Selin Aydin Haberleri

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 15:22:07

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 2024-04-17 09:15:16

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 2024-04-09 11:57:14

Uzak durulması gereken burç erkeklerini açıkladı! Sosyal medyada çok konuşuldu: 'Fingirdek erkek...

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken burç erkeklerini açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Bayraktar videosunda burçlara yönelik yaptığı analizlerle adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 2024-04-05 09:13:37

Selin yıktığı tarihi Aktaş Köprüsü yeniden inşa edildi

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 2021 yılındaki selde yıkılan tarihi ahşap Aktaş Köprüsü, yeniden hizmete girdi.

Yurthaber 27-03-24 12:14

6 Şubat'ın unutulmayan acılarından İsias Otel... Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler

6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak acılar hala taze. Kıbrıs'tan Adıyaman'a şampiyon olmak için gelen ancak sonsuzluğa uğurlanan öğrencilerin aileleri haklı isyanlarına devam ediyor. Hayatını kaybeden sporculardan Selin Karakaya'nın annesinin, "Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler" sözleri boğazları bir kez daha düğümledi.

Haber 21-03-24 16:53

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Pınar Damar cinayeti davasında karar belli oldu

Bağcılar'da Pınar Damar kayıp olarak aranırken cesedi bulundu. Damar'ın kuzeninin dini nikahlı eşi Metin Aydin, Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti. Aydin'in Damar'ı öldürmeden önce, cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi. Hakim karşısına çıkan Metin Aydin'in cezası belli oldu. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 14:59

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Herkesin sorduğu soruya cevap verdi! Kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikler notuyla paylaşıp tek tek sıraladı: 'Ev boş bize gidelim mi?'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar, Instagram'da kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikleri tek tek anlatan bir paylaşım yapınca popüler olmayı başardı. Erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmeyen davranışlarını sıralayan Bayraktar'ın gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 13-03-24 13:53

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın iddiaları şoke etti: Haber spikeriyle de ilişkisi vardı

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirmişti. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı yaptığı başka bir açıklama da ise evli olduğu esnada eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş ve bir haber spikeriyle de ilişkisinin olduğunu iddia etti.

Magazin 04-03-24 11:21

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı canlı yayına mesaj gönderdi! Bomba sözler

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirdi. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 'İhanete uğramış bir anneyim' açıklamasını yapan Kabaklı Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında mesaj gönderdi.

Magazin 01-03-24 12:01

Selin Ciğerci karşısında gazetecileri görünce şaşırdı! Çok utanıyorum

Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde elinde çiçekle görüntülendi. Ciğerci, çiçeğin arkadaşından geldiğini belirtti. Gazetecileri karşısında görünce şaşıran ünlü isim" Sizi görünce utandım" dedi.

Magazin 16-02-24 17:40

Bilecik'te selin etkili olduğu köyde tarım arazisi ve yolları su bastı

Bilecik merkeze bağlı Kurtköy köyünde şiddetli yağış, tarım arazisi ve yollarda su baskınlarına neden oldu.

Yurthaber 16-02-24 10:21

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu öpüşme tekniği hakkında konuştu: Hiç kolay değil

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Oyuncu meslektaşı Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleriyle ilgili söylediği sözler hakkında yorum yaptı.

Magazin 02-02-24 09:31

Dokuz Oğuz'un yıldızı Yasemin Kay Allen öpüşme sahnesi tavsiyesiyle gündem oldu! 'En azından...'

Geçtiğimiz günlerde son olarak Aile dizisinde rol alan Selin Şekerci'nin öpüşme sahnesi itirafı sosyal medyada gündem olmuştu. Şimdi de başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Yasemin Kay Allen öpüşme sahneleriyle ilgili bir tavsiyede bulundu.

Magazin 31-01-24 09:38

Selin Karacehennem sözünü sakınmadı! Hemen seks yaparsanız...

Katıldığı televizyon programlarındaki yorumları ve söylediği sözlerle tanınan Selin Karacehennem katıldığı bir programda "Bir gecede ilk anda tanışıyor akşam yatıyor olmaz" diyerek bakın nasıl bir benzetmede bulundu.

Magazin 29-01-24 15:13

Tuğba Ekinci yine duramadı... Buket Aydın ve Şahan Gökbakar'ın tartışmasına ilginç bir yorum yaptı

Buket Aydın'ın erkeklerin bu hayattaki amacı ve göreviyle ilgili yaptığı açıklamaları Şahan Gökbakar tarafından dalga konusu olmuştu. Aydın, kendisini taklit eden Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı'yı skandal sözlerle hedef aldı. Gökbakar'dan eşini hedef alan Aydın'a yanıt geldi. Magazin olaylarını kendince yorumlayan Tuğba Ekinci ise bu sefer Buket Aydın ve Şahan Gökbakar tartışmasına dahil oldu. İlginç yorumu dikkat çekti.

Magazin 26-01-24 15:39

Şahan Gökbakar Buket Aydın'ın karısını hedef almasına sessiz kalmadı! Bu leş, paçoz, çirkin, seviyesiz...

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan spiker Buket Aydın açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Aydın, "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" demişti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sunucu Buket Aydın’ın sözlerini yaptığı paylaşımla ti’ye almıştı. Aydın, kendisini taklit eden Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı'yı skandal sözlerle hedef aldı. Gökbakar'dan eşini hedef alan Aydın'a yanıt geldi.

Magazin 26-01-24 10:58

Canlı yayında ortam gerildi! Ali Eyüpoğlu Ailesi çok zengin değil miydi? deyince Selin Ciğerci yayına bağlandı: Hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun sen?

Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu'nun sunduğu “Aramızda Kalmasın” programında Selin Ciğerci'nin açıklamaları konuşuldu. Ali Eyüpoğlu "Ailesi çok zengin değil miydi?" deyince zor günler geçiren Ciğerci yayına bağlanarak isyan etti.

Magazin 25-01-24 13:40

Buket Aydın Şahan Gökbakar'a tepki gösterirken eşinin geçmişini hedef aldı! Jess Molho dayanamadı: Selin Hanım'ın ne alakası var?

"Ben hesap ödemem" diyerek sosyal medyanın diline düşen spiker Buket Aydın kendisiyle dalga geçen Şahan Gökbakar'a ateş püskürürken eşini de hedef aldı. Jess Molho ve Demet Akalın'a katılan Aydın söylediği sözlerle dikkat çekerken Jess Molho en sonunda dayanamadı ve bakın ne dedi.

Magazin 25-01-24 13:27

Hakkında soruşturma açılan Selin Ciğerci ağlayarak yaşadığı zor günleri anlattı! Kimseye ödeme yapamıyorum

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci hakkında da soruşturma başlatılmıştı. "Ben 60 milyona yakın vergi ödemişim zaten, kazanmışım, o zaman da diyordum" açıklamasında bulunan Ciğerci ağlayarak paylaşım yaptı. Ciğerci "Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" dedi.

Magazin 25-01-24 07:12

Öpüşme itirafı olay oldu! Aile'nin yıldızı Selin Şekerci 'partnerime giriyorum' sözleriyle sosyal medyayı salladı

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme itirafıyla gündem oldu. Yasemin Şefik'in talk show programına konuk olan Şekerci öpüşme sahneleriyle ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-01-24 15:21

Acı Hayat'ın Nermin'i Selin Demiratar'ı görenler şaştı kaldı! Ben artık EYT'e geçtim

Uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat süren oyuncu Selin Demiratar son görünümüyle adından söz ettirdi. Yıllara meydan okuyan Acı Hayat'ın Nermin'i setlere geri dönmeyeceğini söylerken "Ben artık EYT'e geçtim" dedi.

Magazin 24-01-24 13:44

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra İstanbul'daki hayatını bırakıp o şehre yerleşiyor!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ayrıldı ama isimleri magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce eski eşini aldattığını itiraf eden Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde kaza geçirince gündem olmuştu. Eski futbolcu İstanbul'daki hayatını bırakıp İzmir'e yerleşmeye karar verdi.

Magazin 23-01-24 10:33

Evin tek oğlu olan Kerimcan Durmaz'dan bakın annesi ne istedi! Selin Ciğerci yorum yapamadan duramadı

İnternet üzerinden yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz son paylaşımıyla da gündeme geldi. Annesiyle birlikte YouTube videosu çeken Kerimcan Durmaz, videonun fragmanını paylaştı. Fragmanda annesinin Kerimcan Durmaz'dan gelin ve torun isteği dikkatlerden kaçmadı. Selin Ciğerci ise anne- oğul arasında gerçekleşen muhabbete yorum yaparak dahil oldu.

Magazin 13-01-24 11:15

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra'ya yorumu dikkat çekti

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ayrıldı ama isimleri magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce eski eşini aldattığını itiraf eden Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde kaza geçirince gündem olmuştu. Çıra ve eski karısı Ciğerci arasındaki yorumlaşma da dikkat çekti.

Magazin 02-01-24 11:41

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra kaza geçirdi! Milyonluk aracının halini paylaştı

Son dönemde kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Gökhan Çıra kaza geçirdi. Selin Ciğerci'nin eski kocası Çıra tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Gökhan Çıra milyonluk aracının halini de paylaştı.

Magazin 31-12-23 11:54

Aleyna Tilki 'Yakında yine' diyerek paylaştı! Minicik eteğiyle olay oldu

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" diyen Aleyna Tilki'den yeni paylaşım geldi. Genç oyuncu minicik eteğiyle sahne aldığını anları paylaşınca Selin Ciğerci dayanamadı.

Magazin 29-12-23 15:22

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci projeye veda etti! Kendi cenazesi için bakın ne yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi isimleri bir araya getiren ekranların sevilen dizisi Aile'ye ikinci sezonunda dahil olan Selin Şekerci projeye veda etti. Dizide 'Serap Varol' karakterine hayat veren Şekerci kendi cenazesi için bakın ne yaptı...

Magazin 27-12-23 17:04

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra kızları için biraya geldi! Aile pozu sosyal medyayı salladı

Son dönemde adı kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarına karışan Selin Ciğerci özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kızının doğum günü pozlarıyla çok konuşuldu.

Magazin 26-12-23 15:17

Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Tıp Fakültesi'nden mezun oldu! Selin Gurdikyan artık bir doktor

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, 2022 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü seçilmişti. 24 yaşındaki tescilli güzel, Florida International University'den mezun oldu.

Magazin 13-12-23 17:28

Alkolü bırakan çalışanlarına altın vermesiyle gündemdeydi! Şule Kayatürk ne iş yapıyor?

Şulemsi kullanıcı adlı sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk, Dilan Polat-Engin Polat ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci ve Eylül Öztürk gibi kara para aklama iddialarıyla gündeme gelmişti. Güzellik merkezi sahibi olan Şulemsi'nin mal varlığı ve kim olduğu merak edildi. İşte Şule Kayatürk (Şulemsi) ile ilgili merak edilenler...

Magazin 02-12-23 12:44

Gazeteci Murat Ağırel: Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı

Sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma büyüyor. Dilan ve Engin Polat'ın ardından 14 fenomenin mal varlıklarına el konuldu. Gazeteci Murat Ağırel de Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Magazin 01-12-23 20:48

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı bakın kim çıktı! Meğer TikTok fenomeniymiş

Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları, Çukur gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Arka Sokaklar dizisi ise 18 sezondur devam ediyor. Filiz Taçbaş, dizide uzun yıllar boyunca dizide Ayla karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun kızı Selin Yavuz, TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 30-11-23 13:17

Selin Ciğerci iddialara isyan etti! Tüm gelirimi açıkladım ya beni kaçırırlarsa...

Kara para aklama iddiaları sonrası belgelerle açıklama yapan Selin Ciğerci, katıldığı yayında servetinin her yerde açık açık konuşulmasına dair "Tüm gelirimi açıkladım ya beni kaçırırlarsa" dedi. Ciğerci ayrıca 'kaçtı' yorumları gelmesin diye ülkeden çıkmadığını söyledi.

Magazin 24-11-23 14:39

Selin Ciğerci'nin kazancı hakkında Ben ikna olmadım! demişti! Miami'deki evi nasıl aldığını anlatıp şirketlerdeki gelirini açıkladı

Gazeteci Murat Ağırel, Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci'nin kazancını araştırarak "Bir kremden 450 milyon TL kazanılır mı? Ben ikna olmadım" demişti. Selin Ciğerci ile yeniden görüşen Ağırel bu sefer de ünlü fenomenin şirket gelirini açıkladı.

Magazin 23-11-23 09:11

Evlenmeleri bekleniyordu! Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra nişanlısından ayrıldı

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, bir süredir aşk yaşadığı Eylül Keleş ile 5 Ekim'de nişanlanmıştı. Önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaları beklenen çiftten ayrılık haberi geldi.

Magazin 22-11-23 13:21

SON DAKİKA | Zonguldak Ereğli'de 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Sel felaketi kenti vurdu, Zonguldak Valiliği açıkladı: 21-22 Kasım için tatil ve idari izin kararı

Son dakika: Zonguldak Ereğli'de 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Selin vurduğu kentte şimdi herkes bu sorunun yanıtını alıyor. Etkisini artıran ve bugün de gün boyu devam eden sağanak yağış sele neden olmuş, fırtına nedeniyle kuru yük gemisi batmıştı. 12 personelden 1’inin cansız bedenine ulaşılırken, sel sularına kapılan otomobildeki biri kadın 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Gözler Zonguldak Valiliği'nin açıklamasında çevrilirken, 21-22 Kasım için tatil ve idari izin kararı geldi.

Haber 20-11-23 19:27

Batman'da 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Sel felaketi kenti vurmuş, 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti... Gözler Batman Valiliği'nin açıklamasında

Batman'da okullar 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Selin vurduğu kentte şimdi herkes bu sorunun yanıtını alıyor. Geçtiğimiz gece etkisini artıran ve bugün de gün boyu devam eden sağanak yağış sele neden olmuş, biri kadın 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. 20 Kasım bugün için okulların tatil edildiği kentte gözler yeniden Batman Valiliği'nden gelecek açıklamaya çevrildi.

Haber 20-11-23 19:07

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ın yeni mesleği bakın neymiş

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içerisindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Özbudak şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 20-11-23 17:07

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra birbirine mi girdi? Yaktın bizi...

Fenomenlere dair incelemeler sürerken bir yandan da farklı farklı iddialar gündeme geliyor. Son olarak 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra birbirine girdi. İddiaya göre Ciğerci eski kocasına "Yaktın bizi" dedi.

Magazin 16-11-23 15:23

Ülkeyi terk etmişti! Selena'nın Selin'i Cansu Demirci öldü mü? Sosyal medyada gündem oldu

Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ülkeyi de terk eden Cansu Demirci'nin öldüğü iddiası sosyal medyayı salladı. Selena'da Nazlı'ya hayat veren Dilara Kurtulmuş açıklama yaptı.

Magazin 14-11-23 15:02

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra açıklama yaptı! Murat Ağırel Bir kremden 450 milyon TL kazanılır mı? dedi mal varlığını sayıp ekledi: Ben ikna olmadım!

Gazeteci Murat Ağırel, Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci'nin kazancını araştırarak kafasında oluşan soru işaretlerini yayında anlattı. Selin Ciğerci ve eski kocasıyla konuşan Ağırel "Bir kremden 450 milyon TL kazanılır mı?" diyerek ünlü fenomenin mal varlığını saydı ve açıklamaları ikna edici bulmadığını söyledi.

Magazin 09-11-23 15:50

Bağcılar'da eski sevgili dehşeti! 'Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende'

Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Barbaros Tüzün ile Filiz Çilingir kısa süreli bir birliktelik yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili Tüzün, Filiz Çilingir'e defalarca ateş etti. Annesini korumak isterken 14 yaşındaki Selin Akçay da kurşunların hedefi oldu. Dehşet saçan eski sevgilinin, Filiz Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ise kan dondurdu.

Haber 08-11-23 00:00

CHP'de 60 kişilik PM üyeleri belli oldu! Aralarında Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler de var, işte o liste....

CHP'de delegeler bugün PM ve YDK seçimleri için oy kullandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemleri tamamlanmış ve oy sayımına geçilmişti. CHP'de 60 kişiden oluşan PM üyeleri belli oldu. PM'de Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler yer buldu.

Haber 06-11-23 11:36

Özgür Özel seçildi, İmamoğlu istedi! İzmir için çok konuşulacak 'Selin Sayek Böke' iddiası

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hariç, kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyen 10 büyükşehir belediye başkanının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olurken; İzmir için ortaya atılan 'Selin Sayek Böke' iddiası gündem yarattı.

Haber 06-11-23 07:57