Semiha Yankı Haberleri

Semiha Yankı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eurovision'dan bu yana 51 senedir sahnelerde olan Semiha Yankı 2. Sayfa'da

Semiha Yankı bugün 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulundu. 51 senedir sahnelerde olduğunu belirten ünlü şarkıcı, çok kilo aldığını ve estetik operasyon olacağını söyledi. Peki, Semiha Yankı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Eurovision'dan bu yana 51 senedir sahnelerde olan Semiha Yankı'nın hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-05-2023 10:05

Trans şarkıcıyı darbeden Semiha Yankı'ya kasten yaralama suçundan ceza

Anıl Petek adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya kasten basit yaralama suçundan 75 gün hapis cezası verildi. Yankı'nın hapis cezası para cezasına çevrilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Magazin 20-03-2022 11:13

Trans şarkıcı şikayetçi oldu! Semiha Yankı'ya beş yıl hapis istemiyle dava

Son dakika... Şarkıcı Semiha Yankı hakkında beş yıl hapis istemiyle dava açıldı. Davanın sebebi ise trans şarkıcı Anıl Şişman'ın suç duyurusunda bulunması... İddiaya göre Yankı Şişman'a hakaretlerde bulunup darp etti. Yankı da Şişman hakkında "İki eli ile göğsüme doğru yapıştı. Göğüs kısmımda yaralanmalar oldu" diyerek karşı suç duyurusunda bulundu.

Magazin 28-12-2021 12:12

Semiha Yankı

Semiha Yankı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semiha Yankı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.