Seni Gormeyeli Haberleri

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 2024-03-27 10:17:58

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 2024-03-27 07:44:46

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 2024-03-26 13:50:07

İzmir'de AK Partili aday ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti! 'CHP’li olarak seni çok beğeniyorum'

İzmir'de AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti. Bir vatandaş "CHP’li olarak seni çok beğeniyorum" dedi.

Haber 2024-03-25 00:13:34

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-24 21:17

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-24 11:45

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-24 10:02

Vatandaş, Mansur Yavaş'ı örnek vererek eleştirdi! Altınok: 'Seni 20 dakika dinleyemeyiz'

Sosyal medyada bir video gündem oldu. Görüntülerde kendisinin AK Parti seçmeni olduğunu ifade eden bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu. Altınok, açıklamalarına devam eden vatandaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

Haber 11-03-24 20:44

21 yaşındaki genç kız 4 yıldır kabusu yaşıyor! 'Tecavüz ederim, öldürürüm'

Adana'da yaşayan 21 yaşındaki genç kız kabusu yaşıyor. Saplantılı aşık, Hazal Özçimenoğlu'na hayatı zindan etti. 4 yıldır tehditler aldığını ifade eden genç kız, "Sana tecavüz ederim, seni öldürürüm tehditleriyle yaşamak istemiyorum" dedi. O adam sosyal medyadan birtakım videolar paylaşarak geçmiş dönemde genç kızla sevgili olduklarını iddia etti. Genç kız ise o iddiaları yalanladı.

Haber 10-03-24 21:33

Ekrem İmamoğlu'nun mitingi sonrasında ilginç anlar! 'Denetim amiriyim' deyip İmamoğlu'na kartını verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler'de düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. Miting sonunda ise İmamoğlu ile yanına gelen kendisinin 'denetim amiri' olduğunu söyleyen bir vatandaş arasında ilginç anlar yaşandı. Kartvizitini İmamoğlu'na veren kişi 'Sana yapılan sabotajları var, sabotajları var' dedi. Koruma ekibi ise yaşanan kargaşa sırasında güç anlar yaşarken, vatandaşa yanıt veren İmamoğlu "Seni arayacağım" diyerek seçim otobüsüne bindi.

Haber 06-03-24 00:06

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-03-24 09:59

Yunus Emre ve Aleyna gizlice kahve içmeye çalıştı! Yakalanınca çalışanlara söylediği söz olay...

Survivor All Star tarihinde belki de en çok ceza alan isim Yunus Emre, tam cezaları bitmişken yine ceza aldı. Sebebi ise kamera arkasında çalışan ekibin "Yunus Emre seni nasıl durduracağız?" sorusuna verdiği yanıttı. Aleyna ve Yunus Emre birlikte gizlice kahve içerken yakalanınca olanlar oldu.

Magazin 03-03-24 11:49

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a çağrı! Gündem olacak sözler: Tarih ve saat verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedefinde rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum vardı. “Esenyurt düşerse Mekke düşer" söylemine atıf yapan İmamoğlu "Allah sizi ıslah etsin. Mekke'yle Esenyurt ne alaka?" dedi. İmamoğlu, Kurum'a yönelik "5 Mart salı günü sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize lojistik sahaya davet ediyorum. Gel orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yollayalım" dedi.

Haber 02-03-24 19:23

AK Parti Marmaris adayı Serkan Yazıcı'yla vatandaş arasında dikkat çeken anlar: Seni hiç unutmadım

31 Mart seçimi için çalışmalarını hızlandıran belediye başkan adaylarının sahadaki çalışmaları devam ediyor. AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı da pazarda vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıcı'nın pazarda karşılaştığı teyzeyle diyaloğu dikkat çekti.

Haber 22-02-24 17:52

'Doktorum' deyip evine zorla girdi... 84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırı! 'Perdeleri kapattım, şalvarını çıkardım'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun, zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun tutuklanırken kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.

Haber 21-02-24 12:50

Müjdat Gezen'den dikkat çeken Yılmaz Erdoğan açıklaması: Seni mahvedecektik...

Son olarak İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan dizinin hem yazarı hem de başrol oyuncusu... İnci Taneleri dizisini izlediğini söyleyen usta sanatçı Müjdat Gezen, Yılmaz Erdoğan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Gezen, "Vaktinde Yılmaz Erdoğan'ı konservatuvar imtihanlarından almadım, iyi ki almamışız" dedi.

Magazin 21-02-24 10:21

Kendisine gelen tweet'i canlı yayında okuyan Cemal Enginyurt tehdit etti: Seni de Akşener'i de sokağa çıkamaz ederim

İYİ Partili ismin tweet'ini canlı yayında okuyan Demokrat Partili Cemal Enginyurt küplere bindi, tehditvari sözlerle ateş püskürdü. Akşener'in "kumar masası" çıkışıyla 'altılı masa'yı kastettiğini savunan Enginyurt, aksini iddia eden İYİ Partili Bilal Uzun'a "Seni de ablanı da sokağa çıkmaz ederim" dedi. Sunucu Sinem Fıstıkoğlu o anlarda "Aman aman aman" diyerek araya girmeye çalıştı.

Haber 19-02-24 08:39

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Seni çok mutlu edecek hamur işi hangisi?

Seni tam şu an mutlu edecek hamur işi hangisi, öğrenmek ister misin?

Yemek 13-02-24 14:31

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 13-02-24 11:25

Bakan Yumaklı paylaştı: Çizgili sırtlan fotokapanla görüntülendi! Nadir de olsa Anadolu coğrafyamızda seni görmek çok güzel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden, fotokapanla görüntülenen çizgili sırtlan ile ilgili bir paylaşım yaptı. "Nadir de olsa Anadolu coğrafyamızda seni görmek çok güzel" ifadelerini kullanan Bakan Yumaklı, doğal zenginliklerle dolu Türkiye'de çizgili sırtlan gibi birçok türü korumayı sürdürdüklerini bildirdi.

Haber 11-02-24 16:37

Güldür Güldür'deki gazi skecine dair Ali Sunal açıklama yaptı! Bu yanlış doğrumuz gibi yansıtılınca...

Güldür Güldür Show'da yayınlanan bir skeçte, gazilere ithafen kullanılan "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Ali Sunal bu tepkiler sonrası programın son bölümünde açıklama yaptı.

Magazin 11-02-24 14:46

Yavuz Bingöl Memleket Partisi için mi aradı? 51 gün kala flaş iddia... 'Duyan şaşıracak' dedi, olay oldu: Seni aday yapmak istiyoruz

Sanatçı Yavuz Bingöl için ortaya atılan Memleket Parti iddiası gündem oldu. Gazeteci Levent Gültekin'in aktardığı iddiaya göre Yavuz Bingöl, İstanbul'da CHP'den aday adayı olan bir isme Memleket Partisi için telefon açmış. Seçimlere 51 gün kala gündeme gelen iddiaya göre Bingöl, CHP’den aday adayı olan kişiyi arayarak "Biz seni Memleket Partisi’nden aday yapmak istiyoruz" demiş.

Magazin 09-02-24 16:30

Emrah küçük kızının başını örtüp namaz kıldığı halini paylaştı! Allah'ım seni bağışlasın

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Emrah kızının pozunu paylaşınca gündem oldu. Emrah kızının namaz kıldığını anları paylaşınca sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 07-02-24 14:13

Felçli kadına cinsel saldırı! Her satırı iğrenç: 'Bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm...'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulundu. Tutkun yakalanıp tutuklanırken, kadın beyin kanaması geçirip, hayatını kaybetti. 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Tutkun, "Altında bulunan şalvarını çıkardım. Tokat attım, bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm. Bağırmaması için ağzını elimle kapadım. Ancak kendi kıyafetlerimi hiç çıkarmadım" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 11:40

Böyle inat görülmedi! Peşine düştü, önünü kesti, özür diletti! 'Sana helal olsun, eli öpülecek adamsın'

Ataşehir’de görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Kendisini almadığı gerekçesiyle minibüs şoförüne sinirlenen vatandaş, otomobiline binip minibüsün peşine düştü. Minibüsü yolda aradığı anları cep telefonu ile anbean, film gibi kayda alan vatandaş, aradığı minibüsü bulunca aracıyla önünü kesti. Minibüs şoförüne ‘neden beni almadın’ diye tepki gösteren vatandaşa şoförün ‘seni almadım özür dilerim, sen buraya kadar geldin ya sana helal olsun’ demesiyle tartışma sonlandı. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 11:35

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-24 13:50

Seni de nasıl yazılır? Seni de ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında bulunan başlıklardan biri yazım kurallarıdır. Yazım kuralları başlığı da kendi içerisinde alt sınıflara ayrılır. Bu alt sınıflardan biri bağlaç konusudur. Günümüzde pek çok kullanıcı, kelimelerin sonunda yer alan bağlaç eklerini yanlış yazmaktadır. Bağlaçları doğru yazmak, imla hatasının ortaya çıkmaması adına önemlidir. Dilimizde yaygın olarak hatalı yazılan sözcüklerden biri de seni de kelimesidir. Peki, seni de nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 26-01-24 18:37

Doktordan hemşireye cinsel saldırı! Feyza Altun karara isyan etti: 'Tecavüz et, taciz et...'

İstanbul'da asistan doktor S.E.'nin hemşire H.Z.'ye nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Sanık S.E., yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti. Karar sonrası H.Z. ağlama krizine girdi. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Başka hemşireler aynı doktorun tacizine uğradığını beyan etmesine rağmen hala delil yetersizliği deniyorsa bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin erkeklere tecavüz et, taciz et, seni aklayacağım demesidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 16:30

Gürültüden rahatsız oldu, satırla kapısına dayandı! 'Öldüreceğim seni'

Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine yürüyen Biricik, kapatılan kapıya satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Saldırıya uğrayan Gümrükçü, "Artık hareket etmeye korkuyorum evimde" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 14:45

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın birbirlerine söylediği sözler gündemde! Fiziksel olarak süngerbob'a daha çok benziyorsun

Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın konseydeki gerilimi ve birbirlerine söyledikleri sözler ağızları açık bıraktı. Pınar en sonunda "Poyraz sen bununla bu kadar ay nasıl kalmışsın seni tebrik etmek istiyorum" dedi.

Magazin 22-01-24 10:09

Hülya Avşar, ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı'ya seslendi: 'Ben geldim,seni bekliyorum'

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar da kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, Gezeravcı'ya sosyal medyadan işte böyle seslendi.

Magazin 18-01-24 23:31

'Karım' yazılı mesaj ortalığı karıştırdı! Genç kız seyir halindeki araçtan atladı: 'Seni anne ve babanın önüne atacağım'

Erzurum'da sevgilisi ile dolaşan bir kızın cep telefonuna başka bir erkekten 'karım' yazılı mesaj geldi. Mesajı gören erkek arkadaşının durumu kızın ailesine anlatacağını söylemesi üzerine korkan genç kız, seyir halindeki otomobilden atladı. Genç kız ağır yaralanırken, sevgilisi polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 17-01-24 20:55

'Hacze gitmeye korkuyoruz' diye isyan etti! Genç avukata 'seni sakat bırakırım' dedi: 1 hafta önce arkadaşımızın ayaklarını kırdılar

Adana'da gittiği haciz sırasında sözlü saldırıya uğrayan stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş karakola giderek şikayetçi oldu. Haczedilecek ev sahibinin kardeşi genç avukatı 'Seni sakat bırakırım' diyerek tehdit etti. Hacze gitmeye korktuklarını belirten avukat, 1 hafta önce Şanlıurfa'da bir arkadaşlarının bacaklarının kırıldığını hatırlattı ve bu saldırıların son bulmasını istedi.

Haber 16-01-24 09:49

Kirayı 5 katına çıkarmak istedi, kabul etmeyince sopayla saldırdı! 'Seni gebertirim'

Rumeli Hisarı’nda ev sahibi bir kadın, 5 kat artırmak istediği kirayı kabul etmeyen 3 öğrenci gençten birine sokak ortasında sopayla saldırdı. "Evimden çıkacaksın" diye bağıran kadının saldırı anı kameralara yansıdı. Gençler, olaydan sonra bir grup tarafından tehdit edildiğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 10:45

Lise öğrencisini 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' yalanıyla kandırıp cinsel istismar! Yeni gelişme... Savcıdan itiraz

Konya'da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, savcılık ile ailenin avukatı, bir üst mahkemeye itirazda bulundu.

Haber 13-01-24 11:17

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Ali Koç'a peş peşe salvolar! ''Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve ikinci başkan Metin Öztürk, yaşanan hakem hataları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef alan Dursun Özbek, ''Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz" ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-24 15:09

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

Modelliğe ara verdi ama... Bella Hadid fotoğraf çekiminde göğsünü posterle kapadı

Bir süre sağlık sorunları yaşayan Bella Hadid, modelliğe ara verdikten sonra sanat yönetmenliğini kendisinin yaptığı bir fotoğraf çekimi için sadece iç çamaşırı giyip göğsünü de bir posterle kapadı. Hayranları ise pozlara "Podyumlar seni özledi" yorumları yağdırdı.

Magazin 10-01-24 15:23

'Seni MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı istismar etmişti! Okul müdürünün de alet olduğu olayda cezalar belli oldu

Türkiye'de uzun süre konuşulan istismar olayında yeni bir gelişme yaşandı. Konya'da elektrik ustası ve 3 çocuk babası Ahmet Mandal, lise öğrencisi G.A'yı 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' yalanıyla kandırarak istismar etmişti. Liseli kızla istismarcıyı da okul müdürünün tanıştırdığı tespit edilmişti. Sanıklar 5. kez hakim karşısına çıktı ve cezaları belli oldu. 4 sanığa hapis cezası verilirken, 3 sanık beraat etti. İşte detaylar...

Haber 08-01-24 13:08

Ergenlik dönemindeki fotoğrafı ortaya çıktı! Şarkıcı Göksel'in inanılmaz değişimi görenleri şaşırttı! Evrime kafa attım

Uzaktan, Karar Verdim, Depresyondayım, Bir Seni Konuşurum gibi en çok dinlenen şarkılara imza atan 52 yaşındaki başarılı şarkıcı Göksel'in, yıllar önceki fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Şarkıcı lise yıllık fotoğrafıyla ilgili ilk kez konuştu. Şarkıcı, "Resmen evrime kafa attım" dedi.

Magazin 05-01-24 13:12

Gelen telefonda Seni sosyal medyada rezil edeceğim sözlerini duydu, yüz binlerce lirasından oldu! Kadın rumuzuyla büyük tuzak: Dolandırıcıların son taktiği akıllara durgunluk verdi

Sosyal medyadan tanıştığı kişilerle sohbeti ilerletip fotoğraflaşmaya götüren onlarca vatandaş bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kendini tanıştığı kişinin yakını olarak tanıtan vatandaşlar "Seni rezil edeceğim. Sosyal medyadan her şeyini paylaşacağım" diyerek paniğe sürükleyen telefonlar aldı. Durumu kurtarmak için daha sonra avukat olduğunu düşündüğü kişiden gelen telefonla uzlaşma yoluna giden vatandaşlar yüz binlerce lira ödedi. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildi...

Haber 03-01-24 15:21

Yeni yıla girerken korkunç olay! 'Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?' 17 yaşındaki Melek Nur'u hastane önüne bırakıp kaçtı

Fatih'te iddiaya göre; E.D., yılbaşı gecesi otomobilin içinde, yanındakilere silah doğrultarak, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dediği 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ağır yaraladı. Ailesinin iddiasına göre, Özgener'i hastanenin önüne bırakan şüpheli, kayıplara karıştı. Baba Bülent Özgener, "İki kız, bir erkek varmış arabada. Erkek, 'Hanginize sıkayım' demiş. Benim kızımın kafasında patlıyor" dedi.

Haber 03-01-24 09:47

Polise direndi, aracının camına yumruklar indi! Yılbaşına saatler kala ortalık karıştı, devreye kadın polisler girdi

Yılbaşı gecesi Türkiye'nin en hareketli noktalarından biri yine İstanbul'da Beşiktaş'tı. Polisle 'dur' ihtarına uymayan kadın sürücü arasında başlayan tartışma hararetlendi. Polis otomobili kuşatıp camını yumrukladı. Araçtan inmekte direnen kadın "Durmazsan seni döverim dedi bana" diyerek polisin tehditte bulunduğunu öne sürdü. Polisle sürücü ve arkadaşları arasındaki hareketli gerginlik karelere de yansıdı.

Haber 01-01-24 14:09

Nebahat Çehre paylaştı, akıllara Bihter Ziyagil'in o repliği geldi! 'Seni yaşamamayı dilerdim'

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.

Magazin 27-12-23 16:16

Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz havuzda aşka geldi! Seni çok özlüyorum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı sevgilisiyle havuzda aşka geldiği anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 26-12-23 12:32

Müşteri seçen taksiciyi fena benzetti! Şoförün pişkin sözleri çileden çıkardı: Seni almak zorunda mıyım oğlum?

Gün geçmiyor ki bir taksici daha müşteri beğenmeyip aracına almasın... Taksi krizinin en derin yaşandığı İstanbul'da yine bir taksici iddiaya göre yolcuyu aracına almak istemedi. Bunun üzerine öfkelenen müşteri taksi şoförünü fena halde darbetti. Küfür ve tehditler havada uçuşurken taksicinin pişkin savunması 'pes' dedirtti. Cumartesi günü trafikte ortalığın karıştığı anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 26-12-23 11:51

SON DAKİKA: Derbide tansiyon yükseldi, Icardi ile Edin Dzeko kafa kafaya geldi! Seni duyamıyorum

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinde Edin Dzeko ile Mauro Icardi yaşanan bir faul pozisyonu sonrasında tartışma yaşarken, Icardi Dzeko'ya 'Seni duyamıyorum' şeklinde bir işarette bulundu.

Spor 24-12-23 19:35