kişiden milyarlarca liralık vurgun yaptığı iddiasıyla eşiyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanıp gözaltına alınmıştı. Ocakçı'nın sevk esnasında "Paralar nerede?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Haber 09-02-24 15:37

Ön ödemeli kart nedir, nasıl alınır? Ön ödemeli kart nerede kullanılır?

Müşterisi olunan bankanın müşterilerine sağladığı çeşitli avantajlar, kampanyalar ve fırsatlar vardır. Bazı durumlarda bankalar müşterisi olmayan kişilere de özel banka hizmetleri sunar ve sadece banka müşterisi olmayan kişilerin yararlandığı bu hizmetler bankalara müşteri de kazandırır. Bu hizmetlerden biri de ön ödemeli kart adı verilen bir uygulamadır.

Finans 04-02-24 02:02

Konuşmalarıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! Herkes nerede olduğunu merak ediyordu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programındaki cevapları sayesinde gündeme gelmişti. Sosyal medyanın 'Filozof Atakan' adını verdiği Atakan Kayalar şimdilerde 13 yaşında. Fenomen çocuğun son hali ise ortaya çıktı.

Trend 02-02-24 08:04

3 milyon çocuğa aşı yapılmadı, bir yılda vaka sayısı 40 kat arttı! Kızamık salgını alarmı... 'Ölümcül olabilir' uyarısı! İşte kızamık belirtileri

1990'lı yıllarda sokak sokak dolaşarak yapılan aşılarla birlikte tehlike olmaktan çıkan kızamık hastalığı, son bir yılda yine endişelendirmeye başladı. Vaka sayısı 40 kat artarken; Türkiye, en çok vakanın görüldüğü Avrupa ülkesi oldu. Covid dönemine 3 milyon çocuğa kızamık aşısı yapılmadığını belirten uzmanlar, kızamığın ölümcül olabilen bir hastalık olduğunun altını çiziyor. Peki kızamık belirtileri neler? Kızamık aşısı hangi yaşlardaki çocukları nerede yapılıyor? Ücretli mi? İşte detaylar...

Haber 29-01-24 08:53

Taraftar 'transfer nerede?' diyerek isyan etmişti! Beşiktaş ilk hamlesini yapıyor... İşte Nemanja Matic'in İstanbul'a geliş tarihi

Beşiktaş'ta alınan üst üste kötü sonuçlar sonrası taraftar isyan ederken son oynanan Adana Demirspor mücadelesinin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar 'transfer nerede?' şeklinde isyan etmişti. Bu gelişmelerin ardından vitesi yükselten Beşiktaş yönetimi ilk transferini bitirmeye çok yakın. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 11:46

Hidiv Kasrı nerede, nasıl gidilir? Hidiv Kasrı giriş ücreti ve ziyaret saatleri

Hidiv Kasrı, doğasıyla birlikte yeşillikler arasında oldukça güzel bir görünüşe sahiptir. Bu nedenle her sene yerli ve yabancı birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir. Doğa yürüyüşü yapmak, dinlenmek için Hidiv Kasrı sıklıkla tercih edilir. Bununla birlikte burada düğün, nişan gibi çeşitli organizasyonlar da gerçekleştirilebilmektedir. Peki Hidiv Kasrı nerede, nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:08

İstanbul'da TOGG test sürüşü nerede yapılıyor? İstanbul'da TOGG mağazası nerede, nasıl gidilir?

İlk yerli aracımız olan TOGG yoğun ilgi görmektedir. Yerli ve milli otomobil sahibi olmak isteyenler ise TOGG'un İstanbul'daki deneyim ve teslimat noktalarının açılışının ardından TOGG mağazalarını araştırmaya başlamıştır. Peki İstanbul'da TOGG mağazası nerede, nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:07

İzmir Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi nerede?

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, gelişmiş tıp teknolojileri ile donatılmış ve gelişmiş tıbbi araçlara sahip, İzmir ve Ege Bölgesinin en kapsamlı sağlık kurumu niteliğinde hizmet veren İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlamıştır. Peki, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne hangi güzergahtan gidilir?

Haber 21-01-24 21:02

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi nerede? Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Günümüzde internet üzerinden birçok mekan ve lokasyonun yol tarifi bilgisine ulaşılabilmektedir. Bu konuda en çok sorgulama yapılan mekanlardan biri de Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi’dir. Peki, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:00

Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir? Yenikapı Etkinlik Alanı hangi durakta? Yenikapı Etkinlik Alanı ulaşım bilgileri

Büyük küçük birçok etkinliğe ev sahipliği yapmakta olan Yenikapı Etkinlik Alanının nerede olduğu merak edilmektedir. Pek çok vatandaş tarafından bu sorunun cevabı internet üzerinde araştırılmaktadır. Peki, Yenikapı Etkinlik Alanı nerede? Yenikapı Etkinlik Alanına nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:33

Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir? Atatürk Olimpiyat Stadı nerede?

Uluslararası futbol müsabakaları ve Dünya atletizm şampiyonalarının gerçekleştirilebildiği, IAAF, FIFA ve IOC stadyum şartlarını karşılayan Atatürk Olimpiyat Stadı her maç döneminde ilgi konusu olmaktadır. Bu dönemde stadın nerede olduğu ve nasıl ulaşılabileceği araştırılır. Peki, Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:27

‘Ormanda kaza yaptım, kayboldum’ diyerek ihbarda bulundu, bakın nerede çıktı

Bolu’da, Kartalkaya yolunda kaza yaptığını ve kaybolduğunu söyleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar veren alkollü şahıs sabah saatlerinde şehir merkezinde park halindeki otomobilin içinde bulundu.

Yurthaber 17-01-24 14:14

Annesini arayıp 'Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar!' demişti, Aydın'da genç kız bakın nerede bulundu... 'Korku içinde insanlardan kaçıyormuş'

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki G.N.S. isimli genç kızdan annesine gelen telefon şoke etti. "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek annesinden yardım isteyen 17 yaşındaki genç kızdan bir daha haber alınamadı. Polis, ailenin ihbarı üzerine çalışma başlattı. G.N.S. bir sokakta bulundu. Genç kız, polisteki ifadesinde, 3 kişinin kendisini kaçırıp gece boyunca bir depoda alıkoyduğunu, şüphelilerin sabah saatlerinde kendisini sokağa bırakarak kaçtığını söyledi.

Haber 14-01-24 07:20

HPV testi nedir, nasıl ve nerede yapılır? HPV testi ve smear arasındaki fark

HPV, Human Papilloma Virus anlamına gelir. Genellikle cinsel birleşme yoluyla bulaşır. Kadınlarda genital siğil, rahim ağzı kanserine sebep olabilmektedir. Erkeklerde ise penis, skrotum (yumurtalık) ve anüs etrafı kanserlerinin oluşumuna neden olur. HPV yaygın ve kolay bulaşan bir enfeksiyon türüdür. 100’e yakın türü bulunur. HPV’nin serviks (rahim ağzı) kanserine sebep olabilen türleri, risk oranı yüksek türlerdir. Bu nedenle, HPV- DNA Testi yapılmalıdır. Peki HPV testi nasıl yapılır?

Haber 13-01-24 21:33

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-24 19:10

DEPREM SON DAKİKA 31 ARALIK 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 31 Aralık 2023 Pazar günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 31 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 31-12-23 08:33

SON DEPREMLER LİSTESİ 30 Aralık 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 30 Aralık 2023 cumartesi günü yaşadığı şehirde sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 30 Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi arama motorlarında, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 30-12-23 08:11

SON DEPREMLER LİSTESİ 29 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 29 Aralık 2023 Cuma günü Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Ankara, Manisa, Sivas, Erzurum, Malatyagibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 29 Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi arama motorlarında, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 29-12-23 13:26

MİLLİ PİYANGO yılbaşı çekilişi 2024 fiyatları ne kadar, kaç TL? Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL!

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, 31 Aralık 2023 tarihinin yaklaşması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl öncesi arama motorlarında sorgulanıyor. Şanslarına güvenen ve içinde zengin olma umudu yatan birçok kişi çeyrek, yarım ve tam bilet alacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar, çekiliş sonuçları nerede açıklanacak?

Finans 29-12-23 10:29

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21

SON DEPREMLER 28 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Önce Malatya, sonra Muğla sallandı

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Can ve mal kaybı olarak olumsuz bir bilgi gelmedi." açıklamasında bulundu. Deprem Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır'da da hissedildi. Öte yandan saat 13.40 sıralarında Muğla'da da deprem olduğu kaydedildi. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 14:06

MUĞLA'DA DEPREM! 28 Aralık 2023 Muğla'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Marmaris 4.0 ile sallandı

Muğla'da deprem meydana geldiği kaydedildi. AFAD'dan yapılan açıklama sonrası birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi incelenirken birçok vatandaş da "28 Aralık 2023 Muğla'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 28 Aralık 2023 Perşembe günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 28-12-23 14:02

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

MALATYA'DA DEPREM! 27 Aralık 2023 Doğanşehir Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kahramanmaraş ve Sivas'tan da hissedildi

Malatya'da 4.3 şiddetinde deprem meydana geldiği aktarıldı. Son dakika haberinin ardından birçok kişi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesini araştırıyor. Birçok kişi "27 Aralık 2023 nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi..

Haber 27-12-23 11:09

MİLLİ PİYANGO yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları nerede açıklanacak? çeyrek, yarım, tam bilet...

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak edildi. 2024 yılına zengin girmek isteyen kişiler çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını deneyecekler. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 Milyon TL olarak açıklandı. İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 27-12-23 07:57

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 26 Aralık 2023 son depremler listesi

Son depremler listesi 26 Aralık 2023 Salı günü Bitlis, Diyarbakır, Manisa, Balıkesir, Sivas, Hatay, Malatya ve Burdur gibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 256Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi internette, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 26-12-23 13:09