Selçuk Yöntem Haberleri Ve Son Dakika Selçuk Yöntem Haberleri

Selçuk Yöntem Haberleri Ve Son Dakika Selçuk Yöntem Haberleri

Başarılı dizi ve sinema oyuncuları arasında yer alan Selçuk Yöntem, uzun yıllardır farklı yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Türkiye’de tanınan sanatçılardan biri olan Yöntem, 13 Temmuz 1953 tarihinde Iğdır’da dünyaya geldi. Sahne sanatlarındaki başarısıyla adından sık sık söz ettirdi. Üniversite eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Tiyatro kariyerine başladığı günden sonra birçok sahnede başarılı bir şekilde rol alan Yöntem, tiyatro oyunu yönetmenliği de yaptı. 1995 yılında yönettiği tiyatro oyunuyla ödül almaya hak kazandı. Televizyon dizilerinin yanı sıra birçok sinema filminde de önemli performanslar sergileyen Selçuk yöntem, birçok dalda ödül kazandı. “C Blok” isimli yapımdaki performansıyla “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü almaya hak kazandı. Başarılı oyuncunun rol aldığı ünlü yapımlar arasında Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi gibi televizyon dizileri bulunuyor.

Selçuk Yöntem Haberleri

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Sosyal medyada yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizisi Aşk-ı Memnu'nun setinden hiç görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. O kare sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Magazin 11-08-2023 16:33

Selçuk Yöntem'den Meral Akşener'e sert tepki! 'Böyle bir dönüşümü hiç bir aktör yorumlayamaz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı açıklamayla altılı masadan kalktıklarını duyurdu. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yapan Akşener "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış" dedi. Akşener'in açıklamaları sonrası Selçuk Yöntem isyan etti.

Magazin 03-03-2023 20:35

Selçuk Yöntem kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşk-ı Memnu ile bir döneme damga vurmuştu! Selçuk Yöntem ve Selin Şekerci O Ses sahnesinde!

Selçuk Yöntem, O Ses Türkiye yılbaşı özel programının konukları arasında yer alıyor. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Adnan karakteriyle hafızlara kazınan ünlü oyuncu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Selin Şekerci ile düet yaptı. Peki Selçuk Yöntem kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'in hayatı...

Magazin 01-01-2023 05:01

Başrollerini Selçuk Yöntem ve Tarık Emir Tekin’in paylaştığı “Reflection (Akis)” filminin fragmanı yayınlandı

Dünya prömiyerini 16. Harlem Uluslararası Film Festivali’nde yapan ve festivalden "En İyi Yabancı Film" ödülüyle dönen "Akis" (Reflection) filminin fragmanı paylaşıldı. 23 Eylül 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen film İngilizce olarak çekilen bir Türk yapımı olma özelliğini taşıyor. Türk oyuncuların İngilizce konuştuğu filmin fragmanı altyazılı olarak yayınlandı.

Trend 07-09-2022 17:49

Aşkı Memnu finali ne zaman? Tekrarı gösterilen Aşkı Memnu finali saat kaçta?

Aşkı Memnu finali bir kez daha Kanal D'de ekrana gelecek. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Beran Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre gibi önemli oyuncuların yer aldığı fenomen dizinin final bölümünün yayınlanacağı saat merak konusu oldu. Peki Aşkı Memnu finali ne zaman? Tekrarı gösterilen Aşkı Memnu finali saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Magazin 25-08-2022 12:20

Selçuk Yöntem'den Kenan Işık açıklaması! Kenan Işık son durumu...

Uzun yıllardır komada olan Kim Milyoner Olmak İster sunucusu usta oyuncu Kenan Işık son durumu sık sık merak konusu oluyor. Son olarak Selçuk Yöntem Kenan Işık açıklaması yapınca yine ünlü oyuncunun son durumu merak konusu oldu. Selçuk Yöntem, Kenan Işık ve 'Kim Milyoner Olmak İster' itirafıyla gündeme geldi.

Magazin 27-03-2022 15:41

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-2022 16:19

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-2022 15:49

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'i bir de şimdi görün! Dekoltesiyle Instagram'ı salladı

Başrollerini Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi, Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Dizide hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Pelin Ermiş, değişimiyle şaşırttı.

Magazin 01-02-2022 16:55

Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya buluştu! Aşk-ı Memnu göndermesi olay oldu

Aşk-ı Memnu dizisinde baba-kızı canlandıran Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldiler. Hazal Kaya'nın Aşk-ı Memnu göndermesi, sosyal medyada olay oldu.

Magazin 31-01-2022 13:58

Selçuk Yöntem kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Selçuk Yöntem'in filmleri ve dizileri

Akif Selçuk Yöntem ya da tanınan adıyla Selçuk Yöntem, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Başarılı oyunculardan biri olan Selçuk Yöntem, oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödüle layık görüldü. 1976'da Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünü bitiren Yöntem, 1997'de de Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı.

Magazin 22-09-2021 19:46

Selçuk Yöntem 'tost fotoğrafı' davasını kazandı! İşte tazminat tutarı...

Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, Selçuk Yöntem'in, tost yerken çekilen bir fotoğrafını menüsünde izinsiz şekilde kullanan kafeden kazandığı tazminatı onadı. Temyiz itirazı reddedilirken, usta sanatçının kazandığı tazminat belli oldu.

Magazin 22-09-2021 14:31

İlker Savaşkurt’un ikinci filmi Akis (Reflection) Türkiye’de ilk kez Altın Koza’da gösterilecek

Dünya prömiyerini 16. Harlem Uluslararası Film Festivali’nde yapan ve festivalden "En İyi Yabancı Film" ödülüyle dönen "Akis" (Reflection), Türkiye’deki ilk gösterimini Adana’da Altın Koza Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Trend 11-09-2021 15:17

Selçuk Yöntem suskunluğunu bozdu! Çok yıpratıcı

Selçuk Yöntem ve yönetmen Hilal Saral, bu yıl yedinci kez düzenlenen ‘Frankfurt Türk Tiyatro Festivali'ne konuk oldu.

Magazin 08-09-2021 09:41

Selçuk Yöntem'in Bodrum tatili

Ailesiyle birlikte sezonu Bodrum'da açan usta oyuncu Selçuk Yöntem, önceki gün konakladıkları otelin plajında objektiflere yansıdı.

Magazin 24-07-2021 14:54

Kurtlar Vadisi'nin 'Aslan Amca'sı aslında kim? Gerçek hayatta kimi oynuyor?

Kurtlar Vadisi dizisinde, Selçuk Yöntem’in canlandırdığı Aslan Akbey karakteri, büyük bir vatansever olarak biliniyor. Bir dönemi kasıp kavuran Kurtlar Vadisi dizisi hakkında bilindiği gibi birçok da teori bulunuyor. Dizide Kamu Güvenliği Teşkilatı’nın (KGB) başkanlığını yapan Aslan Akbey, çevresi tarafından ‘Amca’ ismiyle tanınıyor. Ancak asıl adı ise Abbas Ustaoğlu. Kurtlar Vadisi dizisinde Aslan Akbey karakterini Selçuk Yöntem canlandırıyor.

Magazin 14-07-2021 12:42

Bir dönem evli olduklarına şaşıracaksınız! İşte boşanan ünlü çiftler

Ünlüler dünyası her zaman merak uyandırmıştır. Sanat ve televizyon dünyasından tanıdığımız birbirinden ünlü isimler bir dönem gönüllerini kimlere kaptırdı. Kimisi rol arkadaşına aşık oldu, kimisi dönemin en popüler ismine. Büyük aşk ile başlayıp hüsran ile biten o evlilikler ise magazin gündemini epey meşgul etti. Peki hangi ünlü çift yollarını ayırdı. İşte boşanan ünlü çiftler...

Magazin 17-06-2021 11:56

19 Mayıs heyecanı yurdun dört bir yanını sardı: İşte ünlülerin 19 Mayıs paylaşımları

Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin102 yılı tüm yurtta kutlanıyor. Televizyon ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ise bu özel günü sosyal medya paylaşımları ile kutladı.

Magazin 19-05-2021 14:59

Kıvanç Tatlıtuğ ile Selçuk Yöntem, Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde mi buluşuyor?

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Aşk-ı Memnu'da amca-yeğeni oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, 11 yıl sonra yeniden aynı dizide rol almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncular Netflix'in yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi‘nin ikinci sezonunda baba-oğul olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Magazin 16-05-2021 20:28

27 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sıralamasında kim birinci oldu?

27 Nisan reyting sonuçları sabah saatlerinden itibaren açıklandı. Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında en çok izlenen yapım, reytinglerde birinci oldu.

Trend 28-04-2021 10:25

Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Yarışma bitti mi? Açıklama bekleniyor

ATV ekranlarında ekrana gelen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı çok sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bugünün yayın akışında yok. Bu durum izleyicilerinin aklına "kim milyoner olmak ister neden yok" sorusunu getirdi. ATV tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 03-03-2021 15:56

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'in eşi ortaya çıktı!

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, 40 yıldır Cihan Yöntem ile evli. Yöntem, eşiyle çok fazla görüntü vermiyor. Deneyimli oyuncu, evliliğinin bilinmeyenlerini ilk kez anlattı

Magazin 27-02-2021 11:00

Selçuk Yöntem'den güldüren paylaşım! 'Gözlerini Oktay Kaynarca’dan almış…'

Yayınlanmasının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen halen güncelliğini koruyan Aşk-ı Memnu dizisinin yıldızı Selçuk Yöntem, sosyal medya paylaşımı ile gülümsetti. Yöntem paylaşımında arkadaşı Oktay Kaynarca'ye gönderme yaptı.

Magazin 13-08-2020 11:48

Tuvana Türkay: Herkes çok namusluysa hiç kimsenin donuna bakmasınlar

Tuvana Türkay Selçuk Yöntem fotoğrafıyla olay olmuştu. Türkay gelen eleştirilere "Herkes çok namusluysa hiç kimsenin donuna bakmasınlar" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 10-08-2020 17:52

Selçuk Yöntem'den Tuvana Türkay açıklaması! Sevgililer mi?

Doğum gününü dün akşam yakın arkadaşlarıyla kutlayan Selçuk Yöntem, Tuvana Türkay'ın paylaştığı mesajla ilgili konuştu. Yöntem "Arkadaşlar hepsi benim kardeşim, lütfen yanlış şeyler yazmayın" dedi.

Magazin 15-07-2020 10:35

Tuvana Türkay ile Selçuk Yöntem sevgili mi oldu? Şaşırtan doğum günü paylaşımı

Tuvana Türkay, usta oyuncu Selçuk Yöntem'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem ile birbirlerine sarılırken çekilmiş bir fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşarak "Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri" notunu yazdı. Sürpriz paylaşım, 'Tuvana Türkay ile Selçuk Yöntem aşk mı yaşıyor?' sorusunu akıllara getirdi. Türkay olay olan paylaşımını ise bir süre sonra Instagram hesabından kaldırdı.

Magazin 13-07-2020 22:27

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ile Selçuk Yöntem yıllar sonra buluştu

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Adnan karakterlerine hayat veren Beren Saat ve Selçuk Yöntem 10 yıl sonra tekrar bir araya geldi.

Magazin 20-02-2020 21:55

Selçuk Yöntem, Benim Adım Feuerbach oyununda rol alacak

Selçuk Yöntem, "Benim Adım Feuerbach" oyununda rol alacak

Magazin 15-01-2020 09:59

Mozart'ın hayatına odaklanan Amadeus oyununun prömiyeri yapıldı

Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliğinde hazırlanan oyunda Selçuk Yöntem "Salieri", Okan Bayülgen "Mozart" ve Özlem Öçalmaz "Costanze" rolünde sahneye çıkıyor

Magazin 12-01-2020 12:19

Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ'dan pazar pozu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca, yakın dostları Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ ile çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 08-12-2019 21:34

Şimdi ikisi de Türkiye'nin en ünlü isimleri arasında!

Kimisi bu dünyadan göçüp gitti, kimisi halen daha aramızda... Ama her biri kendi alanına iz bırakmayı başardı.

Magazin 19-11-2019 11:09

9. Malatya Uluslararası Film Festivali başladı

Festivalde, sinema sanatçıları Meral Çetinkaya ve Selçuk Yöntem'e "Onur Ödülü" verildi

Magazin 15-11-2019 23:18

Oyuncu Selçuk Yöntem Malatya'da öğrencilerle buluştu

Selçuk Yöntem, yıllar önce eğitim öğretim hayatına başladığı Gazi İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi

Magazin 15-11-2019 15:38

Selçuk Yöntem, Benim adım Feuerbachle İKÜ'de sahne aldı

Selçuk Yöntem, "Benim adım Feuerbach"le İKÜ'de sahne aldı

Magazin 07-11-2019 20:53

Selçuk Yöntem, Benim adım Feuerbachle İKÜ'de

Selçuk Yöntem, "Benim adım Feuerbach"le İKÜ'de

Haber 31-10-2019 11:57

Selçuk Yöntem, Benim adım Feuerbachle İKÜ'de

Selçuk Yöntem, "Benim adım Feuerbach"le İKÜ'de

Yurthaber 31-10-2019 11:57

Yıllar sonra dikkat çeken Aşk-ı Memnu sahnesi! Selçuk Yöntem...

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan karakterini oynayan Selçuk Yöntem'in ayakta dikilirken yaptığı bacak hareketleri sosyal medyada gündem oldu. Yıllar sonra fark edilen sahneye ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Trend 25-10-2019 10:38

Selçuk Yöntem'i dolandırmıştı! 4 yıl hapis

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'i 350 bin TL dolandırılan emlakçı Yasemin T., 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin 22-10-2019 11:30

Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze töreninde büyük ayıp! Selçuk Yöntem'in parasını çaldılar

Oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim'de hayatını kaybetmiş dün de son yolculuğuna uğurlanmıştı. Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze töreninde, Selçuk Yöntem'in parasınının çalındığı ortaya çıktı.

Magazin 04-10-2019 13:37

Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ'un tatil keyfi!

Usta oyuncular Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ birlikte tatile çıktı.

Trend 17-08-2019 21:51

Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem'den tatil pozu

Dostlukları yıllar öncesine dayanan ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem, sosyal medya hesaplarından tatil pozlarını paylaştılar.

Magazin 11-07-2019 23:35

Selçuk Yöntem ve Metin Akpınar'dan 41 yıl sonra aynı kare

Selçuk Yöntem yakın dostu Metin Akpınar’la eski ve yeni fotoğrafını paylaştı.

Trend 11-06-2019 22:21

Beren Saat'in yeni partneri Selçuk Yöntem imiş!

Netflix ile anlaşan Beren Saat'in partnerinin Mehmet Günsür olacağı konuşulurken gerçek başka çıktı! Meğerse Saat'in yeni partneri Selçuk Yöntem imiş.

Magazin 07-12-2018 14:16

Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay'la sokakta kalmış

Selçuk Yöntem, Esra Oflaz Güvenkaya’nın ‘Senin Mucizen’ programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında konuşan Yöntem, ilk eşi Zuhal Olcay’la Londra maceralarını da anlattı

Magazin 15-11-2018 15:44

Fenerbahçe kongresinde oy kullanan ünlüler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aday olduğu Fenerbahçe başkanlık seçiminde ünlü isimler de oy kullandı.

Spor 03-06-2018 17:32

Selçuk Yöntem isyan etti! 'Yuh be'

Selçuk Yöntem, Benim Adım Feuerbach oyununun turnesi kapsamında Samsun’da seyirci karşısına çıktı. Yöntem, Samsun'daki oyun sırasında dayanamayıp seyirciye "Yuh be" dedi.

Magazin 16-05-2018 10:18

Selçuk Yöntem'e 212 metrekarelik lüks daire

Selçuk Yöntem, dünyaca ünlü tasarımcının projesinden paraya kıyıp ev satın aldı

Magazin 13-05-2018 16:56

'Milyonluk Resim' yayından kalktı mı?

Usta sanatçı Selçuk Yöntem'in sunumuyla FOX'ta ekranlara gelen 'Milyonluk Resim' yarışmasının akıbeti belli oldu.

Magazin 30-03-2018 15:18