Serdar Ortaç Haberleri Ve Son Dakika Serdar Ortaç Haberleri

Serdar Ortaç Haberleri Ve Son Dakika Serdar Ortaç Haberleri

16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Serdar Ortaç, yaptığı şarkılar ile bir dönem Türk pop müziğine damga vurmuş sanatçılardandır.

Haydarpaşa Meslek Lisesi Torna ve Tesviye bölümünde eğitim alan Serdar Ortaç, küçük yaşlardan itibaren babasının yanında çalışarak para kazanmanın değerini anladığını belirtmiştir. Üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde başlayan Ortaç, eğitimini tamamlamadan okuldan ayrılmıştır. Radyoda program yapımcısı ve sunucu olarak çalışan Serdar Ortaç, ilk albümünü 17 Ağustos 1994'te çıkarmıştır.

listelerde hızla yükselen şarkıcı, yaptığı şarkıları diğer sanatçılara da vererek birçok başarılı albümde adından söz ettirmiştir. Müzik çalışmalarının yanı sıra televizyon programları ile de dikkat çeken Serdar Ortaç, bu başarısını en iyi show programı sunucusu ödülü ile de taçlandırmıştır.

Serdar Ortaç Haberleri

Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu defa Serdar Ortaç ile bir araya geldi. İkilinin buluşma nedeni merak edilirken Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-03-2024 08:28

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-2024 11:45

Serdar Ortaç yürümekte zorlandı! Görüntüler hayranlarını üzdü

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın konser öncesi görüntüleri dikkat çekti. Yürümekte zorlanan Serdar Ortaç tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydu.

Magazin 11-03-2024 08:35

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın düğün davetiyesi bit pazarında ortaya çıktı! Sosyal medyanın diline düştüler

Son dönemlerde yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan ile düğün davetiyesine bir gece pazarında denk gelen sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu.

Magazin 09-03-2024 12:12

Diğer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Serdar Ortaç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Serdar Ortaç sarhoş yayın açmıştı! O anları gören Chloe Loughnan bakın ne demiş...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya hesabındaki canlı yayınlarda sarhoş olması ve eski eşine de küfürler etmesi gündemdeydi. İddialara göre Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan yakın çevresine bakın ne diyormuş...

Magazin 25-02-2024 10:55

Serdar Ortaç sarhoş şekilde yayın açtı! Yardımcısı Söz vermiştin diyerek zorla telefonu elinden aldı

Şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram hesabında yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.

Magazin 20-02-2024 15:52

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...

Serdar Ortaç'ın canlı yayın açarak Tarkan'a ve CHP'lilere ettiği küfürler şoke etti. Şarkıcı o anlara dair "Çok içmişim hatırlamıyorum" deyince olay oldu. Serdar Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. İşte şarkıcıya gelen yasaklar...

Magazin 16-02-2024 08:52

Serdar Ortaç alkolün etkisiyle Tarkan'a küfür etmişti! Çok içmişim deyip...

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç evinde açtığı canlı yayında Tarkan'a küfür etti. Alkolün etkisiyle bomba ifadeler kullanan şarkıcıya bu anlar sorulunca "Çok içmişim" dedi. Serdar Ortaç bakın o anlara dair hangi ifadeleri kullandı.

Magazin 15-02-2024 07:10

Serdar Ortaç canlı yayına sarhoş çıktı! CHP'lilere ve Tarkan'a küfürler yağdırdı

Son dönemde sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç sık sık gündeme geliyor. Ortaç, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yapan şarkıcı alkolün de etkisiyle CHP'lilere ve Tarkan'a küfür etti. Evdeki çalışan kadın müdahale ederek canlı yayını kapattı.

Magazin 14-02-2024 15:09

TikTok canlı yayınında Küfür edeceğim şimdi diyerek sert çıkmıştı! Serdar Ortaç eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen ile aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu

Son dönemde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığı iddia edilmişti. İkili birlikte açtıkları canlı yayında samimi sohbetleri ile dikkat çekmişti. Serdar Ortaç hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt gecikmedi.

Magazin 13-02-2024 11:12

Survivor Çağla Taşdelen canlı yayında Serdar Bey deyince Serdar Ortaç sinirlendi! Küfür edeceğim şimdi

Şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde katıldığı TikTok yayınında gönlünü Survivor'ın eski yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını söylemişti. Ortaç ve Taşdelen canlı yayında sohbet ederken genç kadının "Serdar Bey" demesi şarkıcıyı kızdırdı.

Magazin 12-02-2024 15:12

Serdar Ortaç gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı! Aşkını 'Hayatımın kadınını buldum' diyerek haykırdı

Şarkıcı Serdar Ortaç uzun zaman sonra yeni bir aşka yelken açtı. Ortaç, TikTok'ta katıldığı yayında yeni bir ilişkiye başladığını açıkladı. Şarkıcı, gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdı.

Magazin 10-02-2024 11:10

Mustafa Topaloğlu'nun oğlunun 'Uzaylı göndermesi' güldürdü! 'Babama kızgınız'

'Uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alper Gezeravcı'nın 'uzaya giden ilk Türk astronot' olmasına dikkat çeken ünlü şarkıcı, babası hakkında esprili açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-02-2024 18:18

Serdar Ortaç'tan Alişan'a itiraf! Çok kumar oynamam beni mahvetti deyip ekledi: Çok para...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Serdar Ortaç, Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla tanınan Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski karısı bir süre önce 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti.

Magazin 04-01-2024 14:56

Pedikür pozu olay olmuştu! Serdar Ortaç'tan üzen haber: Ayağımı kaybetme riskim var

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması olay olan ünlü şarkıcı bu defa sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ortaç'tan üzen haber geldi.

Magazin 29-12-2023 17:42

İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi denmişti! Kolpaçino 4'ün fragmanı yayınlandı! Yorum yağdı

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönüyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada "İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi" şeklinde yorumlar gelmişti. Şafak Sezer tarafından paylaşılan filmin fragmanına yorum yağdı.

Magazin 30-11-2023 00:05

Serdar Ortaç TikTok'tan kazandığı parayı bakın ne yapıyormuş! 'Dünya paralar gönderiliyor' diyerek açıkladı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa TikTok yayınlarından gelen parayı ne yaptığını açıkladı.

Magazin 20-11-2023 17:19

2016’da 15 milyon TL’ye almıştı! İşte Serdar Ortaç'ın çalışanlarına bırakacağı evi

Kumar borcuyla sık sık gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç mal varlığını çalışanlarına bırakacağını söylemişti. 2016’da tam 15 milyon TL’ye aldığı İstinye sırtlarındaki ev merak konusu oldu. İşte Serdar Ortaç'ın İstinye'deki evi...

Magazin 16-11-2023 08:35

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 07-11-2023 14:46

Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Vasiyetini yazdı mı? İlginç sözler

Borçlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam Mehmet Ali Erbil ile buluştu. Son dönem açıklamalarıyla dikkat çeken Ortaç mal varlığını açıklayarak kime bırakacağın söyledi. Serdar Ortaç'ın vasiyetine dair açıklaması gündem oldu.

Magazin 07-11-2023 13:38

40 yaş küçük genç aşkı dikkat çekmişti! Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaç'la canlı yayındayken hüngür hüngür ağladı

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken sık sık gündem oluyor. Adından sıkça söz ettiren Erbil Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntülere sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 30-10-2023 12:53

Çok ünlü isimler Kolpaçino 4 filminde bir araya geldi! İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-09-2023 15:43

Müziği bırakıp, köye yerleşeceğim demişti... Serdar Ortaç paraya kıydı! Minibüse özel yatak

2024'te müziği bırakacağını açıklayan şarkıcı Serdar Ortaç "Ben de köye yerleşeceğim, bu son veda turnem" demişti. Konserden konsere koşan Ortaç minibüsünü eve çevirdi. İşte Serdar Ortaç'ın lüks aracının görüntüsü...

Magazin 11-09-2023 15:18

Küfür yağdırmıştı... Serdar Ortaç'ın şoke eden itirafı hayranlarını korkuttu! İki şişe viski, 10 tane ilaç içmiştim

Son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, TikTok hesabının kısıtlanması nedeniyle sinirlenmiş ve canlı yayında küfürler yağdırmıştı. "İki şişe viski, 10 tane ilaç içmiştim" diyen Ortaç sevenlerini korkuttu.

Magazin 05-09-2023 09:41

Serdar Ortaç sessizliğini bozdu! Eski eşi Chloe Loughnan 'Takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti! İddialara bakın ne yanıt verdi

Son günlerde sosyal medya üzerinden açtığı yayınlarla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç eski eşi ile ilgili söylediği sözlerle uzun süre konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir programda ilk kez konuşan Loughnan 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti. Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.

Magazin 04-09-2023 12:22

Serdar Ortaç kendisine kısıtlama getiren TikTok’a küfürler yağdırdı! Türkiye'de yasaklatmazsam...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, TikTok hesabının kısıtlanması nedeniyle küplere bindi. Alkollü olduğu iddia edilen ünlü şarkıcı "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o.ç..." diyerek küfürler savurdu.

Magazin 04-09-2023 00:53

Ceylan Ertem, Serdar Ortaç'ın projesinde yer alanlara ateş püskürdü! Ahmet Kaya'ya karşı...

Serdar Ortaç’ın yeni çıkan proje albümünün ardından Ceylan Ertem paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ertem Ahmet Kaya'ya çatal fırlatma olayını hatırlatarak proje albümünde yer alan sanatçılara ateş püskürdü.

Magazin 03-09-2023 11:09
Haber 03-09-2023 10:28

Serdar Ortaç 'Evleneceğim' diyerek aşkını ilan etti! Gönlünü bakın kime kaptırmış

Son dönemde sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yine olay oldu. Ünlü şarkıcı bu defa 'Evleneceğim' diyerek aşkını ilan etti. Ortaç gönlünü kime kaptırdığını canlı yayında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-09-2023 10:39

Aleyna Tilki bikinili hallerini paylaştı! Ayaklarını görenler Abla Icardi misin? dedi

Serdar Ortaç'ın 'Ayrı Gitme' şarkısını seslendirerek büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz günlerde şeffaf sütyenle verdiği pozla gündeme gelmişti. Genç şarkıcı şimdi de nehir kıyısından tanga bikinisiyle poz verdi ancak ayakları pozların önüne geçti.

Magazin 30-08-2023 15:04

Chloe Loughnan en sonunda patladı! Nafaka detayı dikkat çekti... Serdar Ortaç takılarını satıp kumara...

Şarkıcı Serdar Ortaç ile boşandıktan sonra sık sık eski kocasının hedefinde olan Chloe Loughnan en sonunda patladı. Manken, ailesinin yanında İrlanda’ya döndüğü zamanlarda Serdar Ortaç'ın kendisinin takılarını satıp kumar oynadığını söyledi. Bununla da kalmadı nafaka gerçeğini de anlattı. İşte olay iddialar...

Magazin 29-08-2023 07:02

Aleyna Tilki ev halini paylaştı! Şeffaf sütyeniyle süt içerken pozuna Ece Sükan'dan yorum

Serdar Ortaç'ın 'Ayrı Gitme' şarkısını seslendiren genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin yorumu sosyal medyada büyük beğeni aldı. Şarkısıyla gündemde olan Tilki geçtiğimiz akşam evi halini paylaştı. Şeffaf sütyeni ve şortuyla kafasına süt diken Aleyna Tilki'ye Ece Sükan'dan da yorum gecikmedi.

Magazin 24-08-2023 11:37

Köye yerleşeceğim diyen Serdar Ortaç: Namaza başlayacağım ama...

Şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Serdar Ortaç açtığı yayınlarda ilginç fikirlerini paylaşıyor. Son olarak "Namaza başlayacağım ama zamanı değil" diyen Ortaç köye yerleşeceğini de duyurdu.

Magazin 24-08-2023 08:16

Serdar Ortaç gündemden düşmüyor! Eski karısı Chloe Loughnan sorulunca...

"Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar" diyerek şoke eden Serdar Ortaç gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde aracında ağlayan Ortaç canlı yayında kendisine eski karısını soran hayranına bakın ne dedi.

Magazin 21-08-2023 11:26

Serdar Ortaç'tan 'Sor' ayarı! Edis'in yorumunu beğenmeyen takipçisine bakın ne cevap verdi! Rahat bırakın artık

Serdar Ortaç'ın 'Sor' şarkısını Gülşen ve Edis yeniden yorumladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Ortaç, Edis'in yorumunu beğenmeyen bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 20-08-2023 23:25

Serdar Ortaç'tan olay açıklama! Müziği bırakıyor mu? 'Bu benim son turnem' dedi, sosyal medya çalkalandı! İyi görmüyorum

Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alıyordu. MS hastalığı ile boğuşan ve oldukça yorgun olduğu gözlenen Ortaç'tan beklenmedik bir açıklama geldi.

Magazin 20-08-2023 23:09

Konserlerden 1.5 milyon lira alarak kaybettiklerini kazanmaya çalışan Serdar Ortaç, Chloe Loughnan'dan öyle bir intikam almış ki...

Serdar Ortaç'ın Chloe Loughnan hakkındaki sözleri gündem olmuştu. İddiaya göre boşanmadan sonra evine haciz gelmesine çıldıran Ortaç eski karısının lüks eşyalarını çöp poşetlerine doldurtarak İstanbul'un mahallelerinde dağıttırmış. İşte o iddia...

Magazin 20-08-2023 13:29

Magazin dünyasında neler oldu? Selen Görgüzel'in anne sütü içmesinden Britney Spears'ın boşanmasına...

Türkiye ve dünyada magazin gündeminde bu hafta neler oldu? İşte gündemde olan ve çok konuşulan magazin olayları...

Haber 20-08-2023 09:35

Eski eşiyle ilgili sözleri tepki çekti! Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a cevap gecikmedi! 'Türkçem yetmiyor yoksa...'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son dönemde yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Her söylediği olay olan ünlü şarkıcı son olarak eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla tepki çekti. Eve haciz gönderen eski eşi için “Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s.çtı. Ne oldu iki tane göğsü var diye” dedi. Bu sözlere eski eş Chloe Loughnan'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-08-2023 14:43

İki tane göğsü var diye... sözleri çok konuşulmuştu! Fatih Altaylı'dan Serdar Ortaç'a olay sözler: Sen önce kendine bir sor!

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yine gündem oldu. Evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı hedef alan ünlü şarkıcıya bir tepki de ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.

Magazin 16-08-2023 08:14

Serdar Ortaç gündemden düşmüyor! 'Ferhat' şarkısını açıp ağladı... Bu adam hiç iyi değil

2014 yılında İrlandalı model Chloe Loughnan ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son olarak sosyal medyada hem eski karısını hem de kadınları hedef alan sözleriyle gündem oldu. Eleştiri oklarının hedefinde olan 'Ferhat' şarkısını açıp ağladığı anlarla gündeme geldi. Serdar Ortaç'ı görenler "Bu adam hiç iyi değil" dedi.

Magazin 14-08-2023 11:11

Serdar Ortaç'tan şoke eden paylaşım! Eski karım iki tane göğsü var diye...

Son dönemlerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç yine olay oldu. Hem erkekleri hem kadınları hedef alan Serdar Ortaç daha önce evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı da hedef aldı.

Magazin 11-08-2023 13:21

Serdar Ortaç ve Kısmetse Olur Cansel'den samimi pozlar! Gündem oldular

Son dönemde çektiği videolarla hayranlarını korkutan Serdar Ortaç, Kısmetse Olur yarışmasının fenomen yarışmacılarından Cansel ile görüştü. Cansel ve Serdar Ortaç'ın pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-07-2023 07:04

15 milyon TL borç ödemişti... Serdar Ortaç gelen ödeme emrine isyan etti! Ödemiyorum lan!

Şarkıcı Serdar Ortaç son günlerde evinden yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekiyor. Yakınlarını derbeder haliyle korkutan ünlü şarkıcı son olarak yayın sırasında gelen ödeme emrine isyan ederken 'Bir bu eksikti, ödemiyorum lan' dedi.

Magazin 14-07-2023 14:39

Serdar Ortaç'ın tabutu çalındı! Hırsızın notunu duyanlar çok şaşırdı

Bilsem Ki, Karabiberim, Dansöz gibi başarılı şarkılarıyla hafızalara kazınan Serdar Ortaç pop müziğinin sevilen isimlerinden biri. Ünlü sanatçı, Mehmet Çevik ile beraber çektiği 'Bilsem ki' şarkısının klibinde bir tabuta yer vermişti. Klipteki tabutun çalındığı ortaya çıktı. Hırsızın bıraktığı duyanlar ise şaştı kaldı.

Magazin 12-07-2023 11:17

Diş apsesi nedeniyle yüzü şişen Serdar Ortaç'tan şaşırtan itiraf! Dikiş iğnesini eline alıp...

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabında canlı yayın açtı. Takipçileriyle dertleşen ünlü şarkıcının yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Diş apsesi nedeniyle yüzü şişen Serdar Ortaç'tan çarpıcı bir itiraf geldi. Dikiş iğnesini eline aldığını belirten ünlü ismin sözleri takipçilerini şaşırttı.

Magazin 11-07-2023 07:26

Serdar Ortaç yeni çıkacak şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış

Serdar Ortaç sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında yeni şarkısı 'Pare Pare' için tarih verdi. Ünlü şarkıcının "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri takipçilerini şaşırttı. İşte Serdar Ortaç'ın gündem olan o açıklaması...

Magazin 09-07-2023 13:42

Serdar Ortaç'tan 700 bin TL nafaka almıştı! Chloe Loughnan yeniden evleniyor

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019'da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan ülkemizde popçudan aldığı nafaka ile tanınıyor. Model son olarak pozlarını paylaşınca sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 25-06-2023 07:41

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' klibiyle hafızalara kazındı! İlknur Soydaş son haliyle gündem oldu

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damga vuran şarkısı 'Karabiberim' hala en sevilen şarkılar arasında. Modası hiç geçmeyen Karabiberim klibiyle de döneme damga vurmuştu. Serdar Ortaç'ın klipte yerde yatan hanımefendinin göbeğinden zeytin yemesi ve yedirmesi ise hafızalarımızdan hiç çıkmıyor. Karabiberim klibiyle ünlenen İlknur Soydaş'ın son hali ise yine gündem oldu.

Magazin 06-06-2023 13:25