Serdar Ortac Ve Chloe Loughnan Haberleri

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 2024-04-07 22:59:41

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend 2024-04-06 09:08:29

Mehmet Şimşek'i kızdıran bankacı ortaya çıktı! Kredi kartı düzenlemesi için müşterilere atılan mesajlar ortalığı karıştırdı: 1 Nisan'dan sonra...

Yerel seçimler öncesi, bazı bankaların müşterilerine attığı kredi kartı taksitleriyle ilgili mesajlar olay yaratmış. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in çok sinirlendiği ve hemen kamu bankası genel müdürünü aradığı iddia edilirken, o ismin kim olduğu da ortaya çıktı. Söz konusu olayı doğrulayan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, BDDK ile yapılan toplantıya kadar tüm sürecin nasıl geliştiğini detaylarıyla anlattı.

Finans 2024-04-04 10:38:35

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 2024-03-31 20:52:51

Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu defa Serdar Ortaç ile bir araya geldi. İkilinin buluşma nedeni merak edilirken Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-03-24 08:28

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 29-03-24 11:48

Soydan: “Vakit geldi, Mersin’e çok güzel projeler kazandıracağız”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kente çok güzel projeler kazandıracaklarını belirterek, “Tarihi ve kültürel mirasımızı öne çıkaracağız. Dünya harikası yerlerimiz var, buraları yeni baştan ele alacağız. Mersin’in acil ve öncelikli sorunları var, bunlara hızlıca eğileceğiz" dedi.

Yurthaber 29-03-24 10:20

Suç makinesi çıktılar! Elebaşı Serdar Alp de yakalandı, Tunceli'de suç örgütü çökertildi

Tunceli'de eş zamanlı olarak Mahzen-20 operasyonları düzenlendi. Elebaşı Serdar Alp ile beraber suç örgütü çökertildi, 12 şüpheli yakalandı. Örgütün ihaleye fesat karıştırmadan tefeciliğe ve nitelikli yağmaya birçok suça karıştığı ortaya çıktı.

Haber 26-03-24 08:30

Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk ettiler! Orman içindeki eve yerleştiler

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil eşi Serdar Erener ile birlikte doğaya kaçtı. Pandemi döneminde Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk eden ünlü çift orman içerisindeki eve yerleştiriler.

Magazin 20-03-24 12:58

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-24 11:45

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın düğün davetiyesi bit pazarında ortaya çıktı! Sosyal medyanın diline düştüler

Son dönemlerde yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan ile düğün davetiyesine bir gece pazarında denk gelen sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu.

Magazin 09-03-24 12:12

Özgür Özel'den Kırklareli'nde bağımsız aday olan Serdar Türker'e tepki: 'CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim'

Kırklareli'nde belediye başkanlığı için CHP'den aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan Serdar Türker 'adaylıktan çekilmesi' için kendisine daire başkanlığı ve şoförlü makam aracı teklif edildiğini iddia etmişti. İddialara yanıt veren CHP lideri Özgür Özel, "Kendisini arayıp 'Zaten bunu başaramazsın ama tarihe kara bir leke olarak geçmek doğru değil. Gel sen bu işten vazgeç, omuz omuza, el ele kol kola yürüyelim'' dedim. CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim" dedi.

Haber 04-03-24 21:29

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-24 16:28

Serdar Ortaç sarhoş yayın açmıştı! O anları gören Chloe Loughnan bakın ne demiş...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya hesabındaki canlı yayınlarda sarhoş olması ve eski eşine de küfürler etmesi gündemdeydi. İddialara göre Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan yakın çevresine bakın ne diyormuş...

Magazin 25-02-24 10:55

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...

Serdar Ortaç'ın canlı yayın açarak Tarkan'a ve CHP'lilere ettiği küfürler şoke etti. Şarkıcı o anlara dair "Çok içmişim hatırlamıyorum" deyince olay oldu. Serdar Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. İşte şarkıcıya gelen yasaklar...

Magazin 16-02-24 08:52

Sosyal medya fenomeni Chloe Amour'un itirafı herkesi şaşkına çevirdi! 'Erkeklere tövbe ettim' dedi... Peşini bırakmadıklarını söyledi

Sosyal medya fenomeni Chloe Amour, geçtiğimiz günlerde yüksek maaşı olmayan hiçbir erkekle sevgili olmayacağını dile getirmesiyle manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim bu kez ise erkeklere tövbe ettiğini söyledi ve peşlerini bırakmadıkları için onlara sitem etti.

Trend 15-02-24 10:52

Serdar Ortaç canlı yayına sarhoş çıktı! CHP'lilere ve Tarkan'a küfürler yağdırdı

Son dönemde sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç sık sık gündeme geliyor. Ortaç, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yapan şarkıcı alkolün de etkisiyle CHP'lilere ve Tarkan'a küfür etti. Evdeki çalışan kadın müdahale ederek canlı yayını kapattı.

Magazin 14-02-24 15:09

Survivor Çağla Taşdelen canlı yayında Serdar Bey deyince Serdar Ortaç sinirlendi! Küfür edeceğim şimdi

Şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde katıldığı TikTok yayınında gönlünü Survivor'ın eski yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını söylemişti. Ortaç ve Taşdelen canlı yayında sohbet ederken genç kadının "Serdar Bey" demesi şarkıcıyı kızdırdı.

Magazin 12-02-24 15:12

Kapı kapı gezip kredi dağıtacak! KOSGEB, destek paketlerini KOBİ'lere tanıtacak: İlk işaret fişeği 13 Ocak’ta yakıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB, 2024'te 300 bin işletmeyi ziyaret ederek destek programları hakkında bilgi verecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, şu an 40 destek paketi bulunduğunu dile getirerek, bunları yalınlaştıracaklarını kaydetti. “Bunun da ilk işaret fişeği, 13 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi.

Finans 22-01-24 12:25

Meme dikleştirme ameliyatı için Türkiye'ye geldi, hayatı kabusa döndü! Arkadaşları meme uçlarının görüntülerini paylaştı

Göğüslerinin görüntüsünden hoşlanmayan 22 yaşındaki Chloe Rose, göğüs dikleştirme ameliyatı yaptırmaya karar verdi ve fiyatları değerlendirerek Türkiye'yi seçti. Ancak İstanbul'da girdiği ameliyat kısa sürede hayatının kabusuna dönüştü. Arkadaşlarının paylaştığı görüntüler Chloe'nun ameliyat sonrası halini gözler önüne sererken dehşete de düşürdü. Genç kadının "meme uçlarının ölmekte olduğu" belirtildi.

Trend 21-01-24 09:23

Cinsiyet değiştiren erkek arkadaşıyla ilişkisini paylaşınca tepki çekti! Bebek sahibi olmak istiyoruz dedi

Sosyal medya aracılığıyla tanıştığı trans bir erkeğe aşık olduğunu dile getiren bir kadının ilişkisine dair yaptığı paylaşımları kullanıcılar tarafından eleştirildi. Aşık olduğu adamla bir aile kurmak için sabırsızlandığını dile getiren Chloe, tüp bebek için araştırmalarına başladıklarını ve çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.

Trend 13-01-24 10:16

AK Parti Manisa ve Mersin'de MHP'nin adayına destek verecekti! O iki isim dahil 55 aday belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, ikisi büyükşehir olmak üzere toplamda 55 adayının ismini açıkladı! AK Parti, Manisa ve Mersin'de aday çıkarmayarak MHP'nin adayını destekleyecek. MHP'nin Manisa büyükşehir belediyesi için adayı mevcut başkan Cengiz Ergün olurken Mersin adayı ise Serdar Soydan oldu.

Haber 10-01-24 16:57

Pedikür pozu olay olmuştu! Serdar Ortaç'tan üzen haber: Ayağımı kaybetme riskim var

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması olay olan ünlü şarkıcı bu defa sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ortaç'tan üzen haber geldi.

Magazin 29-12-23 17:42

SELAHADDİN EYYUBİ 6. BÖLÜM İZLE EKRANI! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 6. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar diziseverlerin gündeminde yer aldı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü izleyicisiyle buluşacak. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ile 25 Aralık 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 25-12-23 19:17

Parkta katledilmişti! Kan donduran işkence detayı: 'Bağlayıp dövüyormuş'

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (30) tarafından parkta tabancayla sırtından ve başından vurularak öldürülen Gözde Karamus'un (29), olay anında annesiyle telefonda konuştuğu ortaya çıktı. Karamus'un babası Yüksel Madi (70), "Annesi resmen cinayet anını telefonda dinlemiş. Böyle katliam, böyle vahşet mi olur?" dedi. Kızının işkenceye maruz kaldığını da belirten Madi, "Çaydanlıkla üzerine sıcak su damlatıyormuş. Bazen bağlayıp dövüyormuş" dedi. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 14:59

Serdar Ali Çelikler'in bu çıkışı çok ses getirecek! Hakem yumruklama, Dilan Polat, Seçil Erzan... 'Devlet operasyon yaptığından beri...'

Türkiye'deki ana haber bültenlerinde en çok yer verilen konulardan biri de yeşil sahadaki ilginç olaylar! Geçtiğimiz hafta Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması, Tuzlaspor hakkında başlatılan soruşturma, Dilan Polat ve bazı fenomenler hakkındaki tutuklama kararları! Serdar Ali Çelikler'den gündem olacak iddia...

Spor 21-12-23 17:16

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-23 20:54

Fiyatı düştü! Yılın Son Fırsatları'na özel Chloe Signature parfümde kaçırılmayacak indirim

Kokuların büyüsüne kendinizi kaptırmaya hazır olun! Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları hız kesmeden devam ederken parfümlerde de kaçırılmayacak indirimler alışveriş severlerle buluştu. En sevilen kadın parfümlerinden biri olan Chloe Signature Rose Tangerine de indirime girdi. Eğer feminen ve sofistike bir imza kokusu arıyorsanız bu kampanyayı kaçırmamanızı öneririz. İşte detaylar!

Kadin 18-12-23 11:30

İsmail Saymaz Ece Ronay için 'Suç makinesi' dedi! Yanıt gecikmedi: Kanıtlamazsanız havlayacağım

Birkaç gün arayla güzellik merkezleri kurşunlanan Ece Ronay ve eski kocası Mehmet Bilir ile arasındaki gerilim gündemdeydi. İsmail Saymaz köşe yazısında "Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Cüneyt Özdemir bu iddiaya sessiz kalamadı. Ronay'ın farklı suçlardan kayıtlarının olması da gündem oldu. Ece Ronay'ın cevabı ise olay oldu.

Magazin 08-12-23 12:06

İsmail Saymaz Suç makinesi çıktı! Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor dedi! Ece Ronay'dan olay cevap: Kanıtlarsanız havlayacağım

Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezleri kurşunlanan Ece Ronay ve eski kocası Mehmet Bilir ile arasındaki gerilim gündemdeydi. İsmail Saymaz köşe yazısında "Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Cüneyt Özdemir bu iddiaya sessiz kalamadı. Ronay'ın farklı suçlardan kayıtlarının olması da gündem oldu.

Magazin 08-12-23 11:22

Aynı adamın aldattığı iki kadın birlikte hareket etti, üçüncü kadın ortaya çıktı! Üçü arkadaş oldu, Yeşilçam filmlerini aratmadı

Chloe (24) ve Kirsty (36) adlarındaki iki kadın, Paul Sandow'a (35) ilk görüşte aşık oldular. Sandow gizli gizli iki kadınla birden ilişki yürüttü. Birbirlerinden uzun süre habersiz olan kadınlar gerçeğin farkına varınca birlikte hareket edip Paul'un başını yaktılar. Ancak bilmeden Paul'un bir maskesini daha düşürmüş oldular! Ortaya üçüncü bir kadın daha çıktı. İngiltere'de geçse de Yeşilçam filmlerini aratmayan olay duyanları hayrete düşürdü.

Trend 04-12-23 09:25

Başı kesilerek katledilmişti... Nasıl öldürüldüğünü duruşmada öğrendiler! Annesi felç, kardeşi kalp krizi geçirdi

Bursa’da Ahmet Burak Demir (40), eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla vurarak öldürdü. Demir daha sonra, Kutlu’nun başını vücudundan baltayla ayırıp buzdolabında günlerce sakladı. Demir’in her iki cinayetten ayrı ayrı yargılandığı davanın duruşmasına, maktul Kutlu'nun annesi ve kardeşi de katıldı. Duruşmada, oğlunun başı kesilerek öldürüldüğünü öğrenen anne Nargüzel Kutlu felç oldu, maktulün kardeşi Kurtuluş Kutlu ise kalp krizi geçirdi.

Haber 03-12-23 11:30

İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi denmişti! Kolpaçino 4'ün fragmanı yayınlandı! Yorum yağdı

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönüyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada "İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi" şeklinde yorumlar gelmişti. Şafak Sezer tarafından paylaşılan filmin fragmanına yorum yağdı.

Magazin 30-11-23 00:05

Mehmet Ali Erbil TikTok'tan ne kadar kazanıyor? 'Dilan Polat'lı yanıt

Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç son dönemde TİkTok yayınlarıyla gündeme geliyordu. Kazançları da konuşulan ikiliden Erbil'in ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Erbil Dilan Polat yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 21-11-23 15:40

Serdar Ortaç TikTok'tan kazandığı parayı bakın ne yapıyormuş! 'Dünya paralar gönderiliyor' diyerek açıkladı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa TikTok yayınlarından gelen parayı ne yaptığını açıkladı.

Magazin 20-11-23 17:19

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı'dan Anderson Talisca ve Quaresma cevabı! Gel oyna desek oynayacak vaziyette!

Beşiktaş'ta gözler 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine çevrildi. Siyah - beyazlılarda Hasan Arat'ın yanı sıra adaylığını açıklayan Serdal Adalı, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Adalı; vaatlerini açıklarken, Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma ile ilgili önemli ifadeler kullandı. İşte Serdar Adalı'nın Sky Spor'daki sözleri...

Spor 19-11-23 23:11

Deprem bölgesinde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği 11 ilde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 16-11-23 13:33

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KONUSU VE OYUNCULARI: TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi TRT1'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Güneş'in başrolde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin oyuncuları kimler?

Magazin 13-11-23 19:53

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Uğur Güneş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Uğur Güneş'in oynadığı diziler

Uğur Güneş, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ilk bölümü nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizi bu akşam saat 20.00'de TRT1'de yayınlanacak. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yönetmenliğini Sedat İnci üstlenirken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, Uğur Güneş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Uğur Güneş'in oynadığı diziler...

Magazin 13-11-23 19:52

Atatürk'e benzerliğiyle popüler olan Serdar Görel 09.05'te canlı yayın açtı! Yüksek miktarda bağış topladı

29 Ekim'de açtığı canlı yayınla adından söz ettiren oyuncu ve Tiktok fenomeni Serdar Görel bu kez 10 Kasım sabahı 09.05'te açtığı yayınla yine gündem oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Görel, yüksek miktarda da bağış topladı.

Haber 10-11-23 16:23

LUDOGORETS FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Ludogorets Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Ludogorets Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlanacak. Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan sarı lacivertliler bu maçtan da üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. Fred, Becao, Djiku, King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ın tedavileri devam ettiği için maçta yer almayacaklar. Ludogorets Fenerbahçe maçı canlı izleme ekranını araştırıyor. Peki, Ludogorets Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 09-11-23 21:29

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı ilk transfer belli oldu! İsmail Kartal'ın raporuna sarı-lacivertlilerden olumlu cevap...

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transfer şimdiden netleşti. Serdar Aziz ve Djiku'nun sakatlanmasının ardından stoper mevkisindeki derinliğini kaybeden sarı-lacivertliler tecrübeli bir savunma oyuncusunu renklerine bağlayacak.

Spor 28-10-23 16:19

Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklanmaların detayları ortaya çıktı!

Ajans Muhbir hesabının yöneticisi Serkan Kafkas, Müdafaa Hareketi soruşturmasında gözaltına alınan Serdar Sönmez, Ümit Yasin Perinçek ve Furkan Uludağ’ın "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamalarından Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmalarına karar verildi. Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklamaların detayları da ortaya çıktı.

Haber 21-10-23 00:05

Vahşetin son adresi Antalya: Daha 15 yaşında! Güvenlik kamerasını izleyen patronu şok geçirdi, ilk işi çırağı kovup polisi aramak oldu

M. A. henüz 15 yaşında; Antalya'da çırak olarak yeni başladığı kuaförde yaptıklarıyla dehşete düşürdü. Kuaförün sahibi Serdar Latif Mantıcı güvenlik kamerasını izlediğinde kendi ifadesiyle şok geçirdi ve ilk işi M. A.'nın işine son verip durumu polise bildirmek oldu. Mantıcı'ya şok geçirten görüntülerde M. A.'nın dakikalar boyunca sergilediği acımasızlık kan dondurdu.

Haber 06-10-23 16:11

Eşinin ani ölümüyle yıkılmıştı! Özgü Namal hakkında yeni aşk iddiası

Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özgü Namal hakkında aşk iddiası gündeme geldi. Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Projeleri ince eleyip sık dokuyan ve karar veren Özgü Namal'ın aşk orucunu bozduğu iddia ediliyor.

Magazin 29-09-23 08:43

Türkiye bu olayı konuşmuştu! Aslıhan Sinem Çiçek davasında şok detaylar: 'Size kız verelim, para verelim'

İzmir'de, iş görüşmesi için evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek (18), hayatını kaybetti. Çiçek'in ölümüyle ilgili Cem A. (27) ve Burak Kaya'nın (28) yargılandığı davada, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Duruşmada söz alan baba Serdar Çiçek, "Abdullah isimli biri kayınpederimi arayıp, 'Size kız verelim, para verelim. Anlaşma yönünde her şeye hazırız' demiş" dedi. Mahkeme salonunda ise kısa süreli bir arbede yaşandı.

Haber 26-09-23 17:59

Fenerbahçe'nin kafilesi açıklandı! Alanyaspor'a karşı kritik eksikler...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Emre Mor’un yanı sıra, Miha Zajc ve Serdar Aziz, teknik heyetin tercihi nedeniyle kafilede yer almazken; hafif sakatlığı bulunan Joshua King’in ise riske edilmeyeceği öğrenildi.

Spor 23-09-23 16:55

Kanal D o dizinin fişini çekti! Final kararı alındı

Kanal D, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği gençlik dizisi Dönence için final kararı aldı. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence 14. bölümüyle ekrana veda edecek.

Magazin 23-09-23 12:44

Her satırı korkunç: Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı! 'Sapıkça teklifler yaptı...'

Bursa'da Ahmet Burak Demir (40), eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) ve köpeğini öldürdü. 7 ayda tamamlanan soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamedeki detaylar ise kan dondurdu. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Demir'in Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtildi. İşte detaylar!

Haber 19-09-23 11:15