Ratched Konusu Haberleri

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları.

Haber 2024-03-28 16:40:30

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi sürpriz gelişme!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem ihtimali her geçen gün artıyor. İki takımın da ortak talebi olan yabancı hakem konusu TFF tarafından masaya yatırıldı.

Spor 2024-03-28 16:22:14

Canlı Fatih seçim sonuçları! Fatih'te seçimi Mehmet Ergün Turan mı Mahir Polat mı kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları, 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konusu oldu. Aylardır devam eden seçim yarışı bugün sandıkların açılmasıyla son buluyor. İstanbul'da büyükşehir sonuçlarının yanında ilçelerde de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 2024-03-28 15:34:31

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi Ali Talip Özdemir mi Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu avantajlı? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 2024-03-28 13:45:17

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne 4 saatlik videolu yanıt: Tarikat Hasan Efendi'nin değildir ki, beni ihraç etsin

İsmailağa Cemaati, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle bir bağlarının kalmadığını ve açıklamalarının kendileri için bağlayıcı olmadığını açıkladı. Söz konusu açıklamaya Cübbeli Ahmet'ten ise yanıt geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir video paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Tarikat Hasan Efendi'nin tarikatı değildir ki beni ihraç etsin. Mürit müridi nasıl ihraç edecek?" ifadelerini kullandı. İsmailağa, Cübbeli Ahmet'in yalan ve iftiralarla cemaati bölmeye çalıştığını iddia etmişti..

Haber 28-03-24 13:22

Canlı Şişli seçim sonuçları! Şişli'de yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

2024 yerel seçimi geldi çattı. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu oluyor. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri de Şişli! Şişli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Şişli'de AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı ipi göğüsleyecek? Şişli'deki vatandaşların gözü kulağı Şişli seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:26

Canlı Şile seçim sonuçları! Şile'de yerel seçimi İlhan Ocaklı mı Özgür Kabadayı mı kazanıyor?

Türkiye artık yerel seçim için nefesini tuttu. İstanbul seçim sonuçları merak ediliyor ancak İstanbul'un ilçe ilçe seçim sonuçları da aynı şekilde merak konusu! Şile seçim sonuçları da bu ilçe sonuçlarından biri. Şile'de AK Parti'nin adayı İlhan Ocaklı mı yoksa CHP’nin adayı Özgür Kabadayı mı avantajlı? Şile'deki vatandaşların gözü kulağı Şile seçim sonuçlarında!

Haber 28-03-24 11:18

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:09

Bircan Yıldırım da aralarında... Karabük Üniversitesi paylaşımları sonrası halkı kin ve düşmanlığa sevk suçundan 8 kişi gözaltına alındı!

Karabük Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler arasında yayıldığı iddia edilen yazışmaların ardından yaşananlar gündem olmuştu. Üniversite yönetimi söz konusu olayların doğru olmadığını açıklamıştı. Bugün de Karabük'te Afrika kökenli öğrencilerin arandığı iddia edilmişti.

Haber 27-03-24 16:35

2024 yerel seçimlerde oy kullanmamanın cezası ne kadar? 2010'da 22 TL, 2023'te 300 TL'ydi... Merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine sadece 4 gün kaldı. Seçim sonuçlarının yanında katılım oranı da merak edilirken, "Sandığa gitmeyeceğimi, oy kullanmayacağım" diyenlere verilecek ceza henüz açıklanmadı. 2023 yılında yapılan genel seçimlerde ise oy vermeme cezası 300 lira olarak belirlenmişti.

Haber 27-03-24 09:37

'Ekrem Başkan'ı değil 17, 127 bakan bile durduramaz' CHP'li aday Ferhat Epözdemir'in sözleri gündem oldu!

Yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Pazar günkü seçim öncesi gözler İstanbul'da! İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçecek yarıştan ziyade ilçelerde de ciddi bir mücadele söz konusu.

Haber 26-03-24 17:02

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-24 08:34

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 13:26

125 cc motosikletler için bir düzenleme daha yolda! Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni iddia

A1 sınıfı sürücü belgesi gerektiren motosikletlerin B sınıfı sürücü belgesiyle de kullanılabilmesine yönelik düzenlemenin kapsamının genişleyeceği öne sürüldü. Buna göre bir başka ehliyet sınıfının daha düzenleme kapsamına alınması söz konusu.

Finans 25-03-24 12:18

Emeklilerin hayallerini yıkacak açıklama! Seyyanen zam iddialarına AK Parti son noktayı koydu: Zam söz konusu değil, böyle bir çalışma yok

2024 yılı itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,5 oranında zam yapılmış bu oran beklentilerin altında kalmıştı. Emekli maaşlarıyla ilgili seyyanen zam iddiaları ise son günlerde kamuoyunda kendine geniş bir yer bulmuştu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberlerin ardından bu kez hayal kırıklığı yaratacak açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 'seyyanen zam' iddialarıyla ilgili net konuştu. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 11:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek tartıştı iddiası yalanlandı! Emekli ikramiyeleri ve devlet katkısından kaynaklandığı öne sürülüyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında tartışma yaşandığına dair iddia ortaya atıldı. İddiada tartışmanın elektrik ve doğal gazdaki devlet katkısı ile emekli ikramiyeleri konusundan kaynaklandığı öne sürülüyordu. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden söz konusu iddiaya ilişkin açıklama geldi.

Finans 24-03-24 13:26

Hatay'da 'Gökhan Zan' krizi! Erkan Baş canlı yayında açıkladı, Gökhan Zan'dan yanıt gecikmedi

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala TİP, Hatay'dan aday gösterdiği Gökhan Zan'ı geri çekmiş ve bunun gerekçesi ile ilgili de bir takım iddiaları öne sürmüştü. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş katıldığı canlı yayında Zan'ın "Kazanamazsam geleceğimi düşünmeliyim" dediğini açıklarken söz konusu açıklama üzerine Zan'dan da açıklama geldi.

Haber 23-03-24 22:47

Para sayma görüntüleriyle ilgili Canan Kaftancıoğlu ifade verdi! İfadeye ilk ben çağrılsaydım...

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifade verdi. "İlk ifadeye çağrılan ben olsa idim, ifade vermeyi reddederdim" diyen Kaftancıoğlu, "Süreci sizin başlattığınız ancak el çektirildiğiniz iddiaları var?" sorusuna "Öyle bir şey söz konusu değildir" yanıtını verdi.

Haber 22-03-24 19:13

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 22-03-24 18:50

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 22-03-24 17:22

Galatasaray'da iki oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı! Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatik olarak uzamış bile...

Galatasaray'da performansları eleştiri konusu olan Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları ortaya çıktı.

Spor 22-03-24 15:23

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 21-03-24 23:09

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için oldukça önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirmesi adına seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan, düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler için önemli olabilir.

Haber 21-03-24 17:58

Nakit çekim faizi artmıştı! Kredi kartı kullanım faizi için gözler saat 14.00’te! ‘Bankalar gerekli işlemi yapmaya başladı’ diyerek anlattılar

Merkez Bankası faiz kararı sonrası kredi kartı için yeni bir hamlenin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Gözler saat 14.00’e çevrilirken uzmanlardan kritik bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, Merkez Bankası’nın bankalara sıkılaştırma adımları için sözlü yönlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Baydar, “Ekstra bir düzenleme olabilir ancak şu anda zaten bankalar gerekli olan işlemleri yapmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 11:12

Tartışma konusu olmuştu! Adım atıldı: Yetkileri askıya alındı... Sadece o durumda ceza yazabilecekler

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), yurt genelinde fahri trafik müfettişlerinin, park cezası yazma yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

Haber 20-03-24 18:22

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Aylık 200 bin TL maaş alıp, çakarlı araçlarla geziyorlar! Site yöneticilerinin astronomik maaşları isyan ettirdi

Aylık 200 bin TL maaş alan site yöneticileri gündem yarattı. Özellikle İstanbul'da fahiş aidatlara isyan eden site sakinleri bir yandan da site yöneticilerinin 200 bin TL'yi bulan astronomik maaşlarından bıktı. Söz konusu site yönetimlerinin mafyatik grupların eline geçtiğine dikkat çeken uzmanlar, çakarlı araçlarla bile siteye gelenlerin olduğunu söyledi. Vatandaşlar ise site yöneticilerinin hiçbir iş yapmadığını savunurken, denetimlerin artırılmasını talep ediyor.

Finans 20-03-24 07:35

Son dakika | Olaylı maç sonrası yeni yasa yolda! Bakan Tunç Kulüplerin sorumluluğu var deyip görüntüleri işaret etti

Son dakika haberi: Maç sonu sahanın karıştığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından başlatılan soruşturmayla ilgili son durumu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. "Kulüplerin sorumluluğu var" diyen Bakan Tunç, "Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu" diye ekledi. Bakan Tunç 'sporda şiddet yasası'yla ilgili gelişmeyi de paylaşırken ayrıca Eylem Tok ve oğlu ile CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına da değindi.

Haber 19-03-24 12:11

Gökhan Zan montaj ve deep fake dedi, 'ses kayıtları' Hatay'ı karıştırdı! İsimleri geçiyordu... AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

Haber 19-03-24 09:44

Üniversite öğrencisine 8 milyonluk şantaj! Yurt çamaşırhanesindeki cinsel ilişki sonrası gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı, mesajları mahkemeye sundu

İstanbul'daki bir üniversitenin yurdunda kalan iki öğrenci, çamaşırhanede cinsel ilişkiye girdi. 21 yaşındaki S.T., Söz konusu olaydan gelen 8 milyonluk şantaj telefonuyla neye uğradığını şaşırdı. Karşı tarafın avukatı, müvekkiline tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olacaklarını belirtirken; S.T. ise suçlamayı reddetti. Olayla ilgili tanıklar dinlenirken; S.T.'nin "üzerime atladın, gayet istekliydin" mesajına karşın D.Ö.'nün buna karşı çıkmadığına dair yazışmalar mahkemeye sunuldu.

Haber 19-03-24 07:52

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-24 17:45

Ankara'daki fark çok konuşulur! Seçime 13 gün kala 3 büyükşehirden çarpıcı anket sonuçları geldi: Mersin ve Adana'da tablo dikkat çekici

Yerel seçimler için yapılan en son anketlerden birinin sonucu paylaşıldı. Anketin kapsamında 31 Mart sonuçları en çok merak edilen büyükşehirlerden Ankara, Adana ve Mersin bulunuyor. Ankara'da tüm seçmenler kadar Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un da dikkatini çekecek sonuçlar var. Ankara ve Mersin'de büyük fark söz konusu. Adana'da ise tablonun 31 Mart'a dek tersine dönme olasılığı ortadan kalkmış değil.

Haber 18-03-24 14:43

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 18-03-24 13:57

Meral Akşener ile kurdukları ittifakın adını açıkladı! Mitingler emekli mitinglerine dönmeye başladı

CHP'nin İYİ Parti'yle ittifak girişimi neticede iki parti arasında tansiyonun zaman zaman yükseldiği bir krize dönüştü. CHP lideri Özgür Özel, Meral Akşener ile seçimde iş birliği kuramadıklarını belirtirken ses getirecek bir noktaya da değindi. İki liderin meydanlarda ortak olarak dile getirdiği 'emekliler' konusu Özel'e göre Akşener'le buluştukları ittifakı belirledi.

Haber 18-03-24 12:29

Engin Polat'a esrarengiz telefon! Aramanın yapıldığı yer şaşkına çevirdi: 'Kasım'a kadar bekleyin...'

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla hakkında 8 yıl hapis istenen Engin Polat'ın 19 gün sonra yaptığı telefon görüşmesi dinlemeye takıldı. Arayanın konumu ise şaşırtıcıydı. Çünkü Polat, Maltepe Cezaevi'nden aranıyordu. Görüşmenin konusu Barış Boyun ve çetesiydi. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

Haber 17-03-24 22:31

Mert Hakan Yandaş'ı gölgesi gibi takip ediyor! 'Kim bu gizemli adam?' Derbide de sahadaydı

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçı kafilesine dahil edilmeyen Mert Hakan Yandaş, sakatlığına rağmen Trabzon'a gelirken maç öncesi çimlere çıkmayı da ihmal etmedi. Başarılı oyuncu karşılaşma öncesi atmosferi koklarken yanındaki isim merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 20:59

6.8'e kadar artçı üretme potansiyeli var dedi! 4 il için uyarı: İhtimalin daha yüksek olduğunu görüyoruz

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen 2 büyük deprem nedeniyle binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 2 büyük deprem, çeşitli araştırmaların da konusu olurken, yapılan bir çalışma ise dikkat çekti. Bu çalışmada 6 şubat depremlerinin meydana geldiği bölgede 1 yıl içerisinde 5 ve üzeri artçı deprem olasılığı hesaplandı. Çalışmayı ise jeoloji uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz yorumladı.

Haber 17-03-24 09:33

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

Seçimlere sayılı günler kaldı! Fatih Erbakan o iddiaya noktayı koydu

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürüyor. Seçime az bir süre kala gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Seçime yakın zamanda siz adaylarınızı bazı yerlerde geri çekecek misiniz?" sorusuna "Biz hiç bir şekilde hiçbir seçim bölgesinde adaylarımızı çekme gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Haber 16-03-24 19:24

Koray Avcı'nın Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Oruç başına vurmuş...

Karadeniz müzikleriyle tanınan Koray Avcı, Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu dansla ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-03-24 14:51

Türkiye'de internet hızına şikayet yüzde 615 arttı! Cayma bedeli isyan ettirdi, kullanıcılar o soruna veryansın etti

Türkiye'deki internet kullanıcıları internet hızından, cayma bedelinden, bağlantı kopmalarından ve benzeri sorunlardan bezmiş durumda. Öyle ki söz konusu sorunlarla ilgili şikayetler geçen yıla oranla yüzde 615 arttı. Şikayetvar'da isyan eden internet kullanıcıları taahhüt bitiminde yüzde 300'ü geçen zamlara, 144p çözünürlükte video izleyememeye ve benzeri sorunlara isyan etti.

Haber 15-03-24 10:36

Nöbet tutan askerleri böyle taciz ettiler! Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu... Onlar alay konusu değiller

Bir grup Amerikalı turist, Buckingham Sarayı'nın önünde nöbet tutan askerlerle dalga geçerek o anları TikTok'tan paylaştı. Kraliyet Muhafızı olarak bilinen askerlerle dalga geçen kadınları görüntülerde bir polis memurunun uyardığı görüldü. O anlar sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 15-03-24 07:48

6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde oruç nasıl tutulur? Kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Ramazan ayı ve oruç ibadeti ile ilgili detaylar her zaman araştırma konusu olmuştur. Oruç ibadetinin gerçekleştirildiği günlerde, farklı coğrafi bölgelerde bulunan Müslümanların ibadet durumları da merak edilmektedir. Bunların başında ise 6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde, kutup bölgelerinde nasıl oruç tutulacağı yer alır. Peki, kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Haber 15-03-24 02:25

Sahilde yürüyüş yapanlar karşılaştıkları manzarayla şaşkına döndü! 'Ölüsüne bile dokunmayın'

Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçeleri sahillerine çok sayıda denizanası ölüsü vurdu. Vatandaşlar, önceki yıllara göre sayılarında bir artış olduğunu belirtirken belediye ekiplerinin 1 traktöre yakın ölü denizanasını götürdüğünü söyledi. Prof. Dr. Deniz Ayas ise söz konusu denizanalarının zehirli türlerden 'göçmen denizanası' olduğunu ve ölüsüne bile dokunulmaması gerektiğini belirtti.

Haber 14-03-24 16:59

Aynı anda üç kadınla evli! Çok eşli evliliğinin sırlarını açıkladı... Kıskançlığı uzak tutmanın özel bir yolu var

Jerome Gunn isimli bir sosyal medya fenomeni çok eşli ilişkisini paylaştıktan sonra popüler olmayı başardı. Aynı anda üç kadınla evli olan Gunn bu kez kıskançlık söz konusu olduğunda başa çıkmak için özel bir yönteme sahip olduğunu itiraf ederek dikkatleri üzerine bir kez daha çekti.

Trend 14-03-24 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Yürürlükten kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akbelen’deki 190 parselde madene izin veren kararı yürürlükten kaldırdı. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yayımladı.

Haber 14-03-24 00:23

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50