Rio De Janeiro Haberleri

Eski kayınbiraderi tarafından kafası kesilerek öldürülmüştü! Mezardan kesik başı çaldılar... Nedeni: Dini ayin...

Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinin kuzeyindeki bir mezarlıkta 31 yaşındaki Sabrina Tavares isimli bir kadın mezarı açıldı. Kafası kesilerek korkunç bir şekilde öldürülen kadının kesik başı hırsızlar tarafından çalındı. Cansız bedeninin başının bulunduğu yere hırsızlar kağıt ve şişeleri bırakırken kesik baş hırsızlığının nedeninin dini bir ayin yapmak olduğu söylendi.

Trend 29-07-2023 13:21

Plajin ortasında cinsel ilişkiye girdiler! Evsiz bir adamın onları izlediği anlar sosyal medyayı salladı

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki Ipanema plajı ilginç anlara sahne oldu. Ülkenin en ünlü plajında ismi açıklanmayan bir çift cinsel ilişkiye girdi. O anları uzaktan takip eden bir evsiz adam ise çiftin yanına gelerek onları izledi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 18-01-2023 11:38

Pandemi arası sona eren Rio Karnavalı büyük bir coşkuyla başladı

Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında iki yıldır gerçekleştirilmeyen Rio Karnavalı büyük bir coşkuyla başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı geçit töreninde samba okulundan öğrenciler hünerlerini sergiledi ve birbirinden çarpıcı kıyafetler görsel şölen oluşturdu.

Trend 22-04-2022 17:31

Brezilya'da felaket! Rio de Janeiro’daki selde 7'si çocuk en az 14 kişi öldü

Devlet Sivil Savunması, Brezilya'nın güneydoğusundaki Rio de Janeiro eyaletinde günlerdir devam eden şiddetli yağışların sel ve toprak kaymalarını tetiklemesi sonucu yedisi çocuk olmak üzere en az 14 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Haber 03-04-2022 18:08

Rio De Janeiro

Rio De Janeiro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rio De Janeiro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyaca ünlü Rio Karnavalı koronavirüs engeline takıldı! Nisan ayına ertelendi

Brezilya'da şubatın son haftası yapılması planlanan dünyaca ünlü Rio Karnavalı, ülkede artan Kovid-19 vakaları nedeniyle nisan sonuna ertelendi.

Trend 22-01-2022 17:15

Brezilya'da eşinden şiddet gören ve taciz edilen kadın camdan atlamaya çalıştı

Brezilya'da hamile olduğu söylenen bir kadın, kocasının darp ve tacizlerinden kaçmak için soluğu evin camında aldı. İkinci kattan aşağıya atlamaya çalışan kadının kocası tarafından içeri sürüklenmeye çalışıldığı anlar, komşuları tarafından kaydedildi.

Haber 17-09-2021 13:35