Selçuk Tepeli Haberleri Ve Son Dakika Selçuk Tepeli Haberleri

Selçuk Tepeli Haberleri Ve Son Dakika Selçuk Tepeli Haberleri

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Selçuk Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından sonra Habertürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Temmuz 2018'de Habertürk gazetesi kapandıktan sonra da bir süre Habertürk TV genel yayın yönetmenliğini görevini yürüttü. 24 Ağustos 2020 yılında ise FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine yerine Selçuk Tepeli geldi. 7 Eylül 2020'de Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber programını sunmaya başladı.

Selçuk Tepeli Haberleri

Canlı yayında küplere bindi! Selçuk Tepeli'den 'Edip Akbayram konserine iptal' tepkisi: 'Müessif olay nedeniyle sen bir şey yaptın mı?'

Dün Zonguldak Valiliği tarafından alınan kararla usta sanatçı Edip Akbayram'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ereğli'de vereceği konserin iptal edildiği duyurulmuştu. İptal kararına gerekçe olarak ise Bartın'daki maden faciası gösterilmişti. Akbayram kararın ardından "Bugüne kadar hiç böyle bir şey yaşamadım, benim için de çok ağır" açıklamasını yaparken karara bir tepki de haber spikeri Selçuk Tepeli tarafından geldi. Tepeli, canlı yayında öfkelenerek "Sen bir şey yaptın mı vali olarak" dedi.

Haber 27-10-2022 09:48

Canlı yayında Selçuk Tepeli kalem fırlatıp bardak kırmıştı! Yeni gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Geçtiğimiz günlerde FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlatmış ardından masada duran bardağı kırmıştı. RTÜK üyesi İlhan Taşçı, Selçuk Tepeli’nin tepkisinin RTÜK gündemine alındığını açıkladı.

Haber 29-05-2022 15:58

Canlı yayında sinirlendiği anlar gündem olmuştu! Kalem fırlatıp bardak kıran Selçuk Tepeli ilk yayınını bakın nasıl açtı

FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin haber sunduğu sırada sinirlenerek kalem fırlatıp masadaki bardağı kırdığı anlar gündem olmuştu. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğratırken sosyal medyadaki bazı kullanıcılar kameramana su fırlattığı iddiasıyla tepki göstermişti. 2 günlük aradan sonra yeniden izleyicilerin karşısına çıkan Tepeli, ana haber bültenini ilginç bir şekilde açtı. İşte Tepeli'nin programın başında söyledikleri...

Haber 23-05-2022 19:54

Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu? Canlı yayında sinirlenip bardak kıran Selçuk Tepeli'nin işine son mu verildi? FOX TV Ana Haber'de olmayacak mı?

Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu? sorusunun yanıtı, FOX TV ana haberin ünlü sunucusu ile ilgili sosyal medyadaki iddialar sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü sunucu, çiftçilere ilişkin bir haber sebebiyle sinirlenerek önce kalem fırlatmış, ardından da masada duran bardağı kırmıştı. Peki Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu? Canlı yayında sinirlenip bardak kıran Selçuk Tepeli'nin işine son mu verildi? FOX TV Ana Haber'de olmayacak mı? İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Haber 21-05-2022 15:45

Selçuk Tepeli

Selçuk Tepeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selçuk Tepeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selçuk Tepeli canlı yayında sinirlendi! Kalem fırlatıp, bardak kırdı

FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlattı ardından masada duran bardağı kırdı. Fırlattığı bardağın suyu kameralara gelen Tepeli'nin hareketleri izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Haber 20-05-2022 20:12

Son dakika… RTÜK’ten TELE1 ve FOX TV’ye ceza! Selçuk Tepeli ve Uğur Dündar…

Son dakika haberine göre RTÜK’ten çok tartışılan açıklamalar hakkında peş peşe kararlar geldi. RTÜK, cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ın konuk olduğu TELE1'in Demokrasi Arenası’na 5 hafta program durdurma ve yüzde 5 para cezası, FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin açıklamaları nedeniyle de FOX TV'ye de yüzde 3 para cezası verildi.

Haber 24-01-2022 13:30

Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli hangi kanallarda çalıştı?

Fatih Portakal'ın ardından bir süredir FOX Haber'in sunuculuğunu üstlenen Selçuk Tepeli vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı. Bir süredir Fox TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Tepeli, haber sunum tarzıyla merak uyandırıyor. Peki Selçuk Tepeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selçuk Tepeli hangi kanallarda çalıştı? Detaylar haberimizde...

Magazin 01-07-2021 17:39

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'den rejiye tepki: Şunu bitirebilir miyim lütfen

FOX TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, Ana Haber Bülteni sırasında, haberi sunarken rejiye sinirlendi.

Haber 28-04-2021 20:22

Selçuk Tepeli'den Enis Berberoğlu için çok sert sözler: Suç işliyorsun

Fox Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli dün akşamki yayında ilginç bir çıkış yaparak Enis Berberoğlu'nun tavrını eleştirdi.

Haber 11-02-2021 11:11

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 28 Ocak 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

28 Ocak 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 28 Ocak Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 28 Ocak 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 29-01-2021 12:31