Reyting Siralamasi Haberleri

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-19 15:01:33

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 2024-04-03 13:55:54

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde hayat verdiği 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde değişimiyle gündem olan ünlü oyuncu 1,5 ayda 10 kilo verdi. Paçal'ın yeni görünümüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-03 09:34:10

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 2024-03-29 15:55:17

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-24 09:50

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-24 14:22

Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı aslında bakın kim olacakmış! İlk teklif ona gitmiş...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Halit Ergenç'in 'Kanuni Sultan Süleyman' karakterini canlandırdığı dizide Hürrem Sultan'a Meryem Uzerli hayat vermişti. Hürrem Sultan aslında bakın kim olacakmış. İlk teklif ona gitmiş...

Magazin 07-03-24 17:36

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dizi yapımcılarına sert çıktı! 'Bir dizide herkes mi entrikacı olur?'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dönemdeki popüler dizilerin yapımcılarını eleştirdi. Göktaş; 'reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim' çağrısı yaptı ve "Bir dizide herkes mi kötü veya entrikacı olur" dedi.

Magazin 01-03-24 10:37
ele

Dizi yapımcılarına Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.

Yurthaber 01-03-24 10:28

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan olay gönderme! 'Oynamaktan anlamayan...'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü isim bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. Alasya, botokslu oyuncuları hedef aldı.

Magazin 01-03-24 08:41

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu küvet önünde poz verdi! 'Beklenen post geldi'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Saraçoğlu bu defa küvet önündeki pozlarıyla olay oldu.

Magazin 29-02-24 12:09

Nebahat Çehre hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Sözleri gündem oldu: Bir erkekle yatağa...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-02-24 17:52

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin 22-02-24 01:15

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle herkesi şaşırttı! Tam 55 kilo verdi

Yayınladığı dönemin reyting rekortmeni olan, tekrar bölümleri de çok izlenen Kurtlar Vadisi'nin ekranlarda dönmeye hazırlandığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir dijital platformda yayınlanacağı iddia edilen dizinin kadrosu da merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi Güllü Erhan bu haberlerin ardından son haliyle yeniden gündeme geldi. Erhan Ufak'ı görenler çok şaşırdı.

Magazin 16-02-24 15:56

Üstünü havluyla kapatıp paylaştı! Afra Saraçoğlu kendinden geçti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen Saraçoğlu bu defa üstünü havluyla kapatıp paylaştı...

Magazin 16-02-24 09:28

Her bölümü olay oldu! İnci Taneleri'ndeki o sahne için özür metni yayınlandı

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

Magazin 10-02-24 16:01

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdikleri Toprak ve Yavuz karakteriyle hafızalara kazınan Jennifer Boyner ile Jess Molho yıllar sonra bir araya geldi. Boyner'in 'Baba kız buluşması' notunu düştüğü o kareye adeta yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 16:22

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen yoğun bakımdan çıktı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye giden usta oyuncudan sevindiren haber geldi.

Magazin 07-02-24 08:51

Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! 'Evliyken başka bir kadınla...'

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi ilk bölümleriyle reyting rekorları kırdı. Her sahnesi olay olan dizide en çok Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı konuşuldu. Dilber sahnesinde 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında ortaya çıkan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 06-02-24 12:30

Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor! Usta oyuncu duyurdu

Cuma akşamlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişikliği yaşanacak. Dizide 'Apo' karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmiş ve iki kez ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yoğun bakımda tedavisi devam ederken rol arkadaşı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 03-02-24 14:33

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşesi son haliyle olay oldu! 6 ayda 22 kilo verdi! Görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı 'Oynak Balina Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis şimdi de son haliyle gündem oldu. Uzun zamandır ekranda yer almayan Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-02-24 16:34

Nez'in dansını gören Popstar Mehtap çıldırdı! Jartiyeriyle pavyona başlasın

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber dansı furyasına tepki göstermişti. 'Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz' diyen Mehtap, şarkıcı Nez'in Dilber dansını görünce dayanamadı.

Magazin 31-01-24 14:26

Her sahnesi çok konuşulmuştu... İnci Taneleri dizininin kaldırılması için RTÜK'e bir şikayet daha...

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi önceki akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Her sahnesi olay olan dizi birinci bölümüyle reyting rekoru kırdı. Mil-Diyanet-Sendikası, pavyon sahneleri olan İnci Taneleri dizisi hakkında RTÜK’e müstehcenlik suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Magazin 27-01-24 16:49

İlk bölümüyle reyting rekoru kırdı! İnci Taneleri'ne bomba transfer! O isim kadroda

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. Her sahnesi çok konuşulan İnci Taneleri'ne bomba bir transfer gerçekleşti. Başarılı oyuncu kadroya dahil oldu.

Magazin 27-01-24 14:59

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı kocasıyla poz verdi! Ceren Karakoç'un 11 yıllık eşi bakın kimmiş

Şimdilerde Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncu kocasıyla paylaşım yaptı. Ceren Karakoç'un 11 yıllık eşi bakın kim çıktı.

Magazin 26-01-24 15:25

Her sahnesi olay olmuştu! İnci Taneleri'nin yayından kaldırılması için harekete geçildi! RTÜK'e şikayet...

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Her sahnesi olay olan dizi birinci bölümüyle reyting rekoru kırdı. İnci Taneleri üç kategoride de zirveye yerleşmeyi başardı. Ancak İnci Taneleri'nin yayından kaldırılması için harekete geçildi! RTÜK'e şikayet yağdı.

Magazin 26-01-24 14:53

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu iğne ipliğe döndü! 15 kilo verdi! Son haliyle gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Dizide Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin yengesi olan Santırcıoğlu şimdi de verdiği kilolarla gündemde. 15 kilo veren ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-01-24 10:47

'Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Ergin Duru'dan kötü haber geldi! Usta oyuncu hayatını kaybetti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ergin Duru geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncudan acı haber geldi. Duru, entübe edildiği hastanede hayatını kaybetti.

Magazin 22-01-24 17:00

'Çaylar' repliğiyle hafızalara kazındı! Çocuklar Duymasın'ı Çaycı Hüseyin'i yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç'in yer aldığı efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alpaslan Özmol şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:50

Dekoltesiyle geceye damga vurdu! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2023'e damga vuran reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-24 13:19

Göbeğine kadar inen dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-24 10:52

Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk etmişti! Çarkıfelek'in efsane hostesi Tarık Tarcan'ın son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle gündem oldu. Sempatik halleri, karizması ve yakışıklılığıyla 90'lı yıllara damga vuran Tarık Tarcan şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Şimdilerde 66 yaşında olan Tarcan'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 11-01-24 17:47

Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman'ın eski hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın eski hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç yıldızın yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-01-24 16:01

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'in bu hali sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Mert Ramazan Demir şimdi de kendisine yapılan photoshop ile gündem oldu. Demir'in bu hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-01-24 13:05

Fragmana tepki göstermişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiriyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizinin yayınlanan son fragmanı da çok konuşulmuştu. Dizinin başrol oyuncu Afra Saraçoğlu fragmana "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki göstermişti. Güzel oyuncunun yaptığı yorumun sırrı çözüldü.

Magazin 08-01-24 14:40

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Bu akşam Gönül Dağı var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti,

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 30-12-23 19:26

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 52. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu reyting rekortmeni dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Magazin 29-12-23 19:00

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz haliyle şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 29-12-23 12:53

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

Aile'nin yıldızı İpek Çiçek derin yırtmacıyla mest etti! Beğeni butonu çöktü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği Ceylan karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İpek Çiçek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan Çiçek bu defa iddialı tarzıyla olay oldu. Güzel oyuncunun son pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-12-23 15:43

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kimmiş! El ele pozları olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan güzel oyuncu bu defa özel hayatıyla gündem oldu. Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-12-23 15:19

REYTİNG SONUÇLARI 25 ARALIK 2023: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Safir, Ömer reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 25 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 25 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü reyting sonuçları...

Magazin 26-12-23 10:33