Rubato Haberleri

Rubato'nun solisti Özer Arkun evlendi! Eşi bakın kim çıktı

Rubato'nun solisti Özer Arkun dün gerçekleştirilen sade bir törenle evlendi. Özer Arkun’un nikâh şahitliğini Rubato grubunun üyelerinden Eralp Görgün ve Göksun Çavdar, gelin Zeynep Arda’nın ise nikâh şahitliğini Çetin Tanışman ve Volkan Altuğ yaptı. Ünlü solistin eşi bakın kim çıktı.

Magazin 20-09-2023 08:39

Rubato’nun solisti Özer Arkun'un darp davasında yeni gelişme! Hapsi isteniyor

Üsküdar'da 2020 yılında kız arkadaşı B.Y.'ye karşı 7 suç işlediği iddiasıyla 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında savcılık, mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer Arkun'un 2 suçtan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, 5 suçtan ayrı ayrı beraat etmesi talep edildi.

Magazin 06-04-2022 14:20

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un, kız arkadaşını darbettiği gerekçesiyle yargılandığı davada yeni gelişme

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un, evlenme aşamasında olduğu kız arkadaşına şiddet uygulayarak cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle yargılandığı davanın dosyası, "kasten basit yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçları yönünden uzlaştırma bürosuna gönderildi.

Magazin 16-12-2021 16:39

Simge Sağın sahne kostümü ile nefes kesti

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, uzun bir aradan sonra dün gece Rubato grubuyla birlikte Harbiye Açıkhava sahnesinde müzikseverlerin karşısına çıktı. Sağın'ın sahne kostümü nefes kesti.

Magazin 15-07-2021 19:59

Rubato

Rubato Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rubato Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rubato müzik grubunun üyeleri kimlerdir? Rubato'nun anlamı nedir?

Star TV'nin sevilen müzik- eğlence programı İbo Show yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye geliyor. Bu haftaki konukları arasında yer alan Rubato, seyirci tarafından merak uyandırdı. Grubun ismi ve anlamı merak edilirken, grup üyeleri de araştırılıyor. Peki Rubato müzik grubunun üyeleri kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Magazin 19-06-2021 15:45

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'a silahla kasten yaralama dahil pek çok suçlama

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un kız arkadaşı B.Y.'ye şiddet uygulayarak, basit cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme, mütalaa hazırlaması için dosyanın savcıya gönderilmesine karar verdi. Müşteki B.Y. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek "Bütün suçlardan cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi.

Magazin 20-04-2021 12:03

Rubato'nun solisti Özer Arkun'un suç dosyasında yok yok!

Üsküdar'daki polisin yaptığı operasyonda evinde 1 gram esrar ele geçirildiği öğrenilen Rubato grubunun solisti Özer Arkun gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Arkun, hakkında "uyuşturucu kullanmak" suçlamasıyla işlem yapılıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Magazin 20-02-2021 10:36