Sadece Soruyorum Haberleri

Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı! Mutfak tezgahının altında yakaladı 'Üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu'

Adana’da yemek için eve dönen Suriye uyruklu 27 yaşındaki A.E.M., 26 yaşındaki eşi S.Ç.’nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. A.E.M., daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşı 25 yaşındaki M.S.’yi mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken buldu, bacak ve kalçasından bıçakladı. A.E.M. ifadesinde, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. M.S.'yi tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi. Olayın ardından A.E.M. tutuklandı.

Haber 2024-04-24 10:32:12

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak: Kıdem tazminatı, engelli maaşı, 65 yaş aylığı… Hepsi değişiyor

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

Finans 2024-04-24 08:47:59

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF hakkında açıklama! ''Seçimi erken yapmanın faydası varsa, bu fırsat kaçmıştır''

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'nin temsilcisi olarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hoş olmayan bir olay oldu! Kulüpler Birliği, Cuma günü sadece 3 kulübün onayladığı bir metni yayınladı!" dedi.

Spor 2024-04-22 17:19:02

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-04-20 12:40:41

Arnavutluk haber kanalının hareketi sosyal medyada çok konuşuldu! İzleyici arttırma taktiği denildi... Bir gören bir daha baktı

Arnavut medya şirketi Zjarr TV'nin uyguladığı yeni yayın politikası sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Haber spikerlerinin iç çamaşırı olmadan sadece bir ceketle yayına çıktıkları anlarda tüm dikkatleriyle haberleri sunmaları çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları kanalın yayın politikasını 'izleyici arttırma taktiği' olarak yorumladı.

Trend 20-04-24 08:59

İsrail sadece kendisinde olan savaş uçağını mı kullandı? İsrail basını yazdı: Saldırı söylenenden farklı olabilir

Geçtiğimiz hafta İran İHA'larla İsrail'e saldırmıştı. Günlerdir beklenen misilleme saldırı bu sabah saatlerinde gerçekleşti. İran 3 İHA'nın imha edildiğini açıklasa da İsrail basını saldırının bir savaş uçağıyla yapıldığını yazdı. Orta Doğu'da radarlara yakalanmadan İran'a ulaşabilen F-35 uçağına sahip bölgedeki tek ülkenin İsrail olması ise iddiaları güçlendirdi. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 14:43

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 19-04-24 12:54

Depremlerde stadı zarar gören Erzurumspor FK, saha sorunu yaşamak istemiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin başkanı Ahmet Dal, Kazım Karabekir Stadı'nın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde zarar görmesi nedeniyle sadece kale arkası tribünlerinin kullanıldığını hatırlatarak, "Gönlümden geçen, maçlarımızı Erzurum'da oynayalım, oynarken de statla ilgili çalışmalar başlasın. Bir an önce bir adım atılmasını istiyorum." dedi.

Yurthaber 19-04-24 11:03

Enflasyonun vurmadığı tek yer! Kuru fasulyenin porsiyonu sadece 4 lira arttı: Vatandaşın o fiyatlara yiyememesi yine isyan ettirdi

Artan enflasyonla birlikte vatandaşa en çok yansıyan zamlar gıda fiyatlarında görüldü. Gıda enflasyonunun yüksek olmasına rağmen zamların yansımadığı bir yer dikkat çekti. Meclis lokantası fiyatları yine gündem oldu. Kuru fasulyeye sadece 4 lira zam gelmesi ise gözlerden kaçmadı.

Finans 19-04-24 10:37

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Instagram'dan para kazanmak: Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı bulunan ve her geçen gün kullanıcı sayısında artış olan Instagram, en çok tercih edilen ve kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Instagram sadece eğlence amacı ile değil, birçok kişi tarafından bir gelir kaynağı olarak da kullanılabilen bir uygulamadır. Peki, Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Haber 16-04-24 23:44

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

Çat kapı gelen misafire kaşık tatlısı tarifi! Sadece 15 dakikada hazırlanan kaşık tatlısı nasıl yapılır?

'Misafire ne yapsam' diye düşünüyorsanız şipşak hazırlanan kaşık tatlısı tarifini deneyebilirsiniz. Muhteşem lezzetiyle adeta kaşık kaşık yediren bu tatlı yediden yetmişe herkesin damak zevkine hitap ediyor. Peki, kaşık tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 16-04-24 09:21

Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?

23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.

Trend 16-04-24 08:39

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42

Türkücü Ceylan Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı! Sadece bahçesi bile olay

İddialı pozları ve yüzündeki değişimle sık sık gündem olan Türkücü Ceylan son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Türkücü bu kez Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 14-04-24 14:33

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 14-04-24 09:19

Sadece iki malzeme yetiyor! Orkideleri iki yıldan daha fazla sürekli çiçek açtıran yöntem

Orkidelerin göz kamaştırıcı çiçekleri ve olağanüstü yapısı onları sahiplenmek veya özel birine hediye etmek için mükemmel bir ev bitkisi haline getirir. Ancak onların uzun süre çiçek açmasını sağlamak biraz bilgi gerektirir. Birçok yöntemi denemenize rağmen orkideleriniz uzun süre çiçek açmıyorsa bu etkili yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-04-24 14:35

Genç kızların kavgasında skandal görüntüler! Bayıltana kadar dövdü, kimse hiçbir şey yapmadan sadece izledi

Londra'nın güneydoğusunda bulunan Greenwich bölgesinde ismi açıklanmayan genç kızlar arasında kavga çıktı. Saldırı sırasında kendilerine ırkçı bir hakarette bulunduğunu iddia edilen iki siyahi genç kız parkın ortasında başka bir kızı darp etmeye başladı. Çevredekiler olaya müdahale etmezken o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Trend 13-04-24 08:47

Zorlu optik illüzyonla saklanan muzu sadece dahiler saniyeler içinde fark ediyor

Optik illüzyon testleri, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, en hızlı şekilde resimde gizlenen veya farklı nesneyi bularak çözülür. Bu testte dünya şeklinde bir oyuncağın etrafında bulunan 5 çocuk yer alıyor. Testte gizli muzu bulmak için saniyeleriniz var. İşte zorlu optik illüzyon testi ve cevabı...

Kadin 13-04-24 08:23

Dolandırıcıların yeni yöntemi! Şikayetler gün geçtikçe artıyor: 50 bin euro karşılığında ayrı ev şartıyla...

Sosyal medyada son zamanlarda artan evlilik platformları dikkat çekiyor. Sadece gerçek evlilik değil vatandaşlık almak için formalite evlilik düşünenleri de gözlerine kestiren dolandırıcılar önce parayı alıyor sonra ortadan kayboluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Bize ilginç gelmeye başlayan şikayetler alıyoruz." diyerek uyarıda bulundu.

Haber 11-04-24 12:48

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

Oylar yeniden sayılınca AK Parti kaybetti! Binali Yıldırım'ın memleketinde sadece 1 oyla 43 yıl sonra bir ilk yaşandı

31 Mart seçimlerinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti'nin ilk kez ikinci parti olduğu seçimlerde CHP beklenmedik birçok ilde başarıya imza attı. Bir dikkat çeken gelişme de Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaşandı. İtiraz sonucunda oylar yeniden sayılınca 1 oy farkla AK Parti 1 meclis üyesini kaybetti. CHP 43 yıl sonra ilçede ilk kez meclis üyesi çıkarmış oldu.

Haber 08-04-24 11:45

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

İmamoğlu Her şey onun elinde dedi, Erdoğan'a seslendi: Siyasi geleceği için endişelenmeli!

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına konuştu. Geride bıraktığımız seçimin asla sadece İstanbul seçimi olmadığının altını çizen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. İmamoğlu, "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" dedi.

Haber 08-04-24 07:37

70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamadı! Sosyal medyadan tepki çekti... Limitsiz kredi kartı verdi

Model Chloe Amour yaşlı bir erkekle sevgili olmanın haytaına getirdiği olumlu yanlardan söz edince sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. 70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamayan model, cinsel hayatlarının çok iyi olduğunu söyleyerek sadece onunla parası için birlikte olduğunu iddia edenlere adeta ateş püskürdü.

Trend 06-04-24 10:48

Sadece iskeleti kaldı! Dağlık alanda çürümüş erkek cesedi bulundu

Manisa'da, Spil Dağı'ndaki bir vadide bulunan derede çürümüş erkek cesedi bulundu.

Haber 05-04-24 19:58

Sadece 3 günde bağırsakları tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi!

Bağırsak sağlığı, genel sağlık ve iyi bir sindirim sistemi için son derece önemlidir. Bağırsaklarımızı temizlemek ve sindirim sistemimizi dengelemek için doğal çözümler arayanlar için bu kür çok etkili olabilir. İşte Diyetisyen Büşra Çalışkan'dan bağırsakları harekete geçen kür tarifi...

Kadin 05-04-24 15:29

Bayern Münih'in yıldızı Alphonso Davies depresyona girdi, sadece 5 arkadaşının olduğunu açıkladı!

Bayern Münih'in 23 yaşındaki Ganalı yıldızı Alphonso Davies, verdiği bir röportaj ile herkesi üzdü. Sadece 5 arkadaşının olduğunu söyleyen Davies kendisi için "Ben popüler bir kaybedenim" ifadelerini kullandı.

Spor 04-04-24 16:33

Arceo jantlar dünya şehirlerini fethediyor

Arıcıoğlu Otomotiv’in sadece Türkiye’de değil bütün dünyada ilgi gören jant markası Arceo, özgün koleksiyonuyla otomobil tutkunlarına heyecan vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda “Exclusive” serisi altında birçok dünya şehrini jantlarının adına taşıyan marka, her aracın havasını değiştirmenin yanı sıra sürücülere de unutulmaz bir yolculuk keyfi sunuyor.

Finans 04-04-24 14:23

Bakan Şimşek'ten seçim değerlendirmesinde 'enflasyon' mesajı! Memura zam verdik, yine kaybedildi İşte kulislerde konuşulan o sözler...

Yerel seçimler 'sürpriz' sonuçlarla sona erdi. CHP Türkiye genelinde seçimlerden birinci parti olarak çıkarken AK Parti'den de değerlendirme toplantıları başladı. Kulisler hareketlendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de oy kaybının sadece ekonomi kaynaklı olmadığını söylediği kaydedildi.

Finans 04-04-24 09:46

Fiyatı 569 TL'ye düştü! Geçen ayın en çok satan ürünü Puma spor çantasının fiyatı en dipte

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız sadece geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satan Puma Fundamentals Sports Bag M Spor Çantası'na mutlaka bir göz gezdirmelisiniz. Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimli fiyatıyla öne çıkan çantayı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 02-04-24 15:27

Kiracı dehşeti! 1,5 yılda sadece 2 kez kira ödedi, tahliye kararı çıkınca evi ateşe verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), içinde kendi eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Polis, her yerde kaçan Şükrü K.'yı arıyor. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 12:59

İşaret parmağına yaptırdığı cetvel dövmesi çok konuşuldu! Bir şeyleri ölçmeye yardımcı olacak

31 yaşındaki Steffen Karlsen isimli bir adam sadece parmağını kullanarak nesneleri ölçmenin ilginç bir yolunu buldu. İşaret parmağına cetvel dövmesi yaptıran Karlsen, birbirinden 1 cm arayla 10 çizgiden oluşan parmak dövmesini çok sevdiğini ve dövmesini gören insanların kendisini bir dahi olarak nitelendirdiğini söyledi.

Trend 02-04-24 10:53

Aldığı kilolar yüzünden depresyona giren anne basit bir tüyo uyguladı! Sadece 3 ayda 15 kilo verdi

İkinci çocuğuna hamile olan Rachel Down adlı bir kadın 2016'da 15 kilo aldı. Rachel Down, hamileyken ve ikinci oğlunu doğurduktan sonra vücudundan dolayı kendini bilinçli hissetmeye başladı. Rachel, kilo verme dönüşümünden sonra artık kendini harika hissediyor.

Kadin 02-04-24 07:46

İster hobi ister profesyonel anlamda arama yapmanıza yardımcı olacak en iyi metal dedektörler

Gelişmiş teknolojik sistemler sadece güvenliğinizi sağlamak için değil, boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için de sizlere imkân sunuyor. Bu imkânlardan biri de metal eşyalar bulmak! Dilediğiniz zamanda, dilediğiniz yerde, karada ve hatta suda arama yapmanızı sağlayan yüksek kaliteli metal dedektörleriyle arama yapabilirsiniz. Yepyeni bir arayış ve keyifli bir deneyim için karşınızda en iyi metal dedektörleri!

Haber 01-04-24 18:20

SON DAKİKA | Meral Akşener'den ilk açıklama! İstifa edeceği iddia edilmişti... İYİ Parti yerel seçim sonrası seçimli kongreye gidiyor

Son dakika haberi: Büyük sürprizlere sahne olan yerel seçim sonuçları İYİ Parti'de hüsran yarattı. Oy oranında ciddi düşüş gözlenen İYİ Parti, sadece il olarak Nevşehir'i kazandı. Alınan kötü sonucun ardından İYİ Parti'nin kritik ismi seçim sonrası istifa ederken Meral Akşener'e yönelik istifa çağrıları gündem olmuştu. "Meral Akşener istifa mı edecek?" sorusunun yanıtı merak edilirken, Akşener alınan sonuçlarının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. İYİ Parti seçimli kongreye gidiyor.

Haber 01-04-24 14:44

Sadece 12 kişi oy kullandı! Oylar eşit çıkınca... Kazananı kurayla belirlediler

Erzincan'ın Girvelek köyü dikkat çeken bir muhtarlık yarışına sahne oldu. Sadece 12 seçmenin oy kullandığı köyde, iki kadın muhtar adayının oyları eşit çıktı. Sandık başkanınca belirlenen tarafsız bir kişi tarafından çekilen kurada adı çıkan Edanur Akbaş, Girlevik köyünün yeni muhtarı oldu.

Haber 01-04-24 12:46

Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla oy kullanmıştı! Sandıktan sadece 3 oy çıktı... Tutanaklara yansıyan tablo gündem oldu

31 Mart'taki yerel seçimlerinde hayal kırıklığı yaşayan partilerden biri de İYİ Parti oldu. Türkiye genelinde yüzde 3,77 oy alan İYİ Parti'nin İstanbul'daki oy oranı ise yüzde 0,63'te kaldı. Seçim gecesinin en dikkat çeken notlarından biri de İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu'nun oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçlar oldu. Kavuncu’nun, eşi ve kızıyla birlikte oy kullandığı 2254 nolu sandıktan kendisine 3 oy çıktı.

Haber 01-04-24 11:36

CHP Meclis'te koltuk kaybetti! 4 aday için 15 gün süre verildi: Tercih yapmayan kaybetmiş sayılacak

Yerel seçimler TBMM'deki milletvekili sayısını da etkiledi. 26 vekil belediye başkanı olmak için yarıştı. İçlerinden sadece 4 CHP'li zafere ulaştı. Diğer partilerden bu başarıyı gösterebilen olmadı. Seçimi kazanan 4 CHP'li vekil 15 gün içinde tercihlerini yapmazsa yeni görevlerini reddetmiş olacak. 4 CHP'linin belediye başkanlığına başlamasıyla birlikte de CHP'nin 129 olan vekil sayısı 125'e düşecek.

Haber 01-04-24 11:20

Optik illüzyonlu zeka testi: Resimdeki farklı emojiyi 6 saniyede bulanlar gerçek bir dahi kabul ediliyor!

Zeka testleri, insanların dikkat seviyelerini ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmek için kullanılabilen bir araçtır. Resimdeki gizli E harfini bulma testini sadece süper zekilerin 6 saniyede çözebildiği öne sürülüyor. Bu tarz testler, hızlı düşünme, görsel algı ve odaklanma yeteneklerini geliştirmeye oldukça yardımcı oluyor. Siz de hafızanızı zorlamak ve zekanızı test etmek istiyorsanız mu eğlenceli optik illüzyon testine göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 09:54

İstifa edeceği iddia edilmişti! İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim sonuçları sonrası Genel Merkez'den ayrıldı

Son dakika haberi: Yerel seçim sonuçları büyük sürprizlere sahne olurken, İYİ Parti'nin oy oranındaki düşüş gündem oldu. Sadece il olarak Nevşehir'i kazanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti lideri Akşener, seçim sonuçlarının ardından genel merkezden ayrıldı. Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Haber 01-04-24 00:02

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem oldu: Orhan Gencebay’a karşı da bir zafer kazanmış olacak

İstanbul'da yerel seçim heyecanı sürerken, gazeteci Uğur Dündar canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Gelen ilk seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorum yapan Uğur Dündar, "Eğer 4 puanın üzerinde bir farkla kazanırsa sadece Murat Kurum’a karşı değil, Cumhurbaşkanına, 17 bakana ve Orhan Gencebay’a karşı bir zafer kazanmış olacak" dedi.

Haber 31-03-24 19:21

Hatay'da adayın yüzüne asit attılar! Seçime doğru çirkin saldırı: Genel başkan da devreye girdi

Seçim atmosferinin en yoğun yaşandığı Hatay'da seçime sadece saatler kala asitli saldırı gerçekleşti. Demokrat Parti'nin Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök'ün uğradığı saldırı sonrası görüntüleri paylaşıldı. Partiden yapılan açıklamaya göre Cumhur İttifakı mensupları olduğu öne sürülen saldırgan gözaltına alındı.

Haber 31-03-24 15:36