Sara Sampaio Haberleri

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio imaj tazeledi! Son halini 'Herkes rahatlasın' diyerek paylaştı

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Sampaio son olarak imaj tazeledi. Ünlü model yeni görünümünü 'Herkes rahatlasın' notu ile paylaştı.

Magazin 08-02-2024 11:25

Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer almıştı! Sara Sampaio siyah ve beyaz bikinisiyle pozlarını paylaştı: Fit haliyle göz kamaştırdı!

Dünyaca ünlü model Sara Sampaio tatil pozlarıyla beğeni topladı. Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan güzel model neredeyse her gün antrenman yaparak formunu koruyor. 32 yaşındaki ünlü isim, siyah ve beyaz bikinileriyle ayrı ayrı verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 06-01-2024 08:33

Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer almıştı! Sara Sampaio sere serpe uzanıp poz verdi

Dünyaca ünlü model Sara Sampaio tatil pozlarıyla beğeni topladı. Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan güzel model neredeyse her gün antrenman yaparak formunu koruyor.

Magazin 18-08-2023 14:21

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio bikinisini çıkarıp attı

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio, sosyal medya paylaşımıyla nefes kesti. Minik bikinisiyle pozlarını paylaşan Sara Sampaio, bikinisini çıkardığı anları paylaştı.

Magazin 10-12-2022 10:14

Diğer Haber Etiketleri

Sara Sampaio

Sara Sampaio Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sara Sampaio Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeni rolü çok konuşuldu! Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio seks robotunu canlandırdı

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio beyaz perdede sevenlerinin karşısına ilginç bir rolle çıktı. 31 yaşındaki Portekizli model “Wifelike” filminde zengin ve yalnız erkeklere özel olarak üretilen bir seks robotunu canlandırdı. Film vizyona girdikten sonra Sampaio’nun sahneleriyle gündem oldu.

Trend 26-08-2022 17:40