Sevda Ferdağ Haberleri Ve Son Dakika Sevda Ferdağ Haberleri

Sevda Ferdağ Haberleri Ve Son Dakika Sevda Ferdağ Haberleri

Gerçek adı Lütfiye Dumrul olan Sevda Ferdağ, 15 Ağustos 1942 yılında Edremit'te doğmuştur. Şarkıcı, Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Ferdağ, 1958 yılında yer aldığı filmin başarısızlığı sonucunda Almanya'ya yerleşmiştir. Ablasının ısrarları sonrasında yeniden Türkiye'de sinema kariyerine devam eden oyuncu, birçok filmin başrol ve yardımcı başrolünde yer almıştır. 150'den fazla filmde çeşitli karakterlere hayat veren Ferdağ, Türk sinemasına ilginin azaldığı dönemlerde geçimini sağlamak amacıyla 1968 yılında sahne almaya başlamıştır. Sevda Ferdağ, 1979 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Seninle Son Defa isimli filmdeki rolü ile En İyi Kadın Oyuncu, 1998 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ise Ağır Roman filmindeki rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülleri kazanmıştır.

Sevda Ferdağ Haberleri

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-2024 15:21

Kapıcılar Kralı'nın güzeli Sevda Ferdağ son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı Güzellik genetik

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Sevda Ferdağ son haliyle gündem oldu. Kapıcılar Kralı filmindeki karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Şu sıralar 80 yaşında olan Ferdağ'ın görenleri güzelliğiyle hayran bıraktı. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen usta ismin son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 17-09-2023 20:39

Kapıcılar Kralı’nın yıldızı Sevda Ferdağ son haliyle şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, senaristliğini Umur Bugay'ın üstlendiği Kapıcılar Kralı filmi Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Yeşilçam'ın efsane filmi Kapıcılar Kralı'nda Mahir'in suç ortağına hayat veren usta oyuncu Sevda Ferdağ'ın son hali çok şaşırttı.

Magazin 18-05-2023 08:20

Kapıcılar Kralı'nın kızıl güzeliydi! Sevda Ferdağ'ın son halini görenler tanıyamadı! Şimdi 80 yaşında...

Yönetmenliğini Zeki Ökten, senaristliğini Umur Bugay'ın üstlendiği Kapıcılar Kralı filminde Kemal Sunal ile kamera karşısına geçen Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 20-12-2022 20:16

Sevda Ferdağ

Sevda Ferdağ Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sevda Ferdağ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali hayranlarını üzdü

Kemal Sunal'ın başrol oynadığı 'Kapıcılar Kralı' filminde, 'Mahir'in ortağı rolünde oynayan Sevda Ferdağ'ın son halini şarkıcı Emel Müftüoğlu paylaştı. Yaş alan ünlü ismin son hali sevenlerini üzdü.

Magazin 10-02-2021 10:43

Kapıcılar Kralı'nın seksi oyuncusu Sevda Ferdağ'ın son hali

70'li yılların beğenilen yüzleri arasında yer alan ve Kemal Sunal'ın başrol oynadığı Kapıcılar Kralı'nda Mahir'in ortağı rolünde izlediğimiz, şimdilerde 78 yaşındaki Sevda Ferdağ, son haliyle gündemde.

Magazin 17-10-2020 09:23

Kapıcılar Kralı'nda Mahir'in suç ortağıydı! Ona bir de şimdi bakın

70'li yılların beğenilen yüzleri arasında yer alan Kapıcılar Kralı'nın kızıl güzeli Sevda Ferdağ, şimdilerde 76 yaşında. 1958 yılında oynadığı ilk filmi 'O Günden Sonra'nın gösterime girdiği sıralar ismi evli bir futbolcu ile aşk dedikodularına karışan Yeşilçam güzeli, haberlerin arkasının kesilmemesi üzerine Almanya'ya ablasının yanına gönderilmişti.

Trend 13-12-2018 09:13

Sevda Ferdağ yoğun bakıma kaldırıldı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'dan yine bir kötü haber geldi. Akay, 76 yaşındaki ünlü oyuncu Sevda Ferdağ'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Magazin 16-09-2018 15:59