Seda Akgül Haberleri

Seçim yorumuyla uzun süre konuşulmuştu! Seda Akgül eski partneri Hakan Ural'a böyle yüklendi! 'Hükümet sözcüsü gibi...'

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrası seçim öncesi yaptığı yorumla uzun süre konuşulmuştu. 'Murat Kurum çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural seçimin ardından da Murat Kurum'a desteğini devam ettirmişti. Seda Akgül, Hakan Ural'a canlı yayında tepki gösterdi.

Magazin 13-04-2024 12:09

Seda Akgül'den Acun Ilıcalı açıklaması! Esra Eron-Hakan Ural iddiasını gündeme getirdi

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, sunucu Seda Akgül'ü kovdurmadığını ekibinin sunucuyu istemediğini iddia etti. Akgül ise sosyal medya hesabından bu sözleri de yalanladı ve Esra Eron iddiasıyla dikkat çekti.

Magazin 25-12-2023 11:02

Seda Akgül reklam arasında Acun Ilıcalı tarafından kovulduğunu söylemişti! Orada ne oluyor da ben bu kadını ekrandan kovayım?

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, Seda Akgül'ün iddialarına ilk kez yanıt verdi. Ilıcalı, Seda Akgül'ün neden TV8'den kovulduğunu yıllar sonra açıkladı.

Magazin 24-12-2023 14:58

Seda Akgül'ün mayolu paylaşımı olay oldu! Son haline yorum yağdı

Kısmetse Olur'un eski sunucusu Seda Akgül bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Akgül mayolu pzolarını peş peşe paylaştı. Ünlü sunucunun zayıflığı dikkatlerden kaçmadı. Seda Akgül'ün son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-06-2023 16:25

Seda Akgül

Seda Akgül Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seda Akgül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

“İzdivaç programı sunmadım, önemli bir duruş” demişti! Öykü Serter Kısmetse Olur’dan ayrıldı mı?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı yeni bölümleri ile Youtube üzerinden izleyici karşısına çıkıyor. Daha önce televizyon ekranlarında yayınlanırken Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı programın yeni bölümleri Öykü Serter’in sunumuyla yayınlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Serter’in “İzdivaç programı sunmadım, önemli bir duruş” dediği bir video yayınlanmıştı. Ünlü sunucu ile ilgili bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-02-2023 11:01

Seda Akgül'den Kısmetse Olur hakkında bomba sözler! İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım

Kısmetse Olur programının unutulmaz sunucusu Seda Akgül yarışmaya dair açıklamalarıyla gündemde. Sosyal medya üzerinden sürekli Seda Akgül'e "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" soruları gelince ünlü sunucu bomba itiraflarda ve iddialarda bulundu.

Magazin 30-01-2023 15:42

Türkü Turan oyunculuktan şarkıcılığa geçti

Oyunculuğu kadar sesiyle de beğenileri toplayan ünlü sanatçı Türkü Turan, ilk single’ı ‘Tamam’ ile müzik listelerine giriş yaptı.

Magazin 27-06-2022 10:40

Seda Akgül'ü çileden çıkaran yorum! Adın benziyor diye kendini peygamber sanma

Ekranlarda bir süredir uzak olan sunucu Seda Akgül, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Akgül, son paylaşımına gelen, "Müslüman kadına şu görüntü hiç uyar mı?" yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 23-04-2022 12:31

Seda Akgül'ün son hali şoke etti! Herkes Survivor Sude sandı

Ekranlarda bir süredir uzak olan sunucu Seda Akgül son pozlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Mahalle baskısından kilo verdiğini söyleyen Seda Akgül filtre ve photoshopla gençliğine döndü. Seda Akgül'ü görenler "Survivor Sude sandım" yorumlarını yaptı.

Magazin 01-04-2022 10:20

Seda Akgül canlı yayında kadınlara isyan etti! Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz

Yayın hayatına geri dönen Flash TV'de Seda Akgül ile Korkusuz programı ile ekrana dönen ünlü sunucu Seda Akgül, kadının kadına yaptığı 'güzellik ve estetik' eleştirilerine isyan etti. Akgül, "Çağla Şıkel, Demet Şener, Burcu Esmersoy, Türkiye'nin en güzellerinden, onlar aldatılmadı mı? Sığsınız! Bin beterini hak ediyorsunuz." dedi.

Magazin 08-11-2021 11:16

Seda Akgül, Fatih Portakal – Fulya Öztürk tartışmasına dahil oldu: Ciyak ciyak bağıran

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programına Fatih Portakal'dan çok sert eleştiri gelmiş, programın sunucusu Fulya Öztürk de canlı yayında Portakal'a yanıt vermişti. İkili arasındaki polemiğe, ünlü sunucu Seda Akgül de katıldı.

Magazin 09-10-2021 00:47

Seda Akgül elinde kırbaç çıplak erkeklerle video çeken Defne Samyeli'ye ateş püskürdü

Seda Akgül'ün hedefinde bu sefer Defne Samyeli var. Defne Samyeli'nin 'kırbaçlı' ve çıplak erkeklerin etrafında dans ettiği klibini paylaşan Seda Akgül, "Ey Türk halkı kimleri ünlü ettiğinin farkına var" diyerek isyan etti.

Magazin 26-08-2021 09:21

Seda Akgül yardım yapacağını söyleyen Demet Akalın'a ateş püskürdü

Sunucu Seda Akgül yanan ormanlarla ilgili yardım kampanyalarına destek veren Demet Akalın'ı topa tuttu. Akgül'ün iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-08-2021 13:50