Sadık Bigat kimdir?

Sadık Bigat kimdir?

Şarkıcı Hümeyra’nın oğlu olan Sadık Bigat, 11 Mart 1973 tarihinde dünyaya geldi. Metin yazarlığı ve senaristlik yapan Sadık Bigat, Bir Erkek Bir Kadın, Keskin Bıçak ve İntikam dizilerinin senaryo ekibinde yer aldı. Evli ve üç yaşında bir çocuk babası olan Sadık Bigat aynı zamanda işletmecilik yaptı. 2003 yılında ağır bir trafik kazası geçiren Sadık Bigat, bu kazada ölümden döndü. İkitelli’de aştığı restoranı kapatmak zorunda kalan Sadık Biga, organizasyon sektöründe şirket sahibi olan Serra Bigat ile evli. Hümeyra’nın 1972’de Mithat Bigat ile evliliğinden dünyaya gelen Sadık Bigat, Ağustos 2020 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Sadık Bigat Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Sadık Bigat Haberleri

Evlat acısıyla sarsılan Hümeyra aylar sonra görüntülendi

Oğlu Sadık Bigat'ı (47) kaybettikten sonra herhangi bir projeyi kabul etmeyip yas tutan oyuncu Hümeyra, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Magazin 05-10-2021 09:43

Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat son yolculuğuna uğurlandı! Hümeyra ayakta durmakta zorlandı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat, son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunu son yolculuğuna uğurlamak için Zincirlikuyu Camii'ne gelen 72 yaşındaki sanatçı, ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 12-08-2020 19:41

Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti

Şarkıcı ve oyuncu Hümeyra'nın 47 yaşındaki oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti. Oğlundan haber alamayan ünlü sanatçı, Bigat'ın Nişantaşı'ndaki evine gittiğinde acı manzarayla karşılaştı.

Magazin 11-08-2020 20:46

Diğer Haber Etiketleri