Selma Ergeç Haberleri Ve Son Dakika Selma Ergeç Haberleri

Selma Ergeç Haberleri Ve Son Dakika Selma Ergeç Haberleri

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Hamm Bockum-Hoevel, Almanya'da dünyaya geldi. Bir kız, bir erkek kardeşi var. Babası Adana'lı bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi. Çocukluğunun ardından Almanya’dan Türkiye’ye taşındılar. Ergeç, 1995-1996 yılları arasında Oxford, İngiltere'de Headington Girls School'da yatılı olarak okudu. 1996-1998 arasında Gymnasium Georgianum Vreden'e devam etti. 1993-1998 arasında Euregio Orchester, Musikschulorchester ve Streichergrupp orkestralarında keman çaldı. Sanat alanında ilerlerken tıp okumaya karar verdi ve 1998'de Münster Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. Doktor olduktan sonra oyuncu olmaya karar verdi ve 'Böyle Mi Olacaktı' adlı diziyle oyunculuğa başladı. 2011 yılında 16. Sadri Alışık Ödülleri , Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü aldı. 2012 yılında Ahi Evran Üniversitesi tarafından düzenlenen Yılın En Başarılı Genç Kadın Oyuncusu ödülünü aldı.

Selma Ergeç Haberleri

İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç alıntı iddialarıyla ilgili konuştu! Çok zorlarsanız...

İnci Taneleri dizisinin Gönül Yarası filminden alıntı olduğu iddia edilmişti. “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi. Oyuncu, İnci Taneleri'nin Gönül Yarası'na benzerliğiyle de ilgili konuştu.

Magazin 02-03-2024 10:13

Her bölümü olay oldu! İnci Taneleri'ndeki o sahne için özür metni yayınlandı

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

Magazin 10-02-2024 16:01

Muhteşem Yüzyıl'in yıldızları bir araya geldi! O kareye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-2023 12:59

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eşi de tanıdık çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Selen karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Selma Ergeç başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle çok konuşuluyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırıyor. Selma Ergeç'in eşi bakın kimmiş..

Magazin 24-05-2023 08:56

Yargı'nın Yekta'sı Uğur Polat'ın eski sevgilisi çok ünlü çıktı! Entrika dolu aşk üçgeni duyanları şaşırttı

Kanal D ekranlarında her pazar akşamı yayınlanmaya devam eden Yargı dizisi hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından biri de Yekta rolüne hayat veren Uğur Polat olmuştu. Polat'ın eski aşkı ve yaşadıkları, duyanları şoke etti.

Magazin 12-03-2023 17:06

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti! Hayat devam ediyormuş gibi davranmak istemiyoruz!

Camdaki Kız dizisinde canlandığı Nalan karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti. Camdaki Kız'da Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç ile birlikte Şişli Belediyesi'ne giden Burcu Biricik, depremzedelere gönderilmek üzere gelen eşyaları kolilemek için saatlerce çalıştı.

Magazin 08-02-2023 08:50

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in kocası da tanıdık çıktı! Meğer bir kızı bile varmış...

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Selen Koroğlu karakterine hayat veren güzel oyuncu Selma Ergeç'in eşi bakın kim çıktı.

Magazin 01-12-2022 16:44

Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç'ten seneler sonra gelen itiraf! Meğer eşi...

2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan rolünü oynayan Selma Ergeç, katıldığı bir YouTube programında anlattıklarıyla şaşırttı. Eşiyle ilgili konuşan Ergeç, gerçeği yıllar sonra itiraf etti.

Magazin 10-09-2022 01:44

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eşi bakın kim çıktı

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hatice Sultan rolüyle akıllara kazınan Selma Ergeç, Camdaki Kız dizisinde Selen rolüne hayat verdi. Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Selma Ergeç'in eşi bakın kim çıktı...

Magazin 19-05-2022 09:14

Geçmişte sevgili olduklarını duyan şaşıp kaldı! Selma Ergeç'in geçmişte aşk yaşadığı Uğur Polat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Uğur Polat hangi filmlerde oynadı?

Selma Ergeç'in Yargı dizisinde Yekta Dikmen karakterini canlandıran Uğur Polat ile bir dönem sevgili olduğu iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin ardından birçok kişi Selma Ergeç'in geçmişte aşk yaşadığı Uğur Polat'a ilişkin internette arama yapmaya başladı. Peki Uğur Polat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Uğur Polat hangi filmlerde oynadı? sorularının yanıtına ulaşmak için internette arama yapmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 14-02-2022 09:19

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in büyük aşkı Yargı'nın yıldızı çıktı! Uğruna eşini boşadığı iddia edilmişti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer ve Enis Arıkan gibi güçlü isimleri ağırlıyor. Camdaki Kız'ın yönetmenliğini Nadim Güç, senaristliğini ise Seda Altaylı Turgutlu üstleniyor. Dizide hayat verdiği 'Selen Koroğlu' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Selma Ergeç'in eski aşkı Yargı dizisinin kötü adamı çıktı.

Magazin 13-02-2022 14:53

Camdaki Kız dizisinin Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleği duyanları şaşkına çevirdi!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Selen karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Selma Ergeç'in özel hayatıyla ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 16-11-2021 16:57

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eşi bakın kim çıktı! O da çok ünlü

Selma Ergeç, başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Kanal D ekranlarının kısa sürede çok sevilen dizisi Camdaki Kız'da canlandırdığı Selen karakteriyle yeniden ekranlarda. Nalan ve Sedat evliliğinin mimarı olan Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç, özel hayatını gözlerden uzak tutmak için çabalayan ünlülerimizden. Duru güzelliğiyle herkesi büyüleyen Selam Ergeç'in eşi de merak konusu oldu. Başarılı oyuncu, Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile evli.

Magazin 12-11-2021 09:21

Selma Ergeç'ten şaşırtan açıklama! İkinci el kıyafet giyiyorum

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Rahat giyinmeyi tercih ettiğini söyleyen Ergeç, "İkinci el, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin." dedi.

Magazin 12-10-2021 10:23

Cansu Dere, Esra Eron ve Selma Ergeç buluştu

Eski mankenler Esra Eron, Cansu Dere ve Selma Ergeç uzun bir aradan sonra bir araya geldiler. Yıllardır birbirlerinin en yakın arkadaşları olan üç isim, buluşmalarından fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Magazin 21-08-2021 15:49

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Muzo'yu şaşırtan aşk itirafı! Camdaki Kız 7. son bölümde neler oldu?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 7. bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölümünde, annesi Feride'nin yaptıklarına dayamayan bayıldı. O anda odaya giren Muzo ise Nalan'ı kucakladı. Camdaki Kız'ın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor. Muzo ise Rafet'e düğünü hızlandırması gerektiğini söylüyor.

Magazin 28-05-2021 02:28

Selma Ergeç kimdir, hangi filmlerde oynadı, kaç yaşında ve evli mi? İşte Camdaki Kız Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç biyografisi...

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Gönül İşleri ve Yaşamayanlar gibi başarılı projelerde yer alan Selma Ergeç, şimdilerde Kanal D'de yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinde Selen karakterini canlandıracak. İzleyiciler Selma Ergeç'in hayatını araştırmaya başladı. Peki Selma Ergeç kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte Camdaki Kız Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç biyografisi...

Magazin 08-04-2021 15:08

Camdaki Kız nerede çekildi? İşte Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ve karakterleri...

İlk bölümü ile 8 Nisan Perşembe akşamı seyircilerin beğenisine sunulacak olan Camdaki Kız dizisi hakkında birçok merak edilen konu oldu. Dizinin oyuncuları ve konusu merak edilirken dizi hakkında en çok merak edilen konulardan biri de dizinin çekim yerleri oldu. Yayınlanmış olan fragmanını izleyen izleyiciler dizinin çekim yerlerini merak edip araştırmaya başladı. Peki Camdaki Kız nerede çekildi? İşte Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ve karakterleri.

Magazin 08-04-2021 12:21

Atiye 3. sezonda sürpriz oyuncular! Selma Ergeç hangi rolde oynayacak?

Atiye” 3. sezon için geçtiğimiz hafta sete çıktı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Magazin 04-08-2020 21:16

Atiye yeni sezon ne zaman gelecek? Atiye 3. sezonda Selma Ergeç sürprizi!

İlk sezonu ile büyük bir ilgi gören Netflix’in yerli dizisi Atiye yeni sezon ne zaman gelecek sorularının en fazla sorulduğu dizilerden bir tanesi. Atiye 2. sezon olacak mı sorularına yanıt aranırken 3. sezon için diziden Selma Ergeç sürprizi geldi. Peki, Atiye yeni sezon ne zaman gelir? Selma Ergeç kimdir? İşte detaylar...

Magazin 04-08-2020 12:03

Selma Ergeç annesiyle sohbette

Oyuncu Selma Ergeç annesiyle birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi.

Magazin 27-12-2018 10:55

İşte Selma Ergeç'in annesi

Oyuncu Selma Ergeç, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Magazin 15-11-2018 17:03

Geceye Elçin ve Serenay damgası!

Başrollerini Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı 'Yaşayamayanlar'ın galası dün akşam yapıldı.

Magazin 05-09-2018 09:57

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’a geri sayım 'Cesaretimiz takdir edilecek'

Kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi yıldız isimlerin yer aldığı Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar, eylülde yayınlanacak. Başrol oyuncuları diziye dair görüşlerini aktardı.

Magazin 06-08-2018 02:41

Selma Ergeç, ‘Yaşamayanlar’la ilgili konuştu

Oyuncu Selma Ergeç, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Magazin 23-04-2018 17:11

Selma Ergeç, 'Vatanım Sensin'de Halide Edib Adıvar'ı canlandıracak

Selma Ergeç, Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan ve tarihi sahneleriyle adından söz ettiren 'Vatanım Sensin' dizisinde Halide Edib Adıvar'a hayat verecek.

Magazin 27-12-2016 10:20

Selma Ergeç 38. yaşını kutladı

Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç 38. yaşını kutladı.

Magazin 03-11-2016 04:38

İşte Selma Ergeç'in kızı

Son olarak 2014 yılında 'Gönül İşleri' dizisiyle ekranlarda gördüğümüz güzel ve başarılı oyuncu Selma Ergeç geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Magazin 10-04-2016 11:09

Selma Ergeç, yakın arkadaşı Nur Fettahoğlu'nu ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde kızı Elisa Güzin'i dünyaya getiren Nur Fetahoğlu'nu yakın arkadaşı Selma Ergeç hastanede ziyaret etti.

Magazin 15-02-2016 16:04

Diziyi bırakıyor

"Muhteşem Yüzyıl"ın Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu ile Hatice Sultan'ı Selma Ergeç'i annelik heyecanı sardı.

Magazin 17-12-2015 14:32

Selma Ergeç ile Can Öz, Almanya'da evlendi

Selma Ergeç, iki yıldır birlikte olduğu Can Öz'le, Almanya'da çocukluğunun geçtiği kasabada evlendi.

Magazin 27-09-2015 10:27

Selma Ergeç: 'Dizi yok sinema var'

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Selma Ergeç, önceki gün Kuruçeşme'deki bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı. Oyuncu, Almanya'dan gelen kardeşleriyle hasret giderdi.

Magazin 09-09-2015 16:25

Selma Ergeç'ten evlilik müjdesi

Selma Ergeç, 2 yıldır birlikte olduğu Can Öz'le evlilik kararı aldı.

Magazin 25-07-2015 11:17

Sultanlardan bikini açıklaması

Modacı Tuvana Büyükçınar Demir, tasarım yolculuğunun başladığı yere; Kapalıçarşı'ya ilk haute couture koleksiyonu "Golden Bazaar"ı sunduğu defileyle geri döndü.

Magazin 26-05-2015 05:45

Genç oyuncunun gerçek mesleği şaşırttı

Nisan ayında final yapan Gönül İşleri dizisinin Bedir'i Can Yaman'ın asıl mesleği hayranlarını şaşırttı.

Magazin 11-05-2015 16:19

Sinem Kobal sonunda kararını verdi

Uzun süredir Gönül İşleri dizisinde yer alan Sinem Kobal dizinin bitmesiyle tatil planları yapmaya başladı.

Magazin 26-04-2015 10:09

Gönül İşleri hayranlarına büyük şok

Star TV'de yayınlanan Gönül İşleri dizisi de reytinglere yenildi ve final kararı alındı.

Magazin 23-04-2015 10:40

Gönül İşleri Final Bölümü Fragmanı

Saadet, Sevda ve Servet mutluluğu yakalayabilecek mi? Saadet'in nikahı, Tibet'in Kemal'e kurduğu tuzak yüzünden tehlikeye girmiştir. Saadet'in korktuğu başına gelmiştir. Kemal, içine düştüğü kumpastan kurtulup Saadet ile nikahına yetişmek için her şeyi göze almaya hazırdır. Ailenin geleceğine dair sürpriz anlarla süslenen, kimi zaman hüzün, kimi zaman heyecanla dolu bölümde, Muzaffer tüm kızlarını bir arada ve yanında tutmak için çabalayacak, kızlar babalarının çabası ile aile olmanın önemini bir kez daha kavrayacaklardır. Saadet, Sevda ve Servet, hayatlarını yoluna koymaya çalışırken birbirlerine verdikleri destekle hayata tutunmayı mı yoksa kendi hayatlarına dağılmayı mı seçeceklerdir? Geçmişten geleceğe uzanan bir yolculuk kızların tüm sorularına cevap verecekti. Gönül İşleri final bölümüyle 26 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 23-04-2015 10:37

Sinem Kobal isyan etti

Gönül İşleri dizisinde Sevda karakterine hayat veren Sinem Kobal önceki akşam Etiler'deydi.

Magazin 17-04-2015 08:57

Gönül İşleri 27. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 17-04-2015 08:50

Gönül İşleri 26. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 12 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 09-04-2015 11:47

Gönül İşleri 24. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 29 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 26-03-2015 11:18

Gönül İşleri 23. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-03-2015 12:06

Gönül İşleri 22. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 15 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 12-03-2015 13:46

Gönül İşleri 21. Bölüm 2. Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 08 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 06-03-2015 16:53

Gönül İşleri 21. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 08 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 05-03-2015 11:36

Gönül İşleri 20. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 01 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 27-02-2015 10:15

Gönül İşleri 19. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 22 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-02-2015 11:01

Gönül İşleri 18. Bölüm Fragmanı

Gönül İşleri yeni bölümüyle 15 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 12-02-2015 10:40