Reynmen Haberleri Ve Son Dakika Reynmen Haberleri

Reynmen Haberleri Ve Son Dakika Reynmen Haberleri

Genellikle Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sosyal medya uygulaması Scorp ve ardından YouTube'da video paylaşarak üne kavuşan Reynmen, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olarak bilinmektedir. Aktaş, 2020 yılı itibarıyla İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaya başladı. Ocak 2019'da "Derdim Olsun isimli ilk şarkısını piyasaya süren Aktaş, bu şarkıyla Türkiye'de ün kazandı. Daha sonra 2019 yaz döneminde Ela'yı ve 2020 yılında Alman-Türk rapçi Ufo361 ile yeni şarkısı Kaçamak'ı yayınladı. Reynmen'in ayrıca 2020 yılında piyasa sunduğu RnBesk isimli bir albümü bulunmaktadır. Şarkılarına sahte izlenme satın aldığı iddia edilmesiyle sosyal medya gündemine düşen Yusuf Aktaş, daha öncesinde ise Scorp uygulamasındaki tartışmalarda boy göstermiştir.

Reynmen Haberleri

Reynmen'in klibinde giydiği tişörtün fiyatı dudak uçuklattı!

Reynmen'in yeni şarkısı 'Renklensin' hayranlarıyla buluştu. Ünlü şarkıcının lansman klibinde giydiği tişörtün fiyatı herkesi şoke etti. Reynmen'in tişörtünün fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Magazin 20-04-2024 19:49

Fatih Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş ve İngiltere' diyaloğu yeniden gündem oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki 'pazar sohbeti' bölümünde ünlü rapçi Reynmen'i konuk etmişti. Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş' ve 'İngiltere' diyaloğu ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 09-04-2024 19:16

'Pardon da yavaş' Kemal Doğulu 'ödül' polemiğinde Mabel Matiz ve Reynmen'e ateş püskürdü 'Hayırdır? Yemezler'

Sosyal medya önce, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan Reynmen'in 2020'de aldığı ödülünü çöpe atmasını, ardından da Mabel Matiz'in 2019'da aldığı ödülü satışa çıkarmasını konuşuyor. Sosyal medyada çokça yorum yapılan bu olaylarla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Kemal Doğulu "Pardon da yavaş" diyerek adeta ateş püskürdü. Doğulu, "Bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:50

Reynmen ödülü çöpe atınca İrem Derici ağzını bozmuştu! Yanıt gecikmedi

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bu yıl ödül almayan Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek ödülünü çöpe attı. O anların videosunu gören İrem Derici ağzını bozdu. Reynmen durur mu İrem Derici ve Derici'nin yorumunu beğenen Sefo'ya da sert çıktı.

Magazin 05-12-2023 13:25

Reynmen Altın Kelebek ödülünü çöpe atmıştı! Attım ulan...

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşananlar gündemden düşmüyor. Gecede ödül alamayan fenomen ve şarkıcı Reynmen, 2020 yılında aldığı Altın Kelebek dahil birkaç ödülünü çöpe attığı anları paylaşarak dikkat çekti. Tepkilerden sonra Reynmen bakın ne dedi.

Magazin 05-12-2023 07:07

“Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı diyen Reynmen'in sevgilisi merak edildi! Reymen'in aşkının pozları dikkat çekti

Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Reynmen açıklamalarıyla dikkat çekti. “Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı" diyen Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran merak edildi. Güzel isim sosyal medyadaki paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Reynmen'in sevgilisi Miss Turkey 2017 yarışmasına katılan modellerden biri.

Magazin 14-09-2023 14:14

Reynmen Katarsis'e katıldı, yayında ilahi söyledi! “Şarkılarını dinliyor musun?” sorusuna cevabı şaşırttı

Ünlü şarkıcı ve fenomen Reynmen çıkardığı şarkılar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Reynmen canlı yayında ilahi söyledi. Hayatına dair özel açıklamalar yapan ünlü isim “Şarkılarını dinliyor musun?” sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 14-09-2023 10:51

Fatih Terim Reynmen'e forma imzalayıp bakın ne dedi! Sıkıştığın zaman...

Sosyal medya fenomenlerinden Reynmen geçtiğimiz günlerde büyük bir kutlamayla yeni yaşına giren Fatih Terim'den forma imzalamasını istedi. Fatih Terim ile olan bir videosunu paylaşan Reynmen'e ünlü teknik direktör imza sırasında bakın nasıl bir ekonomi tavsiyesi verdi.

Magazin 11-09-2023 07:35

Bahar Şahin'den 'evlilik' iddialarına yanıt! Joan Garrido'ya gönlünü kaptırmıştı, cevabı olay oldu

'Derdim Olsun', 'Leila' ve 'Ela' şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Reynmen ve Doruhan Toköz'le bir dönem aşk yaşayan başarılı oyuncu Bahar Şahin, yeni ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Gönlünü şarkıcı Joan Garrido'ya kaptıran ünlü oyuncu İspanyol basınında yer alan 'evlilik hazırlığı' haberlerine açıklık getirdi.

Magazin 19-08-2023 12:20

Dilan Polat: Ben 4 saatte 1 milyon dinlendim, Reynmen...

Fenomen Dilan Polat, şimdi de 'Enercii' adını verdiği bir şarkı çıkardı ve şarkısına çektiği kliple sosyal medyanın diline düştü. Fenomen ve iş kadını Dilan Polat açıklama yaparak "Ben 4 saatte 1 milyon dinlendim, Reynmen 4 günde 1 milyon dinlenmiş" dedi.

Magazin 30-07-2023 12:40

Reynmen'in Çok aşığım dediği model sevgilisi paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

Fenomen Reynmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aşkını ilan etmişti. Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran'a aşkını her fırsatta dile getiriyor. Fenomen son olarak "Çok aşığım" diyerek dikkat çekti.

Magazin 02-07-2023 14:22

Reynmen aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili aşka geldi ve dudak dudağa poz verdi. Bu anları ise sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştılar.

Magazin 10-05-2023 17:52

Reynmen'in sevgilisi derin göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Instagram'ı kasıp kavurdu

Şarkıcı Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla dikkat çekiyor. Dolu dizgin aşk yaşayan ikili birbirlerine poz vererek Instagram'da beraber ilk gönderilerini paylaştılar. Cansu Kurtaran'ın peş peşe paylaştığı pozlarında derin göğüs dekoltesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 12-04-2023 20:11

Reynmen'in sevgilisinden seksi pozlar! Dekolteleriyle ortalığı kasıp kavurdu!

Sosyal medya fenomeni Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Instagram hesabından sevgilisiyle olan pozlarını paylaşan fenomen şarkıcı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Cansu Kurtaran da sosyal medyayı aktif kullananlardan. Verdiği seksi pozları hesabında paylaşan güzele sosyal medyadan yorum yağıyor.

Magazin 20-03-2023 23:52

Miami’de ifşa olmuşlardı! Danla Bilic'ten Reynmen itirafı

Geçtiğimiz nisan ayında Danla Bilic ve Reynmen’in Miami’de aynı anda tatilde oldukları ortaya çıkmıştı. Ünlü isimlerin beraber olduğu iddiası gündem olmuştu. Fenomen Ala Tokel’in programına katılan Bilic, Reynmen hakkında açıklama yaptı.

Magazin 10-03-2023 11:32

Ünlü isimlerden Kahramanmaraş depremi için yardım çağrısı! Kerem Bürsin, Reynmen, Derya Uluğ, Cemal Can Canseven...

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler gerçekleşti. Son alınan bilgilere göre depremde 6 bin 444 binanın yıkıldığı bildirildi. 9 bin 57 kişinin hayatını kaybettiği, 52 bin 979 kişinin ise yaralı kurtarıldığı açıklandı. Bir yandan da sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri sosyal medya üzerinden yardım çağrıları yapmaya devam ediyorlar.

Magazin 08-02-2023 23:16

Tarken ve Reynmen düet mi yapacak? Bomba iddia

Tarkan ile düet yapmak istediğini açıklayan Reynmen'in hayali gerçek oluyor. İddialara göre Reynmen’in bu projeyle ilgili önümüzdeki aylarda hareketi geçeceği tahmin ediliyor.

Magazin 20-01-2023 07:13

Reynmen'in İstiklal'deki hain saldırıdan sonra gösterdiği tepki gündem oldu! Eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız...

Sosyal medya fenomeni Reynmen, İstiklal'deki hain saldırı sonrası yaptığı paylaşımda, "Çok özür dileyerek, eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız, bizden bi cacık olmaz. Yas da mı tutamıyoruz artık, yazık bize.” yazarak eğlenceli paylaşım yapanlara tepki gösterdi.

Magazin 15-11-2022 14:44

Reynmen sürpriz aşkı Emire Cansu Kurtaran ile Londra'da yolun ortasında sarmaş dolaş görüntülendi! Sevgilisi Instagram'ı salladı

Ünlü şarkıcı Reynmen'in eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran'ın Londra caddelerindeki samimi halleri ise hayranları tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Emire Cansu Kurtaran'ın Instagram paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-09-2022 07:58

'Esra Bilgiç ve Reynmen yakınlaştı' iddiası! Sarmaş dolaş dans

Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan ve oynadığı iç çamaşır reklamında sütyeni ceketle kapatmasıyla sosyal medyada tepki çeken Esra Bilgiç'in Reynmen ile yakınlaştığı iddia edildi. Esra Bilgiç ve Reynmen'in konserde sarmaş dolaş dans ettiği iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-07-2022 07:37

İBB Reynmen konseri ne zaman? Reynmen'in Yenikapı konseri saat kaçta, ücretsiz mi?

İBB Reynmen konseri ne zaman? 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümü sebebiyle Yenikapı etkinlik alanında birçok isim konser verecek. Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, DJ Ersin gibi şarkıcıların yanı sıra seslendirdiği YouTube'da yıldızı parladıktan sonra şarkıcılığa soyunan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen de sahne alacak. Peki İBB Reynmen konseri saat kaçta? İşte Yenikapı etkinlik alanındaki konsere ilişkin detaylar...

Magazin 23-06-2022 14:45

Reynmen yeni motosikletine kavuştu!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylşaımlarıyla da adından sıkça söz ettiren 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, önceki gün Ataşehir'deydi. Konser turnesinden dönen şarkıcı, üç aydır beklediği motosikletinde mutluluk pozu verdi.

Magazin 25-05-2022 15:46

Demet Akalın'ın paylaşımında 'Reynmen' detayı! Söylemezsem Olmaz'daki yayını açıp sert konuştu: Ama zenginlik değil o, altın teri!

Demet Akalın; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun magazin yorumculuğu yaptığı Söylemezsem Olmaz programının bugün canlı olarak ekrana gelen yayını açıp Reynmen'e ilişkin paylaşımda bulundu. Arto'nun "4 milyon ödemesi gereken Reynmen 2 bin liraya isyan etti" başlığıyla verilen haber üzerine yaptığı yoruma hak veren Demet Akalın'ın 'Reynmen' paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 25-05-2022 12:09

Reynmen benzine ödediği paraya isyan etti! Yorumlar kızdırdı

Benzine yapılan zamlar sık sık gündeme geliyor. İstanbul'da motorin litre fiyatı 22,85 liradan satılıyorken ünlü fenomen Reynmen benzin alıp isyan etti. Reynmen lüks aracı için ödediği parayı paylaşınca tepki çekti. Ünlü fenomen gelen yorumlara ise sinirlendi.

Magazin 24-05-2022 11:14

Reynmen'den Bircan Bali’ye ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ davasında karar

Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş’ın sunucu Bircan Bali’yi ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar yargılandığı davada mahkeme, sanık 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş’ın beraatına hükmetti.

Magazin 12-04-2022 13:39

Danla Bilic ve Reynmen Miami'de tatilde! Aşk iddiası gündem oldu

Bir süredir Miami'de tatil yapan fenomen Danla Bilic daha önce sosyal medyada atıştığı Reynmen ile aynı yerden paylaşım yapınca gündeme bomba gibi düştü. Reynmen ve Danla Bilic arasında aşk olup olmadığı merak konusu oldu.

Magazin 07-04-2022 13:18

Reynmen, Messi ile pozunu paylaştı! Ceketinin fiyatı gündem oldu

'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş lüks yaşantısıyla zaman zaman gündem oluyor. 3 milyon TL'lik aracıyla geçtiğimiz günlerde adından söz ettiren Reynmen, Messi ile pozunu paylaştı. Fenomenin ceketinin fiyatı pozun önüne geçti.

Magazin 10-03-2022 14:44

Reynmen'in Bircan Bali'ye hakaretle yargılandığı davada yeni mütalaa hazırlandı

Reynmen olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş'ın sunucu Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, savcı değişikliği nedeniyle yeni mütalaa hazırlandı. Savcı mütalaasında Aktaş'ın "hakaret" suçunu haksız fiil altında işlediği gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmesini istedi.

Magazin 08-03-2022 13:05

Reynmen'in 3 milyon TL'lik cip'i yine gündemde! Kazanıyorum, harcıyorum

'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, Bircan Bali'yi tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan hapis istemiyle şok olmuştu. Nişantaşı'nda görüntülenen Reynmen lüks yaşantısıyla ilgili yorumu ve milyonluk aracıyla ilgili bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 17-02-2022 15:22

Bircan Bali dava açmıştı! Reynmen’e 2 yıl 10 aya kadar hapis istemi

Bircan Bali ve Reynmen arasındaki gerilim mahkemeye taşınmıştı. Yusuf Aktaş’ın sunucu Bircan Bali’ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada Reynmen’in 2 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Magazin 17-02-2022 11:43

Reynmen'in annesine şok saldırı! Evinde silahla gaspa uğradı

"Reynmen" olarak bilinen, şarkıcı ve YouTuber Yusuf Aktaş'ın annesi Nesibe Aktaş, evinde gasbedildi. Cep telefonu çalan şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Magazin 05-02-2022 09:52

Reynmen'in annesi Gelin Evi’ne konuk oldu! Hayalindeki gelin adayı şaşırttı

Show TV ekranlarında hafta içi hergün Aslı Hünel'in sunumuyla yayınlanan Gelin Evi'ne Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş konuk olarak katıldı. Gelin adayı için, "Ben onun için yabancı gelin istediğimi söylemiştim. Tüm sevenleri, takipçileri, hayranları ayaklanmıştı. Çünkü yabancı gelinin bizim dilimizi bilmediği için çok dırdırı olmaz, kayınvalide olarak rahat ederim." açıklamalarıyla şaşırttı.

Magazin 18-01-2022 08:15

TikTok'u sallayan dövme akımı! Reynmen ve Enes Batur uyardı

TikTok yine ilginç bir akımla çalkalanıyor. Reynmen, Mero, Sefo ve Ense Batur gibi ünlü rapçi ve fenomenlerin ismini boğazına ve boynuna dövme yaptırma akımı genç kızlar arasında hızla yayılıyor. Reynmen ve Enes Batur bu çılgın akıma karşı hayranlarını uyardı.

Magazin 06-01-2022 11:15

Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş hakkında suç duyurusu! Kadir Şeker paylaşımı tepki çekti

Reynmen'in annesi Nasibe Aktaş sosyal medyada Kadir Şeker tarafından bıçaklanması sonucu hayatını kaybeden Özgür Duran hakkında bir paylaşım yaptı. Özgür Duran'ın ailesi Reynmen'in annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 27-12-2021 08:16

Sivas'ta dondurucu soğuğa rağmen ilk kez düzenlenen kış festivali başladı

"Reynmen" olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş'ın konserini binlerce kişi izledi

Yurthaber 25-12-2021 21:39

Reynmen köpeğini elinden kaçırınca... Saldırıya uğrayan kurye şikayetçi oldu

Sosyal medya fenomeni Reynmen köpeğiyle bahçede oynarken tatsız bir olay yaşadı. Evine gelen kuryeye bahçeye gelmesini söyleyen Reynmen köpeğini elinden kaçırınca köpek kuryeye saldırdı. Hastaneden rapor alan kurye Reynmen’den şikayetçi oldu.

Magazin 21-12-2021 07:28

Karar çıktı! Reynmen 200 bin Euro'yu faiziyle ödeyecek

Organizasyon şirketinin, turnede sahne alması için 500 bin euro'ya anlaştığı şarkıcı Reynmen’e turne öncesi ödediği 200 bin euro'nun iadesi için açtığı dava karara bağlandı. Mahkeme, şarkıcının şirkete 200 bin euro ödemesine karar verdi.

Magazin 24-11-2021 17:05

Reynmen, Ece Erken’e 5 bin lira tazminat ödeyecek

Sunucu Ece Erken’in, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş’a açtığı tazminat davası karara bağlandı. Mahkeme, Reynmen’in Erken’e 5 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Magazin 18-11-2021 07:53

Reynmen’in Ece Erken’e açtığı dava reddedildi

Şarkıcı Reynmen’in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla sunucu Ece Erken’e açtığı 5 bin liralık manevi tazminat davası reddedildi.

Magazin 22-10-2021 13:36

Tuğba Özerk; Edis, Zeynep Bastık ve Reynmen'i hedef aldı

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, "Hep mi ritim aynı olur ya? Pop müziği rezil eden insanlar!" diyerek, Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve 'Reynmen' adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ı hedef aldı.

Magazin 26-09-2021 15:55

Reynmen'in sahne kıyafeti dalga konusu oldu!

Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde Zeynep Bastık'ın sahnesine Reynmen de konuk sanatçı olarak katıldı. Fakat üstüne giydiği kıyafet herkesi şaşırttı. Reynmen dalga konusu olunca kendi de tarzıyla dalga geçti.

Magazin 22-09-2021 14:16

İrem Sak yattan paylaştı! Yaz onun için bitmedi

Bodrum'da tatil yapan İrem Sak, tatil pozlarına bir yenisini daha ekledi. Yatın üstünde poz veren İrem Sak takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 01-09-2021 09:38

İrem Sak'ın tatil pozuna Reynmen ve Cemal Can kayıtsız kalmadı

Yaz biterken soluğu Bodrum'da alan İrem Sak bikinili pozuyla hayranlarını mest etti. Sak'ın beyaz bikinili pozuna ilk yorum Survivor Cemal Can'dan geldi.

Magazin 30-08-2021 07:32

Enes Batur, Reynmen gibi ünlü fenomenler ifadeye çağrıldı

Enes Batur, Reynmen gibi ünlü sosyal medya fenomenleri Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadeye çağırıldı. Ünlü sosyal medya fenomenlerinin izinsiz çekilişleri başlarına bela oldu.

Magazin 26-08-2021 14:38

Zalim İstanbul'un Cereniydi... Bahar Şahin bir zamanlar meğer o isimle birlikteymiş!

1 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlayan, 22 Haziran 2020'de final yapan Zalim İstanbul dizisinde "Ceren" karakterine hayat veren Bahar Şahin, oyunculuk performası kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede rol alan Bahar Şahin'in bir zaman birlikte olduğu o isim ünlü bir şarkıcı. İşte detaylar...

Magazin 17-08-2021 11:10

Reynmen'den Hakkı Bulut'a kalpli mesaj

Hakkı Bulut'un 'şarkımı çaldı' dediği Reynmen, sosyal medya sayfasında paylaştığı fotoğrafında eliyle kalp işareti yapıp içine de 'Can' yazdı.

Magazin 27-07-2021 09:15

Hakkı Bulut'tan Reynmen'e şarkı hırsızlığı suçlaması

Şarkıcı Hakkı Bulut, 1986'da yayınladığı albümde yer alan bir şarkının Reynmen tarafından izinsiz kullanıldığını söyledi. Bulut, durumu MESAM Bilim Kurulu'na bildirdiğini açıkladı.

Magazin 23-07-2021 16:45

Çağla Demir gönlünü Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'a mı kaptırdı?

Geçtiğimiz aylarda adı sosyal medya fenomeni Reynmen ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Çağla Demir, önceki gün usta oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile görüntülenince yeni bir aşkın doğduğunu düşündürdü. Peki Çağla Demir gönlünü Sadri Alışık'a mı kaptırdı? Detaylar haberimizde...

Magazin 16-06-2021 09:44

Reynmen hakkında çıkan iddialara ateş püskürdü: O küçük beyinlerinizle...

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, hakkında çıkan haberlere isyan etti. Magazincilere demediğini bırakmayan Reynmen, hayranlarını şaşırttı.

Magazin 25-05-2021 16:01