Ruhi Çenet Haberleri Ve Son Dakika Ruhi Çenet Haberleri

Ruhi Çenet Haberleri Ve Son Dakika Ruhi Çenet Haberleri

Youtube içerik üreticisi olarak tanınan Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimi için Hindistan’a giden Ruhi Çenet burada yaşadığı deneyimlerin onun için ne kadar önemli olduğundan da bahseder. Hindistan’daki lisans eğitiminden sonra 2011 yılında Türkiye’ye geri dönen Çenet kendi Youtube kanalını açarak aktif bir şekilde içerik üretmeye başlar. Video içeriklerinde daha çok bilgilendirici konulara yer veren Çenet, kısa sürede ilgi çekmeyi başarır. 2012 yılından bu yana içeriklerini yüklendiği kanalın abone sayısı 5 milyonu geçmiş durumdadır. Ruhi Çenet’in kanalında bilgilendirici içeriklerin yanı sıra Youtube kullanıcılarının çok fazla izlediği korku ve gerilim barındıran videolar da bulunmaktadır. Bu videolardan bazılarının izlenme oranları 10 milyon gibi çok yüksek görüntülenme sayılarına ulaşmıştır.

Ruhi Çenet Haberleri

Sonunda geri aldım demişti ama... Ruhi Çenet'in 8.5 milyonu aşkın aboneye sahip YouTube kanalından, kanalıyla alakasız canlı yayın açıldı! Tekrar mı hack'lendi?

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet'in yayınladığı videolar sayesinde 8.5 milyonu aşkın aboneye ulaşan YouTube kanalı çalınmıştı. Çenet, geçtiğimiz günlerde ise bir paylaşım yaparak hesabı geri aldığını söylemiş ancak "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" demişti. Son olarak ise Ruhi Çenet'in YouTube kanalından, kanalıyla alakasız bir canlı yayın açıldı. Bu yayın, "Ruhi Çenet'in kanalı tekrar mı hack'lendi?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Haber 17-04-2024 12:04

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-2024 10:53

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 06-03-2024 07:54

Sosyal medyadan en çok para kazanan Türk Youtuberlar! Gelirleri dudak uçuklattı

Sosyal medya uygulamalarının her geçen gün popüler olması yeni gelir kapılarının olmasına neden oldu. Sosyal medya fenomenliği olarak isimlendirilen yeni iş kolunda Türkiye ve dünyadaki pek çok isim yüksek gelirler elde etmeye başladı. Aldıkları ücretlerle lüks bir hayat yaşayan fenomenlerin elde ettikleri gelir ise şaşkına çevirdi.

Trend 19-02-2021 15:55

Ruhi Çenet

Ruhi Çenet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ruhi Çenet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Youtuber Ruhi Çenet gözaltına mı alındı? İddialara açıklık getirdi!

Youtuber Ruhi Çenet’in son videosu nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi. Youtube kanalına video çekmek için Adana’nın Hürriyet Mahallesini seçen Ruhi Çenet’in kullandığı ifadeler başına bela oldu. Videoda insanların Hürriyet Mahallesini tehlikeli olarak tanımladıklarını söyleyen Ruhi Çenet’in “suçu ve suçluyu övmek” iddiasıyla gözaltına alındığı söylendi. Konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan Çenet haberlere açıklık getirdi.

Magazin 28-07-2020 13:32

Youtuber Ruhi Çenet gözaltına mı alındı?

Youtube'da içerik üreten Ruhi Çenet'in Adana'da çektiği video dün yayından kaldırılmıştı. Ruhi Çenet'in videoda suçu ve suçluyu övmek iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Peki Ruhi Çenet'in kaldırdığı videosunun içeriği neydi? İşte son dakika Ruhi Çenet haberi..

Haber 28-07-2020 07:05

Ünlü YouTuber, Kim Milyoner Olmak İster'de telefon jokeri oldu! Soruyu bilemeyince yarışmacı elendi!

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yönetmen Murat Ayarslan, telefon jokerleri arasında bulunan ünlü YouTuber Ruhi Çenet'e sorduğu tarih sorusu sonrası 7 bin 500 TL'lik soruda elendi.

Trend 14-05-2019 20:37