Seren Fosforoglu Dedesi Haberleri

Esenler’de Dedesinden otizmli çocuğa şiddet iddiası

Esenler’de iddiaya göre, otizmli bir çocuk dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördü.

Yurthaber 2024-04-17 14:51:59

Seren Serengil denizde poz verdi! Rabbim ıslah etsin yorumu kızdırdı

Seçim paylaşımlarıyla dikkat çeken Seren Serengil sezonu açtı. Sere serpe poz veren Serengil gelen "Estagfrullah tövbe rabbim ıslah etsin hidayet versin” yorumuna ise kızdı.

Magazin 2024-04-12 13:18:04

Ünlülerden Ekrem İmamoğlu ile pozlar gelince Seren Serengil sinirlendi

Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden göreve seçildi. Seçimden sonra ünlü isimler İmamoğlu ile pozlarını paylaşınca seçimden önce oyunu açıklayan Seren Serengil kendini tutamadı.

Magazin 2024-04-02 09:34:54

İmamoğlu'na desteğini açıklamıştı... Seren Serengil seçimi kaybeden Murat Kurum'a imalı gönderme yaptı! Zulmettiniz ya

Seçime kısa bir süre kala Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıklayan Seren Serengil, seçim sonuçlarından sonra Murat Kurum'la ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Serengil, Kurum'a, "Ne oldu hayvanlar orada hayvanseverler burada siz artık yoksunuz" dedi.

Magazin 2024-04-01 14:46:16

İmamoğlu kazandı, Seren Serengil Sinan Akçıl'ın paylaşımına sert çıktı: Ya ne dönek bir adamsın

Seren Serengil ve Sinan Akçıl arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Serengil İmamoğlu'nu desteklediği için Akçıl'dan tepki görmüştü. Kurum'u destekleyen Sinan Akçıl'ın seçim sonrası paylaşımına Seren Serengil sert çıktı.

Magazin 01-04-24 07:09

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 07:31

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Üvey torununa 2 yıl boyunca müstehcen video izletip, istismarda bulundu! İşte istenen ceza

Ankara'dan iğrenç haber! 58 yaşındaki dede şu anda 8 yaşında olan üvey torununa 2 yıl boyunca cinsel içerikli videolar izletip istismarda bulundu. Mağdur çocuk gerçekleri annesine anlatında olay ortaya çıktı. Dedesi suçlamaları kabul etmese de tutuklanarak ceza evine konuldu. Savcılık sapık dede için 62,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Haber 23-03-24 11:52

Charlize Theron satışa çıkardı ama Nişantaşı'nda bir ev bile etmiyor... 4+1'lik dairenin fiyatı, Hollywood'daki malikaneden bile daha pahalı!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, görkemli İspanyol tarzı malikanesini satışa çıkardı. Yıldız ismin malikanesinin, İstanbul Nişantaşı'ndaki bir evin fiyatından daha ucuz olması sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'daki ev fiyatlarının pahalılığını gözler önüne seren habere göre; ünlü yıldız, şahane evini rekor bir fiyata satsa bile bu şartlarda Şişli'deki daireyi alamıyor.

Finans 25-02-24 08:15

Torun dehşeti kamerada! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesine kurşun yağdırdı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. K.E.K. (17), evine geldiği dedesi M.A.'nın (74) ziline basıp saklandı. M.A., kapıyı açınca kabusu yaşadı. Torunu koşar adımlarla gelerek yaşlı adamı tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 11:30

Söylemezsem Olmaz sunucuları tamamen değişti! Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik masada

Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Söylemezsem Olmaz yeni yorumcuları Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Magazin 19-02-24 08:01

Babasının spermiyle kendisininkini karıştırıp eşine enjekte etti... Dedesi aslında babası, babası aslında üvey kardeşi olabilir

Tüp bebek tedavisine cevap vermeyen karısına hamile kalabilmesi için babasının ve kendinin spermlerini karıştırarak enjekte eden adamın eşi hamile kaldı. Şimdilerde 5 yaşında olan çocuğun asıl babasının dedesi, babası sandığı kişinin de üvey kardeşi olabilme potansiyeli var...

Haber 16-02-24 09:42

Son dakika | Kilise saldırganları kaçarken çöpe atmış! Katillerin son hali böyle görüntülendi: Sakal ve kıyafet detayı...

Son dakika haberi: Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen saldırganların kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Ayrıca saldırganlardan Rusya uyruklu D.T.'nin yakalanmamak için kestiği sakallarını daha çöpe atamadan yakalandığı öğrenildi. İki saldırganın son hallerini gözler önüne seren fotoğraf da paylaşıldı.

Haber 31-01-24 12:30

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-24 13:45

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-24 15:00

Dedesi ve babasından kalan matbaa malzemelerini basın müzesine bağışladı

Trabzon'da, matbaa ve yayınevi işletmecisi Fethi Yılmaz, gelecek kuşaklara aktarılması için dedesi ve babasından kalan matbaa malzemelerini müzeye bağışladı.

Yurthaber 10-01-24 11:07

Cinsel hayat itirafı dikkat çekmişti! Seren Serengil'in sevgilisinden de bir itiraf geldi

Seren Serengil uzun süredir aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile ilgili bir süre önce cinsel hayatlarının olmadığına yönelik itirafıyla dikkat çekmişti. Tohma ise aylar sonra evlilik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-23 13:24

Yeşilçam’ın tonton dedesi Nubar Terziyan bakın kim çıktı! Meğer ünlü şarkıcının dayısıymış! Duyanlar inanamadı

Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı iyi kalpli karakterler ve gülümseyen yüzüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nubar Terziyan rol aldığı sayısız filmle hafızalarımızdan hiç silinmedi. Terziyan hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Terziyan'ın en az kendisi kadar ünlü bir yeğeni olduğunu ilk kez duyanlar çok şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-23 16:24

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan iddiası! Bunu tüm Türkiye duysun

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Mehtap Yılmaz, Seren Serengil'e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Mehtap, Seda Sayan iddiasıyla da gündeme geldi.

Magazin 13-11-23 15:14

Felaketi gözler önüne seren acı olay! Cansız bedeni 14 kilometre ileride bulundu

5 Kasım gecesi Aydın'ın Söke ilçesinde şiddetli bir şekilde yağan yağmur sele neden olmuştu. Akrabalarının nişanından dönen Erhan Kavaklıçay, Hacer Alptekin ve Nurten Sivritaş selde hayatını kaybetmişti, Ali Alptekin’i ise arama çalışmaları devam ediyordu. Akşam saatlerinde acı haber geldi. Alptekin'in cansız bedeni yaşadığı bölgeden 14 kilometre ileride bulundu.

Haber 09-11-23 20:01

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yıllar önce yaşadığı ev ortaya çıktı! Polat Ailesi'nin değişimi olay oldu

Tüm Türkiye günlerdir Dilan Polat ve Engin Polat'ı konuşuyor. Lüks yaşantısını gözler önüne seren Dilan Polat ve ailesi hakkında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. MASAK'ın inceleme başlattığı Polat Ailesi'nin yıllar önce yaşadıkları ev ortaya çıktı. Polat çiftinin eski evlerinin yanı sıra, aile bireylerinin zaman içindeki değişimleri de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 21-10-23 08:40

Seren Serengil'in şoke eden Hitler yorumu! Deniz Akkaya Musevi eski eşini hatırlattı

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar şiddetini artırırken Türkiye'de de ünlü isimler konuya dair yorumlarda bulunuyor. Seren Serengil ‘Şimdi bu Netanyahu hitleri haklı çıkarmıyor mu?’ deyince Deniz Akkaya çileden çıktı.

Magazin 15-10-23 11:07

Torundan dede ve babaanneye öldüresiye dayak

Adana’da bir kişi, tartıştığı dedesi ve babaannesini kürekle dövdü.

Yurthaber 13-10-23 10:16

Seren Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu! Anlattıklarıyla herkesi şoke etti! '13 yaşındaki kızım alkolik oldu'

Son olarak Beyaz Tv'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil programdan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. YouTube'da yeni bir programa başlayan Seren Serengil'in ilk konuğu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oldu. Aralarında çekişmeli bir velayet davası olan Deniz Uğur'un Reha Muhtar hakkında anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 11-10-23 14:10

Hadise davayı kazandı! Göndermeli pozu olay oldu

Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'ye açtığı davaya kazandı. Hadise gündem olunca bakın nasıl bir gönderme yaptı.

Magazin 05-10-23 09:51

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-23 13:04

Seren Serengil yeni programını böyle duyurdu! ''Bir Müge Anlı bir Seda Sayan...''

Son olarak Söylemezsem Olmaz programında yer alan Seren Serengil bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü isim yeni programını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 19-09-23 12:31

Kulüp dizisinin Mümtaz'ı Enes Atış kimdir, kaç yaşında, nereli? Kulüp'ün Mümtaz'ı Enes Atış hangi yapımlarda rol aldı?

Enes Atış, Kulüp dizisinde Mümtaz rolünü canlandırıyor. Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisinin 2. sezonu izleyicileriyle buluştu. 03 Medya imzası taşıyan Kulüp dizisini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan yönetiyor. Dizide Mümtaz rolünü canlandıran oyuncu Enes Atış hakkında detaylı bilgiler merak edildi. Peki, Kulüp dizisinin Mümtaz'ı Enes Atış kimdir, kaç yaşında, nereli? Kulüp'ün Mümtaz'ı Enes Atış hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 15-09-23 12:37

Ebru Yaşar'ın konser tarzı olay oldu! Seren Serengil'den şoke eden yorum

Ebru Yaşar, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde verdiği konserle dikkat çekti. Kıyafetleriyle sosyal medyanın gündemine giren Yaşar'ı gören Seren Serengil kendini tutamadı.

Magazin 14-09-23 11:08

Depremzedelerin çadırını su bastı, Gökhan Zan tepkisiz kalmadı! Sosyal medyada ses getiren görüntüyü böyle paylaştı

Deprem döneminde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük etki yaratan eski milli futbolcu ve Hatayspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Zan, dün şiddetli yağışların etkisi altında kalan Hatay'daki son durumu gözler önüne seren bir görüntü paylaştı. Çadırların yer aldığı alanı su bastığı görülen görüntüye Zan'ın eklediği not dikkat çekti.

Haber 29-08-23 09:54

Bircan Bali magazin programını bıraktı! Eski dostu Seren Serengil dayanamadı

Magazin yorumcusu Bircan Bali'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun yıllardır Söylemezsem Olmaz'ı sunan ve pek çok isim için sert ifadeler kullanarak gündeme gelen Bali yeni sezonda programı bıraktı. Bircan Bali'nin haberini alan Seren Serengil dayanamadı.

Magazin 17-08-23 14:39

Yaşar İpek Emrah'ın hayatını oyna diyen takipçisine öyle bir yanıt verdi ki...

Bir dönem Seren Serengil ile evlenen ve olaylı şekilde boşanan Yaşar İpek, Azer Bülbül'ün hayatını canlandıracak iki oyuncuyu da beğenmedi. Bir takipçi bunun içerine "Emrah'ın hayatını sen oyna" yorumunda bulununca İpek'ten olay bir yanıt geldi.

Magazin 13-08-23 15:19

Esenler'de korku apartmanı! Evin tavanı çöktü, Her gün beton düşüyor diyerek isyan etti! 'Artık depreme de gerek yok, rüzgar vursa...'

İstanbul'un Esenler ilçesindeki 5 katlı bir binadaki çökmeler odaların içine kadar ulaştı. Odaların tavanlarında birçok noktada çökme meydana geldi. Betondan midye kabuklarından çürüyen demirlere ve deniz çakıllarına kadar envaitürlü malzeme çıktı. Apartman sakinleri "Artık depreme de gerek yok, rüzgar vursa zaten yıkılacak" diyor. Kentsel dönüşüm için 5 yıldır yanıt alamadıklarını söyleyen apartman sakinlerine belediyeden yanıt geldi. Binanın halini gözler önüne seren fotoğraflar dikkat çekti.

Haber 13-08-23 11:04

Yeğenini bakan olarak ilk kez gördü! Gözyaşlarına hakim olamadı: Heyecanlandım, helal olsun vallahi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra memleketi Afyonkarahisar’ın Tez köyüne ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Hemşerileriyle vakit geçiren Bakan Göktaş, dedesi Hasan Malak’ın amcaoğlu Baki Malak ile de karşılaştı. Duygusal anlar yaşayan Malak, gözyaşlarına hakim olamayarak Bakan Göktaş’a sarıldı. Malak, "Allah bugünleri de gösterdi. Ne mutlu. Heyecanlandım, helal olsun vallahi" ifadelerini kullandı.

Haber 06-08-23 20:06

Seren Serengil photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa tatil pozlarıyla çok konuşuldu. Alaçatı da tatil yapan ünlü isim pembe mayosuyla poz verdi ve 'Barbie' notunu düşerek takipçileriyle paylaştı. Ancak Serengil, photoshop'un dozunu kaçırdı ve sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-07-23 12:05

Yolcusunu gitmek istediği yere götürmeyen taksi şoföründen absürt tavsiye: Binince 'Nereye?' diye soracaksın

İstanbul'da kronik hale gelen taksi sorununu bir kez daha gözler önüne seren video sosyal medyada gündem oldu. Beylikdüzü'nden taksiye binen yolcuyu taksi şoförü istediği yere götürmedi. Bir de yolcuya hayli ilginç bir tavsiye verdi: "Taksiye bindiğinde 'Nereye?' diye soracaksın."

Haber 19-07-23 15:37

Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal çiftinden üzen haber! 3 yıllık evlilik bitti

2020'de evlenen Seren Fosforoğlu ile Kaan Önal çiftinden üzen haber geldi. Fosforoğlu, üç yıllık eşi Kaan Önal ile Adalar Adliyesinde yapılan duruşmayla yollarını resmen ayırdı.

Magazin 19-07-23 14:48

Ünlü oyuncu Seren Fosforoğlu bugün boşanıyor! Ayrılığın nedeni...

Yeşilçam yıldızlarından Enis Fosforoğlu'nun kızı oyuncu Seren Fosforoğlu, 2020 yılında iş adamı Kaan Önal ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi. Fosforoğlu'nun eşi Kaan Önal'dan bugün anlaşmalı olarak boşanacağı ortaya çıktı.

Magazin 19-07-23 11:11

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Meğer İşte Benim Stilim yarışmacısıymış

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek sosyal medya paylaşımları, yeni imajı ve şarkılarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek, bu iddiaları doğrulamıştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 18-07-23 17:18

Seren Serengil Herkes 3 ay tatil yapıp maaşını almalı deyince olay oldu! Tepkilere sert çıktı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Seren Serengil yaptığı bir açıklamayla hem tepki çekti hem dalga konusu oldu. "Acun'a katılıyorum" diyerek sözlerine başlayan Serengil herkesin 3 ay maaşını alıp tatil yapması gerektiğini söyledi.

Magazin 11-07-23 13:37

Seren Serengil'den dikkat çeken çıkış! Acun'a bir noktada katılıyorum diyerek paylaştı

Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Seren Serengil son paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı. Tatil pozunu paylaşan ünlü isim "Acun'a bir noktada katılıyorum" diyerek sitem etti.

Magazin 10-07-23 16:01

Seren Serengil'in iddialı bikinisiyle teknede dansı gündem oldu! Photoshop iddialarına böyle yanıt verdi

Aşk hayatı ve iddialı pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Seren Serengil yine çok konuşuldu. İddialı bikinisiyle tekne turuna çıkan Serengil dans ettiği anları paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim tekne pozlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Derin göğüs dekolteli bikinisiyle dikkat çeken Seren Serengil'e yapılan photoshop yorumlarına ünlü isim açıklama yaptı.

Magazin 08-07-23 11:39

Arda Güler'in babaannesi konuştu! ''Real Madrid'in kaptanı arayıp 10 numara senin olacak demiş!

Arda Güler’in İspanyol devi Real Madrid’e transfer olmasıyla, Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki 35 haneli Hayranlar köyünde yaşayan dedesi Mehmet Ali Güler(68) ve babaannesi Adiye Güler(63) torunlarının başarısıyla gurur duydu.

Spor 07-07-23 12:29

Hülya Avşar göğsüne sakız yapıştırmıştı! Olay klipteki yakışıklı bakın kim çıktı! Meğer annesi de dedesi de çok ünlüymüş

Hülya Avşar'ın son klibi ve şarkısı Yapma Aşkım'ın klibinde oynayan yakışıklı oyuncu Tarık Ündüz'ün kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı. Klipte Avşar Kızı'nın çiğnediği sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırması uzun süre gündem olmuştu. Genç oyuncu Tarık Ündüz Türk tiyatrosunun efsane isminin torunu çıktı.

Magazin 06-07-23 13:07

Milli okçu Mete Gazoz'un acı günü

Türkiye Okçuluk Federasyonu, milli okçu Mete Gazoz'un dedesi Osman Gazoz'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Spor 04-07-23 22:10

Hadise şikayetçi olmuştu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında karar çıktı! Ünlü sunucu mahkeme kararını yayınladı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Bircan Bali mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-07-23 12:12

10 yaşındaki torununu korumak istedi, canından oldu... Yanlış araca bindi diye darp edildi: Saçından tutup araç camına...

İzmir'de 10 yaşındaki bir çocuk yanlışlıkla başka birinin arabasına bindi. Araç sahibinin saçını çekmesi sonrası dedesi ile araç sahibi kavga etmeye başladı. Aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralanan adam 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. O anlar kameralara böyle yansıdı...

Haber 02-07-23 09:27