Sezen Aksu Haberleri

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-03-2024 16:50

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak Meslektaşı Emel Müfütoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem oldu. Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi sevenleri üzerken magazin yazarı Onur Akay, Minik Serçe'nin hastalığını açıkladı.

Magazin 19-03-2024 13:32

Emel Müftüoğlu'ndan Sezen Aksu paylaşımı! Bileğindeki hastane künyesi dikkatleri çekti

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yakın dostu Sezen Aksu'nun tost yediği sırada fotoğrafını çeken Müftüoğlu'nun paylaşımına yorum yağdı. Sezen Aksu'nun ise bileğinde hastane künyesi sevenlerini meraklandırdı.

Magazin 19-03-2024 00:33

Aşk Mevsimi filminde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun öpüşme sahnesi gündem oldu!

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Aşk Mevsimi filmi vizyona girdi. Aşk Mevsimi filminde Sezen Aksu’nun “SIZI” şarkısı eşliğinde Bozcaada’da günbatımında çekilen Şirin ve Ali Yaman’ın öpüşme sahnesi izleyenleri duygulandırıyor.

Magazin 04-02-2024 14:15

Sezen Aksu'nun İki Delilik şarkısına Aşk Mevsimi klibi!

Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikâyesini konu edinen Aşk Mevsimi filminden Sezen Aksu’nun İki Delilik şarkısına özel bir klip yayınlandı. Aşk Mevsimi filmi hikâyesi ile olduğu kadar şarkılarıyla da izleyicisinden tam not alacak.

Magazin 01-02-2024 15:18

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu! Bakın ne zaman evleniyorlar

Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Şenolsun'la bir süre aşk yaşayan ve yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Umut Evirgen şu sıralar Alina Boz ile beraber. Evlenecekleri iddiaları çok konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.

Magazin 07-11-2023 16:48

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Uzar Hepari'nın şi Zeynep Tunuslu'dan olay sözler

Bir dönemin unutulmaz isimlerinden olan Uzay Heparı 1994 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpan Heparı'nın eşi Zeynep Tunuslu yıllar sonra çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Magazin 24-10-2023 11:27

Alina Boz Umut Evirgen ile aşk pozlarını paylaşırken ayrıldığı Mithat Can Özer inzivada!

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bir kalemde bitiren Alina Boz hemen yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen ile evlilik yolunda olduğu söyleyen Boz aşk pozları paylaşırken Mithat Can ise inzivaya çekildi.

Magazin 08-10-2023 13:43

Sertab Erener Sezen Aksu ile olan videosunu 'Sadece 39 kiloydum' diyerek paylaştı! O paylaşıma beğeni yağmuru

Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik görüntülerle gündem oluyor. Son olarak Sezen Aksu imzalı 'Sakin Ol' klibinin çekimleriyle ilgili bir kamera arkası görüntüsü paylaşan ünlü sanatçıya adeta yorum ve beğeni yağdı. Paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 01-10-2023 10:23

Düğün tarihi ortaya çıkmıştı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten çok kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan güzel oyuncu Alina Boz'un evlilik teklifi aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftin düğün tarihi bile ortaya çıkmıştı. Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden şaşırtan 'Evlilik' açıklaması geldi.

Magazin 26-09-2023 14:58

Bomba iddia: Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten hemen sonra ünlü işletmeci Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan Alina Boz'dan müjdeli haber geldi. İddialara göre ünlü çift evleniyor ve düğün tarihleri de belli oldu.

Magazin 20-09-2023 11:24

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkında flaş gelişme! O iddia ortalığı karıştırdı Bu ne hız

Geçtiğimiz aylarda Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan 6 yıllık birlikteliğini sonlandıran Alina Boz, iki aydır işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Özer ile olan ilişkisini evlilik yüzünden bitirdiği iddia edilen Alina Boz'un yeni ilişkisi için de flaş bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 09-09-2023 22:42

Tuğba Özerk’in Bebek'teki yalı dairesi sosyal medyada gündem oldu! Herkes hayran kaldı

Özel hayatı ve yatırımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının konuğu oldu. Muhteşem boğaz manzaralı evinin kapılarını açan güzel şarkıcı, Bebek’te yalı dairesinde oturmanın zorluklarını anlattı.

Magazin 31-08-2023 17:19

Tuğba Ekinci Benden sonra umre deyip kalça dansı yapınca tepki çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından evde bikiniyle dans ettiği anları paylaştı. Paylaşıma 'Benden sonra umre' notu yazan şarkıcının hareketleri tepki çekti.

Magazin 17-08-2023 14:38

Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen'le romantik pozu sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Ünlü çiftin birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son paylaşımı olay oldu.

Magazin 15-08-2023 14:35

Mithat Can’la ilişkisini 22 gün önce bitirmişti! Alina Boz, Umut Evirgen’le aşkını ilan edince...

Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu verdiği pozlarla aşkını ilan ederken Demet Akalın ve Deniz Seki kendini tutamadı.

Magazin 03-08-2023 10:22

Canına tak etti! Demet Akalın'dan Sezen Aksu'ya çağrı: Yetti artık!

Demet Akalın sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Instagram'da Sezen Aksu'nun yıllar önceki bir performansına yer veren Akalın, Sezen Aksu'ya çağrıda bulundu. İşte Demet Akalın'ın gündem olan paylaşımı...

Magazin 16-07-2023 09:44

Sezen Aksu'nun gelini olacaktı! Evlenmeleri beklenen Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden kötü haber

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile uzun zamandır birliktelik yaşayan Alina Boz'un evlilik tarihi ortaya çıkmış ve ilginç tarih uzun süre konuşulmuştu. 2027 yılında evlenmeleri beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi.

Magazin 11-07-2023 16:08

Sezen Aksu'nun yalısına zorla girmeye çalıştı! Takıntılı hayran sınır dışı edildi

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki yalısına L.A.M. (47) isimli Azerbaycan uyruklu hayranı zorla girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerine de direnen kadını polis ekipleri gözaltına aldı. L.A.M.'nin olaydan sonra sınırdışı edildiği öğrenilirken, kadının kapıya dayandığı ve görevlilere zorluk çıkardığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Magazin 07-07-2023 21:52

28 Mayıs seçiminde oy kullanan ünlü isimlerin pozları! Sezen Aksu mührü elinde unuttu, Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy verme işlemi başlar başlamaz ünlüler okullara koştu. 28 Mayıs seçiminde oy kullanan ünlü isimlerin pozları sosyal medyada gündem oldu. Sezen Aksu erken saatte oy kullanırken mührü elinde unutması dikkat çekti. Serenay Sarıkaya ise kısa taytlı tarzıyla gündem oldu.

Magazin 28-05-2023 14:40

Geçtiğimiz günlerde adayını açıklamıştı! Cem Yılmaz oyunu kullandı

Geçtiğimiz günlerde "Oy kullanın" çağrısında bulunan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, TSYD İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne gelerek oyunu kullandı. Oy kullanımı öncesinde sandık görevlileri ile ünlü komedyen arasında komik diyaloglar yaşandı. Sezen Aksu da Yılmaz gibi erken saatte oyunu kullanan isimler arasındaydı.

Magazin 28-05-2023 09:25

14 Mayıs seçiminde ünlü isimler sandıkta! Hadise, Zeynep Bastık ve daha pek çok ünlüden oy pozu

14 Mayıs 2023 geldi, geri sayım bitti! Türkiye'de milyonlarca seçmen oy vermek için sandık başına gitti. Ünlü isimler de erken saatlerde sandığa giderek oylarını kullandı ve paylaşım da yaptı. Sezen Aksu, Zeynep Bastık, Hadise, İrem Derici, Pınar Altuğ gibi isimler erkenden sandığa gidenler arasındaydı. İşte ünlüler ve sandık pozları...

Magazin 14-05-2023 13:50

TİP’in seçim şarkısı Sezen Aksu’dan! Partinin seçim şarkısı Sezen Aksu’nun ‘Karşıyım’ parçası oldu

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayıma başlamışken siyasi partiler de seçim kampanyalarını yayınlanmaya başladı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) seçim şarkısı olarak Sezen Aksu’nun ‘Karşıyım’ isimli parçasını seçti.

Magazin 10-04-2023 07:40

Aydilge kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eşi kim? Ünlü şarkıcı Aydilge 2. Sayfa'da!

Aydilge, Sezen Aksu'nun efsane şarkısı Keskin Bıçak'ı yorumladı. 2. Sayfa magazin programına konuk olan ünlü şarkıcı, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini yorumladı. Birçok kişi canlı yayın sebebiyle arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Aydilge kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu ünlü şarkıcı Aydilge'nin eşi kim?

Magazin 07-04-2023 09:26

Minik Serçe Sezen Aksu afet bölgesinde! Depremzedelere moral olmak için...

"Minik Serçe" lakaplı Sezen Aksu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Deprem felaketinin ardından yardımlarıyla dikkat çeken ünlü ismin depremzedelere moral ziyareti sosyal medyada takdir topladı.

Magazin 08-03-2023 12:20

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Rus güzele beğeni yağdı

Bir Peri Masalı dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Alina Boz, rol kabiliyetinin yanı sıra duru güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. 24 yaşındaki Alina Boz, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 24-10-2022 17:01

Hangi Sezen Aksu şarkısısın?

Minik Serçe’yi duymayan var mı ya da hiç Sezen Aksu şarkısı dinlemedim diyen birisi çıkar mı? Sezen Aksu şarkılarının pek çoğunu biliyoruz. Hepimiz hayatımızda en az bir kere Sezen Aksu şarkısıyla aşk acısı çekmişizdir. Yıllardır severek dinlediğimiz ve ezbere bildiğimiz Sezen Aksu şarkılarından hangisinin seni yansıttığını öğrenmek istemez misin?

Trend 29-09-2022 17:31

Sezen Aksu'dan İranlı kadınlara destek: Acınız acım, mücadeleniz mücadelemdir

İran’ın başkenti Tahran’da 13 Eylül’de ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra ölen Mahsa Amini ile ilgili Sezen Aksu da bir mesaj paylaştı. Sezen Aksu "Acınız acım, mücadeleniz mücadelemdir" dedi.

Magazin 28-09-2022 23:48

Alina Boz ve Mithat Can Özer evleniyor mu? Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ne zamandır birlikte?

Alina Boz ve Mithat Can Özer uzun süredir birlikte. Sezen Aksu'nun oğluyla birliktelik yaşayan 23 yaşındaki ünlü oyuncu, evlilik sorularına yanıt verdi. Vatandaşlar internette; Alina Boz ve Mithat Can Özer evleniyor mu? Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ne zamandır birlikte? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte çiftin birlikteliğine ilişkin detaylar...

Magazin 27-05-2022 11:40

Sezen Aksu Her Şeye Rağmen'in demosunu paylaştı! Sevişmeliyiz aşk da yoksa, yoksun, yokum

"Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısıyla Türkiye'de gündem olan ve eleştirilen Sezen Aksu'dan yeni demo geldi. Sezen Aksu Her Şeye Rağmen'in demosunu paylaştı. Sosyal medya hesabından yeni demosunu paylaşan Sezen Aksu şeni şarkısının sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 29-04-2022 11:25

Cesur tarzı gündemden düşmeyen Gülşen: Namuslu görünmek kimlere kalmış

İzzet Yıldızhan, Seren Serengil gibi isimlerin sert eleştirisine maruz kalan Gülşen sahnede ilk kez bu konuya dair yorum yaptı. Sezen Aksu'nun Namus şarkısını okuyan Gülşen şarkı bitiminde "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı" dedi.

Magazin 17-02-2022 10:05

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' şiirini besteleyecek: 'Şairinden izin aldım'

Fazıl Say, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı parçasının sözleri nedeniyle hedef alınan Sezen Aksu'nun yanıt olarak yazdığı 'Avcı' şiirini besteleyeceğini duyurdu. Fazıl Say yaptığı paylaşımda "Önümde 'Avcı' adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, şairinden izin aldım" dedi.

Magazin 27-01-2022 23:11

Son Dakika: Çamlıca Camii'ndeki ifadeler! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hitabımın muhatabı Sezen Aksu değildir

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında Sezen Aksu ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Çamlıca Camii'ndeki ifadelerle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim oradaki ifadelerimin muhatabı Sezen Aksu değildir." dedi. Erdoğan, "'Dilini koparma' ifadesini birinin şahsına yönelik değil kutsallarına karşı hakarete dönük olarak ifade ettim." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 26-01-2022 23:18

Sezen Aksu ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın fotoğrafını paylaştı! Dikkat çeken sözler...

Sezen Aksu hakkında kaleme aldığı yaz sonrası, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Nagehan Alçı, yazısında bahsettiği akşama ait bir fotoğraf olduğunu belirtti. Fotoğrafta Sezen Aksu ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın birbirlerine sarıldıkları görülüyor.

Magazin 24-01-2022 16:31

Son dakika haberi: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan iktidara tepki! Sezen Aksu'nun evine baskın yaptırmak, hapse gazeteci attırmak...'

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Sezen Aksu'ya yönelik eleştiriler sonrası hükümetin ünlü sanatçının evine baskın yaptırdığını iddia eden Kılıçdaroğlu, gazeteci Sedef Kabaş'ın tutuklanmasını da eleştirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-01-2022 13:40

Beren Saat'in Sezen Aksu açıklamasından sonra Kenan Doğulu paylaşım yaptı!

Beren Saat'in Sezen Aksu açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Çok konuşulan açıklama sonrası bir açıklama da Kenan Doğulu'dan geldi. Kenan Doğulu Sezen Aksu için "Seçilmiş bir kişidir o" yorumunda bulundu.

Magazin 24-01-2022 08:19

Beren Saat'ten Sezen Aksu paylaşımı! 'Dilini koparırız' demesine inanmak istemiyorum

Şarkısında Hazreti Havva ve Hazreti Adem hakkındaki sözleri nedeniyle eleştirilen Sezen Aksu'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti. Erdoğan, Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" demişti. Bu sözler sonrası oyuncu Beren Saat. "Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm."dedi.

Magazin 23-01-2022 10:52

Son dakika: Sezen Aksu suskunluğunu bozdu! Tepkilere yeni şarkıyla cevap verdi 'Beni öldüremezsiniz'

Son dakika haberi! “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya” sözleri sonrası tepkilerin odağı olan Sezen Aksu'dan açıklama geldi. Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, "Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim. Ben derken ben herkesim." sözlerine yer verdi.

Magazin 23-01-2022 08:10

Sezen Aksu tepkilere ne dedi? Yanıt geldi! Hz. Adem ve Hz. Havva sözlerinin geçtiği şarkısıyla konuşulmuştu!

Daha önce yayınladığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri ile tartışma konusu olan Sezen Aksu'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Aksu, 2010 senesinde yazdığı "Hop Dedik" ve yeni yazdığı "Avcı" isimli şarkıların sözleri ile tepkiler için mesaj verdi. Peki Sezen Aksu tepkiler için ne dedi? İşte yanıtı...

Magazin 22-01-2022 23:59

Müjde Ar’dan Sezen Aksu'ya destek! Sezen Aksu korkuyor mu? sorusuna yanıt

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Müjde Ar Sezen Aksu'ya destek oldu. Sezen Aksu'nun şarkı sözü üzerinden hedef olmasına dair konuşan Müjde Ar, "Sezen Aksu korkuyor mu?" sorusuna da yanıt yerdi. Müjde Ar annesi Aysel Gürel'in şarkı sözleriyle ilgili de bir açıklama yaptı.

Magazin 22-01-2022 10:12

Tarkan'dan Sezen Aksu'ya destek: Kendisine yapılan haksızlık unutulmayacak

Sezen Aksu'nun 2017 yılında yazdığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen 'Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e' sözleri gündem olmuştu. Sezen Aksu'ya yakın dostu Tarkan'dan destek geldi. Sosyal medyadan Aksu'yla fotoğrafını paylaşan Tarkan "Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-01-2022 19:59

Siyasette 'Sezen Aksu' tartışması! Özgür Özel'den Bakan Süleyman Soylu'ya: Gece karanlığında toplananların güvenliğini sağlıyorsun

Siyasette 'Sezen Aksu' tartışması devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklenerek "Gece karanlığında Sezen Aksu’nun evinin önünde toplananların güvenliklerini sağlıyorsun. Kim bunlar?" dedi. Ayrıca Özel, HDP Diyarbakır Miletvekili Semra Güzel ile ilgili fezlekeye 'evet' oyu vereceklerini açıkladı.

Haber 19-01-2022 16:02

Pınar Deniz'den Sezen Aksu'ya tam destek! ''Sezen Aksu milli değerimizdir''

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve partneri Kaan Urgancıoğlu, dün akşam Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından yılın en iyi dizi oyuncuları ödülüne layık görüldü. Sezen Aksu'ya gelen tepkiler hakkında konuşan Deniz, ''Sezen Aksu milli değerimizdir'' dedi.

Magazin 19-01-2022 15:22

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Sezen Aksu açıklaması: Karşılıklı yazıştık...

Sezen Aksu’nun “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkı sözünde geçirdiği “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya” sözleri hakkında görüşleri sorulan İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçıya destek vererek, “Olur öyle, sanatçılar hassastır. Sanatçılara karşı duyarlı ve farklı davranmak gerekir. Onların hassas duygularına katkı sunmak gerekir" dedi.

Haber 19-01-2022 14:40

Nihat Hatipoğlu'ndan Sezen Aksu paylaşımı! Ülkemiz yeterince kutuplaştırılıyor dedi ve ekledi

"Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısının "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." şeklindeki sözleriyle dini değerlere hakaret ettiği öne sürülen ve büyük tepki çeken Sezen Aksu'ya bir tepki de Nihat Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu, "Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir açıklama yapılır. Ülkemiz zaten yeterince kutuplaştırılıyor.Din ve inanç tartışmalardan uzak tutulmalıdır." dedi.

Magazin 18-01-2022 15:27

Son dakika | Siyasette 'Sezen Aksu' polemiği! Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım

Son dakika haberi: Sezen Aksu polemiği siyasete de sıçradı. "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki şarkı sözleri nedeniyle Aksu'ya tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Serçeysen serçeliğini bil sakın kuzgunluğa heves etme" diye seslendi. Bahçeli'nin bu açıklamasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Haber 18-01-2022 12:49

Tuğba Ekinci'den Sezen Aksu'ya destek! 'Cahil' olan Adem...

"Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." şarkı sözleri yüzünden tepki çeken 'Minik serçe' lakaplı Sezen Aksu'ya bir destek de Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci paylaşımında "Gel de bunu gerçek cahillere anlat" dedi.

Magazin 18-01-2022 12:17

Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı sözleri neler? İşte Hz. Adem ve Hz. Havva sözlerinin yer aldığı şarkı...

Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı sözlerinde geçen bazı cümleler sonrası Minik Serçe lakaplı sanatçıya tepki yağmıştı. Hz. Adem ve Hz. Havva'dan bahsedilen şarkının sözleri merak ediliyor. İşte Sezen Aksu'nun Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı sözleri...

Magazin 18-01-2022 12:13

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Enes Kara ve Sezen Aksu açıklaması! Serçeysen serçeliğini bil

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. İntihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili açıklamada bulunan Bahçeli, "Enes Kara olayı kollektif bir saldırı haline getirilmiştir" dedi. Sezen Aksu'nun gündem olan şarkı sözlerine de tepki gösteren Bahçeli, "Serçeysen serçeliğini bil. Sakın kuzgunluğa heves etme." açıklamasında bulundu. İşte Bahçeli'nin dikkat çeken açıklamaları!

Haber 18-01-2022 11:02